Tapinarii
picture in picture
Au iesit bine pozele. Chiar daca Tanase parea ca doarme pe el 

-
Razna_SAD - Junior Member
is pe langa topique
a fost si sherifoidu de stepa ieri la chilian & friends ...cam tare , da` au cantat prea putsin tsapinarii:|
si chilian daca nu`si rupea dejtele putea sa cante So Why sa plec si io impacat , l`am scos si pe acest ed norton al plaiurilor mioritice de la inimuts...
Oricum Tapinarii is jmekeri rau is cu oq pe ei de can` era guttenberg clubu de jazz ..
Ce soarta au oamenii astia care trag celeeeee mai tari concerte de pe la noi...chilian cu tapinarii promovatsi canci , vama veche nu gasesc bani de un `am sa ma`ntorc barbat` la tenebe...
Btw pe cand lansarea florin chilian cu `cele 10 porunci` ?! soundtrack la dekalog lu kieslowski mergea sa fie asta:P
tari pozele..
si chilian daca nu`si rupea dejtele putea sa cante So Why sa plec si io impacat , l`am scos si pe acest ed norton al plaiurilor mioritice de la inimuts...

Oricum Tapinarii is jmekeri rau is cu oq pe ei de can` era guttenberg clubu de jazz ..
Ce soarta au oamenii astia care trag celeeeee mai tari concerte de pe la noi...chilian cu tapinarii promovatsi canci , vama veche nu gasesc bani de un `am sa ma`ntorc barbat` la tenebe...
Btw pe cand lansarea florin chilian cu `cele 10 porunci` ?! soundtrack la dekalog lu kieslowski mergea sa fie asta:P
tari pozele..
- Fişiere ataşate
-
- costiionita.jpg (107.46 KiB) Vizualizat de 6703 ori
- Galeata
- Junior Member
A fost super misto concertul cu Florin Chilian. Shakti mersi de poze...akum am si io poze cu mine.
CONCERTUL de VINERI 23 ianuarie din ART JAZZ s-a amant pentru DUMINICA 25 ianuarie la 21.00....
Scuzati-ma dc v-ati facut planuri ptr vineri si va astept neaparat Duminica sa ascultati TAPINARII.
P.S.: rezervati-va loc din vreme
Scuze
CONCERTUL de VINERI 23 ianuarie din ART JAZZ s-a amant pentru DUMINICA 25 ianuarie la 21.00....
Scuzati-ma dc v-ati facut planuri ptr vineri si va astept neaparat Duminica sa ascultati TAPINARII.
P.S.: rezervati-va loc din vreme
Scuze
-
Tanase - Mesaje: 1238
Nu...dar mi-era frica ptr ca in B24 Fun fusese anuntzat cioncertul si asta cu o saptamana inainte ptr data de vineri...
Ne vedem duminica
Ne vedem duminica
-
scuze
scuze publice celor care ar fi preferat sa ne vada vineri! si din partea d-lui andries -directorul art jazz-! oricum noroc ca mi-e simpatic hanno pt filmele sale! pe de-o parte e bine pt ca eu filmez vineri noapte ! si poate sambata repet cu tanase o piesa noua sa deschidem in forta concertul de duminica! mult noroc si nu mai downloadati poze cu mine ... e mai bine...
- covei
- Junior Member
downloadati numai cu Covei ca m-am saturat sa fiu responsabil cu frumusetzea
he he
Ne vedem duminika

he he
Ne vedem duminika
-
Initial trimis de marian jan
sa cantati unde esti...sa cantati unde esti....
cantam si Unde Esti?
Duminica da?
-
prieteni
sa nu credeti ca incercam sa va tinem pe jar asemeni trupelor dance! nu suntem genul!insa au fost niste probleme organizatorice in artjazz din cauza tvr cultural si iata ca in decurs de cateva ore s-a shimbat de doua ori! ne vedem vineri pe la 10 si ceva! sa ma iertati daca o sa ma balbai ca vin direct de la filmare si dupa aceea fug inapoi! va salut!
- covei
- Junior Member
DA veniti de pe la noua....ca sa aveti loc...incepem la zece ca sa aiba timp covei sa si munceasca sa si cante
Multumim
Multumim
-
Scuze ca ti-am dat planurile peste cap dar...nu suntem noi vinovatzi cum zicea si Covei
Ne vedem vineri
Ne vedem vineri
-
Mama da' m-a eenervat atat de tare toata faza asta incat nici sa mai scriu nu pot...ramane vineri ufff Covei are filmare...vine tarziu...nu repetam...marti, adika maine filma in DAnte nu stiu ec dar cantam doua piese...ma simt tare naspa si ma doare si inima si sunt obosit rau
PAna la urma sper ca va fi bine
Vineri
PAna la urma sper ca va fi bine
Vineri
-
Uite cum ma pregatesc io de concert? (IN foto)
- Fişiere ataşate
-
- adi 1.jpg (158.3 KiB) Vizualizat de 7576 ori
-
tot io sunt...aika TAnase ...responsabil cu fumusetea la TAPINARII
Nu...e spuma de ras
bine ca nmu m-am taiat
Nu...e spuma de ras
bine ca nmu m-am taiat
-
CRED CA A RASPUNS COVEI MAI SUS LA FAZA ASTA:
"prieteni
sa nu credeti ca incercam sa va tinem pe jar asemeni trupelor dance! nu suntem genul!insa au fost niste probleme organizatorice in artjazz din cauza tvr cultural si iata ca in decurs de cateva ore s-a shimbat de doua ori! ne vedem vineri pe la 10 si ceva! sa ma iertati daca o sa ma balbai ca vin direct de la filmare si dupa aceea fug inapoi! va salut!"
Deci, ne vedem vineri pe la 10 ...da veniti de la noua
P.S. Avem inca un site noua...si e ceva mai misto decat primul: http://www.rhp.ro/tapinarii
...ni l-a facut o prietena buna
Pam pam
"prieteni
sa nu credeti ca incercam sa va tinem pe jar asemeni trupelor dance! nu suntem genul!insa au fost niste probleme organizatorice in artjazz din cauza tvr cultural si iata ca in decurs de cateva ore s-a shimbat de doua ori! ne vedem vineri pe la 10 si ceva! sa ma iertati daca o sa ma balbai ca vin direct de la filmare si dupa aceea fug inapoi! va salut!"
Deci, ne vedem vineri pe la 10 ...da veniti de la noua
P.S. Avem inca un site noua...si e ceva mai misto decat primul: http://www.rhp.ro/tapinarii
...ni l-a facut o prietena buna
Pam pam
-
declaratiune
din considerente ergonomice si mai ales estetice, propun sa nu mai inebunesti lumea cu http://www.rhp.ro/tapinarii si sa le spui direct:
http://www.tapinarii.tk
http://www.tapinarii.tk
-
Razna_SAD - Junior Member
TAPINARII si PARAZITII din muzica...
Astazi in Jurnalul National a aparut un articol interesant. Despre Formatiile care si=-au ales nume ciudate ...zice-se ptr a avea succes. Printre acestea este pusa si trupa TAPINARII. Eu decalrasem ptr ziarul respectiv de ce am ales noi aceasta denumire. Articolul nu este decat o insiruire de declaratii. Dar sapoul si supratitul materialului sunt tendentioase pana la dumnezeu. Scuze ca am scris dzeu cu d mic dar asa sunt eu mai protestatar. Asta era o paranteza. Asa si spune in supratitlu...: "Sunt varza! de cele mai multe ori au reusit sa iasa in evidenta numai cu numele". Nu comentez opinia autoarelor insa pentru a scrie o opinie...asta trebuie sa fie pertinenta, ca si eu sunt jurnalist (la un ziar de mare tiraj) si stiu cum trebuie sa decurga unel lucruri. Adica sa iei in calcul mai multe posibilitati ale adevarului pe acre il expui. De cealalta parte trebuie sa demonstrezi buna intentie. Asta la delictele de opinie intotdeauna. Nu improsti cu noroi fara un motiv anume si fara sa-ti demonstrezi intentiile bune (printre intentiile bune se intelege si dezvaluirea unui adevar cutremurator). Nu m-am suparat, mi-a trecut...dar printre trupele acelea care sunt varza se numara: SArmalele Reci, Partizan, Parazitii, Vita de Vie.
Cam nasol.
sa lasam asta. Invit pe oricine vrea sa vina Vineri in ART JAZZ CLUB de la orele 21.00 sa vada cat de varza sunt
PAm PAm
Cam nasol.
sa lasam asta. Invit pe oricine vrea sa vina Vineri in ART JAZZ CLUB de la orele 21.00 sa vada cat de varza sunt
PAm PAm
-
-
-