Dupa 2 turnee in care au jucat 7 meciuri, Dinamo nu a cashtigat decat 1 meci... si randamentul atacantilor e scazut... daca putem vorbi de atacanti...
Ce parere avetzi? care sunt shansele la cashtigarea campionatului?
1 meci cashtigat din 7
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: 1 meci cashtigat din 7
Initial trimis de Sopra Tutt1
Dupa 2 turnee in care au jucat 7 meciuri, Dinamo nu a cashtigat decat 1 meci... si randamentul atacantilor e scazut... daca putem vorbi de atacanti...
Ce parere avetzi? care sunt shansele la cashtigarea campionatului?
In general meciurile astea de pregatire nu spun mare lucru,trebui sa avem rabdare pina simbata la meciul cu spurcatii pentru a vedea adevarata forma si valoare a echipei.
Nu cred ca vom avea mari probleme in campionat si cupa ,singurul semn de intrebare va apare la toamna cind vom vedea daca vor reusi accederea in LC.
FORZA CIINII !!!
- pero
Corect, meciurile de pregatire nu spun mare lucru, mai ales din prisma rezultatelor, dar calitatea jocului spune foarte multe, de ex.: faptul ca am incasat multe goluri spune ceva despre aparare, faptul ca am inscris foarte putin, pentru o echipa de atac ca a noastra, spune din nou foarte multe; faptul ca atacantii rateaza exasperant spune totusi ca mijlocul i-a alimentat cu mingi utile, dar ca mijlocul echipei a fost interesat mai mult de atac decat de aparare, dovada este nr. de goluri primite de aparare (nu trebuie oare ca mijlocul sa fie prima linie de aparare?!). Referitor la sansele pentru campionat, am sa o spun pe sleau: fara oamenii de baza care au plecat sau au fost dati afara si fara inlocuitori care sa se ridice macar pana la genunchii lor va fi foarte greu, dar nu imposibil! Sa speram la LC si la un campionat mai onest, mai bun, mai iubit de microbisti, mai vizionat!
- Micutu'
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1