Noutati
Multumesc, bine v-am gasit!
Tocmai am citit in Prosport ca azi se decid in privinta lui Diop. Cica ar vrea 60k pe an, ceea ce mi se pare de bun simt.
Ce parere avetzi de faptul ca a picat transferul lui Giani?
Eu zic ca e mai bine asa, tocmai incepuse sa se omogenizeze apararea cu Tamas si Burca.
Tocmai am citit in Prosport ca azi se decid in privinta lui Diop. Cica ar vrea 60k pe an, ceea ce mi se pare de bun simt.
Ce parere avetzi de faptul ca a picat transferul lui Giani?
Eu zic ca e mai bine asa, tocmai incepuse sa se omogenizeze apararea cu Tamas si Burca.
Forza Roma!
- Totti
- Junior Member
Burca mie nu-mi place (imi aduc aminte de meciul cu gunoierii din giulesti cand a dat vreo 3 pase de gol lui Bratu...)!
Dar de nesimtirea lui Florentin Petre ce spuneti: "joc la orice echipa din Divizia A" a declarat dupa ce s-a pus problema reducerii salariului sau... M-a scarbit si nu vreau sa mai aud de el; dupa ce Dinamo i-a platit 80.000 $/an salariu in perioada cand nu a jucat, si 90.000$ de cand a revenit, in loc sa fie realist si sa accepte ca nu mai e ce a fost si nu a aratat nimic in ultimul an el tine coada pe sus si vine cu amenintari d-astea penibile... RUSINE SA-I FIE!!!
Dar de nesimtirea lui Florentin Petre ce spuneti: "joc la orice echipa din Divizia A" a declarat dupa ce s-a pus problema reducerii salariului sau... M-a scarbit si nu vreau sa mai aud de el; dupa ce Dinamo i-a platit 80.000 $/an salariu in perioada cand nu a jucat, si 90.000$ de cand a revenit, in loc sa fie realist si sa accepte ca nu mai e ce a fost si nu a aratat nimic in ultimul an el tine coada pe sus si vine cu amenintari d-astea penibile... RUSINE SA-I FIE!!!
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Iata ca s-a decis si cand incepe returul: pe 8 martie, cu Dinamo-Astra in nocturna in Stefan cel Mare! Mi-as dori ca stadionul sa fie plin la inaugurarea nocturnei, si de aceea va invit pe toti dinamovistii la meci, mai ales ca va fi primul si ultimul meci la lumina reflectoarelor inainte de meciul cu steaua!
Forza Dinamo!
Forza Dinamo!
-
Pro-Sport-ul mananca mult cacat cand scriu despre Dinamo, asa ca eu inca mai sper ca meciul va fi in nocturna, mai ales ca pe fluxul de stiri al agentiei Mediafax am citit declaratia lui Badea, care spune ca se doreste ca meciul sa se dispute in nocturna, tocmai pentru ca asta e dorinta si a lor si a suporterilor!
-
Astazi, in ultimul amical inainte de retur, 3-0 cu Aversa. A jucat si Diop, linistindu-ne in legatura cu situatia lui medicala.
Astept cu nerabdare sa debutam cu o victorie in nocturna la meciul cu Astra!
Hai Dinamo!
Astept cu nerabdare sa debutam cu o victorie in nocturna la meciul cu Astra!
Hai Dinamo!
Forza Roma!
- Totti
- Junior Member
Nu mig, nu returul asta! Terenul "Florea Dumitrache", fost Victoria, nu e modernizat inca; are doar un supergazon deocamdata, mai ii trebuie tribune si o nocturna pentru uz intern (divizia a), si abia apoi se va juca aici (parerea mea ca in primavara lui 2004). Asta pentru ca atunci va incepe ridicarea tribunei a doua, acoperirea ei si a tribunei intai, si modernizarea tribunei oficiale pe terenul mare (cica o sa aiba in jur de 26.000 de locuri si o sa fie gata prin primavara lui 2005). Doamne-ajuta sa se intample toate astea!
-
Am citit azi in "Gazeta" ca primul meci in nocturna va fi abia et 21, derby-ul Dinamo-steaua...
De ce mama dracului mai au facut nocturna daca jucam tot la pranz nu stiu... Ce, meciul cu Astra nu putea fi o repetitie inaintea derby-ului? Si mai e si meciul cu rapid pe care tot la pranz il jucam... Oare televiziunile nu vor sa transmita meciul, ce poate va decide daca se mai joaca titlul, la o ora de maxima audienta?
De ce mama dracului mai au facut nocturna daca jucam tot la pranz nu stiu... Ce, meciul cu Astra nu putea fi o repetitie inaintea derby-ului? Si mai e si meciul cu rapid pe care tot la pranz il jucam... Oare televiziunile nu vor sa transmita meciul, ce poate va decide daca se mai joaca titlul, la o ora de maxima audienta?
-
In urma unei analize a suprafetzelor de joc pe care urmeaza sa inceapa returul, se pare ca gazonul nostru e cel mai bun. Cu toate astea, unii dintre jucatorii nostri ar vrea sa se mai amane startul returului. Eu sper ca va incepe totusi sambata, abia astept sa-i vad din nou la lucru, mai ales sa-l vad ce poate pe Diop.
Daca venitzi sambata la meci, dati un semn, poate ne intalnim.
HAI DINAMO!
HAI DINAMO!
Forza Roma!
- Totti
- Junior Member
Initial trimis de Totti
Eu am abonament la Tribuna 0, randul 2, locul 13. (e chiar primul rand de sub masa presei). Acolo voi fi si sambata!
Cel mai rau imi pare ca nu se joaca in nocturna, ci de la 15.30...
-
Initial trimis de ayrton
Eu am abonament la Tribuna 0, randul 2, locul 13. (e chiar primul rand de sub masa presei). Acolo voi fi si sambata!
Cel mai rau imi pare ca nu se joaca in nocturna, ci de la 15.30...
Cum s-a vazut meciul de la tribuna 0? Ca din presa.... s-a vazut cam naspa.
Nasol meci oricum. Sa se termine super rusinos.
Si unde mai pui pretentiile de castigare a tutlului?

Lasa ca poate la anul nu o sa mai fie Astra si o sa aveti 6 puncte mai mult.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
A fost nasol e adevarat, dar eu oricum, nu credeam in posibilitatea castigarii titlului, pentru ca Rapid, pe langa faptul ca in tur a jucat mai bine, a fost permanent sprijinita de arbitrii (ex meciurile cu Poli, Dinamo, National, etc...), lucru ce a dus la distanta insurmontabila cu care au terminat turul.
Rusinoasa oricum prestatia echipei...
Iar pentru meciul de azi cu Farul, se anunta schimbari masive in primul 11, pentru ca Stoican, Kirita, Domocos au fost trimisi la tineret pentru faptul ca dupa meciul cu Astra au petrecut in cazinouri pana duminica dimineata. Iar altii, gen Frasineanu, Dragan, Tames, vor fi rezerve.
Am si eu un mesaj pentru ei, ca si pentru toti ceilalti care s-au aflat sambata in teren:
NU MERITATI TRICOUL ALB-ROSU SA-L PURTATI!!!
Iar pentru meciul de azi cu Farul, se anunta schimbari masive in primul 11, pentru ca Stoican, Kirita, Domocos au fost trimisi la tineret pentru faptul ca dupa meciul cu Astra au petrecut in cazinouri pana duminica dimineata. Iar altii, gen Frasineanu, Dragan, Tames, vor fi rezerve.
Am si eu un mesaj pentru ei, ca si pentru toti ceilalti care s-au aflat sambata in teren:
-
Initial trimis de ayrton
a fost permanent sprijinita de arbitrii
bah nu sunt fan rapid da obiectiv vorbind ,de pe o pozitie neutra ,si dinamo a beneficiat de arbitraje partinitoare. in plus poti sa faci tumbe dar nu poti sa pui cele 10p diferenta numa pe seama arbitrilor. fiind patimas si fan infocat dinamo inteleg ca-i greu da cu toate ca nu-i agreez nici io pe rapidisti hai totusi sa-i dam cezarului ce-i al cezarului...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eye, am scris acolo ca a jucat cel mai bine Rapidul, deci ii dau Cezarului ce e al lui, dar propozitia aia pe care tu mi-ai subliniat-o nu are argumente impotriva! Baicsiniu, care e fan rapidist mi-a raspuns ca si Rapidul a fost dezavantajata in tur, dandu-mi ca unic exemplu o faza pe care eu nu mi-o mai amintesc, din meciul Steaua-Rapid cand Trica nu a primit un cartonas rosu la o faza banala. Pai asa as vrea si eu sa fie dezavantajata echipa mea favorita un tur intreg oricand!
Iar la ce spui tu acolo, ca Dinamo a avut arbitraje partinitoare, in afara de meciul de la Timisoara, cand a iesit un scandal monstru pentru faptul ca Dinamo a executat o lovitura libera fara ca adversarii sa paraseasca careul nostru de 16 m, si ca ne-a dat un aut de margine care n-a fost, altceva nu a primit Dinamo ce nu a fost; tot ce a fluierat arbitrul pentru Dinamo a fost corect. Iar alt meci din tur in care Dinamo a fost favorizata nu exista; in schimb, eu stiu meciurile in care a fost furata:
- la Astra, cand la 2-2, in min 89 s-a dictat penalty impotriva la semnalizarea tusierului (!!!), cand s-a dovedit ca faultul a fost in afara careului;
- in meciul de acasa cu Bacau, tusierul Gheba anuleaza un gol valabil marcat de V.Munteanu in min 90, la scorul de 1-1!
- meciul cu Rapid, cand Stoican a fost eliminat la o faza neclara, cand pe deasupra s-a dictat si penalty, faza la care Porumboiu si Craciunescu au spus la tv ca nu trebuiau sa se dicteze doua sanctiuni capitale la o faza neclara; scorul era 0-0!
- din nou meciul cu Rapid, cand se dicteaza alt penalty, la un hent al lui Popescu, cand in alte meciuri au fost faze similare in care nu s-a dat 11m. Scorul era 1-0 pentru Dinamo in deplasare, dupa ce jucam in 10 oameni!
Mai am multe alte faze, dar ma opresc aici...
Totusi, inca o data, Rapid a jucat cel mai bine in tur, dar in timp ce ei au fost favorizati de arbitrii, Dinamo si National au fost furate!!!
Iar la ce spui tu acolo, ca Dinamo a avut arbitraje partinitoare, in afara de meciul de la Timisoara, cand a iesit un scandal monstru pentru faptul ca Dinamo a executat o lovitura libera fara ca adversarii sa paraseasca careul nostru de 16 m, si ca ne-a dat un aut de margine care n-a fost, altceva nu a primit Dinamo ce nu a fost; tot ce a fluierat arbitrul pentru Dinamo a fost corect. Iar alt meci din tur in care Dinamo a fost favorizata nu exista; in schimb, eu stiu meciurile in care a fost furata:
- la Astra, cand la 2-2, in min 89 s-a dictat penalty impotriva la semnalizarea tusierului (!!!), cand s-a dovedit ca faultul a fost in afara careului;
- in meciul de acasa cu Bacau, tusierul Gheba anuleaza un gol valabil marcat de V.Munteanu in min 90, la scorul de 1-1!
- meciul cu Rapid, cand Stoican a fost eliminat la o faza neclara, cand pe deasupra s-a dictat si penalty, faza la care Porumboiu si Craciunescu au spus la tv ca nu trebuiau sa se dicteze doua sanctiuni capitale la o faza neclara; scorul era 0-0!
- din nou meciul cu Rapid, cand se dicteaza alt penalty, la un hent al lui Popescu, cand in alte meciuri au fost faze similare in care nu s-a dat 11m. Scorul era 1-0 pentru Dinamo in deplasare, dupa ce jucam in 10 oameni!
Mai am multe alte faze, dar ma opresc aici...
Totusi, inca o data, Rapid a jucat cel mai bine in tur, dar in timp ce ei au fost favorizati de arbitrii, Dinamo si National au fost furate!!!
-
Initial trimis de ayrton
A fost nasol e adevarat, dar eu oricum, nu credeam in posibilitatea castigarii titlului, pentru ca Rapid, pe langa faptul ca in tur a jucat mai bine, a fost permanent sprijinita de arbitrii (ex meciurile cu Poli, Dinamo, National, etc...), lucru ce a dus la distanta insurmontabila cu care au terminat turul.
Eu sunt un fan inrait POLI, dar sa fim seriosi. La meciu cu Rapid nu aveau nici o sansa. Rapid a fost 2 clase deasupra. E adevarat ca primul gol a fost acordat eronat, dar meciul nu s-a terminat 1 - 0, nu?
Si ce trebuie sa faca pentru a merita tricoul alb-rosu?
Eu zic ca in fotbalul nostru marea majoritate a jucatorilor nu isi merita tricourile, pentru ca asta e fotblaul romanesc, slab, fara dorintza de a juca, fara daruire.
Eu as propune sa ii trimita in teren fara tricouri, sorturi... ca sa ii vedem atunci. Cred ca de rusine ar fugi de ar manca pamantul

Aici cred ca antrenorii ar trebui sa isi faca simtiti prezenta. Sa-i mai biciuiasca putin.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
In Cupa Romaniei, sferturi de finala, meci tur, ieri la Constanta, Farul-Dinamo 0-1, gol Vladut Munteanu, dar cu marele concurs al constantenilor Curca, Barbu si Schipu, care si-au dat cu stangu-n dreptul si printre picoare si maini unul altuia, intr-o succesiune de gafe, in incercarea disperata de a evita golul.
De remarcat debutul nefericit al senegalezului Pape Diop, titular dar eliminat pentru cel de-al doilea galben de catre un arbitru muist si mancator de cacat, adica moldoveanul ala chelios de Helesteanu, care la un fault clar in min 20 in careul constantean, i-a dat galben pentru simulare lui Diop, in locul penalty-ului ce se impunea, asa cum s-a vazut fara pic de dubiu la rezumatele de la televizor. Asa ca a trebuit sa jucam 70 de minute cu un om mai putin si sa ne aparam.
Din pacate, Diop nu va putea juca nici sambata la Bacau (ora 15.00, in direct pe TVR 1), asa ca ne va fi foarte greu acolo...
De remarcat debutul nefericit al senegalezului Pape Diop, titular dar eliminat pentru cel de-al doilea galben de catre un arbitru muist si mancator de cacat, adica moldoveanul ala chelios de Helesteanu, care la un fault clar in min 20 in careul constantean, i-a dat galben pentru simulare lui Diop, in locul penalty-ului ce se impunea, asa cum s-a vazut fara pic de dubiu la rezumatele de la televizor. Asa ca a trebuit sa jucam 70 de minute cu un om mai putin si sa ne aparam.
Din pacate, Diop nu va putea juca nici sambata la Bacau (ora 15.00, in direct pe TVR 1), asa ca ne va fi foarte greu acolo...
-
Intradevar Diop a fost eliminat degeaba.Oricum meciul de la Constanta(la care am asistat)a fost destul de monoton shi tre sa recunosc k am avut noroc cu Munteanu ptr k dupa eliminarea lui Diop nu am mai fost faze de poarta ptr Dinamo.Oricum s-a jucat destul de bine totushi ,tzinand cont shi de halul in care se afla terenul shi de arbitrajul lui helesteanu.Sa speram k vom reusi sa ne impunem shi la Bacau(care sa-u facut de kkt in cupa),macar cu 1-0.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
F**e-m-as in ea de viata... dupa ce ca nu reusim sa marcam, mai ne dam si autogoluri. Eu nu stiu ce se-ntampla cu Onut... la Petrolul era mai mereu unul dintre cei mai buni de pe teren. De gresit a gresit imo si Munteanu, la golul doi. Marica, super-vedeta lui Becali, n-a jucat absolut nimic, Barcauan, desi a marcat, a fost sters, cat de cat a mai miscat Tamas in prima repriza. E jale, nici nu-mi mai vine sa mai scriu...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Migule, in felul in care jucam...dar nici macar nu pot spune ca Dinamo intr-adevar joaca..Nu-mi place absolut deloc jocul pe care il practicam..Nu stiu, poate ar trebui schimbat antrenorul sau gasite solutii in privinta modului de joc..Oricum, ceva trebuie facut si...urgent! Nu se mai poate asa!Mai ales, sa luam bataie cu 3-2 si de la Ceahlaul!Ma trec fiorii...
- Rosu Oana
- Junior Member
in fine o veste buna
Andone antrenor la Dinamo!!! Acu' tot ce imi doresc e sa-l lase sa "lucreze" in liniste.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Iti spun eu ca Andone nu o sa fie lasat sa faca ceea ce vrea, asa cum si Boloni a fost dat afara de la natzionala, fiindca ii punea sa dea cu mingea de la 16 m in bara...Dinamo n-o sa mai fie niciodata echipa care a fost pe vremuri pentru nu exista fotbalisti care sa fie potriviti pentru o echipa ca Dinamo.Poate exagerez, dar...ei pur si simplu nu gandesc cand dau cu piciorul in minge. Asa nu o sa se ajunga nicaieri...
- Rosu Oana
- Junior Member
Migule cum naiba sa dea bine cu piciorul in minge, doar asa ca sa se afle in treaba, cand habar n-au ce-i ala fotbal..nu vezi in ce hal a ajuns echipa, asta doar ca au fost adusi numai idioti la echipa.
Cat despre Raducanu, putin imi pasa, a fost o intamplare...tot idiot ramane.
Cat despre Raducanu, putin imi pasa, a fost o intamplare...tot idiot ramane.
- Rosu Oana
- Junior Member
Bah,nu shtiu,sa fie idiotzi da sa aiba rezultate k pana la urma nu ma intereseaza lecturile suplimentare ale lu Frasineanu sau Kiritza,ma intereseaza sa joace bine sau dak nu sunt in stare sa se la se draq de sportu asta...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
:)
ieri am vazut un antrenament deal lui dinamo cu andone
si ce pot sa zic andone se intelelege mai bine cu jucatorii
vb mai mult cu ei si antrenamentele sunt mai destinse
dupa antrenament a ramas peste program cu Mitea , Marica si Petre
unu centre si le arata cum sa suteze din voleu de la marginea careului...
super misto
si eu zic ca daca va fi lasat in pace in 2 ani o sa avem super echipa
dar sigur nu o sa reziste atat ca il dau marlanii afara.
si ce pot sa zic andone se intelelege mai bine cu jucatorii
vb mai mult cu ei si antrenamentele sunt mai destinse
dupa antrenament a ramas peste program cu Mitea , Marica si Petre
unu centre si le arata cum sa suteze din voleu de la marginea careului...
super misto
si eu zic ca daca va fi lasat in pace in 2 ani o sa avem super echipa
dar sigur nu o sa reziste atat ca il dau marlanii afara.
-
C^ine - Junior Member
Azi, de la ora 16.00, in "Groapa", returul sferturilor de cupa, Dinamo-Farul. Indisponibili pentru joc sunt Alexa si Frasineanu (suspendati), V.Munteanu, Barcauan si Diop (accidentati).
Iar Andone a anuntat ca va folosi sistemul 4-4-2, pe care l-a testat la antrenamentele din ultimele 10 zile. Echipa probabila ar fi: Cr.Munteanu - Kirita, Onut, Parvu, Tamas - Petre, Burca, Stoican, Tames - Dragan, Danciulescu.
Hai Dinamo!!!
Iar Andone a anuntat ca va folosi sistemul 4-4-2, pe care l-a testat la antrenamentele din ultimele 10 zile. Echipa probabila ar fi: Cr.Munteanu - Kirita, Onut, Parvu, Tamas - Petre, Burca, Stoican, Tames - Dragan, Danciulescu.
Hai Dinamo!!!
-