Noutati

Forum dedicat echipei Dinamo si tuturor cainilor rosii!

Mesajde deampulea » Vin Mai 16, 2003 2:04 pm

hai sa se supere pe amandoi daca se supara

si io is acolo cu deampulea da' nu am postat niciodata ca nu-mi place tonul de acolo... pur si simplu dezgustator
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 17, 2003 10:36 pm

Fc-Brasov-Dinamo 2-2(1-0).au marcat Danciulescu din penalty in min 84 shiTamas in min 92.o remiza obtinuta in extremis cu sansa da e bun shi un punct ,tzinand cont k Brasovu a cam fost echipa returului.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Rosu Oana » Mar Mai 20, 2003 7:04 pm

Initial trimis de deampulea
hai sa se supere pe amandoi daca se supara

Nu suntem noi genu de om care sa se supere cu una cu doua, nu-i asa migule?Trecem cu vederea asa cum au facut si arbitrii la meciul dinamo-astra :D
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mai 20, 2003 9:49 pm

Lool.Nu.nu ne suparam.Mai ales pe Ayrton(mi-a placut faza aia din forumu GS cu Craiova-capitala prostiei:p)
MiG29

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 24, 2003 10:11 pm

Dinamo-Poli AEK 2-1(Danciulescu 14 .Fl Petre 20).N-am vazut meciu din motive sa le zicem obiective(shi anume k n-a fost transmis)...asa k nu pot sa dau detalii.Anyone?:D
MiG29

da

Mesajde C^ine » Lun Mai 26, 2003 10:05 am

am fost la meci
au avut si eu ceva suporteri inca de la 3 erau venite 4 autobuze cu suporteri
dinamo in prima repriza a jucat ff bine
na mai ratat asa mult
au avut 3 ocazii din care au dat 2
e ceva bun
:)
cand sa inceapa rezpriza a 2a meicul a fost intrerupt din cauza ploii cam 10 min
in rest repriza 2a au dat aia un gol pe la sf asa
ieo viata de C^ine la fel ca in filme...copii de azi viitorul de maine..baga droguri in loc de vitamine !
C^ine
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Mai 26, 2003 10:56 am

Si io am fost acolo, sa le strig complexatilor "SERIE B", dar meciul a fost modest, probabil ca ne-am menajat pentru finala cupei, si ne-am intrebuintat numai cat era necesar sa trimitem din nou Timisoara la baraj, si de acolo in B.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 31, 2003 9:47 pm

DINAMO le-a mai inchis odata gura amaratzilor de la National.Acum ce mai are de zis Olaroiu?Au vrut arbitrii straini da nu conteaza ce arbitrii ai cand nu shtii fotbal.Golul lui Tames a fost extraordinar.Mi-a placut shi de Tudor care a avut interventii de mare portar.Cam asta e istoria celei de a 10-a cupe a Romaniei care vine iar in Stefan cel Mare.Numa` bine.
MiG29

ole

Mesajde SEHUNTER » Lun Iun 02, 2003 5:50 pm

Felicitari baietilor,in special Tudor(Parada secolului),Grigorie(a facut ce-a vrut cu adversarii),Tames(gol de mare jucator)si Giani,Petre Si TamaS PT evolutie.Al cincilea trofeu in 4ani,iar alti un amarat de campionat.
SEHUNTER
Junior Member

.

Mesajde Ayrton » Mar Iun 17, 2003 10:44 am

O stire de vreo 10 zile, dar totusi imbucuratoare:
"la sediul clubului, Biroul Executiv al FC Dinamo a luat la cunostinta de programul de modernizare a bazei sportive. Avand ca termen de finalizare anul 2004, lucrarile de modernizare, sprijinite financiar de CS Dinamo si FC Dinamo in asociere, cuprind pista de atletism, marirea capacitatii stadionului, o noua tabela electronica si spatii comerciale".
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Vin Iun 20, 2003 2:41 pm

Luni 23 iunie va fi reunirea echipei pentru noul sezon, iar in Cupa Uefa, primul tur preliminar,
Dinamo - Liepajas Metalurgs (Letonia).

Io zic ca n-ar trebui sa ne puna problema astia, dar...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

ole

Mesajde SEHUNTER » Dum Iun 22, 2003 9:29 am

In sfarsit a plecat Frasineanu,la Bursaspor cu Hagi.Vestea rea e ca si Mitea l-ar putea urma.Next week va fi testat un australian pe nume Hog.Apropo,stiti c-anumiti players -no money since March
SEHUNTER
Junior Member

Reunire!

Mesajde Ayrton » Lun Iun 23, 2003 12:34 pm

"Lotul ros-albilor s-a reunit in aceasta dimineata, la ora 11.00, la stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, pentru reluarea pregatirilor. La reunire au fost prezenti 22 de jucatori, noutatile "cainilor" fiind portarul Stefan Preda si mijlocasul Ciprian Danciu, reveniti la Dinamo dupa imprumuturile la FC Arges, respectiv Astra Ploiesti.

Dar iata lotul complet cu care antrenorul Ioan Andone a condus primul antrenament:
Portari: Cristian Munteanu, Daniel Tudor, Andrei Vlad, Stefan Preda;
Fundasi: Flavius Stoican, Giani Kirita, Ovidiu Burca, Marin Vatavu, Bogdan Onut, Alexandru Dragomir;
Mijlocasi: Florentin Petre, Dan Alexa, Stefan Grigorie, Iulian Tames, Vlad Munteanu, Viorel Domocos, Florin Parvu, Ciprian Danciu;
Atacanti: Ionel Danciulescu, Cosmin Barcauan, Claudiu Dragan, Ciprian Marica.

Tamas, absent motivat

Internationalul de tineret Gabriel Tamas nu s-a prezentat la reunirea ros-albilor din motive obiective. Fundasul dinamovist a intrat de astazi in febra examenelor pentru Bacalaureat si va fi "indisponibil" cateva zile. In alta ordine de idei, conducerea tehnica a "cainilor rosii" a renuntat la serviciile senegalezului Seydou Pape Diop, aflat acum in Franta in cautarea unui transfer.

Mai vin Zicu si Iordache

Ianis Zicu si Adrian Iordache, imprumutati in sezonul trecut la Farul Constanta, respectiv la Otelul Galati, se vor prezenta maine in Stefan cel Mare, pentru reluarea pregatirilor. Lotul dinamovist va fi completat cu inca doi fotbalisti tineri, Alexandru Pacurar si Sergiu Costea, imprumutati in campionatul precedent la "U" Cluj. "
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Mar Iun 24, 2003 1:01 am

Parca ziceau k dupa ce iau cupa or sa ia 1-2 jucatori straini de valoare(ziceau ceva de un belgian)plus k au zis k or sa ia ceva jucatori din tara(de la Sportu in principal).Se mai auzea ceva de Claudiu Niculescu.Ce draq de transferuri sunt astea?Ce kkt de intarire a lotului e asta?Parca se laudau cu un buget de transferuri de 7 milioane de parai.Nu le e rusine?Iar vor sa iesim din primu tur din Europa?:mad:
MiG29

oleu

Mesajde SEHUNTER » Mar Iun 24, 2003 7:03 pm

1Giani va pleca in Turcia,Vladut da probe la Nurunberg,Papi a fost dat afara.Ramanem cu prosti lui Netoiu,fiindca-n afara de Grigorie,restul sunt zero.Toti dinamovisti sunt sent Off.Mai ramane sa-i elimine pe Tames Si Petre si Vom avea echipa ultra Netoiu si obiectiv-salvarea.
SEHUNTER
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mar Iun 24, 2003 9:53 pm

Noi cica avem 10 milioane de para shi luam numai babe precum Nanu, ma cac pe fotbalul romanesc shi pe conducatorii lui
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

:(

Mesajde Ayrton » Mie Iun 25, 2003 11:09 am

Si asta nu e tot:
"Mitea, Frasineanu si Pape Diop au plecat cu certitudine. Vlad Munteanu se afla, de luni, in probe la formatia germana FC Nürnberg, in timp ce alti doi jucatori se pregatesc sa plece in incercarea de a se transfera in strainatate. Este vorba, in primul rind, de Ionel Danciulescu, jucatorul pe care ucrainenii lui Dinamo Kiev l-ar transfera daca va confirma. In fine, capitanul Giani Kirita completeaza lista de sase „ciiniâ€Â
***D I N A M O!!!***
Ayrton

!

Mesajde Ayrton » Joi Iun 26, 2003 3:56 pm

Conducerea s-a inteles cu FC Arges pentru Dancia, care va veni sa acopere plecarea lui Frasineanu (drum bun si sa nu te mai intorci!), Bolohan va semna pe 3 ani, iar de luni se prezinta in probe 1 brazilian, un francez si doi belgieni (unul din ei e portarul lui Mons, fost la Roda Kerkrade si Charleroi, Grégory Delwarte, 1.83 cm, nascut in 1978).
***D I N A M O!!!***
Ayrton

re

Mesajde C^ine » Vin Iun 27, 2003 4:15 pm

ba sa imi bag P**a vindem toti jucatorii si nu cumparam unu de valoare..
rapid si steaua deja si-au luat cativa jucatori buni zic eu
noi P**a.
ieo viata de C^ine la fel ca in filme...copii de azi viitorul de maine..baga droguri in loc de vitamine !
C^ine
Junior Member

!

Mesajde Ayrton » Lun Iun 30, 2003 2:22 pm

"In aceasta dupa-amiaza, la ora 15.55, sunt asteptati pe aeroportul Otopeni primii doi fotbalisti straini ceruti de antrenorul Ioan Andone. Cu o cursa de la Bruxelles vor sosi portarul belgian Gregory Delwarte si fundasul francez Xavier Meride, cei doi urmand sa se alature lotului dinamovist in cantonamentul de la Izvorani. Gregory Delwarte (25 ani, 1.83 m / 82 kg) a aparat in ultimul sezon in Belgia, la Mons, echipa fostului dinamovist Liviu Ciubotariu, in timp ce Xavier Meride (27 ani, 1.87 m / 78 kg) a apartinut francezilor de la Lens, cu care a castigat titlul de campion in 1998."
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde SEHUNTER » Mar Iul 01, 2003 8:41 pm

Javra de Niculescu a ales Rapid.Vladut va pleca in Ger.Borcea:Din priScina grevei,suntem ready sa dam afara juc necontand numele"
S-alege praful de noi,vom ajunge cimitirul elefantilor cum vrea V.Becali.
SEHUNTER
Junior Member

.

Mesajde Ayrton » Mie Iul 02, 2003 8:57 am

Iar tiganul de Badea vrea sa contracareze infrangerea in fata lui Becali in cazul lui Niculescu prin aducerea ca antrenor secund si jucator a lui Florin Raducioiu...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde SEHUNTER » Joi Iul 03, 2003 6:51 pm

Raducioiu si Niculescu s-ar putea intoarce la Dinamo.Sunt mari sanse in ceea ce-l priveste pe Claudiu,Marele Blond va lua o decizie luni.
SEHUNTER
Junior Member

!!!

Mesajde Ayrton » Vin Iul 04, 2003 8:38 am

Toata presa romaneasca de azi vuieste pe tema asta:

"Netoiu va fi dat afara de la FC Dinamo!

Conducerea echipei de fotbal Dinamo a hotarit, miercuri seara, sa-l dea afara pe Gigi Netoiu! Miscarea se va produce luni seara, in sedinta Consiliului Director, si va coincide cu numirea lui Cornel Dinu in functia de director general.
Netoiu si-a taiat craca de sub picioare in momentul in care l-a sustinut pina-n pinzele albe pe Ioan Becali, care dorea sa fie instalat in conducerea “ciinilor rosiiâ€Â
***D I N A M O!!!***
Ayrton

frate

Mesajde C^ine » Dum Iul 06, 2003 11:15 am

ba cat abureala cu Niculescu asta futeamas pe el de cioare
pai bagameas P**a in masa se antreneaza cu aia ma
sa ramana la ciori pisamas pe el de cioara
nu a fost niciodata caine a dreaq cioara
C^ine
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Dum Iul 06, 2003 10:34 pm

Se pare ca Niculescu va ajunge pana la urma la noi, in fine o veste buna. De asemenea sunt sprerante cu Njock.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde scobarul » Dum Iul 06, 2003 11:46 pm

hai ca iarasi Dinu si-a gasit un post bun la dinamo:D
sa vedeti acuma ce echipa super o sa aiba dinamo;b
succes in noul campionat si sper sa nu va faceti iarasi de rusine...desi eu as vrea:o

edit by MiG

Sincer shi eu as vrea sa intzeleg ceva din postul tau dar nu reusesc.Data viitoare cand mai postezi asa iei shi avertisment k sa fie totu ok.
scobarul
Junior Member

Noutati:

Mesajde Ayrton » Lun Iul 07, 2003 8:56 am

"Clubul din Soseaua Stefan cel Mare a pregatit o surpriza suporterilor dinamovisti. Astfel, de luni pana vineri, fanii "cainilor rosii" vor intra in posesia ultimul trofeu castigat de Dinamo: Cupa Romaniei. Timp de o ora pe zi, in intervalul 16.00-17.00, sustinatorii dinamovisti vor putea sa ridice deasupra capului Cupa Romaniei, sa se fotografieze cu trofeul, evenimentul fiind programat in fata magazinului de prezentare al clubului. De asemenea, cei prezenti vor avea parte de o surpriza si la beraria "Red Dogs".

Duminica seara a aparut in cantonamentul de la Izvorani inca un jucator strain in probe. Este vorba de un fundas stanga, Zoran Beosevic, care a evoluat in campionatul trecut in campionatul Serbiei, in liga a doua, la Timok. Zoran Beosevic are 20 de ani, a bifat doua convocari in nationala de tineret a Serbiei si va fi urmarit de antrenorul Ioan Andone, pana la plecarea in turneul din Franta, in doua meciuri amicale. "
***D I N A M O!!!***
Ayrton

!

Mesajde Ayrton » Lun Iul 07, 2003 9:17 am

Alte stiri:
"Danciulescu are mari sanse sa fie dat afara de la Dinamo. El a fost unul din initiatorii miscarii de protest a jucatorilor, de saptamina trecut. Atunci componentii lotului dinamovist au parasit cantonamentul ca urmare a neachitarii unor restante financiare. Danciulescu avea cel mai mare salariu de la Dinamo.Conducatorii dinamovisti incearca in aceste zile transferarea fostului atacant de la UTA, Jeremie Njock.

Luni are loc intrunirea Comitetului de Administratie de la Dinamo. Fanii pregatesc o adevarata manifestatie de protest la sediul clubului. Suporterii dinamovisti, din toate gruparile din Capitala, sunt nemultumiti de haosul care domneste la Dinamo, lipsa oricaror achizitii inainte noului sezon, criza financiara care va afecta performantele lui Dinamo."
***D I N A M O!!!***
Ayrton

!

Mesajde Ayrton » Mar Iul 08, 2003 3:59 pm

Dinamo va juca pe 9 august, in deplasare, in prima etapa a campionatului, cu FC Arges Pitesti, conform programului stabilit in aceasta dimineata. Derby-ul cu Steaua se va disputa in etapa a treia, in Ghencea, dar iata meciurile complete ale "cainilor rosii" in turul editiei de campionat 2003-2004:

Etapa 1: FC Arges - Dinamo
Etapa 2: Dinamo - FC Bihor
Etapa 3: :fuck: Steaua - Dinamo
Etapa 4: Dinamo - FC National
Etapa 5: Petrolul - Dinamo
Etapa 6: Dinamo - FCM Bacau
Etapa 7: :fuck:U Craiova - Dinamo
Etapa 8: Dinamo - Farul
Etapa 9: FC Brasov - Dinamo
Etapa 10: Dinamo - :fuck:Rapid
Etapa 11: Gloria - Dinamo
Etapa 12: Astra - Dinamo