Initial trimis de silvia
Pai bine mai einstein...daca tu eshti cel care face subiecte pentru suporterii craioveni, de ce le faci "urari de bine" shi la dinamovishti? Nu mai fii asha rau ca e pacat...dinamo o tzine din ghinion in ghinion...
Bun venit la forumul FC Dinamo !!!
40 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Initial trimis de Einstein
Tuturor handicapatilor care tin cu Steaua sau cu ... etc etc
te draq si posteaza pe forumul cu Craiova, nu aici, ok?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
despre ei
miar place ca dinamo sa retrogradeze shi sa se accidenteze niculescu sa se lase de fotbal .Initial trimis de silvia
Pai bine mai einstein...daca tu eshti cel care face subiecte pentru suporterii craioveni, de ce le faci "urari de bine" shi la dinamovishti? Nu mai fii asha rau ca e pacat...dinamo o tzine din ghinion in ghinion...
- nedelcu iulian
ULTRAS '92 FARUL
Eu sper ca dinamo sa termine campionatul pe 16 si sa se desfiinteze din lipsa banilor. In rest cat mai putine blaturi cat mai putine batai ( nouva guardia ) cati mai putini suporteri.
FORZA FARUL.
PS: va asteptam in Constanta..........
FORZA FARUL.
PS: va asteptam in Constanta..........
- Vizitator
ULTRAS '92 FARUL
Eu sper ca dinamo sa termine pe 16 si sa se desfiinteze din lipsa banilor. In rest cat mai putine blaturi cati mai putini suporteri cat mai putine batai ( nuova guardia ).-care este "0" pt. noi.
DIN partea LEGIUNEA MARINA - mereu ULTRA' mereu ANTI dINAMO
FORZA FARUL!!!
PS: Va asteptam in Constanta......................
DIN partea LEGIUNEA MARINA - mereu ULTRA' mereu ANTI dINAMO
FORZA FARUL!!!
PS: Va asteptam in Constanta......................
- Vizitator
Pe lumea asta multi fac umbra Pamantului si Dumnezeu ii rabda pe toti! Nu ma mir sa vad cum oameni de factura lui Einstein si Anonim vin sa strice atmosfera aici la noi! Nu le place? sa se duca si sa-njure in propria ograda nu aici; daca Netoiu le-a stricat echipa sa se ia de el si nu de noi! In cel mai prost an al nostru am avut echipa mai buna decat in cel mai bun sezon al lor deci ar trebui "sa se simta" si stea in banca lor! Daca si dupa acest mesaj mai insista atunci sunt iremediabil pierduti, bunul-simt fiind ceva complet strain de ei, probabil ca il considera o forma noua de injuratura! Cat despre site si forum, mai cainilor, am un singur lucru sa va spun: dupa cum se vede, toti fraierii mor de ciuda ca nu ai si ei asa ceva!!! FORZA DINAMO!!!
- Micutu'
- Junior Member
MESAJ foarte important pentru toti OLTENII: am un kil de praz pentru cel ce recunoaste ca e un falit, un ratat, un "prost cu l-a nascut mama" (made in Einstein-Oltenia land)!
MESAJ foarte important pentru toti CAINII: la pariu ca nu o sa-mi ajunga nici 100 de kile de praz pentru toti doritorii?!
Le dam oltenilor cate un gol pentru fiecare injuratura primita pe forum! Si daca vor mai dori sa ne injure le stam la dispozitie!!! FORZA DINAMO!!!
MESAJ foarte important pentru toti CAINII: la pariu ca nu o sa-mi ajunga nici 100 de kile de praz pentru toti doritorii?!
Le dam oltenilor cate un gol pentru fiecare injuratura primita pe forum! Si daca vor mai dori sa ne injure le stam la dispozitie!!! FORZA DINAMO!!!
- Micutu'
- Junior Member
40 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2