Noutati
Nici nu ma mir prea tare.Sincer mi-se rupe shi de Marica shi de Borcea shi de totzi,da ie penibil sa te apuci sa vinzi cei mai buni jucatori la uo echipa pe care ai calcat-o in picioare.Sa fie sanatosi oricum ca am auzit ca la buala de care sufera cei din conducere singuru remediu ie 7,62...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
In a dooa etapa din retur DINAMO a invins in deplasare pe FC.Oradea cu scorul de 3-2(0-0).Au marcat Fl.Petre,Semeghin shi Niculescu.A arbitrat jalnic Salomir.
In semifinalele Cupei Romaniei DINAMO va intalnii pe FC Arges.Prima partida se va disputa pe 7 aprilie.
In semifinalele Cupei Romaniei DINAMO va intalnii pe FC Arges.Prima partida se va disputa pe 7 aprilie.
-
DINAMO Steaua 2-1(1-0).Am castigat marele derby.Au inscris Barcauan in min.21 si Grigorie 93 respectiv Neaga min.88.Meciul a fost frumos,disputat shi cea e mai important e ca am castigat shi ca acum avem 5 puncte avans fatza de urmatoarea clasata.Bravo baieti!!! =D =D =D
-
Asa e, mare bucurie pentru noi sambata trecuta... Iar cea mai tare chestie a fost poza din Gazeta de luni, cu titlul "Steaua meriti lingura de lemn!".
Doar pentru caterinca pe care o fac de 4 zile incoace de toti amicii stelisti si a meritat sa le-o tragem oitelor lu' Gigi!
Doar pentru caterinca pe care o fac de 4 zile incoace de toti amicii stelisti si a meritat sa le-o tragem oitelor lu' Gigi!
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
DINAMO-craiova 2-1(0-0).Le-am tras-o shi la olteni ca tot se dadeau ei mari ca ne bat la noi acasa,uitand ca le-am tras-o shi in tur.Puoate se mai calmeaza shi Rednic shi o lasa mai usor cu dedicatziile shi cu abureliele.Poa sa faca dedicatzii dupa ce ii bate pe steaua.Pana una alta au inscris Danciulescu(min 69)(sau Guso autogol) si Niculescu min.71 respectiv McBreen in min.83.Am ratat destul de mult.Oricum jocul s-a schimbat in bine dupa ce a intrat Vladut Munteanu in locul lui Grigorie.Mi-a placut si de Naidin.
-
Din pacate n-am apucat sa ajung la stadion, dar din si de acasa am tipat si injurat la fiecare ocazie ratata, din fericire golurile marcate de N&D aducand linistea pt mine.
Complexatii olteni au bifat al zecelea an de cand vin in "Groapa" si stau capra!
Urmeaza miercuri ora 21 semifinala cu Argesul.
Complexatii olteni au bifat al zecelea an de cand vin in "Groapa" si stau capra!
Urmeaza miercuri ora 21 semifinala cu Argesul.
***D I N A M O!!!***
-
Pentru a 5-a oara consecutiv,DINAMO se califica in finala Cupei Romaniei,dupa ce a trecut cu 2-0(1-0) de Fc Arges.Au marcat Grigorie in min.35,si Danciulescu din penalty in min.60.In finala ii vom intalni pe cei de la Otelul Galati,shi io nu cred ca vom avea probleme:D
-
Fc Farul-DINAMO 1-2(1-0).Am castigat greu,cu emotzii in fatza unei echipe care a jucat fotbal doar in prima repriza...Oricum 3 puncte sunt 3 puncte.a marcat Danciulescu(min.82 si 90+3 din penalty).De remarcat daruirea extraordinara a galeriei(in mijlocul careia am fost si eu)care a cantat si si-a incurajat echipa tot meciul,crezand tot timpul in victorie.
-
MiG29 scrie:Am castigat greu
fara arbitrii ierea apruape imposibil
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
fara pomana
din etapa trecuta de la Rapid, in contul Farului ( care nu era in plan da' a picat taman bine) si cu o regie aproape perfecta ( s-ar putea sa ma insel lol) :punct ochit -punct lovit(adica 3 puncte) si "spectacolul" campionatului cu "emotiile" de rigoare continua!
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
-
haifi - Junior Member
Aiule,io am fost pe stadion,deci nu stiu cum a fost cu penaltyu ala,k eram in partea opusa.Ma bucur ca macar tu ejti unu dintre putinii care nu considera ca a fost blat.Ca deh,in ghencea e al treilea an consecutiv cand n-aduc nici un trofeu:j
Pese: postul lui haifi a fost sters.Daca doreste sa faca comentarii ironice la adresa echipei DINAMOar la dispozitie un thread pe Fotbal Intern.Multumesc
Pese: postul lui haifi a fost sters.Daca doreste sa faca comentarii ironice la adresa echipei DINAMOar la dispozitie un thread pe Fotbal Intern.Multumesc
-
Ok .. fara arbitri ziceti ... sa verificam fazele... sa vedem ce spune presa ... sa vedem ce spun alti conducatori in afara de cei ai stelei ... penalty clar in min 93 ... la golul din 83 ... Iordache nu a influentat faza ... asa ca lasa`ti zarurile ... si Get a LIFE!!!
DE CE SARITI? MAI BINE VA TREZITI! aRMATA uLTRA NU EXISTA!!!
DE CE SARITI? MAI BINE VA TREZITI! aRMATA uLTRA NU EXISTA!!!
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Rapid-DINAMO2-3(1-1).Am batut dupa 6 ani in Giulesti.Am invins Rapidu dupa 2 ani si ceva.Meciu a fost deosebit de frumos.Grigorie,desi contestat de multi e totushi un fotbalist mare.Bravo baietzi.Bravo Ando.Mai avem putin!!!
-
mai e putin, dar cale lunga
...sa nu uitam ca-n tur campioana de toamna s-a decis in ultimul meci plus ca in cele 5 etape jucam cu gloria, petrolul, poli, apulum, ceahlaul echipe care se baricadeaza-n aparare, lucru care ne-a pus mereu probleme
insa eu unul sunt optimist: Forza Dinamo!!!

insa eu unul sunt optimist: Forza Dinamo!!!
i know what i want,
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
-
dorinn - Junior Member
DINAMO-Petrolul 5-0(2-0)Inca o data,cea mai buna echipa din Romania,face spectacol.Claudiu Niculescu de doo ori,Danciulescu,Iordache si Grigorie o data au fost eroii acestui meci.De fapt toata echipa a jucat bine.Acuma asteptam cu infrigurare esecul echipei de pe locul 2,maine la Galati:j
-
timisoara-DINAMO 1-2(0-1).Am mai trecut un hop.Au marcat bineinteles Niculescu in min 10 din lovitura libera si Danciulescu in min.64.De remarcat prestatia absolut jenanta sub orice critica a comentatorilor.Cred ca si Panduru daca comenta o facea mai impartial decat astia doi.Da se vede ca unii tin cu echipa de pe locu 2:j
-
Si dupa o victorie cu 5-1 in fata celor de la Apullum DINAMO este noua campioana a Romaniei si ajunge la 17 titluri castigate.Tin sa ii felicit si eu pentru aceasta performanta si chiar sa le multumesc.Asteptam Cupa:p
-
Cum era de asteptat...eventul. Dar eu presimt ca o sa se intample ca de obicei. Pleaca jucatorii de baza(Petre,Danciulescu,Alexa,Barcauan) si iar terminam sezonu viitor la jumatea clasamentului.
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Hei, vad ca de amicalurile din vara asta nu scrie nimeni, asa ca le amintesc eu:
pana acum:
FC Zurich - Dinamo 1-3 (goluri Danciulescu 2 si Alistar)
Young boys Berna - Dinamo 1-2 (goluri Niculescu 2)
urmeaza
Servette Geneva - Dinamo
pana acum:
FC Zurich - Dinamo 1-3 (goluri Danciulescu 2 si Alistar)
Young boys Berna - Dinamo 1-2 (goluri Niculescu 2)
urmeaza
Servette Geneva - Dinamo
***D I N A M O!!!***
-
...precum troleibuzu 42 de mamaia. va vaz io cu slovacii ce branza facati 

-
Servette - Dinamo 0-3 (Baltoi, L. Ciobotariu, C. Ciubotariu)
Deci dupa victorii cu locurile 4, 2, si 3 din campionatul trecut elvetian in ultimul meci intalnim campioana FC Basel.
Sper sa nu si-o ia in cap jucatorii dupa atatea victorii.
Deci dupa victorii cu locurile 4, 2, si 3 din campionatul trecut elvetian in ultimul meci intalnim campioana FC Basel.
Sper sa nu si-o ia in cap jucatorii dupa atatea victorii.
***D I N A M O!!!***
-
cum bre ,ciubotariu a bagat doo graunte fiind fundas sau juaca pe alt post?
-
Nu, nu, este doi Ciobi: unu batran si mai bun (care s-a intors din Belgia) si unu mai tanar si mai prost (ala venit de la Sportu, care mie nu-mi place deloc - daca tot au luat jucatori de la Sportu oare pe Gigel Bucur nu l-au vazut?).
PS: Baicsu, sper ca notezi postul asta pt eternitate, ca e "rotund" si si d-aia m-am straduit sa scriu corect gramatical!
PS: Baicsu, sper ca notezi postul asta pt eternitate, ca e "rotund" si si d-aia m-am straduit sa scriu corect gramatical!
***D I N A M O!!!***
-