Nu are nici o importanta acum cu cine tin eu. Intrebarea mea e pentru voi, fanii lui Dinamo Bucuresti. O echipa care are un trecut onorabil si performante incontestabile in fotbal, dar care in ultimii ani a intrat intr-o mocirla din care nu stiu daca va mai fi vreodata in stare sa iasa...
Cu un presedinte precum Nicolae Badea, si un antrenor de golania si nesimtirea lui Dinu, echipa voastra coboara tot mai mult. Atit ca performante, dar mai ales ca imagine.
Afaceri necurate, transferuri dubioase, bani murdari, arbitrii care va avantajeaza non-stop, si, mai presus de toate, meciuri aranjate... totul pentru "binele" lui Dinamo. Stau si ma intreb: chiar acesta este binele clubului? Sau doar al persoanelor care conduc acest club, si vor doar sa se imbogateasca de pe urma lui?
Se stia inca de la inceputul campionatului ca jocurile sint facute pentru ca voi sa luati titlul. Asta este adevarul, dovedit de mai multe episoade. Iar scandalul de acum, "dublat" si de descoperirea din Prosportul de azi, cu meciul de acum 3 ani de la Onesti, nu fac decit sa strice si mai mult imaginea - si asa terfelita - a clubului vostru.
Din nou veti scapa basma curata, probabil doar cu amenda si atit, si veti continua marsul "triumfal" spre titlu. Iar daca Steaua, Rapid, National sau altcineva va avea tupeul sa se apropie de pozitia voastra de lider, isi vor intra in rol arbitrii.
Nu demult, in Prosport au aparut niste scrisori ale unor fani dinamovisti. Suporteri ai lui Dinamo de-o viata, ei priveau foarte obiectiv situatia de acum. Si spuneau ca le e rusine ca sustin o asemenea echipa, si ca acesta nu este adevaratul Dinamo.
Cum e sa fii fan dinamovist?
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
da mah omule... normal ca eshti mahnit... de ce nu ai gadit acelasi lucru si despre Steaua cand aceasta nu cashtiga campionatul?... sau despre Rapid... care a luat si ea un titlu (parca)...
Dupa cum shtii intre 93' si 98' la Dinamo a fost o perioada neagra... dar echipa si-a revenit pentru faptul ca a crescut jucatori si a shtiut sa ii pastreze o perioada ( Haldan, Tararache, Fl. Petre, Contra, Mihalcea etc ) si cu 2-3 achizitii de valoare ( Lupescu, Vladoiu si Iftodi)... Dinamo a dominat 3 ani buni intrecerea interna... - si poate imi spui cine era la conducerea lui Dinamo atunci? nu cumva Dinu si Badea? astia pe care ii acuzi tu acum?
Acum, cand vezi ca mergi la stadion si singurul caine din teren e Kiritza... normal ca iti piere cheful de fotbal... si iti dai seama ca cei din conducere se gandesc cum sa distruga mai repede echipa, ca sa le iasa calculele... asa ca degeaba acuzi pe Dinamo de blaturi si magarii... pentru ca o echipa nu poate sa faca blaturi si magarii de una singura... (sau ma inshel? :con: )
Dupa cum shtii intre 93' si 98' la Dinamo a fost o perioada neagra... dar echipa si-a revenit pentru faptul ca a crescut jucatori si a shtiut sa ii pastreze o perioada ( Haldan, Tararache, Fl. Petre, Contra, Mihalcea etc ) si cu 2-3 achizitii de valoare ( Lupescu, Vladoiu si Iftodi)... Dinamo a dominat 3 ani buni intrecerea interna... - si poate imi spui cine era la conducerea lui Dinamo atunci? nu cumva Dinu si Badea? astia pe care ii acuzi tu acum?
Acum, cand vezi ca mergi la stadion si singurul caine din teren e Kiritza... normal ca iti piere cheful de fotbal... si iti dai seama ca cei din conducere se gandesc cum sa distruga mai repede echipa, ca sa le iasa calculele... asa ca degeaba acuzi pe Dinamo de blaturi si magarii... pentru ca o echipa nu poate sa faca blaturi si magarii de una singura... (sau ma inshel? :con: )
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Este MARFA, sa fi alaturi de echipa care castiga...dar
daca aceasta castiga pe nedrept atunci totul se
schimba...dar asta e viata...ce sa-i faci...
Sa stii ca ai mare dreptate,nu este corect,dar ce sa-i
faci,asta e...mai ales arbitrii...
Dar indiferent ce s-ar intampla,la bine si la rau,
VOI RAMANE CU DINAMO AL MEU!Nu ma intereseaza
ce zic cei din jur,ca Dinamo joaca nu stiu cum,ca e o
echipa de kkt,EU CU DINAMO VOI RAMANE PANA LA
MOARTE!Si cred ca asa ar trebui sa procedeze toti
cei care sunt suporteri!Nu, azi tin cu Dinamo,maine
cu Steaua,poimaine cu Rapid etc...
SA FITI SUPORTERI ADEVARATI PANA LA MOARTE,
indiferent cu cine tineti!
Ciao!
daca aceasta castiga pe nedrept atunci totul se
schimba...dar asta e viata...ce sa-i faci...
Sa stii ca ai mare dreptate,nu este corect,dar ce sa-i
faci,asta e...mai ales arbitrii...
Dar indiferent ce s-ar intampla,la bine si la rau,
VOI RAMANE CU DINAMO AL MEU!Nu ma intereseaza
ce zic cei din jur,ca Dinamo joaca nu stiu cum,ca e o
echipa de kkt,EU CU DINAMO VOI RAMANE PANA LA
MOARTE!Si cred ca asa ar trebui sa procedeze toti
cei care sunt suporteri!Nu, azi tin cu Dinamo,maine
cu Steaua,poimaine cu Rapid etc...
SA FITI SUPORTERI ADEVARATI PANA LA MOARTE,
indiferent cu cine tineti!
Ciao!