Dinamo in al 56-lea campionat in Divizia A!

Forum dedicat echipei Dinamo si tuturor cainilor rosii!

Dinamo in al 56-lea campionat in Divizia A!

Mesajde Ayrton » Lun Aug 11, 2003 4:14 pm

Din pacate, iata ca am inceput prost, cu o infrangere la Pitesti, dupa o prima repriza catastrofala, si o a doua, in care balaj s-a bagat ca musca-n kkt, tocmai cand incepusem si noi sa presam pentru golul victoriei...
Asa ca Barcauan a marcat degeaba primul gol al lui Dinamo in noua editie...
Sper ca sa ne revenim pana la meciul cu Bihorul, iar primul prilej de victorie va fi joi, la meciul cu letonii.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Lun Aug 11, 2003 11:33 pm

Am inceput prost ,foarte prost.Dinamo n-a aratat nimic la Pitesti.Niculescu inca se mai cauta shi fundashii inca nu sunt obisnuitzi unu cu altu.Delwarte pare promitator dar mai are inca de lucrat.Acuma speram intr-o victorie joi ,pe National shi apoi om vedea...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

:

Mesajde Ayrton » Mar Aug 12, 2003 8:28 am

Cum mi-am luat abonament la Tribuna 0 si pentru noul campionat, si cum e valabil si la meciul asta, sper sa va relatez vineri dimineata despre victoria dinamovistilor cu 2-0. [-o
***D I N A M O!!!***
Ayrton

:

Mesajde Ayrton » Lun Aug 18, 2003 9:33 am

Dupa 5-2-ul cu "Otelul" Liepaja, aseara am fost si pe stadionul Dinamo, la victoria cu 1-0 asupra bihorenilor.
Lume putina (maxim 4.000 de spectatori), atmosfera de vacanta in tribuna si joc uneori alert, uneori cam incurcat, cu multe, foarte multe ocazii dinamoviste ratate cu nonsalanta de catre Danciulescu, Barcauan, Petre, Grigorie, Vl.Munteanu, Cl.Niculescu, etc, cu 2 ocazii ale oradenilor la care Delwarte a aratat ca nu joaca degeaba la Dinamo si si-a facut datoria.
Una peste alta, victoria care ne da moral pentru meciul de sambata viitoare, de la ora 19.00 din Ghencea, unde bine-nteles ca o sa fiu prezent.

Si ca sa incepem repetitia pentru acel meci, va pun sloganul saptamanii:

DINAMO, BATE PE STEAUA! BATE PE STEAUA, DINAMO BATE PE STEAUA!!!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Lun Aug 18, 2003 11:45 pm

Mda,scorul a fost destul de strans.S-a ratat cam mult,nepermis de mult,da pana la urma tot 3 puncte sunt:).In legatura cu ce a spus Ayrton ,sloganul saptamanii,nu pot sa zic decat Amin :j
MiG29

Mesajde MiG29 » Dum Aug 31, 2003 11:49 pm

Dinamo-National 4-1 shi in sfarsit Dinamo joaca iarashi fotbal frumos shi inscrie shi goluri.Mi-a placut de Zicu,Florentin shi Stoican.Am luat insa un gol nepermis de usor,chiar daca era pe final de meci.Oricum e bine!:)
MiG29

:

Mesajde Ayrton » Lun Sep 01, 2003 11:39 am

Aseara am fost prezent la cel de-al doilea meci disputat acasa de Dinamo in noul campionat, 4-1 cu National.
Lume circa 6-7.000 (printre care si 4 LosPlatanos si alti 3 suporteri progresisti), atmosfera relaxata, joc frumos (mai ales prin rezultat), si o victorie ce da sperante pentru meciurile ce urmeaza, in special cele din Cupa Uefa. Pacat insa ca se intrerupe campionatul pentru 2 saptamani, ca era echipa in forma buna. Sa speram ca la revenire se va vedea o echipa Dinamo si mai buna.
Referitor la meci, tin sa il remarc in mod deosebit pe Dan Alexa, care dupa ce l-a transformat pe Aliuta in cel mai slab jucator al derby-ului Steaua-Dinamo, dupa ce la Liepaja a primit cele mai mari note in ziarele de sport, acum l-a anihilat total pe conducatorul de joc al bancarilor, Caramarin. Dupa accidentul de anul trecut de la Constanta (care l-a marcat mult sezonul trecut), iata ca Alexa devine cel mai bun inchizator din Romania, si daca continua sa-si vada de joc, agresiv dar numai la minge, si cu un pic mai mult de aport ofensiv, va fi categoric la echipa nationala.
Alti remarcati: Zicu si Barcauan, remarcabil pe postul de fundas central: sigur, fara gafe, atent si luand mereu prim-planul atacantilor bancari.
Slabuti ieri au fost Fl.Petre si Meride.

PS: Hai Romania! Hai Bosnia!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Sâm Sep 20, 2003 8:35 am

bre oameni buni, nu vazui meciu aseara da cum pana mea s-a ajuns la scoru ala de hochei? s-a jucat fara aparari ? cum evolua scoru ca vazui doar la pauza 2-1 pt dinamo...povesteste careva?
eyewitness

Mesajde MiG29 » Lun Sep 22, 2003 12:36 am

Pai la pauza antrenoru lu Bacau(nu shtiu cum il cheama) a riscat shi a bagat doi atacantzi in locu a doi mijlocasi.Dinamo a dat 4-1 relativ repede(ambele goluri Petre) apoi Bacau a cazut,a venit repede 5-1(Zicu),apoi 6-1(Marica),apoi a dat Bacau un gol anulat corect ptr offside,dupa care a pasat gresit Stoican la o faza,a interceptat Cristea ,Burca a faultat k ultim aparator,a luat rosu shi apoi a dat gol Cursaru(un sut deviat).Dupa aia a fost un penalty cam dubios(s-a aruncat Cursaru cadn intra Delwarte la minge) shi s-a facut 6-3.Dupa care in min 90 a intrat iar Piticu pe dreapta a driblat shi a tras pe jos.7-3.
MiG29

Mesajde Ayrton » Vin Sep 26, 2003 4:44 pm

Ce meci va fi la Craiova duminica... Sper sa castigam, ca suntem pe val, chiar daca oltenii au facut presiuni ca recidivistului de Badea sa i se reduca suspendarea de la 2 etape la una, si astfel va juca cu noi...
Indisponibili pentru meci sunt Burca (suspendat), Meride si Iordache (incerti din cauza accidentarilor), asa ca e jale mare in aparare... Insa sunt sigur ca putem marca un gol mai mult decat oltenii.
Hai Dinamo!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Mie Oct 01, 2003 12:46 am

Cam tarziu,scriu asta...dupa cum shtitzi duminica seara in derby-ul etapei a 7-a Dinamoa invins cu 1-0 chiar la Craiova...shi i-a lasaTt cu ochiii`n soare pe ltenii din tribuna care la inceputul meciului chiar credeau k pot sa ne bata:D.A inscris Danciulescu in min 73,dar ocazii au existat de ambele parti(mai multe ptr noi totushi).Acum urmeaza un meci de cupa usor shi unul acasa cu Farul,care iar nu ar trebui sa ridice probleme.
MiG29

Mesajde MiG29 » Mar Oct 07, 2003 2:50 am

Dinamo a trecut shi de Farul cu 3-2(2-2),desi mai greu decat ma asteptam.Au marcat Cl.Niculescu,Zicu si Grigorie,insa principala problema ramane apararea ...asa k va fii destul de greu la Donetk.Io unu nu il inteleg insa pe Copos,care k shi dupa meciul cu Bacaul a acuzat iarashi blaturi si arnajamente,de data asta luandu-se de Curca,portarul lui Faru care zice el nu si-a aparat prea corect sansele.Vad ca devine o obisnuinta ptr el chestia asta...chiar il ajuta cu ceva?
MiG29

Mesajde Ayrton » Mie Oct 08, 2003 8:11 am

Ce te mai miri... Nu ai vazut ca utecistul asta si-a facut un scop in viata lui de obsedat si complexat (ca toti tomberonarii care au esuat in cel mai infect cartier al capitalei, Giulestiul) din ideea fixa de a se vedea persecutat de catre Dinamo?
Oare Delwarte nu a incasat un gol identic cu portarul constantean la meciul de sambata? De ce nu zice si de faza aia... Are o memorie selectiva si retine si spune doar ce il ajuta pe el in dezvoltarea complexului de inferioritate de care sufera.
Oricum, are parte de o dedicatie permanenta la meciuri: pe melodia ultimei reclame Connex, se striga:
"George, George
Copos - muie!!!
"
Ceea ce ii dau si eu cu placere!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Dum Oct 19, 2003 10:45 pm

Brasov-Dinamo 3-4(1-2).Din pacate n-am reusit sa urmaresc decat finalul(am inghetzat la Faru cu Petrolu):( .Oricum se pare k a fost cel mai frumos meci al sezonului.Se vedea k suntem in forma insa in continuare luam prea multe goluri
MiG29

Mesajde Love2Fly » Dum Oct 26, 2003 11:23 pm

Dinamo 3 - 4 Rapid
cred ca a avut orgasm Copos....e de kkt treaba....ca acum le-a scazut moralul dinamovistilor si poate "clacheaza" la Moskova
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 27, 2003 1:12 am

Dinamo sunt un fel de Real Madrid. Au atac bun si aparare varza. Inscriu mereu multe goluri, dar gafeaza nepermis de mult in aparare. In ultimele doua meciuri de campionat au un golaveraj de 7-7 !

Totusi imi place la ei....ca sunt genul de echipa care lupta pana la final. Nu cad psihic ca majoritatea echipelor noastre.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Oct 27, 2003 9:04 am

Meciul acesta l-a pierdut Andone (cum tot el are cele mai mari merite la victoriile anterioare!): dupa o serie de victorii in sistemul 4-4-2, s-a gandit el sa schimbe intr-un idiot 3-5-2, cu Zicu si Niculescu varfuri si Danciulescu mijlocas!!! Iar tactica aceasta falimentara, pusa in practica de Preda, Burca, Semeghin, Perenyi, Iordache, Zicu si Danciulescu la modul infect, si de superjucatorul Fl.Petre, ajutat de Niculescu, Alexa, Barcauan la modul pozitiv a dus la rezultatul acesta prost.
Insa nu-i nimic, viata merge inainte, si infrangerile fac parte din fotbal.
Referitor la galerii, trebuie sa remarc prestatia de-a dreptul extraordinara a P.C.H., care si-a sustinut frenetic favoritii, chiar si la 1-4, spre deosebire de tomberonari, care isi inghitisera limbile si carora nu li se mai auzea pliscul in ultima parte a meciului. Iar la final, aplauzele primite de echipa spun totul: Dinamo merge inainte, cu speranta in suflet si cu incredere ca a fost doar un accident.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Lun Oct 27, 2003 10:56 am

Din pacate,am pierdut meciul pe care imi doream din toata inima sa-l castigam.Asta e,mergem mai departe.Andone a gresit tactica complet, shi in plus echipa a intrat pe teren crezand ca are 2 goluri avans shi s-a vazut ce-a urmat.Am asistat si eu la meci,undeva in peluza shi mi-a placut la nebunie atitudinea suporterilor care au aplaudat si au incurajat echipa incontinuu...
MiG29

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 12:24 pm

la emisiunea lui ioanitoaia borcea a declarat ca infrangerea lui dinamo s-a datorat 1/ dolha 2/ arbitrului. cerandu-i-se lamuriri borcea a declarat. dolha a aparat mai bine ca preda ,goluri pe care dolha le-a scos preda nu le-a aparat. iar vis-a-vis de arbitraj a mentionat doo faze una cand pe drept un rapidist merita cartonas galben si nu i s-a dat si cealalta faza cand i s-a acordat fault lui niculescu la un aparator rapidist in urma caruia a ramas singur cu dolha(prima repriza) faza f discutabila dupa parerea mea. consider aberante motivatiile lui borcea si nu cred ca dinamo a pierdut din aceste motive in conditiile in care rapid, trebuie sa recunoastem ,a fost mai buna speculand toate gafele din apararea dinamovista...rapidistii au avut ziua aia cand le-a iesit tot. cei mai buni de pe teren zyiati de o parte si petre(de unde si-o lua asta oxigenu nu stiu) de partea cealalta. arbitrajul per ansamblu ,a fost bun, iar meciul ,poate cel mai bun din sezonu asta.
eyewitness

Mesajde MiG29 » Sâm Noi 01, 2003 2:10 pm

Gloria Bistrita-Dinamo 1-1(0-1).Un meci pe care eram sigur ca il vom castiga,insa dupa inscrierea primului gol,echipa s-a cam jucat cu ocaziile.Andone,a gresit cand in minutele de prelungiri a facut o inlocuire si apoi Preda iar ne-a mancat meciu,luand un gol de rahat in chiar ultimul minut.Sper sa paere Delwarte cu spartak,ca altfel sunt cam shi eliminatzi...Vad ca s-a reintors shi Bolohan,sunt curios cat o sa reziste acum.
MiG29

Mesajde eyewitness » Lun Noi 03, 2003 11:53 am

Initial trimis de Gabriela Flores
ce rusine sa fi caine ! sa se pishe totzi pe tine !

migule ! ayrtoane ! cum permiteti bre asa ceva?
mie-mi pare cunoscut stilu? voo nu?
eyewitness

Mesajde Aliosha » Mar Noi 04, 2003 2:24 am

Initial trimis de ayrton

"[b]George, George
Copos - muie!!!
"
Ceea ce ii dau si eu cu placere! [/B]
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 23, 2003 12:36 am

Am urmarit meciul Dinamo - Poli AEK Timisoara chiar de la fatza locului.
Am si eu cateva reclamatii :
1.de ce pe bilet nu este inscriptionat numele meciului ? scria doar Dinamo Bucuresti - .......... ! rusine ! la Steaua scrie complet...indiferent de ce meci este.
2.boxele alea sunt suparatoare ...care dau muzica pana la fluierul de inceput. in loc sa aud duelul galeriilor l-am auzit pe Tiger One care mi-a spart timpanele. daca vroiam muzica tare...ma duceam la discoteca..nu la meci. plus ca distorsionau.
3.stadionul e urat de tot .....comparabil cu cel a lu' Sportu Studentesc.

Meciul a fost castigat pe merit....doar interventiile salutare ale portalului Timisorean limitand proportiile scorului.
Primul gol al lui Suleap a fost superb.

Imi pare si mie rau pentru suporterul dinamovist.....care vede cum echipa este vanduta. S-au impartit niste programe inaite de meci si scria acolo foarte frumos...despre ce fac Borcea & Netoiu. Mi-a placut cum striga galeria dinamovista din peluza Haldan : "Cristi Borcea....vinde-o pe mata ! " .

Suporterii timisoreni au fost mai multi ca voi ! "Dinamo in deplasare ! Dinamo in deplasare ! Dinamo in deplasareeeeeeee ! Dinamo in deplasare ! "

Si mi-a mai placut ca au strigat despre tigani : "toti tiganii la Jilava.....haideeeeee ! " si aia cu "Antonescu de traia pe tigani ii omora' .

Nu mi-a placut ca au strigat : "Timisoara...rusinea tarii ! " . asta a fost complet neinspirata. sunt convins ca majoritatea suporterilor dinamovisti nici macar nu stiu sa localizeze Timisoara pe harta .

ayrton ai fost la meci ? Rosu Oana ai fost la meci ? Mr Hyde ai fost la meci ? sau sunteti dinamovisti doar cu numele ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mar Noi 25, 2003 6:39 pm

Eu, pentru prima oara in acest sezon, n-am fost la meci, ca am avut un team-building la Sinaia de vineri pana duminica (scrisesem pe Onlinesport/suporter Poli ca nu vin la meci...), si nici macar la televizor n-am vazut meciul, asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea.

Oricum, la un meci cu o echipa de mana a doua... ba nu, a treia, asa cum e Poli AEK Timisoara nu vin suporterii dinamovisti prea entuziasmati la meci... doar pentru aekistii timiosoreni e prilej de sarbatoare (sau inmormantare/parastas), oricum, eveniment important, atunci cand intalnesc Dinamo...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Lun Dec 08, 2003 8:51 am

Cine e pe primul loc? cine e pe primul loc?
DINAMO e, DINAMO, e!!!

Dupa inca un meci spectacol, 7-0 cu Ceahlaul, cea mai buna echipa din Romania a ajuns acolo unde ii e locul, in fruntea clasamentului, chiar daca numai la golaveraj, lucru care imi provoaca regrete, intrucat diferenta de valoare dintre Dinamo si echipa ciobanului aurolac este de vreo 10 puncte, insa arbitrii au vrut ca "stiaua" sa fie in fata Rapidului, Craiovei sau Albei Iulia, ajutandu-i la greu sa castige puncte pe militari.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 08, 2003 10:04 am

Lasa mah ca vand esti echipa...iar in retur iar o sa ajungetzi sa luptati pentru evitarea retrogradarii. *p

Oricum mi s-a parut amuzant ca Dinamo a terminat campioana de toamna, dupa ce Steaua a fost ridicata in slavi de mass-media...ca e neinvinsa, ca a luat doar 4 goluri in 14 etape, ca are cea mai buna aparare din Europa, ca a jucat bine cu Liverpool....etc.

Iar aia cu 10 puncte in fatza lui Steaua...e parerea PCH , nu ? :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Dec 08, 2003 1:02 pm

Nu, PCH zicea vreo 18-20, eu am vrut sa fiu bland cu dusmanii si am zis doar 10... :D
A, si chiar daca viand 2-3 jucatori (parerea mea e, ca indiferent ce zic Borcea sau Andone, Zicu pleaca sigur in iarna!), avem cu cine sa ii inlocuim. si daca mai transfera vreo 2 fundasi centrali nu mi-e frica de echipele ciobanului Becali sau bisnitarului Becali! Oare ce viitor var Becali va lua Timisoara sau Craiova?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Înapoi la FanClub Dinamo