Ba fratilor...

Forumul asociat fanclubului Eminem

Ba fratilor...

Mesajde BIGproof » Lun Apr 07, 2003 11:51 pm

Chiar daca toata lume zice ca Eminem e un loser,nu-i bagati ma in seama! Ei nu asculta ce canta Eminem in piese ci doar aud muzica si zic ca nu le plac! Dar ce sa le faci fraerilor care asculta numai manele si pula mea cine stie ce muzica de-an pulea! Asa ca respekt pentru toti fanii EMINEM din Romania si din toata Europa! Ce sa va mai zic eu...pai...daca sunteti fani adevarati intrati pe siteul http://www.EminemEu.com! Un tovaras de-al meu a facut siteul! Eu sunt managerul siteului! Iar daca intrati pe mIRC intrati si pe canalele fan clubului Eminem din Europa
#eminem-fan si #eminems
Si multa muie la toti cei care au zis ca noi vrem sa facem bani pe seama asta! NU e adevarat! Ba fratilor...uitati-va si voi in pula mea ca e unu site .COM Si daca va ganditi un pic a costat si asta ceva! Si tot ce s-a vorbit despre noi e ca si cum vb manelistii despre muzica rap! Nimik nu e adevarat! Daca nu sunteti fani Eminem nu intrati! Dar pt toti cei care sunt ii sfatuiesc sa viziteze siteul! Cam atat am avut de spus! Pe mIRC ma gasiti cu nickul BIGproof! Peace out!
BIGproof
Junior Member

Mesajde dinu » Mar Apr 08, 2003 12:07 am

You're so full of shit.
dinu
Junior Member

Mda......ma rog...

Mesajde Cupu » Joi Apr 10, 2003 11:02 am

Fii atent mancati-ash... Eminem e ok.. adica ai putea spune chiar misto... dar ai face bine pe viitor sa iti schimbi modul de exprimare al ideeilor...
Ca mancati-ash incepusei deja sa suni ceva la genu" oooo eminem e asa de tare ... il iubesc asa de mult si nu ascult oamenii rai care vor sa-l defaimeze...io il accept asa cum e el si uneori plang la concertele lui"
Si cum n-ar fi fost de ajuns.... ai da-to paia cu " eu si cu o prietena buna de a mea i-am facut un site ca sa il iubim bine acolo si puteti sa intrati si voi Vai daca ar stii eminem de noi cred ca ne-ar multumi personal"
Deci baza e buna dar nu face din Eminem o Andree da man??
Te rog yo
Ai grija de tine ;)
Cupu
Junior Member

Re: Mda......ma rog...

Mesajde AdevaRapper » Lun Apr 14, 2003 9:45 pm

Initial trimis de Cupu
Fii atent mancati-ash... Eminem e ok.. adica ai putea spune chiar misto...

...e sublima chiar, dar lipseste cu desavarsire... ;)
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Înapoi la Eminem