Ok... rugamintea mea ar fi sa cititi putin versurile de mai jos (sunt ale lui Everlast fost membru House Of Pain) shi sa-mi spuneti shi mie daca credeti ca are dreptate sau nu!
what?Did I hurt your feelings?
Uh...I'm supposed to be scared now, right?
Yo...I'd like to dedicate this record right here
To Mr. Marshall Mathers' mother, yeah
This one's for your moms
Here come the mighty
One they call Whitey
All you sons of Whitey
Are all shitbiters
So won't the real Slim Shady please act up?
Get smacked up
Get your eyes blacked up
With your candy-ass name you're a candy-ass rapper
I'll smack you up, shut you off like the Clapper
Whoever said you was raw, son, they lied
I'm on that shit that dilate and hurt your pride
Screamin' on a record how you wish I died
But you don't wanna see me on this physical side
You're just a big tough guy, tryin' to act hard
But you won't walk a lobby without your bodyguard
You ain't pullin' my card, you ain't ridin' the train
Back in the day, kids like you got robbed for they chain
Step to me like a man, with the hands, and get slain
Matter of fact, when you see me, gimme some brain
Yo, it's like that, we could fight, Jack
Let's put the mics down, you'll catch a beatdown
I get love in New York, got fam in L.A.
And I heard you might be the MC that's gay
With your platinum blonde Caesar, you look like a ho
Like M and M stands for Marilyn Monroe
Talkin' 'bout killin' sprees, you ain't like that, yo
Makin' lots of enemies, but that's all for show
You punk ecstasy junkie, you waste of skills
Stop ridin' my bills, get high on pills
Yo, I hope you OD, don't come playin' with me
Little bitch, better watch what you're sayin' to me
Talkin' shit for shock value, boy, you ain't real
Turned hard the day Dre gave you a record deal
Went and sold your soul for some acid pills
Servin' up that hors d'oeuvre, man, now eat this meal
Instead of worryin' about who you should be dissin'
You need to worry about who your wifey been kissin'
Or if you go to prison while you're doin' your bid
I'll look in on your lady and do things for your kid
Make her write you lots of letters about the things that we did
And send you pictures of me chillin' all up in your crib
That shit about Sway n' Tek? That was a fib
First time you met me I showed you love in D.C.
But you were scared like a pussy with your eyes on the floor
While your crew showed me love outside the front door
Talkin' 'bout "Yo, whassup, ain't you Whitey Ford?
I love that song 'What It's Like' and that jam 'Praise the Lord'"
I don't do this for the money, yo, I do it for fun
You may hang around some gangstas, but you ain't one
And you won't be slappin' me with no empty gun
Talkin' 'bout a [ ] but you a one in drag
And you can't keep your woman from goin' astray
Better run and check your kid for your DNA
I take care of my moms, you get sued by yours
With your corny metaphors about drugs and crack whores
You're a sucker
Word up, real
You wanna talk shit with Whitey, come talkin' with the hands, B
I ain't wastin' no more time with you, man, fuck this,
man, that's it
Everlast Vs. Eminem
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
- HillBillieRaper
- Junior Member
Parerea mea e ca nu prea se compara Everlast cu Eminem (numa cand comparam nr de cduri vandute). Si in alta ordine de idei poate sa zica ala ce vrea el ca pe Eminem il doare fix in cur. Eminem are labelu lui propriu de produs muzica si nenorocitu ala se ia de el? Eu zic ca e aiurit rau de tot si ar trebui sa-si vada de treaba lui. Apropo...Everlast cati ani are daca a fost in House of Pain? Tre sa aiba peste 35...
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
nu stiu daca conteaza neaparat numarul de cd-uri vandute, pentru ca ele nu reprezinta neaparat valoarea... shi cel mai bun exemplu sunt alea de la Andre( in fine... erau) care au vandut zeci de mii de albume shi asta nu inseamna ca sunt/erau mai bune decat Parazitii sau Mafia... Alt exemplu ar mai fi DaHoodJustice care aveau niste versuri foarte inteligente shi erau mult mai buni ca alti "raperi" de pe la noi, dar totusi n-au prea vandut cine stie ce... in fine, ce vreau eu sa spun e ca desi imi place Eminem de la inceputuri, melodia asta m-a pus pe ganduri, pentru ca intr-un fel are dreptate Everlast ... Eminem s-a schimbat mult de la "Slim Shady LP" shi nu neaparat in bine... "SS LP" era ultima lui sansa sa se afirme shi din disperarea asta au iesit niste piese foarte misto... dupa care a dat de bani shi parca s-a schimbat ceva... in fine... asta ar fi parerea mea... shi daca vreti incercati sa mai faceti rost de niste melodii de la Everlast ( Black Jesus, Ends, So Long...) shi ascultati ce zice pentru ca au mesaj misto...
P.S. Pai cred ca are vreo 36-37... dar nici Eminem nu mai e asa de tanar... a trecut deja de 30...
P.S. Pai cred ca are vreo 36-37... dar nici Eminem nu mai e asa de tanar... a trecut deja de 30...
- Fişiere ataşate
-
- everlast_picture.jpg (25.32 KiB) Vizualizat de 1524 ori
- HillBillieRaper
- Junior Member
Mie-mi place ce-a zis Everlast. Mi-ar placea de asemenea si un reply....
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Eminem a inceput... surpriza naibii
din cate am inteles eu din niste articole de pe net, Eminem a inceput sa se ia de Everlast intr-o melodie cu D-12 in care il acuza ca e fals shi alte tampenii, cum ca ar canta naspa la chitara( daca-mi aduc bine aminte, argumentul lui Em a fost ceva de genu:"eu cant mai bine la chiatara, chiar daca n-am atins vru-na in viata mea..."). Ca Eminem il face pe Everlast la rime nu contrazic, dar Eminem e superficial, shi cred ca Whitey nu merita asta, pentru e ca el canta de pe vremea in care Eminem inca o lua in barba la toate Battle-urile la care participa.
- HillBillieRaper
- Junior Member
deci
hill billy..esti paralel cu acest subiect. din moment ce pui un subiect pe un forum ca si cum ai stii despre ce e vorba, trebuie sa si stii despre ce scrii. iar in ultimul tau post arati total contrariul.
Acest conflict a luat amploare acum cativa ani, cand cei doi sau intalnit la o festivitate, iar eminem la salutat pe everlast iar everlast sa facut ca nu il vede intentionat. Eminem a facut un diss, everlast a raspuns, eminem a facut altu..si uite asa. Piese de pe albumul D12, nu este defapt o piesa de pe albumul ala, ci a fost defapt adaugata la sfarsit ca o piesa bonus pe care da doar eminem si este intitulata Girls. In piesa aia Em se ia de DJ Lethal (Membru Limp Bizkit ex DJ la House of Pain) si ast aptr ca Lethal fiind AMIC cu Eminem a spus pe MTV ca Everlast l-ar face intr-un battle pe EMINEM, magarie pe fata. Oricum Everlast nu are drept de apel in fata lui Eminem, cu toate ca nici Everlast nu este un MC rau. Cei care il cunosc pe eminem ca om, ca persoana, nu au zis decat lucruri uluitoare (adica ca este "super nice"), iar Mc-ii (adevartii mc's, liricisti) veterani (nas) il considera pe eminem definitia hip hop-ului ("this man breaths hip hop, eats hip hop and shits hip hop" Nas). Oricum hateri vor fii mereu, nu numai in cazul lui eminem, ci in general in cazul artistilor adevarati.
Pace
Acest conflict a luat amploare acum cativa ani, cand cei doi sau intalnit la o festivitate, iar eminem la salutat pe everlast iar everlast sa facut ca nu il vede intentionat. Eminem a facut un diss, everlast a raspuns, eminem a facut altu..si uite asa. Piese de pe albumul D12, nu este defapt o piesa de pe albumul ala, ci a fost defapt adaugata la sfarsit ca o piesa bonus pe care da doar eminem si este intitulata Girls. In piesa aia Em se ia de DJ Lethal (Membru Limp Bizkit ex DJ la House of Pain) si ast aptr ca Lethal fiind AMIC cu Eminem a spus pe MTV ca Everlast l-ar face intr-un battle pe EMINEM, magarie pe fata. Oricum Everlast nu are drept de apel in fata lui Eminem, cu toate ca nici Everlast nu este un MC rau. Cei care il cunosc pe eminem ca om, ca persoana, nu au zis decat lucruri uluitoare (adica ca este "super nice"), iar Mc-ii (adevartii mc's, liricisti) veterani (nas) il considera pe eminem definitia hip hop-ului ("this man breaths hip hop, eats hip hop and shits hip hop" Nas). Oricum hateri vor fii mereu, nu numai in cazul lui eminem, ci in general in cazul artistilor adevarati.
Pace
-
n3aGabitz - Junior Member
poate oi fi paralel, poate ca nu... dar nu asta conteaza... eu am pus versurile ca sa aflu shi parerea altora shi mai ales sa aflu amanunte pe care le nu le stiam in legatura cu conflictul dintre cei doi... asa ca nu-mi mai sari la gat...
ps. 10x anyway pentru info
ps. 10x anyway pentru info
What' the difference? Well, we can start at the pennis, or we can scream "I don't give a fuck!" and see who means it!
- HillBillieRaper
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1