Site nou & stiri!

Forumul asociat fanclubului Eminem

Site nou & stiri!

Mesajde n3aGabitz » Sâm Mai 17, 2003 9:24 am

http://www.shadtsoldiers.com este cel mai informativ site despre eminem la ora actuala, il recomand tuturor!

obie trice: em a prezis deja ca albumul va vinde 60 $ mil din prima zi :), oricum pe album s-au ocupat de productie eminem, dre, rockwilder si timabaland. una din piesele de pe album va fii partea a doua la piesa "drips" de pe "the eminem show" si se intituleaza "hey lady" care va fii cantata alaturi de eminem. em mai se alatureaza lui obie si pe piesa care probabil va fii primul single al albumului.

eminem: de curand eminem a anuntat la radio ca noul sau single se va lega de relatia sa cu mariah carey. a precizat ca s-ar putea sa foloseasca mesajele lasa-te de mariah la tel...etc. casa de productie a lui mariah au anuntat ca daca aceste mesaje vor fii folosite in piesa sau clip vor da in judecata shady records.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Mai 18, 2003 10:02 pm

Mie nu imi merge link-ul de mai sus!?!?
Una peste alta, abia astept Obie`s album!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Dandita » Mie Mai 21, 2003 6:59 pm

Initial trimis de AdevaRapper
Mie nu imi merge link-ul de mai sus!?!?
Una peste alta, abia astept Obie`s album!

da...nu este prea...cum sa-ti spun? nu prea merge: site nou & stiri.
Dandita
Junior Member

deci

Mesajde n3aGabitz » Mie Mai 21, 2003 7:24 pm

am scris gresit link, dar vad ca pe nici unu nu va dus capu sa va uitati daca ac scris corect SHADY....ma rog. e vina mea.

http://www.shadysoldiers.com

http://www.shadysource.com
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Mai 21, 2003 10:42 pm

M-am holbat mult la "shadt" dar am crezut ca o fi vreun cuvant in germana! :) Anyway, un site foarte bun!
AdevaRapper
Junior Member

Misto site

Mesajde Red_Mustang » Mie Iun 04, 2003 12:58 pm

Cum am skris mai sus...site-ul e misto
Red_Mustang

NEws

Mesajde n3aGabitz » Dum Iun 29, 2003 3:38 am

albumul lui Obie Trice iese pe 15 Septembrie 2003

pe album baga, dre eminem busta timbaland snoop jay-z g-unit si 50 cent.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Iun 30, 2003 11:45 pm

Nu cred ca acest album se va vinde mai bine ca al lui 50 Cent, dar cu siguranta va fi mult mai bun (parerea mea).
AdevaRapper
Junior Member

newz!

Mesajde n3aGabitz » Mar Sep 16, 2003 1:09 pm

Obie Trice - Cheers albumul de debut...inca o saptamana pana la lansare (23 Septembrie in U.S. 29 U.K.)

Pana acum albumul a fost pazit f. bine, pe net ajungand doar cateva din piesele de pe el. 4 din ele fiind deja confirmate:

Hands on you feat. Eminem (marfa piesa, em baga la refren)
Oh! feat. Busta Rhymes (presimt ca va fii noul single, grea piesa)
Shit hits the fan feat. Dr.Dre & Eminem (5 stele)
Got some teeth (primul single, interesanta piesa)

I'm a Hustler feat. 50 Cent urma sa fie pe album dar ma bucur enorm ca nu va mai fii deoarece este un CACAT de piesa. Nu stiu ce a fost in mintea lu Timbaland cand a produs mizeria aia de negativ. In skimb din ce se stie "we all die some die" feat. g-unit & eminem va fii pe album ...tinand cont ca piesa asta a fost si pe mixtape-ul lui Dj Green Lantern - Conspiracy II (dj oficial shady rec)...mi se pare ciudat, dar inca nu e 100% confirmata treaba. Se pare ca nici piesa cu Jay-Z nu o sa fie pe album (probabil din acelasi motiv ptr care si hustler cu 50 nu e, si anume o fii f. naspa).

Cam astea ar fii noutatile....se pare ca in max 2 zile albumu va fii pe net, oricum o sa fiu printre primii care sa-l cumpere pe 23 poate castig unul din cele 3 bilete (incluse in primele 500de mii de copii) sa merg in studio cu em :)))) (aici e partea cand ma trezesc din vis lol).

pace
n3aGabitz
Junior Member

Înapoi la Eminem