Ce se asteapta?

Forumul asociat fanclubului Eminem

Ce se asteapta?

Mesajde Chevin Shunca » Joi Feb 20, 2003 3:11 am

E o intrebare relativ orientativa. Ce se asteapta de la hip-hop-ul romanesc? Ce vrem NOI sa apara? Pe cine dorim sa ascultam? Sunt curios...pare suspect ca nimeni nu iese ACUM si toti parca asteapta un moment mai mult decat propice. Ce dracu se intampla?
Sa speram ca va exploda piata la un anumit moment dat? Sunt confuz..
Chevin Shunca
Junior Member

Re

Mesajde xgirl » Joi Feb 20, 2003 12:07 pm

Initial trimis de Chevin Shunca
E o intrebare relativ orientativa. Ce se asteapta de la hip-hop-ul romanesc? Ce vrem NOI sa apara? Pe cine dorim sa ascultam? Sunt curios...pare suspect ca nimeni nu iese ACUM si toti parca asteapta un moment mai mult decat propice. Ce dracu se intampla?
Sa speram ca va exploda piata la un anumit moment dat? Sunt confuz..

N-ai observat cí£ esti pe forum EMINEM? Ce vrei cu HH-ul romanesc? Dupí£ pí£rerea mea in Romania nu existí£ hip-hop adeví£rat. Oricum, ce cautí£ subiectul asta pe forumul lui Eminem?????
xgirl
Junior Member

Mesajde HERETE » Sâm Feb 22, 2003 12:06 am

kiar ca esti confuz rau :D
HERETE
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Feb 22, 2003 1:35 am

Astept Proiectul Verde
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

rapu in RO

Mesajde sadox » Vin Mar 07, 2003 11:50 pm

Mah nu shtiu ce-o sa fie de rapu shi hh astah da pa la noi din Romania.Yo cred ca n-o fii nimic atata timp cat formatziile de rap se copiaza una pe alta shi incearca sa se inintzepe shi sa injunghie pa la spate reciproc.Bine aici ai shi conflictu asta care se da intre comercial shi necomercial.Formatziile shi cantaretzii astea din subteran nu prea se afirma in okii publicului pa cand cele comerciale dau din buci mishca din coate baga 4-6 versuri pa care le repeta shi iau paray fara probleme.Poate ar trebui sa se faca un fel de armistitiu intre cele 2 tabere comercial shi necomercial,sa se ajunga la un numitor comun (asta in cazu in care se poate),cred ca ast-ar fi cel mai bine pentru hh-u' romanesk da dupa cum am zis nu shtiu daca ai posibil.Pace!

How the fuck can i be white,i don't even exist!!
sadox
Junior Member

Înapoi la Eminem