guess who's back

Forumul asociat fanclubului Eminem

Mesajde Aragorn » Mar Sep 10, 2002 6:35 pm

Eu consider cea mai buna piesa de pe noul album, piese nr 4 (Cleaning out my closet) si piese nr 14 (Heiley's song)...
IAr pe locul trei ar veni piese Goodbye Hollywood...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Re: Re: eminem-the best!

Mesajde marian jan » Mar Sep 10, 2002 10:17 pm

Initial trimis de ramona
cand am spus ca e super dulcic ma refeream fizic...adica la cei 30 de ani...arata super!:kiss:

fetitza dragutza si batuta in cap,du-te-n p**a mea pe animal x sau 3se si spune ca esti incantata de marimea p*li si flocil*r lui eminem nu aici la threadu asta.fa sondaj gen "cui as suge p**a" si o sa fie foarte vizitat de oamenii de pe dance.da?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde klonEx2 » Dum Sep 15, 2002 12:27 pm

bravo popalin si ai semnatura mea ti-am mai zis
ONLY GOD CAN JUDGE ME
klonEx2
Junior Member

Mesajde sadox » Vin Ian 17, 2003 1:10 am

Ultimu album lu' em. are un sound ceva mai komercial decat celelate scoase pana in prezent shi astah cred c-a facut-o intentzionat sa-shi acapareze mai multi fani,shi a reushit zic yo.Orikum albumu suna bineh atat din punct de vdr a liricii cat shi a negativelor.Ashtept sa vad cum vor suna viitoarele sale materiale.Pace!!!

Ragai shi ma scarpin/Manank pana mor /Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

Mesajde sadox » Vin Ian 17, 2003 11:10 pm

Albumu asta lu Eminem intitulat "The Eminem Show" mi se pare un album mai matur decat celelalte cum care le-a skos cu ceva timp in urmah shi careh n-au prins la public datorita limbajului poate prea trivial shi dur folosit da rapper.Am sa enumar cateva piese care mi-au plakut mie personal de-a lungul carierei sale pana-n prezent:prima ar fi Brain Damage(descrie modu cum a fost batut de un coleg la shcoala shi o face dastul da bine cu rime super tary) ar mai fi Role Model,Still don't give a fuck shi da pa albumuh The Eminem Show imi place mult Cleanin Out my closet shi Square Dance.In ceea ce priveshte ultimu' lui album 8 mile(parka asha-i zice) n-am apucat sa ascult decat Loose Yourself(care mi se pare cea mai buna piesa de pe album) shi nas u wanna be me(care iarashi suna ok).Pace!!!!

Ragai shi ma scarpin/Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor.
sadox
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Ian 20, 2003 10:25 pm

Initial trimis de sadox
Albumu asta lu Eminem intitulat "The Eminem Show" mi se pare un album mai matur decat celelalte cum care le-a skos cu ceva timp in urmah shi careh n-au prins la public

N-au prins la public ?!?!? Hello!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Da adevaa!

Mesajde rap_t_one » Mar Feb 11, 2003 9:20 am

Bine zis vere ....!
Cum adica n-au prins?
Cu the real slim shady?
the way i am?
.... ce sa mai zic da Stan care chiar e bestiala ....
E super tare felu in care em isi expune ideile,cum poate sa gandeasca shi din alte perspective ,nu numai a lui,(8 mile,rabit sau stan ,rolu lu stan)
Din cate se zic despre el ,eu cred ca este un om foarte echilibrat psihic...
"if i'm a criminal ,how the fuck do you think i raise a little girl..."sau cam asha era versu ala din sing 4 the moment...pace
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Vin Feb 14, 2003 10:13 pm

deci de asta nici numai imi vine sa postez pe forumul EMINEM, ptr ca din cand in cand e cate un destept care se crede super "cunoscator" in hip hop care e la zi cu tot ce se intampla, AICI, stie ce albume au avut succes sau nu AICI, deci ei stiu tot, ei au dreptul la cuvant, ....si tot ei sug pula. Sadox nu vreau sa para ca si cum tie iti raspund direct prin thread-ul asta sunt alti muisti aici care o sug mai mult ca tine (ALIN, ALIN, ALIn..ohh am zis prea tare). Tu probabil ca nu aveai de unde sa stii si in acelasi timp nu te lauzi ca esti ales hip hop-ului, deci pace, imi cer scuze daca par ca ma iau de tine dar nu.

Acum ca sa va lamuresc, Eminem show a fost si este un super album, dar nu a avut impactul care l-a avut Marhsal Mathers care a vandut de a rupt din prima zi. Marshal Mathers este un album "veteran" ca sa ii zic asa alaturi de Illmatic, The Chronic, Ready 2 Die, All eyes on me, si mai nou Get rich or Die trying al lui 50 cent care in numai o saptamana a incasat 847, 000 RECORD MONDIAL. ....si ca tot am ajuns la subiectul 50, DA este the hottest rapper la prezent, aici in AMERICA nu stiu in Europa sau ASIA cine o fii, dar aici in lumea HIP HOP-ului 50 CEnt este "GOD" la ora actuala. Cine la descoperit primul? Jam Master Jay, cine l-au facut ceea ce este acum Dr. Dre & Eminem. citez EMinem: "I wish my first album would have been this hot" citez 50 cent intr-un interviu de acum 2 zile pe MTV cu Sway:

Sway: so how do u feel being the hottes rapper right now?
50: I'm not the hottest rapper yet, I got signed by the hottest rapper (Eminem)!

pace...
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Feb 14, 2003 11:14 pm

Ai foarte multa dreptate! Acum Eminem este si cel mai de succes producator, in afara de faptul ca domina clar rapul mondial!
PS: Obie Trice >= 50 Cent ...parerea mea
PPS: Viva Royce da 5'9" sper sa mai faca o colaborare doua cu E!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Re: ...reconfirmareh

Mesajde sadox » Sâm Feb 15, 2003 10:14 pm

Initial trimis de n3aGabitz
deci de asta nici numai imi vine sa postez pe forumul EMINEM, ptr ca din cand in cand e cate un destept care se crede super "cunoscator" in hip hop care e la zi cu tot ce se intampla, AICI, stie ce albume au avut succes sau nu AICI, deci ei stiu tot, ei au dreptul la cuvant, ....si tot ei sug pula. Sadox nu vreau sa para ca si cum tie iti raspund direct prin thread-ul asta sunt alti muisti aici care o sug mai mult ca tine (ALIN, ALIN, ALIn..ohh am zis prea tare). Tu probabil ca nu aveai de unde sa stii si in acelasi timp nu te lauzi ca esti ales hip hop-ului, deci pace, imi cer scuze daca par ca ma iau de tine dar nu.

Acum ca sa va lamuresc, Eminem show a fost si este un super album, dar nu a avut impactul care l-a avut Marhsal Mathers care a vandut de a rupt din prima zi. Marshal Mathers este un album "veteran" ca sa ii zic asa alaturi de Illmatic, The Chronic, Ready 2 Die, All eyes on me, si mai nou Get rich or Die trying al lui 50 cent care in numai o saptamana a incasat 847, 000 RECORD MONDIAL. ....si ca tot am ajuns la subiectul 50, DA este the hottest rapper la prezent, aici in AMERICA nu stiu in Europa sau ASIA cine o fii, dar aici in lumea HIP HOP-ului 50 CEnt este "GOD" la ora actuala. Cine la descoperit primul? Jam Master Jay, cine l-au facut ceea ce este acum Dr. Dre & Eminem. citez EMinem: "I wish my first album would have been this hot" citez 50 cent intr-un interviu de acum 2 zile pe MTV cu Sway:

Sway: so how do u feel being the hottes rapper right now?
50: I'm not the hottest rapper yet, I got signed by the hottest rapper (Eminem)!

pace...

Intentzia mea n-a fost sa ma laud pa forumu' asta ca yo-s atotstiutor,shi le shtiu pa toate,eu doar mi-am expus parerea de ascultator al muzicii rap shi hh,care din pacate nu a fost una prea buna recunosc shi yo acuma,da nah cum sa zic yo m-am inshelat cand am afirmat ca celelalte single-uri shi materiale a lu em n-au prea avut succes(nu stiu cum am putut afirma asta!!) asha ca sorry daca te-am ofensat cu ceva .Nu vreau sa incing spiritele in sens negativ pa forumu' astah pentru ca yo am gresit cu ceea ce-am zis de em.Acuma m-am documentat mult mai bine shi ai acord dreptate lu n3a gabitz.Pace!!!

P.S. Sper sa ma intelegi omule.Pace inc-o data!!
sadox
Junior Member

:)

Mesajde n3aGabitz » Lun Feb 17, 2003 1:25 am

da fratele meu, e totul bine, m-am incins e un pic cam tare....stai linistit imi pare rau nu am vrut ca sa para ca ma iau FIX numai de tine, stii...era altcineva vizat in post.

pace si tie
n3aGabitz
Junior Member

Re: si

Mesajde Codruta4you » Lun Mar 03, 2003 12:06 am

Initial trimis de klonEx2
melodia without me e taredetot nu?

da! Dar a aparut si alta mult mai faina daca nu ti-ai dat seama!!!
Codruta4you
Junior Member

Anterior

Înapoi la Eminem