"Real Slim Shady" sau "asta o sa se vanda"?

Forumul asociat fanclubului Eminem

"Real Slim Shady" sau "asta o sa se vanda"?

Mesajde bhuttu » Lun Aug 05, 2002 7:56 pm

Incepe sa-mi placa sa am primul post al unui forum. Eminem? Uite ce zic eu de Eminem.:
Imi place Eminem. Sa-l disecam acuma.
Imi place muzica lui. Desi nu sunt mare amator de HH, pot sa ascult Eminem cu mare placere. Iar melodii ca "Stan" sau "The way I am" au linii nfoarte puternice.
Imi plac versurile lui. Nu trebuie sa fiu intotdeauna de acord cu ce zice Eminem, dar ideea de revolta e asa de pregnanta la el, incat n-are cum sa nu-mi placa. Plus ca, personal, versurile mi se par foarte reusite.
Imaginea... De obicei nu prea ma intereseaza imaginea unei trupe(artist, in cazul de fata) cand ii judec muzica, dar in cazul lui Eminem chestia asta suporta nuantari. Pentru ca tipul a vandut si imagine. Dar ma intreb eu... succesul lui se datoreaza in primul rand muzicii sau imaginii? Adica exact intrebarea din titlu. Eminem chiar e Slim Shady sau si-a creat imaginea de baiat rau in scopuri comerciale? Desi divortul lui super-mediatizat si faptul ca a fost dat in judecata de ma-sa ar cam grai in favoarea primei alternative... voi ce ziceti?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

lol

Mesajde n3aGabitz » Mar Aug 06, 2002 6:31 am

deci eu iti spun care e treaba aici....lumea il iubeste pentru MUZICA care o face, pentru versuri.....acum pe bune...daca nu o facea cum o face patea ce a patit si handi ala de vanilla ice...
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Neddy » Mar Aug 06, 2002 7:57 pm

eminem s-a folosit de hip hop ca sa se imbogatzeasca
adik asha a declarat
dc are succes?
cred ca din cauza subiectului pe care el il foloseshte
din cauza ca nu e negru ,nea ,el nu poate sa foloseasca subiectul pe care negrii il folosesc asta pt ca e alb shi ca e vazut altfel in societate asha ca a zis sa discute despre viatza pe care a dus-o in copilarie shi despre viatza pe care o are acuma
este un tip foarte deshtept pt ca foloseshte shi ironia in versurile lui, shi este shi norocos pt ca il are producator pe Dr .Dre (cred ca cel mai bun producator de muzik rap din lume).
Cu ultimul album (care cred ca e cel mai bun al lui), dovedeshte ca
este shi anul asta cel mai bun rapper
Bravo lui
Neddy
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Aug 07, 2002 2:52 am

Nu cred ca se foloseste de hip hop, rap ca sa se imbogateasca,chiar el a zis in versurile melodiei "white America" ca daca era negru vindea mai putine albume, e unul din avantajele lui ca e alb, dar si de talent e nevoie, pe care el il are,
cat despre albumul "The Eminem Show" e cel mai bun album al lui de pana acum, pun pariu ca urmatorul album o sa fie si mai bun!

C'ya
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Oct 20, 2002 7:41 pm

am vazut fani extaziati nu din cauza versurilor profunde dar pt ca le-a aratat dejtu' la un concert. deci omu e liber sa aleaga intre imaginea si muzica lui eminem.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde J'adore » Dum Oct 20, 2002 7:46 pm

Darky daca tot vine vorba de asta iti garantez ca majoritatea fanilor lui se iau dupa imaginea de "bad boy", eu ascult eminem pt. ca imi place muzica lui nu pt. ca e el "american bad ass":cool: :o
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Oct 20, 2002 7:51 pm

Dupa parerea mea Eminem, este un tip care chiar a trecut prin anumite fapte urate in copilaria sa, iar acum imprima in muzica ura pe care a acumulat-o de-a lungul timpului. Personal, il plac pe Eminem 80% pt. muzica, 20% pt. imagina. Muzica si versurile mi se par geniale, iar la imaginea de bad boy alb se vede ca lucreaza o intreaga echipa.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

muie cu cacat

Mesajde n3aGabitz » Mar Oct 22, 2002 7:04 am

uite exact aici greshitzi toti...nimeni nu lucreaza la imaginea lui !!! ASa cum e la tv asa e si in viata lui de zi cu zi.. ce pula mea e asa de greu de inteles? E ca si cum ai zice ca cineva lucreaza la imaginea lui marylin manson....oamenii astia sunt asa cum simt....ba da greu mai e....
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Oct 23, 2002 8:47 pm

original dar de unde stii tu daca lucreaza sau nu cineva la imaginea lui? si chiar daca ar avea 100 de oameni care sa se ocupe de pedichiura lui, nu conteaza muzica mai mult?

si mie-mi place manson si nu ma intereseaza cat ruj are pe buze, ce marca e, cine l-a fardat blah blah.
get za point?

p.s.
ce pula mea

nu ti-o mai pomeni atat ca o sa ti se ofileasca si o sa-ti cada

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Aliosha » Mar Mar 11, 2003 6:42 am

Tocmai am vazut un reportaj de vreo 2 ore despre Eminem, in mare parte o serie de intreviuri cu el, dr DRE si multi altii care au pus umarul la ascensiunea lui.
Un lucru este clar, Marshall Mathers e un adevarat, ca sa ma exprim simplu si la obiect.

In legatura cu ce a zis bhuttu, dar mai mult legat de titlul threadului decat de postul in sine....

Eminem povestea ca aprox cu 2 saptamani inaintea termenului limita pentru The Marshall Mathers LP i s-a spus ca nu are inca un single puternic (the real slim shady nefiind inca inregistrata) si ca trebuie sa faca ceva in privinta asta.

Intr-o traducere aproximativa a zis ca a trebuit sa apeleze la partea lui "negativa", Slim Shady, si sa scoata ceva in genul lui My name is.
Ma rog, nu prea e interesant daca stau eu sa povestesc, interviurile erau insa de milioane.

Ce e de retinut este ca melodia a fpst scrisa sub presiune si oarecum la comanda.
"Against modern football."
Aliosha

inca ceva de adaugat

Mesajde n3aGabitz » Lun Mar 24, 2003 10:48 pm

ptr cei care mereu comenteaza (ca asa e la moda aici):

in momentul cand o sa faceti voi hip hop, cand o sa ajungeti sa lucrati intr-un studio si o sa fiti presati de timp (dap, timpul costa bani peste tot), presati de gandurile voastre propii si de absolut orice. atunci sa ziceti daca cineva e "real" sau nu, ok?

aliosha: ai dreptate stiu la ce te-ai uitat, am vazut si eu interviurile alea de mai multe ori. Dar acum pe bune, "the way i am" dupa tine are farmec de primul single la un album? intotdeauna cand scoti un album ai nevoie de ceva f reprezentativ care sa prinda si la public. Asta nu inseamna ca gata este comercial acel lucru. Daca ieseam cu the way i am (cum vroia el ca primul single) marshall mathers nu era acum in istorie, ci ramanea doar un album de hip hop.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Re: muie cu cacat

Mesajde HillBillieRaper » Lun Mai 12, 2003 9:05 pm

Initial trimis de n3aGabitz
uite exact aici greshitzi toti...nimeni nu lucreaza la imaginea lui !!! ASa cum e la tv asa e si in viata lui de zi cu zi.. ce pula mea e asa de greu de inteles? E ca si cum ai zice ca cineva lucreaza la imaginea lui marylin manson....oamenii astia sunt asa cum simt....ba da greu mai e....

nici o suparare, dar Eminem minte de rupe de cand a aparut... de unde stii tu ca se poarta acasa la fel ca pe scena sau la interviuri... tot kktu' asta cu imaginea de "american bad ass" e pentru a castiga cat mai multi bani... "Public enemy" my ass!!... si totusi trebuie sa-l intelegem... nu cred ca exista cineva care sa fi refuzat sa-si "vanda sufletul" pentru o gramada de bani... de fapt ce dracu'... o sa fiu sincer... eu mi-l vindeam shi pe mai putin... asa ca sfatu meu pentru toti este sa nu credeti tot ce zice mr. Marshall Mather Bruce III si sa va ganditi putin inainte sa va bateti cu pumnu-n piept ca-l intelegeti!... si o sa fac putin pe Nostradamus si o sa raspund inainte sa fiu acuzat ca fac tocmai ce-i sfatuiam pe altii sa nu faca... ce am scris mai sus e o parere si nu o impun nimanui... shi n3a gabitz in caz ca te intrebai... noi nu suntem idoti sau retardati, iar tu nu esti Nate ca sa ne iei cu tampenii ca alea de mai sus si sa ne spui cum e Em "in real life"
HillBillieRaper
Junior Member

Geniu nedescris...

Mesajde Aurolacul » Mar Mai 13, 2003 1:50 am

Chestia foarte interesanta la Eminem e ca putini pot spune cum e el adevarat in viatza. In unele melodii, vorbeste ca multa muzica care o compune o compune(din parerea mea) din imaginatie. Pe al doilea album este un cantec care loveste "brutal" la ascultatorii aiacare il critica pentru mesajele lui violente, shi relateaza ca nu tot ceea ce scrie e adevarat. Dar in acelasi timp, eu simt(poate suna prosteste) ca shi unele din ce zice chiar ii s-au intamplat in felul cum le canta, shi cum adreseaza problema.
Deci Eminem ramane o enigma, ca toti oamneii, ca nimeni nu poate stie ce e in gandul lor, de asta imi place mie Eminem.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Înapoi la Eminem