news

Forumul asociat fanclubului Eminem

news

Mesajde n3aGabitz » Sâm Aug 10, 2002 5:48 am

Azi a aparut pe ecrane trailer-ul nou la filmul "8 Mile" film bazat in mare parte pe viata lui Eminem! Intr-un documentar pe la tv acu' vreo doua saptamani un critic de film zicea ca rolul lui Eminem ar putea fii nominalizat la oscar anul viitor daca va fii interpretat conform asteptarilor, ramine de vazut. Filmul iese pe 9 sau 7 Noiembrie numai stiu exact, si pe single-ul soundtrack-ului va fii semnat de Eminem insusi intiltulat Lose Yourself!

La categoria aparitii pe noul album Xzibit ce urmeaza sa iasa in toamna Eminem are o aparitie pe piesa "say my name"..piesa in care em si x isi bat joc de jermain dupri....se pare ca lupta asta va mai dura ceva vreme.

cam atat deocamdata..... pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Aug 16, 2002 7:10 pm

multumim pt informatii si asteptam cu sufletul la gura!:o
bravo baixule!
marian jan

Mesajde ckride » Sâm Aug 24, 2002 7:05 pm

beton ma... iti dai seama ce noapte lunga o sa fie cu dccu :D
ckride
Junior Member

pt slim shady

Mesajde klonEx2 » Dum Sep 08, 2002 9:04 am

tine-o tot asa cum spunea mafia ......... cat despre film numa de bine .......... si cea mai adevarata melodie io cred ca e the way i am
ONLY GOD CAN JUDGE ME
klonEx2
Junior Member

chiar

Mesajde klonEx2 » Dum Sep 08, 2002 9:09 am

si ma popalin sunt de acord cu ideea ta si votez si si daca vrei o smnatura in plus ma gasesti la klonex2@steaua.ro si-ti dau si io o semnatura
ONLY GOD CAN JUDGE ME
klonEx2
Junior Member

8 miles?????? unde? unde?

Mesajde Andrada The Dev » Lun Sep 23, 2002 9:59 pm

eu astept eight miles cu sufletu' la gura mai ales dupa ce-am vazut preview-ul........... si am ascultat cantecu' pana si maica-mea a zis ca ala ii misto (cantecu')-- mamei mele nu ii place Eminem ca injura prea mult cica..... (da, si de alde Britney care face orgii sexuale in fiecare saptamana ce mai ziceti?--LOL)
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Shady Records 2003/2004

Mesajde n3aGabitz » Dum Mar 09, 2003 12:52 am

@albumul lui Obie Trice este aproape gata. Inafara de Eminem, Dr.Dre si Rockwilder au contribuit la production. Presupun ca in maxim 2 luni o sa iasa pe piata. Titlul anutat pana acum este "Cheers"

@dupa finalizarea lui Obie, Em' va trece in studio ptr a lucra la al doilea album al trupei sale, D12. Em va produce majoritatea pieselor de pe album , si bineneteles va contribuii si cu vocals in cabina fonica :))

@prin luna septembrie DJ Green Lantern, DJ-ul semnat la Shady REcords, va scoate o compilatie cu toti artistii casei de discuri, pe care se vor afla numai piese noi pe tema aleasa de DJ.

@prin vara va iesii si un album cu artistii G-UNIT inclusiv 50 Cent. Inca nu se stiu prea multe despre acest proiect.

@si de final, toamna 2004, cel de-al patrulea album al lui Eminem!

pace
n3aGabitz
Junior Member

cradle 2 the grave

Mesajde c3lia » Mar Mar 11, 2003 6:23 am

eminem a contribuit la coloana sonora a filmului 'cradle 2 the grave' cu melodia 'go to sleep'(feat dmx& obie).filmul a aparut p 28 feb shi il are p dmx rol principal.acesta a lansat deja primul soundtrack-'x gon' give it to ya'(am vazut clipul la 'yo!' sapt trecuta).pe album mai apar shi 50-cent&g-unit,foxy brown,drag-on,fat joe.....
c3lia
Junior Member

Înapoi la Eminem