Soundtrack-ul la filmul de debut al lui Em, 8 Mile (8 Noiembrie), va fii disponibil in USA pe 29 Octombrie. Mai jos este lista pieselor de pe album:
Eminem - "Lose Yourself"
Eminem - "8 Mile"
Eminem - "Run Rabbit Run"
Obie Trice/Eminem/50 Cent - "Love Me"
50 Cent - "Places to Go"
50 Cent - "Wanksta"
D12 - "Rap Game"
Nas - "You Wanna Be Me"
Jay-Z - "8 Miles and Running"
Young Zee - "That's My N---a Fo Real"
Gang Starr - "Battle"
Xzibit - "Spitshine"
Macy Gray - "Time of Your Life"
Boomkat - "Wasting My Time"
Rakim - "R.A.K.I.M."
Obie Trice - "Adrenaline Rush"
Primul single de pe soundtrack este Eminem - Lose urself, clipul fiind deja filmat in Detroit. Mai multe detalii pe http://www.mtv.com
Pace
8 Mile Soundtrack
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
news
Mai jos se afla link-ul catre piesele de pe soundtrack in format real ptr download la calitate 32kbps. nu sunt puse de mine deci nu e vina mea ca se aude slab. dar oricum bine ca SUNT!
http://www.totalz.net/8mile/index.html
http://www.totalz.net/8mile/index.html
-
n3aGabitz - Junior Member
Drama
8 MILE, a drama set against the 1995 hip-hop scene in Detroit, is about the boundaries that define our lives and a young man's struggle to find the strength and courage to transcend them.
MPAA Rating: R for (for strong language, sexuality, some violence and drug use).
november 8
Cast and Credits
Starring: Eminem, Kim Basinger, Brittany Murphy, Mekhi Phifer, Eugene Byrd
Directed by: Curtis Hanson
Produced by: Curtis Hanson, Brian Grazer, Jimmy Iovine
Written by: Scott Silver
Distributor: Universal Pictures
8 MILE, a drama set against the 1995 hip-hop scene in Detroit, is about the boundaries that define our lives and a young man's struggle to find the strength and courage to transcend them.
MPAA Rating: R for (for strong language, sexuality, some violence and drug use).
november 8
Cast and Credits
Starring: Eminem, Kim Basinger, Brittany Murphy, Mekhi Phifer, Eugene Byrd
Directed by: Curtis Hanson
Produced by: Curtis Hanson, Brian Grazer, Jimmy Iovine
Written by: Scott Silver
Distributor: Universal Pictures
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
ok si?
stiam asta
)) oricum bine ca ai pus ptr lumea care nu stia. Asi vrea sa adaug ca producatorul e unul din cei mai tari, anu trecut a luat oscar ptr Beautiful Mind, iar regizorul Curtis Hanson a fost nominalizat ptr filmul LA Confidential.
Anyway va fii un film misto.....referitor la soundtrack, cine numai are rabdare si vrea sa asculte...sa ma caute pe undernet pe #rap-arena sau #ro-chicago sunt cu nickul n3aGabitz....ca v-il trimit in mp3. (asta pana apare albumu pe piata....)

Anyway va fii un film misto.....referitor la soundtrack, cine numai are rabdare si vrea sa asculte...sa ma caute pe undernet pe #rap-arena sau #ro-chicago sunt cu nickul n3aGabitz....ca v-il trimit in mp3. (asta pana apare albumu pe piata....)
-
n3aGabitz - Junior Member
Super coloana sonora!
Am facut si eu rost de CD-ul cu SoundTrack-ul!
Nas este din nou la inaltime, ca si Eminem si Obie Trice!
Nas este din nou la inaltime, ca si Eminem si Obie Trice!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1