Fave song
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Fave song
So, care este melodia preferata de la Eminem??? Nu numai dupa Eminem Show, dupa toate...eu am pus cateva melodii mai cunoscute...daca va place alta SPUNETI!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Votat Cleaning Out My Closet...I luv the song...dar imi plac mai toate dupa albumul nou...si cat m-am chinuit sa-l cumpar...ca nu-l aveau la mall...anyway, long story...
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
imi place "Role Model", "As the world turns", "I'm shady", "The way I am", "Under the influence", "White america", "Till I collapse", "Sing for the moment", "Lose Yourself", "Love me"..
...asa in ordine cronologica. Imi plac toate piesele in egala masura, dar acestea in mod deosebit. Cica inainte de "Slim Shady LP" a mai scos un album, da' n-am apucat sa-l rulez.
...asa in ordine cronologica. Imi plac toate piesele in egala masura, dar acestea in mod deosebit. Cica inainte de "Slim Shady LP" a mai scos un album, da' n-am apucat sa-l rulez.
- ckride
- Junior Member
ba eminem e super tare
asa cum am zis mai sus toti ar trebui sa l veneram pe regele rapului universului EMINEM asa ca white america e cea mai tare piesa a lui oricum heil EMINEM(ca pe vremea lu hitler:heil)
- mystykal
- Junior Member
Am uitat sa mentionez Sing for the Moment si Love Me... imi plac piesele!!! Sunt super (ok, Eminem este super...)
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Neamtzule...
Tu tot incerci sa ma enervezi (sorry nu ai reusit:) ) Mie-mi place muzica...Mai toate genurile (inafara de manele)... So, doar ptr ca ascult Animal X si altele de genul asta, nu inseamna ca nu-mi place sa ascult Eminem (sau Parazitii, sau Mafia)... Baby, sorry ca te dezamagesc, dar nu ma enervezi chiar deloc...:kiss:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
In primul rand 'iubire' eu nu m-am declarat fan...nici Eminem, nici Mafia, nici Parazitii, nici Animal X...got it...doar ptr ca ascult muzica nu inseamna ca sunt un fan isteric care se gandeste numai la'idolii' lui si care incearca sa fie ca el...Imi place muzica, big deal...nu incerc sa ma imbrac ca ei, sa ma comport ca ei (thank God...)
:kiss: (cred ca o sa te enervez eu pana la urma...)
:kiss: (cred ca o sa te enervez eu pana la urma...)
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Bad Girl si Neamtzu...HO! Nu va mai certatzi atata:)
Eu am votat Superman...un cantec absolut superb, precum toate celelalte cantece...
Eu am votat Superman...un cantec absolut superb, precum toate celelalte cantece...
- andra_2u4u
- Junior Member
andra_2u4u
taci din gura. Si daca tot esti din buc vino si tu la intalnire ok?
- ckride
- Junior Member
andra_2u4u
beware....
mey neamtzule, ce ai mey cu fata???
:kiss:
mey neamtzule, ce ai mey cu fata???

:kiss:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
melodiile astea mai noi, nu prea imi plac, mai putin lose yourself
ultima melodie care mi-a placut intr-adevar si inca imi place e the real slim shady
de pa acelasi album imi plac bitch please, ... si cam atat
cele mai vechi sunt insa mai bune..
role model, guilty consciense, fuck you parca...
asta cleaning out my closet nu-mi prea place
ultima melodie care mi-a placut intr-adevar si inca imi place e the real slim shady
de pa acelasi album imi plac bitch please, ... si cam atat
cele mai vechi sunt insa mai bune..
role model, guilty consciense, fuck you parca...
asta cleaning out my closet nu-mi prea place
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
neamtzule...
ce e neamtzule??? Ce-am zis? te-am enervat cumva?? Ti-am zis doar sa nu te mai certi atata cu Bad Girl...deabea o cunosti dar tragi concluzi aiurite despre ea!
si nu am de gand sa vin la intalnire curand. N-am timp si nici n-am de ce sa vin!
si nu am de gand sa vin la intalnire curand. N-am timp si nici n-am de ce sa vin!
- andra_2u4u
- Junior Member
Stiu ca era o sugestie, ar fi fost culmea sa-mi dai ordin! :p
bad girl... nu ca ti-as fi aparatoare, doar am propus ceva, nu de alta dar n-am chef sa va luati la bataie pe aici!
bad girl... nu ca ti-as fi aparatoare, doar am propus ceva, nu de alta dar n-am chef sa va luati la bataie pe aici!
- andra_2u4u
- Junior Member
Melodia mea preferata...
...este "Kids"... sunt fan Eminem si fan South Park! Combinatia din piesa este ideala pentru mine! In rest, in top stau Bad Meets Evil (cu magnificul Royce da 5'9") si Amityville!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Re: Melodia mea preferata...
Mie de pe noul album imi place Superman si Hailies song.Ador ultimul cantec.Marfa mai e si Say goodbye Hollywood si When music stops
- swettybaby
- Junior Member
Re: Re: Melodia mea preferata...
Sa sti ca eu il ador pe EMINEM,dar sunt fana Animax.Pentru mine ei vor fi intotdeauna no.1,pentru ca sunt pur si simplu divini.Sunt supersimpatici,supercool,originali si in primul rand arata chiar superbine
- swettybaby
- Junior Member
Re: Re: Re: Melodia mea preferata...
Initial trimis de swettybaby
Sa sti ca eu il ador pe EMINEM,dar sunt fana Animax.Pentru mine ei vor fi intotdeauna no.1,pentru ca sunt pur si simplu divini.Sunt supersimpatici,supercool,originali si in primul rand arata chiar superbine
Animal X??? Ce lume, dom'le?!?
Viata asta e ca-n filmele americane...
PS: De ti-ar fi ultimul reply (ca fan AX)!
-
pai...sa incep cu inceputul...dp infinite imi plac 'jealousy woes ii'shi 'it's ok' dar nu sunt cine shtie ce shi din cate am intzeles em considera acest album un simplu demo.apoi slim shady lp-'my fault','brain damage' shi ''97bonnie & clyde'
marshall mathers lp-'kim'(iubesc mel asta-shtiu toate versurile)'marshall mathers' shi 'i'm back'.
eminem show-'superman'(din cate shtiu yo a vrut sa scoata al doilea clip dar s-a razgandit shi a ieshit cleaning out my closet)'sqaredance', hailie's song shi 'till i collapse'
bineintzeles am omis mel care au clip shi ar mai fi 'drugs are bad' (nu cred k e p vreun album dar e chiar marpha)
imi place mult shi 'lose yourself' deshi ink nu am ascultat 8miles(shame on me)
marshall mathers lp-'kim'(iubesc mel asta-shtiu toate versurile)'marshall mathers' shi 'i'm back'.
eminem show-'superman'(din cate shtiu yo a vrut sa scoata al doilea clip dar s-a razgandit shi a ieshit cleaning out my closet)'sqaredance', hailie's song shi 'till i collapse'
bineintzeles am omis mel care au clip shi ar mai fi 'drugs are bad' (nu cred k e p vreun album dar e chiar marpha)
imi place mult shi 'lose yourself' deshi ink nu am ascultat 8miles(shame on me)
- c3lia
- Junior Member
1. Kim+97 Bonnie and Clyde
2. Sing for the moment, Superman
3. Criminal
4. Drips
5. Till I collapse si restu'
P.S. o fost cam greu sa ma decid
2. Sing for the moment, Superman
3. Criminal
4. Drips
5. Till I collapse si restu'
P.S. o fost cam greu sa ma decid
Lord, grant me the serenity to accept the things I can not change, the courage to change the things I can, and the wisdom to hide the bodies of those I had to kill because they pissed me off.
---------------------
"Don't do drugs, don't have unprotected sex, don't be violent. Leave that to me." - EMIN3M
---------------------
"Don't do drugs, don't have unprotected sex, don't be violent. Leave that to me." - EMIN3M
- yo^ko
- Junior Member
Mie cel mai mult imi place Heillies .... care mi se pare o piesa scrisa din suflet pentru fiica lui.
Cum ea nu este in top...am votat Cleaning out my closet...care imi place cel mai mult din topul facut!
Cum ea nu este in top...am votat Cleaning out my closet...care imi place cel mai mult din topul facut!
Love, love ,love...
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
- Lovely_angel
- Junior Member
E foarte interesanta piesa "Hailie's Song", e piesa pe care Eminem baga cel mai mult vocal si suna foarte bine!
-
Alte melodii??
De ce n-ati pus in sondaj shi "Lose yourself"? Acum melodia asta imi place cel mai mult.. Sí£ votez "alta"?
- xgirl
- Junior Member
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2