"Superman" - Clipul
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
"Superman" - Clipul
Oameni buni de peste balta, de indata ce apare clipul la Superman sariti repede pe forum cu comentarii (despre Gina Lynn :d ).
Respekt!
Respekt!
-
Lord Barty - Junior Member
hmm de kkt
ce de cccccaaaccca la piesa aia clip..hmmnu cred..in primu rand ca e cea mai slaba de pe album in aldoilea rand ca nu o sa mai scoata clipuri de pe albumu asta...asa se zvonea si cu whitte america si cu aia cu dre...hmm.zvonuri
- profund
- Junior Member
Nea Gabitz, you're so right... Superman e una din cele mai bune piese de pe Eminem Show (imi place mult si instrumentalul)! Cat despre parerea lui Profund, infecta cum spui ca e, are si ea dreptul sa apara pe acest forum! Pace!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Mdaaah,tracku astah lu em. superman e ceva mai.......senzual sa zik asha.Nu shtiu daca are sau nuh clip,dar daca o sa traga klip la superman,o sa fie ceva de nivel ultrakomercial,cu fetitze funditze shi alte alea,shtitzi voi...(parereah mea).Pace!!!!
Ragai shi maskarpin /Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor.
Ragai shi maskarpin /Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor.
-
sadox - Junior Member
Melodia e bestiala, videoclipu` nu l-am vazut, dar gagica nu-mi place deloc (Am vazut nijte poze cu secvente) 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Gizzo, incearca sa-l cauti cu Kazaa sau cu WinMX, ca eu am gasit ceva rezultate!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Initial trimis de AdevaRapper
Gizzo, incearca sa-l cauti cu Kazaa sau cu WinMX, ca eu am gasit ceva rezultate!
10x man....chiar sunt curios ce e asa special de a trebuit sa fie doar pe DVD. O sa stau vreo 2 zile sa'l iau...ca na..ce sa faci..dial'up...da' sper sa merite.
-
gizzo - Junior Member
lamuriri
de ce a iesit doar pe DVD. pentru ca asa a vrut EMINEM. De ce? pentru ca este o mutare din punct de vedere al bisnissu-ului tare. Si-asa toti fanii asteptau dvd-ul la 8 mile, este locul perfect ptr noul clip eminem. in exlusivitate. Oricum, cerintele ptr un clip nou au fost enorm si au fost nevoiti sa bage pe post-ul clip-ul "sing for the moment" care fusese filmat numai ptr europa si australia.
pace.
clip-ul este kiar marfa. nu kiar explicit..cu toate ca isi etaleaza gina sanii...dar clipul e reusit.
pace
pace.
clip-ul este kiar marfa. nu kiar explicit..cu toate ca isi etaleaza gina sanii...dar clipul e reusit.
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
1. Daca stiti careva un site de unde sa iau si eu videoclipul, nu va sfiiti sa-mi spuneti !
2. Daca nu stiati, Gina Lynn a declarat ca la filmarea acestui videoclip, Eminem aparea doar cand trebuia sa fie filmat in prim-plan, iar la restul videoclipului, a lucrat o dublura de a lui, care se pare ca are o limuzina, haine si alte chestii, exact ca ale lui Eminem, si apare de multe ori in locul acestuia, deoarece la marele rapper ii este frica sa nu o pateasca !
3. Pentru deliciul telespectatorilor, Gina Lynn in actiune: http://www.sex-mission.com/users/topgalle/amba/eamba02.html
2. Daca nu stiati, Gina Lynn a declarat ca la filmarea acestui videoclip, Eminem aparea doar cand trebuia sa fie filmat in prim-plan, iar la restul videoclipului, a lucrat o dublura de a lui, care se pare ca are o limuzina, haine si alte chestii, exact ca ale lui Eminem, si apare de multe ori in locul acestuia, deoarece la marele rapper ii este frica sa nu o pateasca !
3. Pentru deliciul telespectatorilor, Gina Lynn in actiune: http://www.sex-mission.com/users/topgalle/amba/eamba02.html

MI-AM LUAT SAPCA, HANORACU' V-AM PUPAT ! MA MUT ! ASTAZI 13-05-2003 LA EXACT 1 SAPTAMANA DE LA INSCRIEREA IN FANCLUB.RO, MA RETRAG ! DIN CAUZA MAGARIILOR CARE SE FAC IN FORUM PRINTRE CARE SI NEACCEPTAREA CREARII UNUI FORUM PINK PE MOTIV CA "ADMINISTRATORILOR NU LE PLACE INGHETATA" HABAR N-AU DESPRE CE E VORBA DA' NU VOR ! (DOAR EI CONTEAZA AICI?) ! [click aici]
-
numelemeu - Junior Member
Re: misto
Initial trimis de badyy007
super misto clipul.:o nu stiu daca voi lati vazut dar va spun ca este farte misto=D dar ma intreb cand o aparea si clipul si filmul pe TV:confused:
Filmul o sa apara peste un an la TV - cred pe HBO
Clipul - never ... E prea "obscen" pentru Televiziune...

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Daca nu stiati, Gina Lynn a declarat ca la filmarea acestui videoclip, Eminem aparea doar cand trebuia sa fie filmat in prim-plan, iar la restul videoclipului, a lucrat o dublura de a lui, care se pare ca are o limuzina, haine si alte chestii, exact ca ale lui Eminem, si apare de multe ori in locul acestuia, deoarece la marele rapper ii este frica sa nu o pateasca !
Mah tu esti prost mah?Macar ai vazut videoclipu`?Ha?daca nu meri in pula mea si cumparal si uitate ATENT la el.bine?
Mah tu esti prost mah?Macar ai vazut videoclipu`?Ha?daca nu meri in pula mea si cumparal si uitate ATENT la el.bine?
- RoLaNd2
- Junior Member
Re: ....
Eu am inteles ca videoclipul este interzis,dar piesa o Am pe cd.E adevarata!
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Re: hmm de kkt
"fuck you"Initial trimis de profund
ce de cccccaaaccca la piesa aia clip..hmmnu cred..in primu rand ca e cea mai slaba de pe album in aldoilea rand ca nu o sa mai scoata clipuri de pe albumu asta...asa se zvonea si cu whitte america si cu aia cu dre...hmm.zvonuri
- weed_boy
- Junior Member
22 mesaje
• Pagina 1 din 1