"Superman" - Clipul

Forumul asociat fanclubului Eminem

"Superman" - Clipul

Mesajde Lord Barty » Vin Ian 10, 2003 12:46 pm

Oameni buni de peste balta, de indata ce apare clipul la Superman sariti repede pe forum cu comentarii (despre Gina Lynn :d ).

Respekt!
Lord Barty
Junior Member

hmm de kkt

Mesajde profund » Lun Ian 13, 2003 8:02 pm

ce de cccccaaaccca la piesa aia clip..hmmnu cred..in primu rand ca e cea mai slaba de pe album in aldoilea rand ca nu o sa mai scoata clipuri de pe albumu asta...asa se zvonea si cu whitte america si cu aia cu dre...hmm.zvonuri
profund
Junior Member

Mesajde Lord Barty » Lun Ian 13, 2003 10:37 pm

Live and learn...

Respekt!
Lord Barty
Junior Member

Mesajde ballooba » Lun Ian 13, 2003 10:47 pm

Mie mi se pare beton melodia da de unde shtii ca o sa scoata la superman melodie?
butzi butzi!!
ballooba
Junior Member

Mesajde Lord Barty » Mar Ian 14, 2003 12:08 am

Lord Barty
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Mar Ian 14, 2003 4:14 am

profund tineti parerile infecte acasa, nu ai nici o treaba cu eminem...sau cu muzica care o face, sau in general de ce se fac "aici" piese de genul superman....u have to live it boy...

nu mi-o lua in nume de rau..

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 15, 2003 10:42 pm

Nea Gabitz, you're so right... Superman e una din cele mai bune piese de pe Eminem Show (imi place mult si instrumentalul)! Cat despre parerea lui Profund, infecta cum spui ca e, are si ea dreptul sa apara pe acest forum! Pace!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde sadox » Vin Ian 17, 2003 12:05 am

Mdaaah,tracku astah lu em. superman e ceva mai.......senzual sa zik asha.Nu shtiu daca are sau nuh clip,dar daca o sa traga klip la superman,o sa fie ceva de nivel ultrakomercial,cu fetitze funditze shi alte alea,shtitzi voi...(parereah mea).Pace!!!!

Ragai shi maskarpin /Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor.
sadox
Junior Member

....

Mesajde n3aGabitz » Vin Ian 17, 2003 1:10 am

nu stiu ce parte din limba romana nu ai inteles, dar clipul a fost de MULT tras....la SUPERMAN!

inca nu l-am vazut atata tot

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Sâm Apr 19, 2003 10:37 pm

Melodia e bestiala, videoclipu` nu l-am vazut, dar gagica nu-mi place deloc (Am vazut nijte poze cu secvente) :)
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde gizzo » Dum Apr 20, 2003 12:42 am

Videoclipul nu o sa apara pe nici un TV cica. E doar pe DVDu' de la 8Mile. A fost bulangeala faza asta...ce sa mai...americani capitalisti. Poate in viitor o sa fie si pe la TV. Ar fi pacat sa nu...melodia e super'tare.
gizzo
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Apr 20, 2003 10:20 pm

Gizzo, incearca sa-l cauti cu Kazaa sau cu WinMX, ca eu am gasit ceva rezultate!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde gizzo » Lun Apr 21, 2003 1:32 am

Initial trimis de AdevaRapper
Gizzo, incearca sa-l cauti cu Kazaa sau cu WinMX, ca eu am gasit ceva rezultate!

10x man....chiar sunt curios ce e asa special de a trebuit sa fie doar pe DVD. O sa stau vreo 2 zile sa'l iau...ca na..ce sa faci..dial'up...da' sper sa merite.
gizzo
Junior Member

lamuriri

Mesajde n3aGabitz » Lun Apr 21, 2003 7:29 am

de ce a iesit doar pe DVD. pentru ca asa a vrut EMINEM. De ce? pentru ca este o mutare din punct de vedere al bisnissu-ului tare. Si-asa toti fanii asteptau dvd-ul la 8 mile, este locul perfect ptr noul clip eminem. in exlusivitate. Oricum, cerintele ptr un clip nou au fost enorm si au fost nevoiti sa bage pe post-ul clip-ul "sing for the moment" care fusese filmat numai ptr europa si australia.

pace.

clip-ul este kiar marfa. nu kiar explicit..cu toate ca isi etaleaza gina sanii...dar clipul e reusit.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Lord Barty » Mie Apr 23, 2003 11:25 am

Multzam' de noutati... Am sa incerc sa il caut si eu pe net...

Respekt!
Lord Barty
Junior Member

Mesajde numelemeu » Joi Mai 08, 2003 4:00 am

1. Daca stiti careva un site de unde sa iau si eu videoclipul, nu va sfiiti sa-mi spuneti !
2. Daca nu stiati, Gina Lynn a declarat ca la filmarea acestui videoclip, Eminem aparea doar cand trebuia sa fie filmat in prim-plan, iar la restul videoclipului, a lucrat o dublura de a lui, care se pare ca are o limuzina, haine si alte chestii, exact ca ale lui Eminem, si apare de multe ori in locul acestuia, deoarece la marele rapper ii este frica sa nu o pateasca !
3. Pentru deliciul telespectatorilor, Gina Lynn in actiune: http://www.sex-mission.com/users/topgalle/amba/eamba02.html :sperm:
MI-AM LUAT SAPCA, HANORACU' V-AM PUPAT ! MA MUT ! ASTAZI 13-05-2003 LA EXACT 1 SAPTAMANA DE LA INSCRIEREA IN FANCLUB.RO, MA RETRAG ! DIN CAUZA MAGARIILOR CARE SE FAC IN FORUM PRINTRE CARE SI NEACCEPTAREA CREARII UNUI FORUM PINK PE MOTIV CA "ADMINISTRATORILOR NU LE PLACE INGHETATA" HABAR N-AU DESPRE CE E VORBA DA' NU VOR ! (DOAR EI CONTEAZA AICI?) ! [click aici]
numelemeu
Junior Member

misto

Mesajde badyy007 » Mie Sep 10, 2003 7:59 pm

super misto clipul.:o nu stiu daca voi lati vazut dar va spun ca este farte misto=D dar ma intreb cand o aparea si clipul si filmul pe TV:confused:
badyy007
Junior Member

Re: misto

Mesajde Red_Mustang » Joi Oct 23, 2003 7:01 am

Initial trimis de badyy007
super misto clipul.:o nu stiu daca voi lati vazut dar va spun ca este farte misto=D dar ma intreb cand o aparea si clipul si filmul pe TV:confused:

Filmul o sa apara peste un an la TV - cred pe HBO
Clipul - never ... E prea "obscen" pentru Televiziune... :(
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde RoLaNd2 » Mie Ian 14, 2004 10:13 pm

Pula me nici nati vazut videoclipul si vb . daca chiar vreti sal vedeti merei in pola si cumparativa 8 Mile ca pa ala se afla videoclipu`
RoLaNd2
Junior Member

Mesajde RoLaNd2 » Mie Ian 14, 2004 10:16 pm

Daca nu stiati, Gina Lynn a declarat ca la filmarea acestui videoclip, Eminem aparea doar cand trebuia sa fie filmat in prim-plan, iar la restul videoclipului, a lucrat o dublura de a lui, care se pare ca are o limuzina, haine si alte chestii, exact ca ale lui Eminem, si apare de multe ori in locul acestuia, deoarece la marele rapper ii este frica sa nu o pateasca !

Mah tu esti prost mah?Macar ai vazut videoclipu`?Ha?daca nu meri in pula mea si cumparal si uitate ATENT la el.bine?
RoLaNd2
Junior Member

Re: ....

Mesajde I`m With You » Sâm Ian 17, 2004 5:31 pm

Eu am inteles ca videoclipul este interzis,dar piesa o Am pe cd.E adevarata!
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Re: hmm de kkt

Mesajde weed_boy » Sâm Ian 17, 2004 6:17 pm

Initial trimis de profund
ce de cccccaaaccca la piesa aia clip..hmmnu cred..in primu rand ca e cea mai slaba de pe album in aldoilea rand ca nu o sa mai scoata clipuri de pe albumu asta...asa se zvonea si cu whitte america si cu aia cu dre...hmm.zvonuri
"fuck you"
weed_boy
Junior Member

Înapoi la Eminem