Loyal to the game _ Album NOU
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Loyal to the game _ Album NOU
Inco data!
Albumu nou a lu 2pac se va numi "Loyal to the Game" si apare in USA pe data de 7 Decembrie 2004 pe piatza!
Albumu' este produced by Eminem! Vor fii 12 piese pe album care erau "unreleased" !
Pe album apar ca feature Jadakiss, G-Unit , Eminem , Nate Dogg ... Pe http://www.hitemup.com gasitzi o piesa de pe albumu nou si citeva informatii extras...
Albumu nou a lu 2pac se va numi "Loyal to the Game" si apare in USA pe data de 7 Decembrie 2004 pe piatza!
Albumu' este produced by Eminem! Vor fii 12 piese pe album care erau "unreleased" !
Pe album apar ca feature Jadakiss, G-Unit , Eminem , Nate Dogg ... Pe http://www.hitemup.com gasitzi o piesa de pe albumu nou si citeva informatii extras...
- dan83euthanesia
- Junior Member
Trac|< List**
1.Soldier Like me feat. Eminem
2.Uppercut feat. EDI & Young Noble
3.Out On Bail
4.Ghetto Gospel
5.Black Cotton feat. Eminem & Kastro
6.Loyal to the Game feat. G-Unit
7.Thugs Get Lonely too feat. Nate Dogg
8.N I 9 9 A feat. Jadakiss
9.Who do you love ?
10.A crooked Ni99a too
11.Don't you trust me
12.Hennessey feat. Obie Trice
13.Thug 4 Life
14.Po ni99a blues
__
Bonu5 | racks**
Po ni99a blues(remix) feat Ron Isley / Hennessey(remix) feat EDI / A crooked Ni99a too(remix) / Loyal to the Game(remix) feat Big Syke
CD COVER : http://images.amazon.com/images/P/B0006IGGLS.01.LZZZZZZZ.jpg
U get More information on http://www.hitemup.com
1.Soldier Like me feat. Eminem
2.Uppercut feat. EDI & Young Noble
3.Out On Bail
4.Ghetto Gospel
5.Black Cotton feat. Eminem & Kastro
6.Loyal to the Game feat. G-Unit
7.Thugs Get Lonely too feat. Nate Dogg
8.N I 9 9 A feat. Jadakiss
9.Who do you love ?
10.A crooked Ni99a too
11.Don't you trust me
12.Hennessey feat. Obie Trice
13.Thug 4 Life
14.Po ni99a blues
__
Bonu5 | racks**
Po ni99a blues(remix) feat Ron Isley / Hennessey(remix) feat EDI / A crooked Ni99a too(remix) / Loyal to the Game(remix) feat Big Syke
CD COVER : http://images.amazon.com/images/P/B0006IGGLS.01.LZZZZZZZ.jpg
U get More information on http://www.hitemup.com
- dan83euthanesia
- Junior Member
e bine asa
sincer sa fiu mi-au dat lacrimile
de-abia astept albumul
de-abia astept albumul
-
Neddy - Junior Member
Nu inteleg ce pm cauta pe albumul asta G-unit, Obie Trice.Toti sunt newcomers.Ii desecreaza muzica lui 2Pac.
pace
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
-
IrC - Junior Member
-
n3aGabitz - Junior Member
Pai asa e nea gabitz toti si-au bagat boturile in chestii care mai bine nu si le bagau! Asa este dar ce sa faci daca afeni shakur vrea sa faca musika lu 2pac varza atunci so faca! Noi fanii nu putem face nimik! Chiar nu am nimik daca unii din prietenii lu 2pac inregistrez o stropha noua sa un refren nou! Asta a zis si tupac! Pe el nu il interesa cine cinta in refren sau cine da pe stropha doi din prietenii lui de la outlawz, 213,thug life etc. , da' chestia este ca el a scris ce a simtzit in momentu ala cind a auzit negativu ala special! Azi e totul varza! Aia de la amaru schimba totu! Negativu ,refrenu, bag oameni voci pe care tupac ii ura!! de exemplu NAS...au facut o varza mare! Dar ce nu-mi place mai ales la albumu nou este ca vine numai din casa Shady/Aftermath ! Nu inteleg ce are shady/aftermath comun cu tupac? Atunci daca facem varza hai asa: albumu asta il dam lu shady/aftermath albumu viitor lu ruff ryders albumu 3 il dam lu lil jon si pula mea i-si bat totzi joc de muzica lu tupac!!sper ca in timpul viitor prietenu lu 2pac>> Bad Azz va scoate albumu lu 2pac(original) care la inregistrat inpreuna
cu el! Totusi ma bucur sa mai ascult ceva nou de la tupac chiar daca majoritatea melodiilor le am in original...
cu el! Totusi ma bucur sa mai ascult ceva nou de la tupac chiar daca majoritatea melodiilor le am in original...
- dan83euthanesia
- Junior Member
Ai zis k nu e nimic dak inregistreaza prietenii lui 2Pac, dar de cand pm e Eminem prieten cu 2Pac?De cand e 50 prieten cu 2Pac?Pula mea.Isi bat joc de o legenda.
pace
pace
Inteligente
Rime
Compun
Rime
Compun
-
IrC - Junior Member
Mai treaba este asta! Pe 2pac nu prea la interesat cine mixeaza cdu sau cine baga refrenu si asta a zis intrun interview in studio! Si pe asta se baseaza Afeni Shakur cind baga negative noi si intra altii pe melodiile lu 2pac da' cred ca tupac vorbea de oamenii cu care a lucrat el mereu si nu vorbea de Nas,Tyrese,Jadakiss etc. Oameni care nu ii cunostea! Cred ca trebuie sa vedem chestia asta mai tolerant azi si daca esti sincer au iesit si piese bune chiar daca au bagat negative noi! Ma gindesc la "my block" dar majoritatea negativelor noi marfa erau chiar de la producatoru johnny J care a lucrat mereu cu tupac! Ehh bine sa vedem ce a facut eminem pe album! O sa ascult totu dintro positie critika! Daca ma convis ce a facut atunci Ok...salut mai multe informatii pe http://www.hitemup.com -11 zile pina iese albumu nou!
- dan83euthanesia
- Junior Member
Am mai citit inca o data pe 2paclegacy.com si acolo scrie ca Albumu apare pe 14.Decembrie! deci inca 13 zile! more information on the official homepage http://www.2paclegacy.com
- dan83euthanesia
- Junior Member
ce sa zic... nu cred ca eminem are valoare ca producator... 3 beaturi geniale pe album restu de kkt.. ma mai enerveaza faptul ca pe Soldier like me.. se "tupac zice" ... "tupac.. 2005! .. guess whos back" .. iar pe loyal to the game(piesa) la final tupac zice "tupac in this mothafucka, g-unit in the house" .. ce e asta ? se joaca eminem cu faptul ca tupac traieshte ? chiar el a zis la radio.. "listen to the end of the loyal to the game track" , nu-mi place deloc.. lasa-l pe om sa se odihneasca in pace. in fine.. totate versurile lui tupac is super tari... g-unit m-a lasat cu un gust amar pe Loyal to the game(piesa) .. au stricat-o. un album cat de cat bunicel. merita ascultat pana la urma.
-
tUdOrUK - Junior Member
Exact despre asta vroiam sa vb si eu aici! Am auzit ca eminem a taiat vocile lu tupac si a facut pe tupac sa zica G-Unit si Em'.....ce sa zic o prostie mare!Si-a batut joc de vocile lu tupac! A facut varza mare!
si daca exista unu care zice ca a facut bine eminem cu ce a facut atunci sa scrie aici si sa-mi zica ce e positiv la asta! Kkt mare! Deabia incepam sa accept ca eminem a facut albumu cu aia de la g-unit si azi aud kktul asta de pe mtv.com cu " i'm alive, 2005, ride with g-unit & em' "

- dan83euthanesia
- Junior Member
Pac
Marfa ..albumu.. cu toate ca e produs in intregime de EM, este foarte diversificat ca productie.
Toate featuringurile de pe album sint marfa...mai ales DJ QUIK.
PAC surprinde in continuare in continutul versurilor prin care reuseste sa produca cit mai multe speculatii si teorii despre ...misterul 2PAC.
Peep melodia..OUT ON BAIL.
Si eu zic ca e pacat cind pun astia pa melodia cu PAC niste rapperi pentru care PAC nu avea prea mult respect. Nasoala faza cind JAY-Z a furat melodia lui PAC.
Gabitz...te astept pa net...weekendul asta...
Toate featuringurile de pe album sint marfa...mai ales DJ QUIK.
PAC surprinde in continuare in continutul versurilor prin care reuseste sa produca cit mai multe speculatii si teorii despre ...misterul 2PAC.
Peep melodia..OUT ON BAIL.
Si eu zic ca e pacat cind pun astia pa melodia cu PAC niste rapperi pentru care PAC nu avea prea mult respect. Nasoala faza cind JAY-Z a furat melodia lui PAC.
Gabitz...te astept pa net...weekendul asta...
- Borsalino
- Junior Member
am ascultat albumu si prima impresie este foarte nasoala! exista melodii care parca cinta mickey mous pe ele asa de naspa sunt bagate la pitch si unele parca cinta 2pac in slow motion!si de ce?? pt ca eminem nu e in stare sa faca un negativ pe vocile originale lu 2pac! mai ales pe piesa thugs get lonely too care a iesit varza mare! melodia original e bestiala! pe albumu' nou e de trei bambilici! uppercut mi-a placut si piesa Po Nigga Blues care o am si originala!si Loyal 2 the game a lu dj quick!iastai tot din 17 piese in rest varza mare!
- dan83euthanesia
- Junior Member
gusturile nu se discuta, dar vocile care le auzi, asa au fost inregistrate, si nu sunt alterate cu nici un pitch sunt vocile lui 'pac de prin 09-91, daca ai primul lui album...o sa observi ca suna la fel. faptul ca tie nu iti plac beat-urile...asta e, cum ziceam fiecare cu gusturile lui, si daca era un album de 5 stele tie tot nu iti placea.
dupa parerea mea...piesa black cotton face tot albumu.
dupa parerea mea...piesa black cotton face tot albumu.
-
i-mi pare rau nea gabitz dar trebuie sa te contrazic! sunt mult mai sigur ca vocile sunt bagate la pitch! nu am inventant chestia asta! si nu am zis ca nu i-mi plac toate negativele! Upercut i-mi place foarte mult dar la suma albumu a iesit varza! ascult tupac din 98 si cred ca sunt fan bun sa i-mi dau seama daca piesele sunt bagate la pitch sau nu! am si piesele originale despre care vorbesc!de ce sa zic ca eminem a bagat la pitch vocile daca nu este adevarat!nu am nevoie sa il fac pe EM varza! am zis mai sus ca o sa ascult albumu de la o positie kritika dar sa fii sigur ca am fost neutral si nu am ceva cu eminem!ce naiba nu sunt unfair sunt loyal to the game!
) daca era un album bun i-mi placea!better dayz si until the end of time mi-au placut chiar daca sunt facute la aceasi metoda cu negative noi dar aia macar nu au schimbat la pitch vocea lu Pac! am primul si ultimu album official a lu tupac plus alea care au iesit dupa moarte lui si nu accord cu tine cind zici ca nu au bagat pitch! si nu discut de gusturi logic ca fiecare cu gustul lui! aici un exemplu despre ce vorbesc! pe engleza de pe un forum pe mtv.com >> What Eminem has done to Tupac's music is a complete disgrace (see "You Tell Us: Is Em Loyal To Pac's Memory?"). Most of the beats on this album range from horrible to completely unlistenable — although I will give him props on "Uppercut" (see "Eminem 'Went Crazy' With Tupac's A Cappellas For Loyal To The Game"). It's ridiculous that Eminem slows down and speeds up Pac's vocals to fit his subpar beats, and worst of all, he makes Tupac say things like "G-Unit and "Drop that, Em" to make it seem like Pac actually rolled with the Shady/ Aftermath crew. Would this editing be tolerated if it were being done to John Lennon or other fallen music legends? I think not.

- dan83euthanesia
- Junior Member
te lasi influentat de ce auzi pe forumuri, daca nu ziceau aia ce ziceau pe forumuri....numai mentionai de pitch, si nu mentionai nici de petitia aia timpita.
-
chiar vad ca esti ignorant nea gabitz! de unde stii tu cum judec eu! am dat numai un exemplu sa arat ca sunt si altii care si-au dat seama ca mine ca vocile sunt bagate la pitch si ca nu sunt singuru care a auzit asta!am ascultat intii albumu si dupa aia mi-am dat parerea!dar va ca tu stii mai multe despre mine decit eu! vezi ca eu nu caut cearta dar nu ma judeca asa ca nu ma cunosti! asculta THUGS GET LONELY TOO la original si asculta pe ala de pe "LOYAL TO THE GAME" poate i-ti dai si tu seama despre ce vorbesc!incodata nu ma las influentat de nimeni nici de opinia ta poti fii sigur!
- dan83euthanesia
- Junior Member
am luat mizeria de pe dc++ , am ascultat-o si dupa aia am sters-o instant deoarece imi polua HD-ul. e o iritatie, o porcarie, o aberatie, un excrement etc et etc Slimanus m'a dezamagit rau de tot, nu-mi venea sa cred ca ceea ce ascult e adevarat, ive been like WTF, si-a batut joc, a ridiculizat si improscat cu noroi numele lui Tupac, beaturile?? looool r'u retarded bitch?? ma pish elegant in gura si pe pe gusturile tuturor retarzilor groupies care afirma ca albumeratia asta infecta produsa de acel wigger handicapat e ok
holla if ya hear me
Craciun Fericit! ;B
holla if ya hear me
Craciun Fericit! ;B
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
Lí¤rí¤ge incearca sa tragi melodiile originale ca alea sunt beton dar nu stiu daca mai reusesti acum sa le gasesti dupa ce au iesit astea remixate!! scrie si tu unreleased la fereastra de cautare pe dcc! poate ai noroc!hai salut si la toti fani adevaratzi lu' Tupac Amaru Shakur Lesane P. Crook un craciun fericit
- dan83euthanesia
- Junior Member
eminem = idiot
saptamana asta an luat si eu albumul si ni se pare un rahat , o tampenie , o muie de album singura melodie ca mai mere asa ete "black cotton" restu` :< hm.......... isi bat joc de o legenda
I Am Who I Am Only God Can Judge ME
- MC_ToXx
- Junior Member
dan83euthanesia scrie:am ascultat albumu si prima impresie este foarte nasoala! exista melodii care parca cinta mickey mous pe ele asa de naspa sunt bagate la pitch si unele parca cinta 2pac in slow motion!si de ce?? pt ca eminem nu e in stare sa faca un negativ pe vocile originale lu 2pac! mai ales pe piesa thugs get lonely too care a iesit varza mare! melodia original e bestiala! pe albumu' nou e de trei bambilici! uppercut mi-a placut si piesa Po Nigga Blues care o am si originala!si Loyal 2 the game a lu dj quick!iastai tot din 17 piese in rest varza mare!
albumul nu e inca retail... exista doar un advance... sau cel putin eu nu am vazut retail nicaieri
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
bai dan83 nu stiu mai ce! ai zis la-nceput ca ai piesele de pe loial to the game in varianta originala aproape toate................ sincer nu te prea cred! si inca o chestie: de ce a scos la shady? deoarece mama lui tupac s-a gandit de unde scoate mai multi bani! de la shady normal! si nju-nteleg ce va plangeti de album pt. ca e foarte tare! negative beton,ce cacat?daca nu va place ce comentati?nu va place,asta e!
and fuck was the first word I've learn
-
mc dio - Junior Member
advance e un fel de "beta" ... retail e albumul de pe taraba... la loyal 2 the game a aparut doar advanceul.. nexam retail deocamdata.. asta poate fi o explicatie pt masterizarea de kkt de care ziceai...
2Pac-Loyal_To_The_Game-(Advance)-2004-MoB
2Pac-Loyal_To_The_Game-(Mixed_And_Screwed_by_the_Slowed_Down_Kings)-2004-DR
2Pac-Loyal_To_The_Game-(Advance)-2004-MoB
2Pac-Loyal_To_The_Game-(Mixed_And_Screwed_by_the_Slowed_Down_Kings)-2004-DR
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
mc dio daca nu ma crezi ca am piesele in versiuni originale atunci treaba ta nu trebuie sa ma crezi! le-am tras din internet acum 2-3 ani! azi nu le mai gasesti ca acum au iesit toate in versiunile mixate si remixate si gasesti 100 results la piesele noi nu la alea vechi!logic! da' asi putea sa-ti zic ce va fii exact pe albumu urmator a lu tupac ca stiu exact ce au scos pe piatza si ce a ramas nelansat si neremixat....plus : albumu nu e scos la shady este scos la casa de discuri interscope records care a fost mereu casa de discuri a lu tupac! shady records a facut numai negativele si si-a batut joc de vociele lu tupac cu "pitch up" si "pitch down" si da!! ai dreptate nu-mi place cd-u loyal 2 the gam!este varza , nu-mi place si daia nici nu il ascult...da' astai numai gustul meu! sal
- dan83euthanesia
- Junior Member
M&M isi bate joc de muzica lui Pac, albumul asta este varza, in primul rand ce cauta G-unit ???, astia nu avea nici o treaba cu rap-ul cand Pac facea istorie...
Alta faza, exact cum zicea si dan83euthanesia, in unele melodii vocea lui pac este cu incetinitorul pe romaneste zis, iar in altele vocea lui pac este redata prea repede...
Oricum este o bataie de joc...
Alta faza, exact cum zicea si dan83euthanesia, in unele melodii vocea lui pac este cu incetinitorul pe romaneste zis, iar in altele vocea lui pac este redata prea repede...
Oricum este o bataie de joc...
"Tupac is the best rapper of all time"
-
2peu - Junior Member
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2