R U Still Down?

Forumul asociat fanclubului Tupac Shakur

R U Still Down?

Mesajde Trapped » Lun Dec 15, 2003 10:34 pm

Recent mi-am cumparat si eu albumul asta si din curiozitate am cautat pe net pareri despre acesta si nu inteleg dc majoritatea il considera un album nereusit si de duzina...Intr-adevar suna mai ciudat putzin cu influente RnB dar e un album reusit, nu neaparat cel mai bun dar unul reusit. Majoritatea melodiilor suna ok dar cele mai adevarate atat prin sound cat si prin mesaj sunt: R U Still Down? ; Hellrazor ; I Wonder If Heaven Got A Ghetoo; Nothing To Lose; Hold On Be Strong; Do For Love si Only Fear Of Death.
As vrea sa stiu si eu parerea voastra si daca stie cineva cum pot face rost de albumul All Eyez On Me (Original) daca stiti vreun site... Atat am avut de spus see Ya!

PEACE !!!
Trapped
Junior Member

oldies but goldies

Mesajde superbiggy » Lun Dec 15, 2003 11:57 pm

imi aduc aminte acum vreo 5 sau 6 ani cind a aparut albumu a avut priza in cercul prietenilor mei, acum nu mai ma atrage deloc nici o melodie de acolo.nici una nu mi se pare mai reusita ca all eyez on me sau picture me rollin'.2pac forever!
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

cam late...

Mesajde MarieAnne » Mar Apr 05, 2005 2:04 pm

despre R U Still Down (Remember ME) hmm.. e un album destul de bun oricum peste Loyal to the Game si Sub All Eyez on me ( care dupa parerea mea e cel mai bun.. ca lirycs si ca tot)

Apropo daca ati auzit R U Still Down ft. Jon B ??? Mie mi-l place ... e chiar fain .. bine poate si k`s genul F A-) A-)
MarieAnne
Junior Member

Mesajde HABEEB » Mar Apr 05, 2005 2:36 pm

se scrie lyrics daca tot iti face place sa o dam pe inglishizme
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

merci

Mesajde MarieAnne » Mie Apr 06, 2005 12:14 pm

na ca nu mai are voie omu sa greseasca.... Cu profa pe langa tine la ora de info e permis sa mai gresesti ceva litere :P
MarieAnne
Junior Member

Înapoi la Tupac Shakur