ALM scrie:TOATE PERSOANELE PE CARE LE STIU SA "TRAGA" AU TULBURARI DE COMPORTAMENT in sensul ca la o varsta la care unii conduc tari,(e mult spus)ei nu stiu cand sa fie seriosi,nu stiu sa respecte pe cineva,confunda situatii si de multe ori esueaza in rezolvarea problemelor desi ar fi capabili sa le puna la punct.(M afecteaza celulele nervoase-sunt la medicina,stiu ce vorbesc)
Iti spun sigur ca te schimba!Marihana te schimba......etc, etc...
CUNOSC SI EU PERSOANE DE ACEST GEN NUMAI CA LOR LI SE TRAGE DE LA.... ALCOOL! Asa ca te rog, macar zi si tu ceva nou daca tot vrei sa ai un argument forte... si alcoolul afecteaza creierul uman si schimba persobalitatea omului.... si ce daca?
Intrebarea de baza, daca nu ma insel era daca iarba ESTE sau NU mai DAUNATOARE decat alcoolul, si merita sa fie clasificata ca DROG... ca daca e sa ne luam dupa ce spui tu si alcoolul ar trebui sa fie ilegal!
Pe de alta parte as vrea sa-ti pun o intrebare... Cate persoane cunosti tu care, in urma fumatului de M, au devenit nesuferite, insuportabile? ... banuiesc ca nu mai mult de... UNA! ... Pai stai linistit ca asa cunosc si eu pe cineva care de cand fumeaza de 5-6 ori pe zi (
pe langa alte droguri: ciuperci, LSD, extasy, cocaina) e cel mai dobitoc si prost om de pe planeta si nu poti sa ai o conversatie decenta cu el... dar in schimb, DEASEMENEA am o multitudine de prieteni fumatori(ocazionali) ca si mine care de cand fumeaza au devenit mult mai sociabili, agreabili, si au adoptat o atitudine si o gandire pozitiva in viata, inclusiv eu.... iar in ceea ca ma priveste, chiar as vrea sa-ti impartasesc propria-mi experienta cu M: inainte de a fuma eram un ins oarecum depresiv, introvertit, negativist.... DA, iarba M-A SCHIMBAT... IN BINE!!! Acum sunt extrovertit, vesel, de cele mai multe ori gandesc pozitiv, chiar mai profund, plus ca PENTRU MINE iarba mai are un effect fiziologic benefic la care initial nici nu m-am asteptat: imi desfunda narile si imi dilata bronhiile (avand astm bronshic si rinita).... DA, stiu ca o sa spui ca sunt prost, imi fac mai mult rau, bla, bla, bla... dar parerea mea e ca nu ai argument pana cand nu incerci sa vezi si tu... dar ceea ce mai TREBUIE ADAUGAT e ca effectele fiziologice ale M-nei VARIAZA DE LA PERSOANA LA PERSOANA! Iar in ceea ce priveste prietenul tau care s-a tampit nu pot sa-ti spun decat ca ABUZUL e detrimental, de altfel ca si abuzul de.. acadele(vezi capitolu' "diabet" domnu' student la medicina), si de asemenea precum a spus si K-gula intr-un post anterior: "MARIJUANA NU E PENTRU ORICINE!!!"
Inca un lucru... ".(M afecteaza celulele nervoase-
sunt la medicina, stiu ce vorbesc)"... =D Si alcolul nu afecteaza celulele nervoase?
De curiozitate (nu sunt la med, dar am citit in domeniul cannabinoizilor..) poti sa-mi explici cum actioneaza D9-THC la nivelul creierului?