Care este cea mai reusita formatie Romaneasca ?

Forum Dedicat Celor Ce Sunt Cu Adevarat In Lumea Muziki House

Re: No Money No Team

Mesajde J.A.Tiranu » Dum Iun 16, 2002 3:32 pm

Initial trimis de Andrei

Da mey .. sunt de aceeasi parere cu tine.. daca ai bani ai tot ce vrei .. iar daca ai bani cu siguranta poti sa iti faci o formatie .. indiferent de genul de muzika pe care il abordezi .. te va primi cu siguranta o casa de discuri care sa te promoveze.. :-)

Andrei

Ba nu prea e chiar asa
Am vazut un reportaj cu Dj Vasile(NSK) care e destul de cunoscut (si banuiesc ca nu canta la metrou pentru a supravietui) , si omu spunea ca aici in Romania nici o casa de discuri nu a vrut sa ii inregistreze albumul.
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
J.A.Tiranu
Junior Member

Re: Re: No Money No Team

Mesajde Raven » Dum Iun 16, 2002 3:55 pm

Initial trimis de J.A.Tiranu

Ba nu prea e chiar asa
Am vazut un reportaj cu Dj Vasile(NSK) care e destul de cunoscut (si banuiesc ca nu canta la metrou pentru a supravietui) , si omu spunea ca aici in Romania nici o casa de discuri nu a vrut sa ii inregistreze albumul.

Da' de ce ? :rolleyes:
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Re

Mesajde anndrei » Vin Iun 21, 2002 2:56 pm

Initial trimis de Blackie

Faza e ca toata lumea s-a dat pe club , din cd-urile care mie imi vin in discoteca 70 % e numai muzica club , nu prea se mai produce Hard House dupa cum vezi si tu Talla 2XLC a inceput sa faca club , DJ Tiesto la fel si lista ar fi prea mare , asa ca anu' asta la mare va fi numai club . Singurii care au mai ramas sa faca club sunt Norman Bass sau poate Warp Brothers , deja nu prea mai exista hituri Hard House doar trance ce mai vine dar e foarte comercial . O sa vezi ca toata lumea o sa asculte Club cat de curand :p :p :p . Tocami s-a terminat Cine iubeste si lasa ! Negativu e gata si club 1000 % , acum mai ramane vocea .
Vreau sa fac din melodia asta un hit cu ajutorl Radio 21 !

:D :D :D Cat de curand sper sa vina curentul asta de club si la noi , Laurentiu Duta a incercat el ceva dar a cam dat-o in bara de data asta a fost prins cu mata in sac , credea ca melodia aia nu va iesi hit dar s-a tepuit Deja-Vu :)))) a aparut din Septembrie 2001 in Norvegia sau Olanda nu mai stiu sigur dar nu prea a avut succes , dar anu' asta se pare ca a avut mare succes !:p :p De data asta nu mai a furat cu cap ....:p

Salut!

De cind face poponarul asta de Laurentiu Duta House? Sau ce dracu intelege el prin house?
LD cu vreo 5 ani in urma cinta "alfabetul" ºi alte melodii pentru care unii au fost daí¾i afarí£ de la grí£dinií¾í£.
Probabil cí£-face casí£ lu bunicí£-sa de aia tot ii dí£ cu house.

Din punctul meu de vedere LD si cu trupa lui de c... sunt niºte staruri infantile, pentru cí£ dací£ faci un studiu ai sí£ vezi cí£ vreo 80% din fanii lor de abia dací£ au trecut in clasa a VI a.
In plus Laurení¾iu care probabil se crede un mare talent este de fapt un mare plagiator de efecte.
Partea proastí£ este cí£ in minunata noastrí£ í¾arí£ sint destui cretini care-l mai ºi ascultí£.
Pentru mine muzica lor este o compozií¾ie mediocrí£ buní£ pentru cluburile de copii. Ceea ce aº vrea sí£ ví£d intr-o zi la formaí¾iile romaneºti este genialitatea!Dar cred cí£ mai am mult de aºteptat!
Bye!
anndrei

Re: Re: Re: No Money No Team

Mesajde anndrei » Vin Iun 21, 2002 3:01 pm

Initial trimis de Raven

Da' de ce ? :rolleyes:

NOrmal cí£ nici o casí£ de discuri nu va publica uºor un album care coní¾ine o muzicí£ destinatí£ oamenilor cu personalitate.
La noi prind melodiile care plac celor mulí¾i ºi proºti!
Cred cí£ celor mai mulí¾i le place de fapt ceea ce ascultí£ ceilalí¾i! Sint incapabili sí£-ºi defineascí£ propriile preferiní¾e!
anndrei

Nope .. nu sunt de aceasi parere ...

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 25, 2002 10:39 pm

Initial trimis de anndrei

NOrmal cí£ nici o casí£ de discuri nu va publica uºor un album care coní¾ine o muzicí£ destinatí£ oamenilor cu personalitate.
La noi prind melodiile care plac celor mulí¾i ºi proºti!
Cred cí£ celor mai mulí¾i le place de fapt ceea ce ascultí£ ceilalí¾i! Sint incapabili sí£-ºi defineascí£ propriile preferiní¾e!

anndrei nu sunt de aceasi parere cu tine.. de ce spun asta?deoarece la noi prinde muzika care este ceva mai mult spre ceva comercial si din care pur si simplu poti scoate bani .. si nu spun bani ( putini ) ci bani multi !
AnDrEi
Junior Member

Re: Nope .. nu sunt de aceasi parere ...

Mesajde bhuttu » Mie Iun 26, 2002 1:54 am

Initial trimis de Andrei

la noi prinde muzika care este ceva mai mult spre ceva comercial si din care pur si simplu poti scoate bani ..

Din muzica asta "ceva mai mult spre comercial" (linie relativ placuta, efecte simle, compozitie banala) se scot bani in Romania din cauza lipsei de educatie a publicului. Comercial in muzica inseamna indeobste de proasta calitate, dar exista exemple (bineinteles ca nu in Romania) de muzica anticomerciala care a batut recorduri de vanzari. Si ma refer aici la Led Zeppelin, Pink Floyd si altii. Dar, iarasi, astea se intamplau in Anglia.
Pe cand o sa vedem si la noi ca Implant pentru Refuz se vinde la fel de bine ca Voltaj?

anndrei, e bun si limbajul de tip BUG, e buna si aciditatea asta catalizata artificial. Da' ambele incep sa puta cand n-ai nimic de spus de fapt. Oricum, o treaba ai nimerit-o: Duta e poponar! :D Propune-l aici: http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=2854 .
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Re: Re: Nope .. nu sunt de aceasi parere ...

Mesajde Raven » Mie Iun 26, 2002 12:40 pm

Initial trimis de bhuttu
Pe cand o sa vedem si la noi ca Implant pentru Refuz se vinde la fel de bine ca Voltaj?

Uite ca se intampla cu Rebel Music: Parazitii... ;)
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

A inceput sa imi plaka..

Mesajde AnDrEi » Joi Iun 27, 2002 7:40 pm

Bay baieti .. de ceva timp trupa Activ a inceput sa imi plaka.. nu stiu de ce .. poate sound`ul ?
AnDrEi
Junior Member

Re: A inceput sa imi plaka..

Mesajde Blackie » Vin Iul 05, 2002 12:13 am

Initial trimis de Andrei
Bay baieti .. de ceva timp trupa Activ a inceput sa imi plaka.. nu stiu de ce .. poate sound`ul ?

Se pare ca vrei sound nou ....... O sa-ti arat eu sound nou ...... mai sunt inca cateva saptamani ... acum s-au terminat sesiunile si vom intra in studio .... Sper ca sa auda si urechile tale sound nou cat de curand :))))) O sa fac un mic razboi cu magarii astia care fac muzica trance - house ..... s-a mai rezolvat si ceva cu promovarea :)))))))))) la cel mai bun post de radio :)))))) o sa le arat eu astora care fac muzica trance ce inseamna muzica de buna calitate .... Hai gata ca m-am laudat cam mult dar promit ca nu mananc rahat si chiar aduc ceva nou ..... Cat despre Activ sunt cei mai reusiti de pana acum cat depre sound este acelasi comercial .... De ce nu se auce ce este afara ? Poate un Ian Van Dahl sau DJ @ Work .... comercial dar sound de nota 10 . La noi inca se merge pe aceiasi linie de trance .... Oare cat timp ?
Blackie
Junior Member

Re: Re: No Money No Team

Mesajde Blackie » Vin Iul 05, 2002 12:31 am

Initial trimis de J.A.Tiranu

Ba nu prea e chiar asa

Acum gandeste-te si tu acum .... Daca ai fi producator si ar veni Dj Vasile la tine cu un album ... ce ai face ? Nu cred ca vei arunca bani pe geam . Muzica lui este foarte grea pt. romani , eu unul nu prea o inteleg , poate tu o intelegi mai bine . Miky de le Suie Paparude a scos acest curent dub ...... tu crezi ca a avut mare succes ? Ai cumparat alumul lui ? Sa nu mai zic ca e o piraterie la noi ?! Este o muzica grea pt multi romani .
Blackie
Junior Member

Re: Re: A inceput sa imi plaka..

Mesajde AnDrEi » Sâm Iul 20, 2002 10:31 pm

Se pare ca vrei sound nou ....... O sa-ti arat eu sound nou ...... mai sunt inca cateva saptamani ... acum s-au terminat sesiunile si vom intra in studio .... Sper ca sa auda si urechile tale sound nou cat de curand :))))) O sa fac un mic razboi cu magarii astia care fac muzica trance - house ..... s-a mai rezolvat si ceva cu promovarea :)))))))))) la cel mai bun post de radio :)))))) o sa le arat eu astora care fac muzica trance ce inseamna muzica de buna calitate .... Hai gata ca m-am laudat cam mult dar promit ca nu mananc rahat si chiar aduc ceva nou ..... Cat despre Activ sunt cei mai reusiti de pana acum cat depre sound este acelasi comercial .... De ce nu se auce ce este afara ? Poate un Ian Van Dahl sau DJ @ Work .... comercial dar sound de nota 10 . La noi inca se merge pe aceiasi linie de trance .... Oare cat timp ?

Blackie cum adik ? tu lucrezi la un radio ? spune`ne mai multe :-) si chiar sunt curios sa stiu mai multe despre tine!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Iul 31, 2002 8:38 pm

mie imi plac Activ si Impact ...sunt ok!!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Joi Aug 01, 2002 2:42 am

Initial trimis de Jasmyna
mie imi plac Activ si Impact ...sunt ok!!

pai de ce iti plak?da`ne un motiv ! :D
AnDrEi
Junior Member

Re: Re: Re: A inceput sa imi plaka..

Mesajde Blackie » Dum Aug 04, 2002 8:10 pm

Initial trimis de Andrei

Blackie cum adik ? tu lucrezi la un radio ? spune`ne mai multe :-) si chiar sunt curios sa stiu mai multe despre tine!

Nu lucrez la radio dar am stat si eu pe la un Radio cei drept .... nu am facut cine stie ce si nu sunt angajat . Ce sa-ti spun ?! ma chinui de 6 ani sa fac ceva in muzica asta Trance & Club de le noi .Am un contract cu o casa acum ... nu prea este cine stie ce dar mai bine decat nimic ! NU ? Acum m-i s-a oferit sansa , dar voi pleca in Italia .... pentru ca am de lucrat la ceva acolo .... sper sa fac rost de bani pentru a face un studio dar asta in doi ani . De ocamdata nu voi fi aici la albul si nici la lansare ..... imi pare nespus de rau , dar vreau sa reusesc sa fac ceva ..... Sunt satul de oamenii care au stricat muzica trance & House in Romania , au impus pe piata un gen care exista afara acum 4-6 ani un Techno-Dance , sincer sa fiu nici nu stiu ce fac cei care sunt la noi ! Dar promit ca ceea ce veti asculta pe album va fi o revelatie pentru cei care asteapta muzica trance & club in Romania . Am luat-o mai usor cu club-ul ..... nu am facut de cat trei pe album Cine iubeste si lasa [ orig si un progessive tribal mix ] si inca una .... restul va veti bucura de ceea ce inseamna Trance in Romania ! Trance Rulez . Pacat ca sunt asa de multi care fac muzica buna in Romania dar nimeni nu-i vede !Poate ca intr-o zi vor intanli si ei pers de care am dat eu si care m-au ajutat .... Ex Dj Allen ! pe care multi dintre voi il cunosteti restul sunt numai iubitori ai muzicii electronice Tranec , club , Hard House etc .. Mai e o luan jum pana la definitivarea albumlui. adica cand va fi scos pe piata !! Multa bafta celor care fac muzica !!
Blackie
Junior Member

Re: Re: Re: Re: A inceput sa imi plaka..

Mesajde AnDrEi » Dum Aug 04, 2002 11:22 pm

Nu lucrez la radio dar am stat si eu pe la un Radio cei drept .... nu am facut cine stie ce si nu sunt angajat . Ce sa-ti spun ?! ma chinui de 6 ani sa fac ceva in muzica asta Trance & Club de le noi .Am un contract cu o casa acum ... nu prea este cine stie ce dar mai bine decat nimic ! NU ? Acum m-i s-a oferit sansa , dar voi pleca in Italia .... pentru ca am de lucrat la ceva acolo .... sper sa fac rost de bani pentru a face un studio dar asta in doi ani . De ocamdata nu voi fi aici la albul si nici la lansare ..... imi pare nespus de rau , dar vreau sa reusesc sa fac ceva ..... Sunt satul de oamenii care au stricat muzica trance & House in Romania , au impus pe piata un gen care exista afara acum 4-6 ani un Techno-Dance , sincer sa fiu nici nu stiu ce fac cei care sunt la noi ! Dar promit ca ceea ce veti asculta pe album va fi o revelatie pentru cei care asteapta muzica trance & club in Romania . Am luat-o mai usor cu club-ul ..... nu am facut de cat trei pe album Cine iubeste si lasa [ orig si un progessive tribal mix ] si inca una .... restul va veti bucura de ceea ce inseamna Trance in Romania ! Trance Rulez . Pacat ca sunt asa de multi care fac muzica buna in Romania dar nimeni nu-i vede !Poate ca intr-o zi vor intanli si ei pers de care am dat eu si care m-au ajutat .... Ex Dj Allen ! pe care multi dintre voi il cunosteti restul sunt numai iubitori ai muzicii electronice Tranec , club , Hard House etc .. Mai e o luan jum pana la definitivarea albumlui. adica cand va fi scos pe piata !! Multa bafta celor care fac muzica !!

Si cati ani spuneai ca ai?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Blackie » Joi Aug 08, 2002 1:26 am

21
Blackie
Junior Member

Anterior

Înapoi la House