Initial trimis de Blackie
Faza e ca toata lumea s-a dat pe club , din cd-urile care mie imi vin in discoteca 70 % e numai muzica club , nu prea se mai produce Hard House dupa cum vezi si tu Talla 2XLC a inceput sa faca club , DJ Tiesto la fel si lista ar fi prea mare , asa ca anu' asta la mare va fi numai club . Singurii care au mai ramas sa faca club sunt Norman Bass sau poate Warp Brothers , deja nu prea mai exista hituri Hard House doar trance ce mai vine dar e foarte comercial . O sa vezi ca toata lumea o sa asculte Club cat de curand :p :p :p . Tocami s-a terminat Cine iubeste si lasa ! Negativu e gata si club 1000 % , acum mai ramane vocea .
Vreau sa fac din melodia asta un hit cu ajutorl Radio 21 !
Cat de curand sper sa vina curentul asta de club si la noi , Laurentiu Duta a incercat el ceva dar a cam dat-o in bara de data asta a fost prins cu mata in sac , credea ca melodia aia nu va iesi hit dar s-a tepuit Deja-Vu
))) a aparut din Septembrie 2001 in Norvegia sau Olanda nu mai stiu sigur dar nu prea a avut succes , dar anu' asta se pare ca a avut mare succes !:p :p De data asta nu mai a furat cu cap ....:p
Salut!
De cind face poponarul asta de Laurentiu Duta House? Sau ce dracu intelege el prin house?
LD cu vreo 5 ani in urma cinta "alfabetul" ºi alte melodii pentru care unii au fost daí¾i afarí£ de la grí£dinií¾í£.
Probabil cí£-face casí£ lu bunicí£-sa de aia tot ii dí£ cu house.
Din punctul meu de vedere LD si cu trupa lui de c... sunt niºte staruri infantile, pentru cí£ dací£ faci un studiu ai sí£ vezi cí£ vreo 80% din fanii lor de abia dací£ au trecut in clasa a VI a.
In plus Laurení¾iu care probabil se crede un mare talent este de fapt un mare plagiator de efecte.
Partea proastí£ este cí£ in minunata noastrí£ í¾arí£ sint destui cretini care-l mai ºi ascultí£.
Pentru mine muzica lor este o compozií¾ie mediocrí£ buní£ pentru cluburile de copii. Ceea ce aº vrea sí£ ví£d intr-o zi la formaí¾iile romaneºti este genialitatea!Dar cred cí£ mai am mult de aºteptat!
Bye!