Raman la parerea ca unii aud doar ce vor si citesc doar ce le place... Zicea cineva ca pe acest forum a incerca sa schimbi unele pareri e ca si cum te-ai bate cu morile de vant. Aceiasi senzatie o traiesc si eu cand imi dau seama ca de cate ori scriu cat mai pe intelesul tuturor si cat mai detaliat de atatea ori unii extrag doar ce ii intereseaza.
Cusmic: E ramarcabila ambitia de a te pune tu insutiti in pozitia de 'singur impotriva toturor'... incep sa cred ca iti sta bine din moment ce nu vrei sa intelegi ca eu nu am nimic cu faptul ca ai alte gusturi, dar daca tot le ai, exprima-le! Fiecare are parerea lui, dar daca o exprima bine si coerent s-ar putea sa mai convinga si pe altii ca are dreptate. Daca asta tot e un forum hai sa ajungem la un compromis! Lasand astea la o parte - pentru ca am impresia ca iar nu o sa citesti decat ce vrei tu, am sa iti arat cateva motive de contradictie in posturile tale:
Spuneai mai demult asa:
cosmicX scrie:Cai Lun : "structura incarcata a versurilor"??? hai ca asta a fost buna..ce alte vocal trance ai mai ascultat? se pare ca nici unul daca il consideri pe atb f tare in versuri & stuff...
(...)
...iar piesa "Believe in me" a pus-o in premiera la noi..in caz ca nu stiati.bafta tuturor!
Era mult mai eficient acum sa fi dat un nume si poate ca acum eu as fi recunoscut ca ai dreptate. Dar tu, incerci sa faci pe elegantu' si spui ca ma lasi sa le descopar singur. Pai eu incep sa cred ca de fapt tu doar intri sa arunci cateva vorbe, dar fara nici o baza! Nu ma intereseaza de unde downloadezi tu muzica house, dar as fi fost interesat sa aflu ca exista ceva mai bun ca atb* - pana la proba contrarie insa cred ca ar fi cazul sa mai asculti si tu niste atb*, poate ca iti schimbi parerea despre el.
Apropo de vorbele tale. Sper sa observi ca acum te-am citat, ceea ce nu am facut mai inainte, cand nici nu am spus ca acele vorbe erau ale tale. [ideea era ca aceea era impresia pe care o lasi tu de fiecare data cand intri in polemica...] Dar tot nu inteleg ce vrei cu "Belive in me"? Mai sus spui negru pe alb ca "a pus-o in premiera la noi", iar acum incepi sa te contrazici: "Cat despre faza ca a pus pt prima oara la noi "Believe in me" nu sunt 100% sigur pt ca nu am fost la toate locatiile unde a mixat in acea perioara si un aveam de unde sa imi dau seama"... Pai daca nici tu nu stii ce vrei sa spui si daca nici tu nu esti sigur, eu cred ca ar fi cazul sa suporti si unele ironii, pentru ca altii intai afla cum stau cu adevarat lucrurile si abia apoi se risca sa faca pe atot stiutorii... oricum, din intamplare prima oara ai avut dreptate. Una peste alta sunt convins ca intr-o buna zi imi vei demonstra cine are dreptate... Eu continui sa astept exemplele tale cu artisti care dau clasa lui atb* la capitolul "versuri & staff"... Pana atunci numai bine [si scuze ca m-am cam lungit si ca ai avut mult de citit, asta daca ai citit tot, desigur!]
Life without knoledge is death in disguise!...