Suntetzi fani DARUDE???
105 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
ia te uita la sly,ce bine le shtie! de la cine oare??!
cat despre chat..mi-am luat logul de pe site pe discheta,l-am dus acasa shi am stat ore intregi sa citesc tot ce-am pierdut...Pacat ca nu shtiu finlandeza...inca!Am intentzii serioase s-o invat!
...raven,noi eram vreo 30 shi ceva pe chat,el era unul singur...chiar a fost un erou sa reziste atat shi sa multzumeasca pe fiecare!!btw,nu vrei sa vii pe forumul lui?Asha,o vizita-doua,mai vb. cu shi despre Stormy....
cat despre chat..mi-am luat logul de pe site pe discheta,l-am dus acasa shi am stat ore intregi sa citesc tot ce-am pierdut...Pacat ca nu shtiu finlandeza...inca!Am intentzii serioase s-o invat!
...raven,noi eram vreo 30 shi ceva pe chat,el era unul singur...chiar a fost un erou sa reziste atat shi sa multzumeasca pe fiecare!!btw,nu vrei sa vii pe forumul lui?Asha,o vizita-doua,mai vb. cu shi despre Stormy....
-
Stormy Lady - Junior Member
Initial trimis de Stormy Lady
ia te uita la sly,ce bine le shtie! de la cine oare??!
Am intrat, mi-am facut si cont (SirRaven - de la Diablo II mi se trage "Sir"), dar e cam dubios facut, si cam greu de folosit.. Dar o sa stau eu odata sa ma prind ce si cum...
Pana una-alta, da naibii un sut lu' Sly si miscati-va incoace in Tudor, ca doar stiti prin ce parte a orasului este...

Welcome... to the desert... of the real
- Raven
- Junior Member
Vrei sa vin ?
Initial trimis de Raven
Am intrat, mi-am facut si cont (SirRaven - de la Diablo II mi se trage "Sir"), dar e cam dubios facut, si cam greu de folosit.. Dar o sa stau eu odata sa ma prind ce si cum...
Pana una-alta, da naibii un sut lu' Sly si miscati-va incoace in Tudor, ca doar stiti prin ce parte a orasului este...Ca pana va gasesc eu.... trece anul... si numai vine Andrei asta odata in Iasi... BTW: cred ca de Pasti o sa fiu acasa, la parinti... De venit posibil sa ma intorc chiar duminica seara, la 20:15, atunci, pe 5 mai...
Mah eu as veni .. dar unde stau ? ca daca este asa vin si maine sa mor y0 daca nu .. dar acum sa vad cu banii! ca imi trebe ceva de cheltuiala .. :-(
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Stormy...
Initial trimis de Andrei
Mey Stormy .. dar spune si tu adresa unde sa putem intra pentru a chatui!don`t be bad.. ca te bat
![]()
da' bataush mai eshti in ultima vreme....

Raven ai intrat pe forum??????ok,sper sa te vad shi eu pe acolo....n-am mai fost de ceva vreme...Good news,anyway!
Haidetzi in Viper duminica...nu prea am cu cine merge...mai lasatzi shi voi mesaje clare,sa shtiu exact cine poate veni...5 mai,nu uitatzi!Viper e numai cu progressive house,e marfa,n-am mai fost dar stiu sigur...
Poate ne vedem...
-
Vreau si eu ... ;-)
Raven ai intrat pe forum??????ok,sper sa te vad shi eu pe acolo....n-am mai fost de ceva vreme...Good news,anyway!
Haidetzi in Viper duminica...nu prea am cu cine merge...mai lasatzi shi voi mesaje clare,sa shtiu exact cine poate veni...5 mai,nu uitatzi!Viper e numai cu progressive house,e marfa,n-am mai fost dar stiu sigur...
Poate ne vedem...
Noah .. vreau si eu in Viper :-)
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Nu mai vin!
Initial trimis de sly
deci mergem in viper duminica?
Nu mai vin ca nu am unde sa stau .. :p
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
eh,andrei lasa ca mai vedem noi alta data...e cam tarziu acum...poate peste 3 saptamani...pe 25...
SLY,NICI NU SHTII CE TE ASHTEAPTA DACA NU VII IN VIPER MAINE!!!!!TE SUN EU PANA ATUNCI SHI TE CONVING!!!!!
...oh my God,cate telefoane am de dat....
SLY,NICI NU SHTII CE TE ASHTEAPTA DACA NU VII IN VIPER MAINE!!!!!TE SUN EU PANA ATUNCI SHI TE CONVING!!!!!
-
Cand?
eh,andrei lasa ca mai vedem noi alta data...e cam tarziu acum...poate peste 3 saptamani...pe 25...
Yeap .. pai da .. dar oricum eu va astept pe 24 Mai la Bacau .. i`al pe sly de chilotei si adu`l incoa :-)
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
...may andrei,ia-l tu pe sly,distratzi-va acolo iar dupa aia veniti in Iashi la party....
Pana la urma am fost in Viper,api in roshu...a fost beton,nu m-am mai distrat asha de mult....what a stormy night!;)
Pana la urma am fost in Viper,api in roshu...a fost beton,nu m-am mai distrat asha de mult....what a stormy night!;)
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
-
Initial trimis de sly
asta e ce sa-i faci!! daca am fost la munte...ce mai face darude stormy?
nu se poate avea incredere in tine.....parca vad ca pleci undeva shi pe 25..lasa...
Darude?Ce mai face?Tot prin SUA,daca nu ma insel...nu-i mai stiu programul...
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
-
Ok
...may andrei,ia-l tu pe sly,distratzi-va acolo iar dupa aia veniti in Iashi la party....
Ok .. asa am sa fac.. dar oricum weekendu asta eu sunt in Iasi .. daca vreti sa ma cunoasteti si .. Stormy sa iesim la un suk ? ;-) say it to me ..
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Ok
Initial trimis de Andrei
Ok .. asa am sa fac.. dar oricum weekendu asta eu sunt in Iasi .. daca vreti sa ma cunoasteti si .. Stormy sa iesim la un suk ? ;-) say it to me ..
Andrei
Care weekend,mey?Shi daca vii lasa mesaje personale!!!
-
Re: Re: Ok
Care weekend,mey?Shi daca vii lasa mesaje personale!!!
Weekendu' care a trecut

- Raven
- Junior Member
Re: Re: Re: Ok
Initial trimis de Raven
Weekendu' care a trecut... Ala de care iti ziceam io in PM... da' nu-l prind io pe 25 (asta vine intr-o sambata) in Rosu ? De acolo n-are cum sa scape, ca vine cu Hi-Q. Si sa nu cumva sa uite sa ne aduca mie si lui sly CD-ul ala cu Sistem, ca e de rau
...

-
oricum cred ca nu ajung din cauza unor probleme de natura profesionala la concertul hi-q dar oricum voi sta cu ei de cand vor ajunge in iasi shi pana vor plece ...mai putin in disco...
((( \referitor la darude ca sa nu fiu [prea mult off topic?? pe cand lansarea unui nou album...?? de abia asteptam...

-
sly - Mesaje: 2918
Cu ceva timp in urma..
Canalul de televiziune MTV a anuntat, la inceputul saptaminii, nominalizarile, invitatii in spectacol si prezentatorii pentru concursul MTV Europe Music Awards, care se va desfasura, in 16 noiembrie, la Stockholm. Lista nominalizarilor a fost prezentata de Brent Hansen, presedinte si director executiv al MTV Networks Europe si de Wyclef Jean, gazda ceremoniei, in prezenta interpretei, nominalizata si ea, Melanie C.
Artistii britanici conduc in privinta nominalizarilor, pe lista fiind prezenti nu mai putin de patru muzicieni. Diva house Sonique, prezenta pentru prima data in cadrul acestei gale, candideaza pentru premii precum cea mai buna interpretare, cea mai buna prestatie de dans, cel mai bun cintec si cea mai buna interpretare din Marea Britanie si Irlanda. Robbie Williams este nominalizat si el tot la patru categorii: cea mai buna interpretare pop, cea mai buna voce masculina, cel mai bun cintec si cea mai buna interpretare din Marea Britanie si Irlanda.
Fermi pe pozitii sint si Bon Jovi (cel mai bun album, cel mai bun grup si cea mai buna prestatie rock), Eminem (cel mai bun album, cea mai buna interpretare masculina si cea mai buna interpretare hip hop), Britney Spears - foto - (cea mai buna interpreta pop, cea mai buna interpretare feminina si cel mai bun cintec), Melanie C (cea mai buna interpretare feminina, cel mai bun debut, cel mai bun cintec alaturi de Lisa â€Â
Artistii britanici conduc in privinta nominalizarilor, pe lista fiind prezenti nu mai putin de patru muzicieni. Diva house Sonique, prezenta pentru prima data in cadrul acestei gale, candideaza pentru premii precum cea mai buna interpretare, cea mai buna prestatie de dans, cel mai bun cintec si cea mai buna interpretare din Marea Britanie si Irlanda. Robbie Williams este nominalizat si el tot la patru categorii: cea mai buna interpretare pop, cea mai buna voce masculina, cel mai bun cintec si cea mai buna interpretare din Marea Britanie si Irlanda.
Fermi pe pozitii sint si Bon Jovi (cel mai bun album, cel mai bun grup si cea mai buna prestatie rock), Eminem (cel mai bun album, cea mai buna interpretare masculina si cea mai buna interpretare hip hop), Britney Spears - foto - (cea mai buna interpreta pop, cea mai buna interpretare feminina si cel mai bun cintec), Melanie C (cea mai buna interpretare feminina, cel mai bun debut, cel mai bun cintec alaturi de Lisa â€Â
-
AnDrEi - Junior Member
Sly,toamna e lunga,lansarea nu va fi neaparat in septembrie...nimic nu e terminat,lumea nu se grabeste,sunt destule de facut,asa ca nu te mei grabi tu sa dai de stire...daca exista cineva care sa le aiba cu Darude,acea persoana sunt eu.
-
Topul House !
THE BEST OF HOUSE.
1 ATB HOULD YOU
2 ATC IM IN HEAVEN
3 IIO RAPTURE
4 KOSHEEN HIDE YOU
5 SASH STAND BY ME
6 DARIO G SAY WHAT S ON YOUR MIND
7 E-TYPE LIFE
8 IAN VAN DAHL CASTLE IN THE SKY
9 SONIQUE CAN T GET ENOUGH
10 SYLVER FOREVER IN LOVE
11 IAN VAN DAHL WILL I?
12 DJ-OTZI HEY BABY
13 FRAGMA SAY THAT YOU-RE HERE
14 SYLVER FORGIVEN
15 KOSHEEN CATCH
16 ROGER SANCHEZ ANOTHER CHANCE
17 N TRANCE SET YOU FREE
18 GIGI D AGOSTINO L AMOUR TOJOURS
19 BUMFUNK MC S SUPER ELECTRIC
20 ATB LET U GO
21 SHAKIRA WHENEVER WHENEVER
22 ALICE DEEJAY BETTER OF ALONE
23 SAFRI DUO SAMBA ADAGIO PLAYED ALIVE
24 HIGHLAND SOLO TU
25 DARUDE SANDSTORM
26 SONIQUE SKY
27 PAUL VAN DYKE WE ARE ALIVE
28 FAITHLESS TARANTULA
29 GIGI D A GOSTINO LA PASSION
30 SCOOTER I SHOOT THE DJ
31 DARUDE FEEL THE BEAT
32 ALICE DEEJAY CELEBRATE OUR LOVE
33 DARIO G DREAM TO ME
34 FAITHLESS WE COME 1
35 RHUI DE SILVA TOUCH ME
36 DJ VALIMU DOINT AGAIN
37 FRAGMA EVERY TIME YOU NEED ME
38 DJ MENDEZ TELL ME WHY
39 ATC THINKING OF YOU
40 ALICE DEEJAY BACK IN MY LIFE
Astept sa vad daca sunteti de accord cu mine :-)
Andrei
1 ATB HOULD YOU
2 ATC IM IN HEAVEN
3 IIO RAPTURE
4 KOSHEEN HIDE YOU
5 SASH STAND BY ME
6 DARIO G SAY WHAT S ON YOUR MIND
7 E-TYPE LIFE
8 IAN VAN DAHL CASTLE IN THE SKY
9 SONIQUE CAN T GET ENOUGH
10 SYLVER FOREVER IN LOVE
11 IAN VAN DAHL WILL I?
12 DJ-OTZI HEY BABY
13 FRAGMA SAY THAT YOU-RE HERE
14 SYLVER FORGIVEN
15 KOSHEEN CATCH
16 ROGER SANCHEZ ANOTHER CHANCE
17 N TRANCE SET YOU FREE
18 GIGI D AGOSTINO L AMOUR TOJOURS
19 BUMFUNK MC S SUPER ELECTRIC
20 ATB LET U GO
21 SHAKIRA WHENEVER WHENEVER
22 ALICE DEEJAY BETTER OF ALONE
23 SAFRI DUO SAMBA ADAGIO PLAYED ALIVE
24 HIGHLAND SOLO TU
25 DARUDE SANDSTORM
26 SONIQUE SKY
27 PAUL VAN DYKE WE ARE ALIVE
28 FAITHLESS TARANTULA
29 GIGI D A GOSTINO LA PASSION
30 SCOOTER I SHOOT THE DJ
31 DARUDE FEEL THE BEAT
32 ALICE DEEJAY CELEBRATE OUR LOVE
33 DARIO G DREAM TO ME
34 FAITHLESS WE COME 1
35 RHUI DE SILVA TOUCH ME
36 DJ VALIMU DOINT AGAIN
37 FRAGMA EVERY TIME YOU NEED ME
38 DJ MENDEZ TELL ME WHY
39 ATC THINKING OF YOU
40 ALICE DEEJAY BACK IN MY LIFE
Astept sa vad daca sunteti de accord cu mine :-)
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Hehehhee
Initial trimis de sly
ok...dar noi tot asteptam lansarea noului album darude care va fi super-mega...andrei voi analiza lista respectiva shi voi reveni cu parerea mea!!
Ok sly .. astept ca sa imi spui sau mai bene zis sa ne spui propria ta parere

-
AnDrEi - Junior Member
nah..cred ca topul acela e unul personal al lui Andrei....stiu toate piesele alea,dar unele nu au nimic de-a face cu house-ul!!!!!E vorba de remixuri???Daca poti spune ca ATC e house....
-
Initial trimis de sly
topul e al lui andrei...ce treaba are shakira cu house-ul;?
Da, mah, chiar: nu observasem Shakira printre preferinte...
Insa in mare, melodiile acelea se numara printre preferintele mele, poate nu in aceeasi ordine stricta...
Si de-abia astept sa ne gasim in seara asta la Hi-Q in Disco Rosu & Negru...

- Raven
- Junior Member
...
nu credeam c-o sa ratam seara aia...
nu credeam c-o sa ratam seara aia...

-
105 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4