Cea mai tare melodie house din 2002!

Forum Dedicat Celor Ce Sunt Cu Adevarat In Lumea Muziki House

Cea mai tare melodie house din 2002!

Mesajde Joao » Joi Mar 28, 2002 11:11 pm

:cool: Daca aveti cunostiinte despre muzica house noua,acum e momentul sa va laudati!Ziceti cele mai tari melodii de prin topuri!
Joao
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Joi Apr 11, 2002 10:07 am

stai asha sa ma dezmeticesc.....acuma sunt ceva piese prin topuri care prind shi in cluburi...imi vine in minte Goldtrix pres.Andrea Brown-"It's Love(Trippin')" si le-am uitat pe restul sau mi-e prea somn ca sa mi le amintesc....lasa ca mai vin cu mesaje!
Stormy Lady
Junior Member

Idem Stormy!

Mesajde AnDrEi » Mar Apr 16, 2002 3:23 pm

Pai .. eu sunt de accord cu Stormy .. 100 % yeaaaaaa!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Mie Apr 17, 2002 1:43 pm

stormy are dreptate...cool piesa...
sly

Re: Ok

Mesajde cool-girl » Lun Mai 20, 2002 7:12 pm

Initial trimis de Andrei
BIne mey sly!

mie mi-a placut la nebuie rapture cu ioo marfa de piesa si.. marfa de videoclip.. in caz ca la-tzi vazut..
life is a shit.. and we are full of life
cool-girl
Junior Member

Deci!

Mesajde AnDrEi » Joi Iun 06, 2002 8:37 am

Ca sa fim iar On Topik .. care a fost sau care este cea mai tare melodie House? ( Techno-Progressive-CLubb`in )?
Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Raven » Vin Iun 07, 2002 2:15 pm

Pana mea, cred ca Iio - Rapture si variantele sale remixate... Sper sa vad odata si-odata si videoclipul la asta... Daca are cineva cum sa mi-l dea si mie...
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Pai ..

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 28, 2002 8:51 pm

Marc van Dale @ Amsterdam Zone Party, Onirika @ Club Space si Oliver MacGregor @ La Mania Constanta. Acestea sunt cele 3 evenimente (si cei 3 dj invitati in Romania) despre care povestim aici.
Evenimentul Amsterdam Zone era asteptat inca de la prima editie din luna ianuarie. Dupa succesul de masa obtinut, organizatorii s-au decis sa schimbe locatia, fiind ales pentru petrecerea cu numarul 2 renumitul deja Pavilion nr. 20 din complexul Romexpo. Intr-un decor care aduce a petrecerile olandeze, cu mai multe instalatii superbe de lumini, plus lasere si o cascada-perdea de apa, plus mai multe seturi de artificii, atat la dj, cat si pe scena si in spatele cascadei de apa, plus o echipa compusa din 3 dansatori (2 fete si un baiat) adusa special din Olanda, plus... Marc Van Dale, ei bine, in acest decor, au participat 1200 de persoane, care s-au distrat pe cinste si au avut parte si de muzica buna. Singurele surprize negative au fost lipsa MC-ului Pryme, inlocuit in ultimul moment cu Vali Barbulescu (care a animat excelent petrecerea, dovedindu-si inca o data calitatile de MC), si lipsa aparent inexplicabila a lui Dj Raoul de la eveniment. Programul a fost deschis de Dj Optick, a fost continuat excelent de Dj Sky. A continuat, pentru 2 ore jumatate, invitatul special Marc van Dale, intr-o nota oarecum comerciala, dar care a prins excelent. Au intervenit si artificiile si show-ul dansatorilor, care au invitat pe toata lumea sa danseze si sa nu stea sa priveasca ca la teatru. In tot acest timp, organizatorii imparteau fructe (in mod gratuit), repetand modalitatea de la prima editie a Amsterdam Zone. Pe scurt, setul invitatului a impresionat, si si el a ramas surprins de chestia asta. In jurul orelor 04,20 si-a inceput setul Dj Internullo, in acelasi timp desfasurandu-se ultimul act al reprezentatiei dansatorilor din Olanda, in jurul cortinei-cascada cu apa. Eveniment de nota 9, dupa parerea Nights.ro, pentru ca se putea si mai bine.
In acelasi timp, in Space era invitata Onirika, adusa special din Italia de Master Agency, prin efortul lui Dj Internullo. Ea a impresionat in mod pozitiv, atat prin muzica folosita, cat si prin tehnica de a mixa, singura "hiba" fiind, din pacate, lumea prezenta in numar mic. Oricum, Onirika a inceput programul folosind "mai mult sunete", si nu muzica, dupa cum ne spunea Dj Pedro, prezent toata seara in Club Space. In jurul orelor 04,30 clubul Space a inceput sa se umple, ringul de dans fiind plin pana tarziu spre dimineata, si asta in detrimentul afterhours-ului din Colours.
La Mania din Constanta a spart insa piata inceputului de an in Romania, printr-un show de nota 10 cu multe felicitari. Line-up : Livio si special guest Oliver MacGregor (UK, Plastic Fantastic), carora li s-a alaturat, spre surpriza multora, si Dj Raoul. Petrecerea "Fantastic Dance Party" a iesit mult prea bine, seturile au fost perfecte, muzica noua si super-tare, dupa cum declarau martorii la eveniment. S-a stat pana la orele 14,00 a doua zi, lucru care spune aproape totul, si au participat nu numai constanteni, ci si multi bucuresteni, deveniti in timp fanii lui Oliver MacGregor (care se aude ca va fi rezident in aceasta vara in La Mania).
Deci nu putem sa spunem ca exista o singura melodie house super faina sau "cea mai tare"!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Raven » Vin Iun 28, 2002 10:42 pm

Initial trimis de Raven
Pana mea, cred ca Iio - Rapture si variantele sale remixate... Sper sa vad odata si-odata si videoclipul la asta... Daca are cineva cum sa mi-l dea si mie...

Am reusit sa pun mana pe Iio - Rapture (Armin van Buuren Edit) si pot spune ca m-a impresionat pe loc (nu numai pe mine, ci si pe cei carora le-am pus-o s-o vada)...

Sentimentul este de amutire totala, de ramanere cu gura cascata, de "dare pe spate", intr-un limbaj mai putin elevat... ;)
Raven
Junior Member

Kewl!

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 28, 2002 10:46 pm

Initial trimis de Raven

Am reusit sa pun mana pe Iio - Rapture (Armin van Buuren Edit) si pot spune ca m-a impresionat pe loc (nu numai pe mine, ci si pe cei carora le-am pus-o s-o vada)...

Sentimentul este de amutire totala, de ramanere cu gura cascata, de "dare pe spate", intr-un limbaj mai putin elevat... ;)

Raven .. so ..? de unde ai facut rost? baga tare br0 :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: Kewl!

Mesajde Raven » Vin Iun 28, 2002 10:52 pm

Initial trimis de Andrei

Raven .. so ..? de unde ai facut rost? baga tare br0 :-)

De la un prieten din camin. O uploadez pe ftp.as.ro... Verifica din cand in cand sa vezi daca a terminat. Iio - Rapture (Armin van Buuren Edit).m2v trebuie sa aiba 94.084.813bytes...

[Later edit]
Vazand ca imi tot pica legatura si nu uploada intregul videoclip deodata, am hotarat sa-l arhivez pe bucati de 20mb (au iesit 4 de 20mb si una de vreo 10mb) si sa le pun pe ele... De asemeni, am pus si codecul necesar playerii fisierelor de tip .m2v in Windows Media Player, altfel ati sta si v-ati uita la videoclip fara sa-l puteti vedea...
Raven
Junior Member

Oka!

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 28, 2002 11:10 pm

Initial trimis de Raven

De la un prieten din camin. O uploadez pe ftp.as.ro... Verifica din cand in cand sa vezi daca a terminat. Iio - Rapture (Armin van Buuren Edit).m2v trebuie sa aiba 94.084.813bytes...

Raven multam fain .. am sa intru .. deci asa vom putea avea parte de cea mai kewl melodie din 2002 :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde J.A.Tiranu » Vin Iun 28, 2002 11:31 pm

Inca n-am mestecat tot ce aparut, dar deocamdata Mauro Picotto - Back to Komodo (rmx dupa CG - Back to Earth) imi place cel mai mult
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
J.A.Tiranu
Junior Member

O mika rugaminte..

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 29, 2002 6:55 pm

Am si eu o mika rugaminte.. ca totu` sa fie Okei! .. cand vb despre o melodie spune`ti si de unde se poate lua acea melodie .. site`uri web sau un ftp ceva :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde J.A.Tiranu » Sâm Iun 29, 2002 9:08 pm

Pai cauta si tu cu morpheus :), sau pune-ti yahoo massenger si mai vrbm
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
J.A.Tiranu
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Dum Iun 30, 2002 11:02 am

Imi vine sa-mi tai venele....aud prin tot felul de mixuri la radio si prin cluburi piese DEMENTZIALE ,dar nu stiu ale cui sunt ,nici macar cum se cheama...

totusi,poate ma ajuta careva...
Este un hit de club destul de nou in care canta un tip..are niste versuri cam asa:
"I used to hold this ground
but now there's no place around
for a Cherokee in a grey big city..."

E vorba de un Cherokee care e 'exilat' intr-o metropola din vest si vrea sa se intoarca in lumea lui..foarte interesanta piesa...suna beton,credeti-ma!

Ar mai fi inca una-"Love in traffic"....sau Bedrock cu "Voices"...

Sunt fericita ca a aparut pe Atomic clipul cu 4 Strings-"Take me away".super piesa!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Dum Iun 30, 2002 11:05 am

;) ca sa deviez un pic de la subiect (sorry!),va zic ca "Rapture"(Armin van Buuren RMX) si "Take me away" sunt preferatele lui Darude!Stormy shtie!!:D :S
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Paranteza

Mesajde Raven » Mar Iul 02, 2002 6:37 pm

[Off-topic]

Cand am pus acele fisiere pe ftp-ul meu, nu am zis ca trebuie sa le si stergeti, acele arhive plus un mp3 pe care-l pusesem pentru altcineva. Asa ca, daca nu aveti acest bun simt sa lasati acolo, sa va luati bye-bye de la bunavointa mea si sa va gasiti voi ftp-uri free...

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

[/Off-topic]
Raven
Junior Member

Mesajde nsync » Sâm Iul 20, 2002 6:45 pm

suynteti cool
nsync

Mesajde AnDrEi » Joi Iul 25, 2002 10:19 pm

Initial trimis de nsync
suynteti cool

de ce spui asta ? te rog nu mai fii Off Topik si posteaza mesaje corespunzatoare topicului !
AnDrEi
Junior Member

the best

Mesajde bilbaro » Mie Iul 31, 2002 3:00 pm

Cea mai tare melodie house,pentru mine,este
RAMP(The logical song)
SCOOTER
apoi
NESSAYA
SCOOTER
iar in ROMANIA
DECADENTA
IMPACT
bilbaro

Re: the best

Mesajde AnDrEi » Joi Aug 01, 2002 3:24 am

Initial trimis de bilbaro
Cea mai tare melodie house,pentru mine,este
RAMP(The logical song)
SCOOTER
apoi
NESSAYA
SCOOTER
iar in ROMANIA
DECADENTA
IMPACT

pai cea mai tare formatie house din Romania este Impact cu melodia : Decadenta ? kewl .. nu stiam asta .. dar .. de SCOOTER nu am nimik de spus :D
AnDrEi
Junior Member

Înapoi la House