Deschide-ti sufletul...

Beletristica, SF, Filozofie...

Deschide-ti sufletul...

Mesajde river » Mar Iun 10, 2003 11:35 am

La incurajarea unora, m-am decis sa deschid un nou subiect pentru iubitorii de literatura, cu atat mai mult cu cat vad ca nu putzini sunt aceia.
Sunt convinsa ca majoritatea dintre voi va manifestati gandurile, sentimentele, starile prin intermediul scrisului si, de asemenea sunt convinsa ca multi dintre voi aveti talent in d'ale scrisului. Propun asadar deschiderea acestui subiect pentru cei care vor sa ne impartaseasca gandurile lor prin intermediul scrisului, al creatiei literare. Fie ca-i vers sau proza, va asteptam pe acest subiect.
La un moment dat se va face poate si un concurs cu cea mai buna creatie literara si cine stie, poate creatiile literare ale unora vor ajunge sa fie publicate in reviste cu specific ;)

riverflow
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Sunt membru nou!

Mesajde Sallach » Mie Oct 01, 2003 4:31 pm

Buna. Astazi, 1.10.03 am intrat pe google sa caut literatura! Am tastat "forumuri literare" si undeva a aparut "Deschide-ti sufletul", curios ce fel de forum, text etc.. o mai fi si asta am intrat! Acum sunt membru!
Te rog sa imi raspunzi la acest mesaj folosinr privatul. Am nevoie de oameni pe un forum literar numit "Feelings Cafe"! Acum, adica azi sunt acolo numai 4! Mai multe detali pe privat! Vad ca esti "devoaratoare de literatura"!
Astept!
Sallach
Junior Member

Înapoi la Literaturile vechi