oare e adevarat?

Beletristica, SF, Filozofie...

oare e adevarat?

Mesajde gabuba » Mie Apr 10, 2002 11:18 pm

mi-a trecut pe la ureche, zilele trecute, un zvon: cum ca Ion Creanga ar fi scris o carte care se numea "Poveste p*li" AM RAMAS SUB STARE SE SHOC... impreuna cu un amic am dat fuga la biblioteca si timp de 30 de min am cercetat prin arhive... si sa vedetzi : gasim asa "1921-ion creanga, istoria coaelor" desigur traiesc cu convingerea ca este o greshala... dat. anului in care a fost publicata, si datorita subiectului.. ma poate lamurii cineva?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde onk » Mie Apr 10, 2002 11:34 pm

tu ce n-ai inteles, ca exista cartea, ca a scris-o Creanga, ce scrie in ea?
pai... sa-ti explic, da e vorba de Creanga, Ion Creanga, povestitorul, din Humulesti sa traiesti...

da ma, certific, el a scris-o

case closed
onk

Mesajde dinu » Joi Apr 11, 2002 12:04 am

lasa-l mah ca nici io nu eram mult mai tanar cand am aflat de caterinca asta. Povestea e chiar misto, merita citita.
dinu
Junior Member

Re: oare e adevarat?

Mesajde gaga » Joi Apr 11, 2002 7:46 am

Initial trimis de Gabytu
mi-a trecut pe la ureche, zilele trecute, un zvon: cum ca Ion Creanga ar fi scris o carte care se numea "Poveste p*li"

La anumite subiecte si anumiti autori se primesc raspunsuri (de la userii care le cunosc ;D ) daca ai trecut la gramatica. Apreciez curatenia frazelor tale dar daca mai adaugai un " i " la p*li iesea chiar de nota de trecere.

cum zice onka: case closed
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Înapoi la Literaturile vechi