Am terminat astazi de citit cartulia din titlu si am simtit nevoia sa scriu cate ceva despre ea.
In primul rand, cartulia e scrisa de unii, Box Office Management, care cica ar fi prima agentie de booking si management din Romania, sau o faza d-asta. Io am primit un mail despre carte, asa am aflat despre ea, pentru ca nu se gaseste decat pe Internet, se poate comanda prin posta, sau, mai nou, o gasiti si la Sony Music Megastore, in Unirii. Io am dat 170.000 pe ea (bani cu care as fi putut face ravagii in pasaj la Universitate), si m-a surprins chestia asta, pentru ca ma stiu un om zgarcit. Dar mi s-a parut interesanta, si recenzia pe care i-a facut-o Miki a avut si ea un rol important.
Am citit cartea si, culmea, chiar nu-mi pare rau de banii dati. Cartea e bine documentata(chiar daca nu e scrisa mereu asa de obiectiv cum ar trebui si pe alocuri frizeaza jurnalistica) si pentru aia care n-au nici o treaba cu mersul industriei muzicale, da' ar vrea sa se apuce(in general copii entuziasti) e o carte care chiar ar putea sa-i ajute. Pentru mine a fost chiar ce ma asteptam sa fie, o descriere a lumii muzicii din interior. Treburile scrise acolo le banuiam eu in mare parte, dar o completare si o confirmare autorizata sunt binevenite. Ce sa mai zic? Pentru care-l intereseaza industria muzicala romaneasca, recomand cartea. Chiar daca stiti ce scrie acolo, e interesanta parerea oamenilor.
SOD, tu stii ceva de cartea asta? Ca scrie cate ceva si de Backstage...
"Tot ce trebuie sa stii despre industria muzicala din Romania"
1 mesaj
• Pagina 1 din 1
"Tot ce trebuie sa stii despre industria muzicala din Romania"
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
1 mesaj
• Pagina 1 din 1