steaua bucuresti

Forum dedicat echipei Steaua si tuturor celor cu sange ros-albastru.

steaua bucuresti

Mesajde sorin » Sâm Sep 29, 2001 12:30 pm

la fagaras sa infintat o noua galerie a stelei:ultras boyz fagaras.
cei care vor sa faca parte din aceasta galerie ma pot contacta la sorinfrust@steaua.ro sau sorin@coolmail.ac.
sorin

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Oct 14, 2001 2:42 pm

o noua galerie nu cred ca atzi infiintzat, cel mult o noua grupare.
probabil ca s-a infiintzat, nu "sa infiintzat"
Sopra Tutt1
Junior Member

Steaua

Mesajde malincostel » Mie Feb 13, 2002 2:12 am

Sunt un fan al echipei steua de cind ma stiu .Sund din bucuresti si ma mac foarte des pe stadion sa vad echipa favorita cum joaca dar in acest an nu prea am fost ca am cam fost dezamagit de Steaua in cupele europene .
malincostel

ptr. malincostel

Mesajde lucianus » Dum Mar 03, 2002 4:02 am

Uite ca acum a batut Dinamo cu 2-0.Ai fost la meci?
lucianus
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Mar 03, 2002 1:50 pm

bah... tu chiar nu ai auzit cat a fost scorul???
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde lucianus » Dum Mar 10, 2002 6:33 pm

Am auzit Sopra a fost 2-1 pentru steaua.
lucianus
Junior Member

Mesajde sly » Mie Mar 13, 2002 8:25 pm

oricum ati luat bataie...sopra..
sly

Vreau Sa Curga Sange Pentru Echipa Mea "STEAUA"

Mesajde androne » Sâm Mar 16, 2002 2:31 am

Salut La toti ultrasii adevarati frate de cand ma shtiu prima data pe stadionu ghencea am fost singur la varsta de 10 ani...
toti baietii asha zisi Ultrasii imi dadeau suturi in cur...ca de eram eu ala mai mic si mai fraier..asha ca am un mesaj pentru ei "Vreau sa va spun ca cineva din galeria noastra a fost baietzash shi respectat de toata lumea...Numele lui este LULA tin minte pana oi muri ...ca shtiam ca steaua are meciuri.. stateam si il asteptam in statie...ma vedea imi punea fularu` la gat...imi zicea..."OGEA hai in pizda matii la meci..Joaca Steaua" iar in ziua de azi catziva fani sant dezamagiti ca adevarata Steaua nu mai e cea din trecut....pai va spun eu de ce....lacomia celorprofitori..si luarea de mita...am chiar si un mesaj pentru dl. piturca... sa shtiti ca ,cand antrena Stoichita echipa....erau diferiti baietii acestia...si sa ne intoarcem la fani...deci spuneati ca steaua nu mai joaca bine..bun.
Dar puneti-va voi in locul lor..sa va huiduie sa va injure si sa arunce cu tot felul de lucruri in voi...si dupa acea mai vorbim...

Al Tau FAN"ULTR@S" OGEA

Pentru Ste@ua Murim Pentru ste@ua Ucidem"
FORZZA STE@UA [Gruppo Sollo Militari]
androne

Marius Lacatus

Mesajde Aliosha » Mar Mar 26, 2002 3:12 am

"Am plecat de aproape trei ani din Ghencea, dar sufletul meu a rí£mas tot acolo. Mí£ bucur sí£ aud cí£ si oamenii nu m-au uitat. Mí£ simt onorat cí£ mi-au strigat numele"
Marius Lí£cí£tus, antrenor Otelul Galati

Eu personal de abia astept sa il vad pe Laca la Steaua pe orice post....
"Against modern football."
Aliosha

Re: Marius Lacatus

Mesajde lucianus » Dum Mar 31, 2002 6:21 pm

Initial trimis de Aliosha

Si eu
No Comment
lucianus
Junior Member

steaua-campioana Europei 86

Mesajde rares83 » Lun Apr 08, 2002 3:34 pm

Cine un adevarat suporter al echipei Steaua nu cere demisia unui antrnor care in 2 ani de zile a reusit sa ia campionatul . Normal ca acum Steaua trece printr-o perioada nefasta dar adevaratii suporteri ar trebui sa fie alaturi de echipa la bine si la rau. Nu de multe ori ei au stigat ca sunt cu Steaua pana la moarte !Sa o dovedeasca ! Sa incurAJEZE ECHIPA MAI ALES IN ACESTE MOMOMENTE grele pt.echipa.Numai asa vom trece peste aceste probleme.
rares83

Steaua, acuzata ca a incercat sa cumpere meciul din Cupa cu CSM Resita

Mesajde Aliosha » Mar Apr 23, 2002 1:57 am

Dinel Staicu, finantatorul divizionarei B CSM Resita, a declarat ieri ca o persoana din conducerea formatiei Steaua Bucuresti i-a propus cumpararea partidei din optimile Cupei Romaniei la fotbal, duel disputat in toamna anului trecut. Scorul meciului, disputat la Craiova, a fost favorabil stelistilor, care au cistigat cu 2-1, golul victoriei fiind marcat de Claudiu Raducanu cu trei minute inainte de final, dupa ce resitenii au condus cu 1-0. Staicu, despre care se spune ca intentioneaza sa cumpere clubul Universitatea Craiova, sustine ca va face in urmatoarele zile marturisiri complete despre incercarea de mituire a resitenilor. “Inainte de fluierul de inceput al meciului din Cupa, cineva din anturajul Stelei m-a sunat si mi-a propus 200.000 de dolari pentru ca Steaua sa aiba avantaj de doua goluri in minutul 25. Eu m-am dus la jucatorii mei si le-am spus ca Steaua se va da la o parte in prima repriza si ca noi putem sa inscriem pina in acel minut 25â€Â
"Against modern football."
Aliosha

Re: Marius Lacatus

Mesajde lucianus » Dum Apr 28, 2002 9:06 pm

Initial trimis de Aliosha
"Am plecat de aproape trei ani din Ghencea, dar sufletul meu a rí£mas tot acolo. Mí£ bucur sí£ aud cí£ si oamenii nu m-au uitat. Mí£ simt onorat cí£ mi-au strigat numele"
Marius Lí£cí£tus, antrenor Otelul Galati

eu abia astept sa il vad pa Marius Lacatus pe banca tehnica a Stelei in locul lui Piturca.Dupa parerea mea si dupa cate a facut el ptr Steaua eu cred ca el merica acest post.
No Comment
lucianus
Junior Member

Înapoi la FanClub Steaua