De ce fotbal?

Forum dedicat echipei Steaua si tuturor celor cu sange ros-albastru.

In ce sectzie ar trebui sa se face investitzii serioase

Fotbal
0
Niciun vot
Handbal
1
33%
Hochei
2
67%
Alt sport
0
Niciun vot

Voturi totale : 3

De ce fotbal?

Mesajde cutuma© » Vin Apr 19, 2002 9:27 pm

Fotbalul este intr-adevar sportul "rege" shi cel putzin in Europa aduna mai multzi fani decat restul sporturilor la un loc, DAR ceea ce se intampla la Steaua este inadmisibil. Sunt bagate milioane de $ in F.C. Steaua in timp ce C.S. Steaua este in pragul falimentului! Shi hai sa fim serioshi, steaua ca shi club de fotbal este greu d crezut k va mai reushi vreo performantza notabila dar eu cred k dak s-ar investi mai mult in sectziile de Handbal, Hochei, Scrima shi chiar baschet clubul rosh-albastru ar putea sa aiba un cuvant greu de spus in Europa cum a mai facut-o shi alta data! Voi ce zicetzi?
cutuma©

Mesajde Aliosha » Sâm Apr 20, 2002 6:05 am

Probleme mari sunt la toate sectiile si numai anul trecut s-au desfiintat o gramada dar nu prea stiu lucruri in amanunt.

La hochei ar trebui bagati bani. Ce castiga jucatorii este ridicol.
Stiu ca ocazional mai cedau aia de la fotbal din primele lor.... sau asta la rugby... nu mai stiu exact. Oricum ce sa ne mai miram ca un club ca Steaua isi pierde sectiile ca pe batiste...
Asta e Romania.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 20, 2002 10:42 am

Ar trebui sa investeasca...in hockey si in atletism.
Rugbyul..oricum..nu este un sport de castigat bani !
Dar cel mai bine..ar fi sa investeasca in hockey....ca doar este clubul numarul 1 al Romaniei.....si uitatzi-va si voi ce rezultate dezastruoase avem la mondiale. Ne bate Danemarka la 10 goluri diferentza...si cine e Danemarka in hockey ??? Un fel..de Bielorusia la fotbal !!!

In FC Steua...eu zic ca si asa se baga bani multzi...si aia nu fac nimic ! ...dar probabil sunt alte interese !
Eu am votat...hockey !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Apr 28, 2002 6:56 pm

Sectzia de Handbal a Stelei a fost poate cea care a adus cele mai multe succese notabile de-alungul istoriei clubului caci dak nu ma inshel au cashtigat de 3 ori cupa campionilor, shi pe cuvant k e pakt k au ajuns echipe cu care defilam sa ne dea lectzii de handbal. Fosta mare glorie Vasile Stanga a ajutat mult sectzia dar nu poate singur, asha k domnu' Becali, knd va plictisitzi de fotbal, aruncatzi shi un ochi peste echipa de handbal.
cutuma©

Mesajde cutuma© » Mar Apr 30, 2002 10:00 pm

Azi am citit in ziar k echipa de handbal a terminat sezonul p locul 6!!! In plus la finele sezonului se vor despartzi de 3 jucatori de baza in ultimii cinci ani. E trist k cea mai titrata sectzie a stelei a ajuns asha de rau, ar trebui sa se faca ceva!!!!!
cutuma©

Înapoi la FanClub Steaua