Prezentarea lotului - 2002

Forum dedicat echipei Steaua si tuturor celor cu sange ros-albastru.

MERGI LA PREZENTAREA LOTULUI?

DA!!!
1
33%
NU...
2
67%

Voturi totale : 3

Sal

Mesajde blood » Mie Aug 07, 2002 6:23 pm

SUNT SUPER FERICIT DE IDEEA CONDUCERII DE A FACE PREZENTAREA ECHIPEI SI SUNT CURIOS CATI OAMENI VOR MERGE.
RASPUNDETI LA SONDAJ PLZ.
STEAUA.FOTBAL@GO.RO
blood
Junior Member

Mesajde AxL » Mie Aug 07, 2002 10:46 pm

NU o sa merg din varii motive :D :
1. mi-e sila sa vin din ploiesti si in plus...
2. mi-e tarsa sa dau banii aiurea asa
3. trupele invitate sunt de CACAT !!! sunt curios cum NU o sa faca ele playback (ca asa a zis mm). daca Steaua o sa joace sezonu' asta dupa cum canta trupele alea 2 si cristiana raduta ("Mihai Stoica a spus ca spera si el intr-un fotbal fara... playback, asa cum vor canta Animal X, Trei Sud Est si Cristiana Raduta."), inseamna ca va fi un sezon mai dezastruos decat ultimul... ;f (dupa amicalele din anglia nici nu se intrevede altceva)

parerea mea este ca se face prea mare agitatie cu tot spectacolul asta de prezentare cand defapt echipa este la pamant (sper sa nu fie asa si sa gresesc eu). ne cam mintim singuri...
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Aug 08, 2002 6:01 am

Cateva amanunte :

Polivalenta , ora 21.00, intrare gratis.
Pentru cei ce nu mai incap in sala vor fi montate afara 2 ecrane uriase.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde cutuma© » Joi Aug 08, 2002 9:17 pm

Am un singur lucru de obiectat shi anume k dak m-ash fi ocupat de organizarea acestei festivitatzi ash fi chemat sa cante pe Da Hood sau Brugner, despre kre shtiu sigur ca sunt stelishti, care ar fi putut sa vina shi sa cante ceva legat de Steaua...Dar in fine, e prima oara cand se organizeaza asha ceva, trecem cu vederea.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde SOD » Joi Aug 08, 2002 10:16 pm

am fost!si a fost o mare porcarie sinistra!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde AxL » Joi Aug 08, 2002 11:41 pm

Initial trimis de decret
Am un singur lucru de obiectat shi anume k dak m-ash fi ocupat de organizarea acestei festivitatzi ash fi chemat sa cante pe Da Hood sau Brugner, despre kre shtiu sigur ca sunt stelishti, care ar fi putut sa vina shi sa cante ceva legat de Steaua...Dar in fine, e prima oara cand se organizeaza asha ceva, trecem cu vederea.

si getto dacii aveau un vers cu "eu sunt piele mereu in top ca steaua". mai erau si delikt, dar ai mentionat deja de brugner.
AxL
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Aug 09, 2002 3:43 pm

Am plecat exact dupa prezentarea echipei, inainte de concertul lui peste. De acord cu voi la cine trebuia sa fie invitat sa cante. Nu m-am uitat la TV dar aparent ramasese foarte multa lume in sala sa vada trioul buclucas. A rezistat cineva pana la final si poate sa povesteasca putin cum au decurs lucrurile ?

PS: SOD a plecat sa vb afara la tel cand o minge plina de autografe se indrepta exact spre locul unde statea el. Am facut un mic plonjon dar cum nu am fost niciodata bun in poarta am ratat. Baiatul din spatele nostru a plecat fericit acasa.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde baixinho© » Vin Aug 09, 2002 5:25 pm

Pentru ca nu simpatizez cu aceasta echipa nu ma pronunt asupra calitatii acelei festivitati. O nota proasta pentru prezentator, air ca sa dau un singur exemplu ma refer la chestia cu Mutica, mai precis ca s-ar fi nascut pentru Steaua. Oare? Atunci de ce a jucat 5-6 ani la Rapid? Ma rog! Concertele au fost mai mult decat penibile. Cel putin Cristiana Raduta a calcat in picioare orice urma de decenta. Si-a frecat un fular in culorile rosu si albastru intre picioare, si-a ridicat tricoul, bluza sau ce porcherie avea pe ea si se comporta pe scena ca ultima "fata de moravuri usoare" (asta ca sa fiu decent). La trei sud est nu am mai rezistat. Cica dupa concert Miu o cauta ca disperatul pe Raduta la vestiare. Nu stiu, mi-au spus colegii. Mint ei, mint si eu. La sondaj am votat NU.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Vin Aug 09, 2002 5:54 pm

m-a sunat azi omul ala de a aranjat baloanele in sala ,cu care m-am intalnit acolo,si mi-a zis ca a stat pana la sfarsit si ca ceva mai penibil nu a vazut.la faza cu raduta care-si freca fularul cu steaua la pasarica,a zis era asa de infiorator incat ii venea sa se duca pe scena sa o plesneasca.
cred ca oficialii de la steaua ar trebui sa ia atitutide.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Vin Aug 09, 2002 9:36 pm

Oricum, fata de ultimele doua prezentari este un pas inainte. La penultima (acum 4-5 ani) au dus jucatorii pe gazon, i-au asezat pe o banca d-aia lunga de lemn, i-au prezentat, fiecare se ridica in picioare si facea bezele la public, dupa care au plecat la antrenament. Iar ultima s-a tinut la Inter si prezentarea a fost pentru presa, de parca presa nu cunostea jucatorii.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Sâm Aug 10, 2002 6:04 am

Mie personal mi-a placut prezentarea pana in momentul in care am auzit vocea lui Safta, dup'aia m-au apucat dracii shi nici nu mai eram atent...chiar nu realizeaza nimeni din conducere k baiatul ala n-are ce cauta la steaua?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Bagheera » Joi Aug 15, 2002 7:12 pm

Intr-adevar chestia cu frecatul fularului intre picioare m-a enervat la culme pentru ca mi se pare total deplasat sa murdareasca ea insemnele clubului pentru care cred ca as fi in stare sa dau si in cap. E inadmisibil sa-si puna emblema STELEI acolo unde si-au tarat pulile toti infractorii. Poate am fost putin colorat in limbaj dar sunt dezgustat.
Bagheera
Junior Member

Mesajde AxL » Joi Aug 15, 2002 10:47 pm

apropos de prezentare... am de zis 2 lucruri:

1. M**E raduta !!!
2. luati clipul ala de la prezentare de la http://www.steauafc.com si ascultati la sfarsit inainte sa vorbeasca Radoi ce zice unu din public - "asta nu leaga doua vorbe, o comite sa moara mama!" ... io am lesinat de ras :D

P.S. spectacolul se poate lua de la:
1. Pentru conexiuni mai mari de 56 Kbps - click aici
2. Pentru conexiuni mai mici de 56 Kbps (conexiuni dial-up) - click aici - dar se vede mai mic, mai naspa... mai pe scurt - NU se merita !
AxL
Junior Member

asa e

Mesajde klonEx2 » Dum Sep 08, 2002 9:41 am

si ai avut dreptate axl a fost jale la prezentare se mai intampla si la case mai mari dar la noi in romania mai tot timpu'
ONLY GOD CAN JUDGE ME
klonEx2
Junior Member

Înapoi la FanClub Steaua