Cum va arata Steaua in sezonul 2002-2003

Forum dedicat echipei Steaua si tuturor celor cu sange ros-albastru.

Re: Re: Re: NE FACURAM DE KKO!!!!

Mesajde lucianus » Dum Aug 04, 2002 1:49 pm

Da , stiu.Dar ma bucur ca sunt la egalitate.Amandoua au pierdut.Era de asteptat ca Bruges va bate Dinamo
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Aug 05, 2002 8:57 pm

Se zvoneshte k s-ar dori aducerea lui Radu Niculescu. Makr de am reushi shi noi transferul asta k tare prost mai stam in atac.

Btw, am unit subiectele cu Transferurile shi Cum va arata Steaua pt k era in principiu cam aceeashi idee.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

o noua infrangere...

Mesajde AxL » Lun Aug 05, 2002 10:30 pm

am pierdut si ultimul amical cu wrexham -> 1-2 . no comments !

P.S. alexandru e zero alexandru e zero alexandru e zero aleeeeeeeeeeeeeeee
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Aug 06, 2002 5:42 pm

sa zicem ca ne-am mai intarit.dar nu suntem deloc omogeni!se joaca ca-n codru sau pe tarla.piturca inca are un cuvant greu de spus la echipa asta.cred ca este in continuare antrenor,dar din umbra.altfel,ce motive ar avea olaroiu sa-i tina pe tibi lung si pe alexandru piturca?sa-i dea dracu la tineret.i-a mai si plimbat in anglia pe banii clubului.iar neaga este catastrofa nucleara.pun pariu de pe acum ca pe olaroiu nu-l prinde sfarsitul de campionat ,iar steaua va termina pe locurile 4-5.
in consecinta,mai am inca un an de indurat mistourile de la birou si doliul pe tricou!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Le rupe capu la toti

Mesajde fram.forever » Mie Aug 07, 2002 12:12 am

Desi nu cunt prea convins de echipa lu' Olaroiu Steaua cred ca va lua campionatul anul asta si va spun de ce pentru ca nici Dinamo nici Rapid nu au echipa ca sa bata Steaua. Oricum FORZA STEAUA
fram.forever

Anterior

Înapoi la FanClub Steaua