scriu asa ,un picut,ca sunt prea bucuros ca sa gandesc lucid!o sa fac un comentariu mai la noapte!
niciodata tigan/niciodata oltean/niciodata caine/sa le dam la toti m**e!
aline ,nu de curling ma!de ºepticí£ !
Divizia A , 2002- 2003: rezultate si comentarii...
97 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Initial trimis de Alin Seringa
hihiihihihihihi
sa traiasca baietii!dinamo cica s-ar apuca de curling![]()
curling???????? aline, cu tot respectu' la jocul ala iti trebuie cap nu gluma...
eu le recomand shotronul
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
-
deampulea - Junior Member
rapid - Steaua 1-2
eooooooooooooooo
lalalala
mori tigane, etc - cuvintele sunt de prisos. oare de cand nu i-am mai batut pe tuciurii atat in ghencea cat si in tomberonul lor ?... nu-mi aduc aminte, dar oricum e bine sa simti feelingul din nou
Paste Fericit ! :a
lalalala

mori tigane, etc - cuvintele sunt de prisos. oare de cand nu i-am mai batut pe tuciurii atat in ghencea cat si in tomberonul lor ?... nu-mi aduc aminte, dar oricum e bine sa simti feelingul din nou

Paste Fericit ! :a
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
"íŽl rugí£m pe Victor Piturcí£ sí£ ierte comportamentul aberant al falsilor suporteri din spatele bí£ncii si sí£ gindeascí£, asemeni Mintuitorului, Iartí£-i, Doamne, cí£ nu stiu ce fac!"
Doctorul Mihai Pirvu, presedintele Clubului Aristocratic Rapid, despre suporterii giulesteni care l-au scuipat pe Victor Piturcí£
Acum e adevarat ca pe toate stadioanele se scuipa si se injura insa in Giulesti s-ar putea face ceva in privinta asta ... prea pleaca toti de pe banca tehinca a oasepetilor flegmati... eventual introducerea unei paramucioase care sa bareze mucoasa nazala a rrapizilor.
Doctorul Mihai Pirvu, presedintele Clubului Aristocratic Rapid, despre suporterii giulesteni care l-au scuipat pe Victor Piturcí£
Acum e adevarat ca pe toate stadioanele se scuipa si se injura insa in Giulesti s-ar putea face ceva in privinta asta ... prea pleaca toti de pe banca tehinca a oasepetilor flegmati... eventual introducerea unei paramucioase care sa bareze mucoasa nazala a rrapizilor.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
sampionii 2003
fc national - Steaua 0-0 / rrapid - ceaclau' 1-0 => rrapid - sampioana 2003.
la revedere, sanatate, prosperitate si un an nou fericit! la multi ani !
P.S. La Multi Ani, STEAUA '86 !
la revedere, sanatate, prosperitate si un an nou fericit! la multi ani !
P.S. La Multi Ani, STEAUA '86 !
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
Rapid si Dinamo sunt de cacat. Fac blaturi, respectiv cumpara arbitri!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
97 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4