Hagi vs Becali & Paunescu & Piturca
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce parere aveti de declaratiile facute de Hagi ?
parerea mea e ca hagi poate intr-un fel are dreptate
- iuli_stelistu
- Junior Member
Initial trimis de iuli_stelistu
parerea mea e ca hagi poate intr-un fel are dreptate
Sigur ca are dreptate.Pe langa faptul ca Becali ii face
amenintari si alte chestii. Hagi este cel care spune
adevarul.De asta sunt sigura...Se vedea din privirea
fiecaruia...care minte si spune adevarul...
Doar nu se stie cum sunt fratii Becali...Nu cred nimic
din ce spun...
- Rosu Oana
- Junior Member
Ce sti tu mah!Esti femeie!Mai bine vezi-ti de florile si mieluseii tai!Hagi vrea iarasi atentie di partea noastra!El vb. de Piturca da' uita ca el nu ne-a calificat la mondiala!Mediteaza la chestia asta fata!k?
- viceroy_16
- Junior Member
Hagi!
Ce stie analfabetu' asta cum merg treburile la STEAUA?Vorbeste de Becali ca nu baga bani in echipa si altele da' cand acesta i-a oferit 20 la suta din actiuni n-a vrut!Ce are cu Piturca?Uita ca el ne-a calificat la EURO2000?Sau a uitat deja ca echipa nationala antrenata de domnia lui nu s-a calificat la mondiale!!!!!!!Asa ca Procurorule Hagi:NO COMENT!!
- viceroy_16
- Junior Member
viceroy_16...
Care iti e problema?!?Desi ai partea ta de dreptate,
pana la urma tot esti INSUPORTABIL!!!
pana la urma tot esti INSUPORTABIL!!!
- Rosu Oana
- Junior Member
Hagi vs Becali&Paunescu&Piturca
a vazut careva procesul etapei de duminica trecuta?... ati vazut cam cum sta situatia? ce ziceti... ajunge steaua o afacere a celor 3?... vor ei sa distruga echipa pentru a putea sa o cumpere pe 3-4 milioane de dolari?.... si au inlaturat ei membrii fondatori ai echipei prin faptul ca au pus o cotizatie de 1200$/an ... si nu au anuntzat cand, cum si unde se plateste... ?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
tare emisune
Da, am vazut eu emisiunea. A fost tare de tot.
Lucrurile sunt vechi si se cam stia ce magarii vor sa faca Becali si Paunescu insa acum se pare ca explodeaza toate bombele.
Hagi a avut niste argumente bune dar ii cam lipseste din coerenta sa fie mult mai convingator. In mare are dreptate dar la cate minciuni si combinatii se fac in fotbalul de la noi cred ca nu mai e unu care sa aiba credibilitate totala.
Oricum , prcesul de anexare al Stelei a inceput cand s-au semnat actele alea dubioase intre Becali si nu mai stiu ce general in care practic clubul a fost cedat in administratie pentru o perioada de 5 ani de zile, gratis.
Lucrurile sunt vechi si se cam stia ce magarii vor sa faca Becali si Paunescu insa acum se pare ca explodeaza toate bombele.
Hagi a avut niste argumente bune dar ii cam lipseste din coerenta sa fie mult mai convingator. In mare are dreptate dar la cate minciuni si combinatii se fac in fotbalul de la noi cred ca nu mai e unu care sa aiba credibilitate totala.
Oricum , prcesul de anexare al Stelei a inceput cand s-au semnat actele alea dubioase intre Becali si nu mai stiu ce general in care practic clubul a fost cedat in administratie pentru o perioada de 5 ani de zile, gratis.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Hagi sa fak bine sa taca. Ce-a facut el pentru Steaua in ultima vreme de knd a abandonat cariera de jucator? Un leu n-a bagat in club, Becali makr a facut ceva. A adus jucatori-Stoica,Dumitru,Radoi,Balan,Raducanu,Neaga, pe banii lui, a platit o groaza de bani pe contracte, asha k e normal sa ishi apere investitzia prin cumpararea de actziuni. Hagi intai sa scoata banu shi apoi sa vorbeask, momentan pt el vorbesc rezultatele ca antrenor!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de sly
eu cred ca hagi a ridicat o problema destul de importanta...steaua ajuns de rasul lumii ...infrangere cu gloria?? naspa...
Omu nu a discutat de asa ceva. Era vorba de statutul Stelei, de combinatiile care se fac, chestii mult mai importante decat un joc prost al echipei. De atitudinea conducatorilor fata de fostele glorii, de unii jucatori care au fost siliti sa plece... etc
-
Sa vina aceste foste glorii!!!!!!! Sa le dea astora banii pe kre i-au investit inapoi, shi sa preia ei clubul. Sa il finantzeze ei, sa dea ei bani. Sunt curios, catzi vor veni??? Unu, doi...shi ashtia mai mult de 1 milion $ n-o sa bage. Hai sa fim serioshi, la Steaua singura problema in acest moment este antrenorul, Pitzurk trebuie schimbat shi dak vom aduce unul bun rezultatele vor aparea shi nu ii vor mai critik nimeni pe Paunescu shi Becali. Lot avem cat de cat, ne mai trebuie un Cursaru, un Todoran shi un Gabi Popescu shi vom ieshi campioni la pas.
-
Initial trimis de sly
de ce tudoran??
shi ce antrenor sa punem??
cam la cine va ganditi?
TODORAN nu tudoran, pt k trica mishca odata la 7 meciuri. Iar k antrenor l-ash pune pe Olaroiu, in momentul de fatza in fotbalul occidental se pune accentul pe ofensiva iar oli tocmai asta face.
-
Eu sunt de acord cu Nea Gigi ! El baga bani..el comanda ! El le da de mancare jucatorilor. Si Nea Pitzi...e un antrenor de o certa valoare. A luat campionatu anu' trecut..cu Steaua ! SI cred ca va face treaba buna si in continuare.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
din nou
Asta e un copy/paste de la ce am scris mai devreme pe Fotbal.
Cum sunt threaduri identice pe cele doua forumuri imi copiez parerile:
Lasand la oparte certurile astea hai sa recapitulam
1. Becali si Paunescu au imprumutat 5 ani Steaua gratis de la armata !!!!!
2. Au fixat o suma de 1200 $ pentru cei cu drept de vot in conditiile care la Galata e 200. Astfel foste glorii si oameni care sunt stelisti de o viata nu si-au mai permis sa plateasca (ex Dukadam)
3. Pitzurca a luat un campionat e adevarat dar a dat afara toti jucatorii valorosi, nu are rost sa ii mai enumar..
Orgoliul lui distruge echipa.
4. Becali tot ce face, face cu forta.. e grandoman acu' un an se lauda ca ajungem in liga ca baga bani ca face ca drege..
Baga e adevarat, dar daca tot se lauda ca are 100 de milioane de $ cash....
5. Ar mai fi multe...
Nu il aprob nici pe Hagi 100 %. Degeaba zice ca nu e influentat de Giovani.
Cum sunt threaduri identice pe cele doua forumuri imi copiez parerile:
Lasand la oparte certurile astea hai sa recapitulam
1. Becali si Paunescu au imprumutat 5 ani Steaua gratis de la armata !!!!!
2. Au fixat o suma de 1200 $ pentru cei cu drept de vot in conditiile care la Galata e 200. Astfel foste glorii si oameni care sunt stelisti de o viata nu si-au mai permis sa plateasca (ex Dukadam)
3. Pitzurca a luat un campionat e adevarat dar a dat afara toti jucatorii valorosi, nu are rost sa ii mai enumar..
Orgoliul lui distruge echipa.
4. Becali tot ce face, face cu forta.. e grandoman acu' un an se lauda ca ajungem in liga ca baga bani ca face ca drege..
Baga e adevarat, dar daca tot se lauda ca are 100 de milioane de $ cash....
5. Ar mai fi multe...
Nu il aprob nici pe Hagi 100 %. Degeaba zice ca nu e influentat de Giovani.
-
DupíƒÃ‚£ o luníƒÃ‚£ de luptíƒÃ‚£ íƒÃ‚®nversunatíƒÃ‚£, Viorel PíƒÃ‚£unescu l-a convins pe Hagi síƒÃ‚£ nu mai atace actuala conducere din Ghencea.
"Am discutat 5 ore cu Viorel PíƒÃ‚£unescu si am íƒÃ‚®nteles cíƒÃ‚£ se vrea binele Stelei. De azi voi avea grijíƒÃ‚£ doar de mine si de viitorul meu!"
Gheorghe Hagi
"Am discutat 5 ore cu Viorel PíƒÃ‚£unescu si am íƒÃ‚®nteles cíƒÃ‚£ se vrea binele Stelei. De azi voi avea grijíƒÃ‚£ doar de mine si de viitorul meu!"
Gheorghe Hagi
-
Da? E o noutate pentru mine. Ar fi bine sa nu-si mai bage nasul Hagi unde nu-i fierbe oala. Cand a tacut echipa a mers bine, iar a guitat ceva am pierdut cu Sportul . Poate ca exagerez dar nu face decat rau echipei cu adunarile lui.
- Bagheera
- Junior Member
Cred ca ce scrie Prosportul este edificator pentru acest subiect:
"Si ca sí£ ví£ convingeti incí£ o datí£ cí£ rí£zboaiele si dusmí£niile de moarte din fotbalul romanesc tin piní£ la primul sprit, e suficient sí£ ví£ spunem cí£ duminicí£ searí£ la "Doi Cocosi" de la intrarea in Mogosoaia adí£staserí£ Miticí£ Dragomir si Viorel Pí£unescu, doi dintre inamicii recunoscuti ai patronului circiumii, Ioan Becali. Din cite am aflat , presedintele Ligi si bossul stelist se duseserí£ acolo sí£ se dueleze cu impresarul. La un pokeras asezonat cu bucate traditionale".
Pt ca s-a terminat conflictul imi permit sa inchid acest subiect. Aliosha daca ai alta parere poti sa-l redeschizi.
"Si ca sí£ ví£ convingeti incí£ o datí£ cí£ rí£zboaiele si dusmí£niile de moarte din fotbalul romanesc tin piní£ la primul sprit, e suficient sí£ ví£ spunem cí£ duminicí£ searí£ la "Doi Cocosi" de la intrarea in Mogosoaia adí£staserí£ Miticí£ Dragomir si Viorel Pí£unescu, doi dintre inamicii recunoscuti ai patronului circiumii, Ioan Becali. Din cite am aflat , presedintele Ligi si bossul stelist se duseserí£ acolo sí£ se dueleze cu impresarul. La un pokeras asezonat cu bucate traditionale".
Pt ca s-a terminat conflictul imi permit sa inchid acest subiect. Aliosha daca ai alta parere poti sa-l redeschizi.
- Bagheera
- Junior Member
25 mesaje
• Pagina 1 din 1