Campinatul Romaniei

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Campinatul Romaniei

Mesajde chelumd » Sâm Mar 02, 2002 7:12 pm

Spunetziva parerea despre Campionatul nostru care va incepe peste cateva zile.Si bineinteles despre BLATURILE de la noi.
chelumd

Mesajde Rolf » Lun Mar 04, 2002 12:05 pm

http://www.gazetasporturilor.ro/article.php?sid=5230&mode=thread&order=0

Noul sistem competitional planuit de FRF. Cica Gazeta Sporturilor a pus mina pe el.
Rolf
Junior Member

18 echipe

Mesajde Aliosha » Lun Mar 04, 2002 4:41 pm

Ne intoarcem de unde am plecat. Se duce dracu tot daca se revine la regula asta.
In general este un campionat atat de imputit dar lumea iubeste asa de mult foatbalul incat din lipsa de altceva tot se uita la el.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Micutu' » Lun Mar 04, 2002 7:59 pm

Avem cei mai "tari presedinti", cele mai "tari echipe" si cei mai "onesti arbitri". Fiti seriosi ba, nu avem blaturi, nu avem corupti. Ce daca o brigada costa 20.000 de doalri. E numai un protocol obisnuit. Doar nu vreti sa nu aiba arbitri un "cearsaf si-o perna" calda? Sa fim seriosi ba, ne-am calificat la Mondiale si suntem cei mai tari... Nu ati auzit, avem o cota de1.05 la castigarea titlui suprem! Ce daca o brigada distruge Supercupa! A fost o "eroare nefericita"! Si ce daca avem padurari si plaiesi, lasa-i bre in pace ca"e necesari"! ......... V-am convins?
Micutu'
Junior Member

Înapoi la Fotbal Intern