nu sunt microbist, nu stiu cine e pe primul loc, nu stiu cu ce se ocupa piturca si restul.
explicati-mi si mie, va rog, fascinatia sportului rege.
ce va place, de ce sunteti atat de nebuni dupa acest sport...
explicati-mi, va rog, fascinatia fotbalului
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
In primul rand, o echipa da fotbal te reprezinta. Iti reprezinta tara, culorile, istoria, poporul tau.
In al doilea rand, este un sport frumos: este simplu dar este destul de complicat. Este placut ochiului, este natural, rapid.
In al treilea rand, fotbalul iti ia mintea de la probleme si , daca nu ai probleme, iti creeaza probleme interesante tip ce formatii, cate goluri, etc
In al doilea rand, este un sport frumos: este simplu dar este destul de complicat. Este placut ochiului, este natural, rapid.
In al treilea rand, fotbalul iti ia mintea de la probleme si , daca nu ai probleme, iti creeaza probleme interesante tip ce formatii, cate goluri, etc

- Vizitator
Sportul rege. Ring a bell?
Fotbalul este sportul rege. Ce-ti pot spune mai mult? Este singurul sport, dupa parerea mea, care te poate aduce de la agonie la extaz si invers. Este sportul cel mai frumos si cel mai complex, care necesita atat inteligenta, cat si forma fizica. Este sportul care naste genii, mai mult decat toate celelalte sporturi la un loc. Iti repet, asta este parerea mea personala.
- oana oncescu
multumesc
Vali , pur si simplu iti multumesc
Credeam ca-s singurul om din tara asta care nu se are cu fotbalul ... ba mai mult , eu il cam urasc
... din cauza lui eu stau pe margine in cercul de prieteni . Discuta numai despre ligi,campionate,ultima schema bestiala a lui nu stiu care, Hagi e Dumnezeu .. in fine la radio/TV/presa peste tot dau de fotbal ... enervant ..

Credeam ca-s singurul om din tara asta care nu se are cu fotbalul ... ba mai mult , eu il cam urasc

-
Guppy - Mesaje: 414
Re: multumesc
asta e!
eu nu stau pe margine, eu fac mishto de ei!!!
ii intreb la ce echipa mai joaca piturca (asta e antrenor), ce mai face pinalti...
pe mine ma seaca astia care nu stiu altceva in afara de fotbal!!!
ii intreb la ce echipa mai joaca piturca (asta e antrenor), ce mai face pinalti...
- Vizitator
Re: Re: multumesc
Initial trimis de vali
asta e!
fiti toleranti
- Vizitator
Re: explicati-mi, va rog, fascinatia fotbalului
daca vrei sa intelegi bucuriile fotbalului uita-te diseara, 5 sept. la ungaria - romania! Sper sa te lamuresti
PS: Sper totodata sa primesti mesajul asta in timp util....

PS: Sper totodata sa primesti mesajul asta in timp util....
DrSlam has left the building!
- DrSlam
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1