Interzis pricinosilor

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde Aliosha » Vin Dec 30, 2005 4:06 pm

Cum au devenit oamenii stelisti ? Cred ca stii si tu raspunsul la intrebarea asta.

In afara de cei care sustin aceeasi echipa de cand au facut ochi (cum e si cazul tau presupun) si care odata "indragostiti" nu mai au de ales... mai sunt si cei care devin pe parcurs suporterii unei anumite echipe. Nu are rost sa compar palmarese interne si mai ales EXTERNE in ultimii 20-25 de ani. Acolo sta raspunsul.
===========================
Asta e ce a postat un fan dinamovist (vb intre ei) pe dinamomania:

Adu-ti aminte ca turul asta am castigat meciuri cu 5-0 dar numarul suporterilor a fost extrem de mic.In opinia mea ne-am pierdut multi suporteri tineri.Asta e problema.Asa cum acum 30 de ani tinerii ii vedeau pe Dinu,Lucescu,Dumitrache si au devenit caini,asa si acum copii vad pe Radoi cum se lupta in primavara iar Petre al nostru joaca amicale cu Oradea.Suporterii in varsta ai lui Dinamo nu mai au chef de meciuri,iar unii care vin...mai bine nu mai vin.Trebuie ca aceasta categorie de suporteri sa fie atrasa la Dinamo si aceasta se poate realiza in primul rand prin performante externe.Adu-ti aminte dupa meciul cu Valencia cum pe toate ziarele apareau postere cu echipa stanei si cu cristea.Pana una alta ne-am mai facut inca o data de cacao in cupele europene anul asta.Eu nu cred ca o sa-l mai vedem in curand pe Cristea de la noi cum da din 10 pase 8 la adversar si 2 la portar sau pe Zicu,cum face poze adversarului cand pierde mingea(cu Esteban la timona).
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Ayrton » Vin Dec 30, 2005 4:12 pm

Are dreptate pana la un punct. La faza cu facutul de cacao sunt total impotriva. Facut de cacao e cand pierzi in tururile preliminare, nu cand ajungi in grupele Uefa. A, ca e loc de mai bine, si ca ne doream sa ajungem in primavara este adevarat. Dar sa bati detinatoarea trofeului, sa bati o echipa din Anglia, sa joci de la egal la egal cu francezii si olandezii, si doar din cauza ghinionului sa nu te califici (ma refer la meciurile de la Sofia si cel de la Buc cu Heerenven), nu mi se pare deloc rusinos.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Daimon » Vin Dec 30, 2005 4:14 pm

Efectul Poli - 2005
un editorial de Jackie Ionescu

Investiţia in progresie geometrică a BKP-ului şi-a preşedintelui Marian Iancu in jucători şi antrenori de mare rezonanţă a trezit inevitabil invidie! Bineinteles că mulţi şi-au convertit frustrarea in suspiciune...! Recordul sumelor de transfer pentru McKain , Bucur, Moldovan, Ovidiu Petre, Coman, Caramarin, Popa, Olah, Cinu şi-a celorlalţi a surprins nepregatită Concurenţa! Financiar, Psihologic şi desigur Moral!

In al doilea rind,
banii băgaţi in modernizarea stadionului , a bazei de antrenament şi a celei de refacere, completată masiv din resursele amorţite ale Oraşului au uimit şi-au intrigat! I-a uimit fericit pe timişoreni şi i-a speriat şi intrigat pe "extracomunitari"! "De-unde au domn'le ăştia atiţia bani...?"

Apoi
şocurile de imagine explodate prin contractarea lui Hagi, Olăroiu, Crăciunescu, precum şi-a unor alţi importanţi oameni de conducere, organizare, management şi presa au bulversat şi ele liniştea, pacea şi ordinea pe care-au stabilit-o cooperativele fotbalului nostru in ani şi ani de simbioză rodnică intre Preşedinţii şi "Sponsorii" aceloraşi veşnice echipe şi-a antrenorilor lor minunaţi..."

Cu alte cuvinte,
Poli şi domnul Iancu au prins oarecum nepregatită societatea noastră de fotbal. Declaraţii de genul," investim atit de mult pina ciştigăm Campionatul şi pină construim o echipă europeană" au cutremurat "cumetriile şi asociaţiile"! Dar au determinat şi contrareacţii interesante:

a)Badeaborceaneţoiukohn plus Dinu, Becali şi Turcu au strins in mod dinamovist rindurile! Au oprit exportul şi-au mărit importul!
b)Steaua şi D-nul Gigi au plusat la investiţii şi la strategie
c) C.F.R-ul a cartit şi s-a lipit de Naşu'.
d)Farul şi-a făcut harakiri,demolindu-şi emblema şi simbolul!
e) Sportul şi D-nul Şiman şi-au frecat cu bucurie palmele: vă mai asteptăm fraţilor,avem de unde, s-a copt şi Mazilu şi Lazar şi Nae şi poate Oaie......
f)Naţionalul a insistat pe australieni pentru că au văzut că merge ...
g) Iaşiul şi Galaţiul şi-au reevaluat preţurile! Un jucator de 50.000 a sărit la peste 500.000!
h)Poate doar Petrolul să nu-şi fi dat seama ce se -ntimpla deasupra ei de-a jucat la Tg.Jiu ca pe timpuri impotriva Bătrinei Poli.
i)Federaţia a fost aşa şi aşa !Cind aşa,cand aşa! Mai mult aşa! Şi pro şi contra. Mai mult contra.
j)Doar reacţia echipei Naţionale a fost in pas cu vremurile. A luat repede 2-3 jucători de la Timişoara!

Desigur presa
a reflectat cu interes, profesionalitate şi deseori cu o bucurie reţinută fenomenul! S-a bucurat de necazuri şi invidia celorlalte echipe dar la fel de mult de rateurile Politehnicii! In extazul unor relatări ale victoriei se simţea invidia ,iar in necazul unor infringeri,meschina bucurie. Una pesta alta insă, Presa a preluat din plin şi a reluat din vole evenimentul Poli Timişoara care a devenit un material de pagina I.

Paradoxal
dar fericit, prosperitatea Politehnicii a revigorat echipe vlăguite şi ieşite din garanţie.A reanimat conducători şi antrenori.Pericolul apariţiei unei alte Forţe in fotbalul nostru le-a dat adversarilor putere. Chiar idei! Poli le-a umplut pe unele de bani şi pe altele de strategii!

Efectul Poli Timisoara 2005
a fost benefic pentru toţi! Mai rămine desigur să-şi fie benefic sieşi! Poli trebuie să facă faţă efectelor pe care chiar ea le-a produs.....In pragul lui 2006 ne aflăm surprinzător in faţa unei escaladări pozitive a marilor puteri din fotbalul nostru! Pe care riscăm foarte mult să sugerăm că a produs-o chiar Poli Timişoara 2005!

28 decembrie 2005

gsp

mi s-a parut un articol interesant.
Daimon

Mesajde Aliosha » Mie Apr 26, 2006 2:53 pm

Uram succes echipei rapid in meciul de diseara din cupa Romaniei. De asemenea le tinem pumnii si in meciul de duminica. Poate ne vor bate cu 1 sau 2 zero si se vor zgaria si mai tare pe ochi, ca nu au facut-o atunci cand trebuie. Dar asta inseamna valoare nu ? Sa faci diferenta atunci cand este nevoie...
Le-am mai recomanda jucatorilor acestei echipe sa lase la oparte frezele de cartier, conducerea masinilor fara permis - luat pt ca nu stiu sa buchiseasca- etc. Nu poti sa ajungi departe cand ai dungi in cap, juma de echipa arata ca niste cocalari iesiti sa ciordeasca portofele pe 335 si conduci bmw seria 3 fara permis, numai sa te spargi in basini. Ah, si ala de apare in reviste drept sex simbol. De ff mare angajament. Copos, da-i un biscuite. E frumos la Bucuresti ? Da !

Uram succes echipei din timisoara. Nu ii stim exact numele si cu siguranta nu ii stim palmaresul insa ii uram succes, ii multumim ca ne-a dat noua antrenorul lor si l-a luat ea pe al nostru. Superpoli: asa va vrem mereu.

Uram succes conducerii echipei Dinamo. O munca de mare angajament depusa in acest an. V-ati pisat pe acest club in stil barbar si va vom respecta mereu pt asta. Mai jos de atat nu se poate :)) Multa bafta in meciurile ce urmeaza si succes in ... ah, locul de intertoto e deja luat. Multa sanatate.

Maine la ora 22 uitati-va cum intram in finala, sau cum luam bataie. Deja pt mine nu mai conteaza. V-am pisat la orice capitol si v-am marit frustrarile cu 100%. Eliminarea rromilor din uefa inseamna mai mult pt mine decat cupa.

Forza steaua.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Daimon » Mie Apr 26, 2006 3:38 pm

aliosha.. ai omis sa ne multumesti pentru titlul de anu trecut;)
Daimon

Mesajde eyewitness » Mie Apr 26, 2006 4:55 pm

de pe onlinesport
din caseta meciului petrolu-rapid online:

80' *Info: Un copil de mingi a furat prosopul de la poarta lui Coman, insa a fost recuperat

bre, cand o iechipa juaca in deplasare isi ia si copiii de minjii cu ia? ~p

acu merluc, cine fu recuperat, prosopu sau copilu de minjii? :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mie Apr 26, 2006 5:48 pm

Dani Coman.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Ayrton » Joi Apr 27, 2006 9:18 am

eye, de meciul de sambata nu zici nimic?
Chiar asteptam amuzat un mic comentariu in stilul tau propriu si personal despre duelul echipelor noastre...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Joi Apr 27, 2006 4:03 pm

care meci bre?
io jtiu ca sancbata seara avem meci jcuala cu xxxxxx (c.baics) :D

comentariu? glumesti?
o sa facem fericita o tara intreaga :D

merluc, daca badea nu cade la pace cu shiman, va batem
eyewitness

Mesajde Ayrton » Vin Apr 28, 2006 8:18 am

hm... deci mai deloc agresiv inainte de meci... in contradictie totala cu anii anteriori cand inainte de meci ziceai ceva de genul "o sa facem, o sa dregem, etc" si numai Dinamo castiga... ai schimbat tactica... e mai periculos asa... insa de data asta am eu o presimtire nasoala pt alb-rosii... prevad o victorie a Sportului... asta e... sper sa fiu un prooroc mincinos, dar asa cred...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde baixinho© » Vin Apr 28, 2006 4:03 pm

făcută, bineinţeles, de un dinamovist care anul ăsta a văzut meciurile din cupa uefa la televizor. trebuie să fii foarte frustrat să faci mişto de o performanţă la care tu visezi (şi vei continua să faci acelaşi lucru cel puţin 3-4 ani).
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Ayrton » Vin Apr 28, 2006 4:10 pm

Acum fara ironie, cum ai dedus tu ca e facuta de un dinamovist si nu de un rapidist (asa ca tine, ce te amuzi de ce scrie acolo si o raspandesti pe net prin postarea si pe acest forum) sau de un timiosorean sau de un craiovean (am trecut cele 4 categorii de suporteri ce au iesit azi-noapte pe strazi de bucurie ca Steaua a fost eliminata)?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Vin Apr 28, 2006 4:24 pm

ayrtuane, spre deosebire de tine io chiar ma amuz :)
eyewitness

Mesajde nbm » Vin Apr 28, 2006 4:29 pm

nene baixule, io unul chiar m-am ocupat de imprastierea acelor anunturi pe net - vezi bancu zilei si, eventual, clientii din lista mea de mailing. si - sincer - a fost unul din putinele lucruri care m-a binedispus dupa meciul de aseara.
in aceasta logica, io chiar cred ca lista a fost facuta de un stelist ca, deh, la haz de necaz noi, romanii, suntem campioni indiscutabili...

pe bune, io am luat-o ca pe o ironie (mai mult sau mai putin fina) si nu ca pe o batjocura
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde memetshot » Vin Apr 28, 2006 4:30 pm

bre, da chestia aia poa sa fie facuta si de un stelist sau de unu care nu se uitat la folbal deloc...e destul de amuzanta
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Ayrton » Vin Apr 28, 2006 4:40 pm

eyewitness scrie:ayrtuane, spre deosebire de tine io chiar ma amuz :)

??? nu inteleg de unde deductia asta... in fine...

[i]
[b]Gigi Corsicanu: „Cea mai fericită]

Suporterii rapidişti au ieşit in stradă să sărbătorească eşecul Stelei. Gigi Corsicanu, liderul galeriei giuleştene, a declarat că „este cea mai fericită zi din viaţa noastră. A luat bătaie duşmanul nostruâ€Â
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde gaga » Vin Apr 28, 2006 5:37 pm

voi nu va plictisiti nicodata de kkturile astea?
gaga

Mesajde baixinho© » Vin Apr 28, 2006 5:38 pm

Ayrton scrie:cum ai dedus tu ca e facuta de un dinamovist

vezi ataşmenturile

nu mă amuz, că dacă m-aş fi amuzat aş fi continuat miştourile de rahat scrise in respectivul anunţ publicitar. şi, pe cuvantul meu, o să mă duc să aprind lumanări la biserică şi să mă rog ca in ediţia viitoare de campionat componenţii echipei de dinapoia lu ficus (xxxxxx adică ) să termine mai jos de locul trei, pentru a nu profita ca nişte taţi de albine de eforturile depuse de Steaua şi Rapid.

nacsualo, ştii că suntem pe subforumul Fotbal intern?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Apr 29, 2006 5:30 am

??? nu inteleg de unde deductia asta... in fine...

dragu meu ayrton,

asa cum iti mai spuneam candva, spre deosebire de tine care esti pasional, pricinos, capos si ursuz cand e vorba de xxxxxx(cb) io ma amuz si ma distrez pe acest forum, cel putin pe forumu de folbal.

nu tin minte ca in trecut sa fi spus ca va rupem sau vi-o trajem (m-ai ajuta enorm daca mi-ai da frun linc) pentru sinplu fapt ca lojic, nu aveam o echipa in stare sa invinga o echipa pretendenta la titlu. atunci cand am afirmat ca batem rapidu, steaua sau xxxxxx am facut-o duar la mijtou. daca tu n-ai sesizat mijtoul nu ie vina mea

in acest retur sportu juaca altceva si poate emite pretentii la victorie inpotriva tripletei bucurejtene si de ce nu, la un loc in uiefa. n-o sa plang, n-o sa ma oftic si n-o sa pozez in victima pe fc dac-o loam pe cuaja ci o sa ma amuz in continuare pe fc, pe tredurile patronate de baics, facand in continuare bajcalie de xxxxxx :D

in plus, m-am bucurat si m-am suparat in egala masura de succesele si esecurile celor 3 echipe romanesti angajate sezonu asta in uiefa. daca xxxxxx ar fi fost in locu stelei sentimentele ar fi fost la fel dar niciodata n-aj fi iesit in strada sa ma bucur de insuccesul unei echipe romanesti angajata in conpetitii internationale asa cum au facut suporterii rapidijti, timisoreni si colejii tai de la xxxxxx

acu ai patruns esenta mesajului meu anterior?
eyewitness

Mesajde Eagle Raider » Sâm Apr 29, 2006 9:51 am

Ayrton scrie:
[b]Gigi Corsicanu: „Cea mai fericită]

sooper dak infrangerea Stelei a ajuns sa fie cea mai fericita zi din viata rapidistilor ,inseamna ca la o "finala a ligii campionilor" a Rapidului ,cei drept lucru imposibil :D ,vor avea o zi fericita ,dar nu si cea mai fericita din viata lor cu toate ca e ceva istoric pentru ei ,pentru ca pentru ei fericirea inseamna esecul rivalilor ,nu performantele echipei favorite
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde h0va » Lun Mai 01, 2006 12:57 am

Uram succes echipei rapid in meciul de diseara din cupa Romaniei. De asemenea le tinem pumnii si in meciul de duminica. Poate ne vor bate cu 1 sau 2 zero si se vor zgaria si mai tare pe ochi, ca nu au facut-o atunci cand trebuie.

bre, tre' sa spun ca mult adevar ai grait :(
aia e maestre, vedeam acu ce mai ramane de facut.

?!
h0va

Mesajde eyewitness » Lun Mai 01, 2006 5:12 am

dupa ietapa 25, clasamentu diviziei a burger a intrat in normalitate cum ierea lojic ~p
eyewitness

Anterior

Înapoi la Fotbal Intern