Campionatul Romaniei 2001
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Campionatul Romaniei 2001
am deschis acest subiect pentru ca vreau si eu sa stiu ce se mai intapmla acasa in campionat.
asa ca varog sa-mi povestiti si mie ultimele meciuri,rezultatele,clasamentul etc.(de fapt,nu mai stiu nimic din septembrie,ziarele on-line sunt atat de zgarcite...)
asa ca varog sa-mi povestiti si mie ultimele meciuri,rezultatele,clasamentul etc.(de fapt,nu mai stiu nimic din septembrie,ziarele on-line sunt atat de zgarcite...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Mai bine sa nu stii nimic...Mirelo ! Campionatul Romaniei este un mare blat ! In acest sezon probabil ca zarurile sunt deja aruncate...si Dinamo o sa iasa campioana.
Inainte de ultima etapa a turului..Dinamo locu 1,Nationalu pe 2,Steua pe 3,Rapidu pe 4 (penalizata cu 5 puncte).
Inainte de ultima etapa a turului..Dinamo locu 1,Nationalu pe 2,Steua pe 3,Rapidu pe 4 (penalizata cu 5 puncte).
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Folosesc...trecutul ,prezentul si viitorul ! (din pacate)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Anonim
Ce misto ar fi daca Nationalul invinge campionatul!!! Le-ar da in barba la toti! Pana si la conducatorii NAtionalului!![]()
Macar ai decenta sa spui cine esti daca tot e sa faci astfel de comentarii....
- Werde
- Junior Member
Da..dar care trecut ? Ala cu Ripensia Timisoara ,probabil !!!
Ba...si mie mi-ar placea sa ia Nationalu campionatu ! Dar cei de sus nu vor permite asta !
Ba...si mie mi-ar placea sa ia Nationalu campionatu ! Dar cei de sus nu vor permite asta !
-
Mirela momentan zarurile sunt facute ca sa iasa campioana Dinamo.
In spatele ei e Giovani Becali omul care dupa cum stii invarte cam totul.
Din 8 meciuri 3-4 sunt blaturi dar domnul Dragomir nu le recunoaste din lipsa de dovezi... probabil vrea niste marturii sub juramant sau niste casete incriminatoare.
In spatele ei e Giovani Becali omul care dupa cum stii invarte cam totul.
Din 8 meciuri 3-4 sunt blaturi dar domnul Dragomir nu le recunoaste din lipsa de dovezi... probabil vrea niste marturii sub juramant sau niste casete incriminatoare.
-
Aliosha - Mesaje: 5042
mie 2 echipe romanesti imi plac--Nationalu'si Rapidu'.
nu inteleg ce s-a-ntamplat de Rapidu'a fost penalizat 5 puncte.si intr-adevar ar fi o faza dura sa castiga Nationalu',da'cred ca mai avem de sperat...sau de visat?!
macar meciurile au meritat vazute? fairplay,team-work,ocazii tari,ceva de exceptie care sa indulceasca acrele voastre comentarii??
nu inteleg ce s-a-ntamplat de Rapidu'a fost penalizat 5 puncte.si intr-adevar ar fi o faza dura sa castiga Nationalu',da'cred ca mai avem de sperat...sau de visat?!
macar meciurile au meritat vazute? fairplay,team-work,ocazii tari,ceva de exceptie care sa indulceasca acrele voastre comentarii??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Initial trimis de mirela2001
mie 2 echipe romanesti imi plac--Nationalu'si Rapidu'.
eu am vazut doua meciuri super prin internet multumita lu Protv International (http://www.jumptv.com). Vazut Steaua-Craiova care a fost un meci foarte frumos si am vazut Steaua-National, si el frumos.
- Vizitator
[quote]Initial trimis de Anonim
[B]
eu am vazut doua meciuri super prin internet multumita lu Protv International (http://www.jumptv.com).
saru'mana de informatie.....nu stiam cum sa intru pe protv international...
[B]
eu am vazut doua meciuri super prin internet multumita lu Protv International (http://www.jumptv.com).
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Initial trimis de mirela2001Initial trimis de Anonim
[B]
N-ai pentru ce!

- Vizitator
Da...cam 1 meci la 2 etape e frumos si spectaculos de urmarit. Dar restul....se joaca ca in curtea scolii.
Cred ca la englezi si in Liga Cartierelor din Londra se joaca mai spectaculos !
Cred ca la englezi si in Liga Cartierelor din Londra se joaca mai spectaculos !

-
Initial trimis de Blink 1 82
Da...cam 1 meci la 2 etape e frumos si spectaculos de urmarit. Dar restul....se joaca ca in curtea scolii.
Cred ca la englezi si in Liga Cartierelor din Londra se joaca mai spectaculos !![]()
Facand o astfel de afirmatie ma intreb daca te referi vreo liga in special sau doar... :rolleyes:
Si de ce ma rog la englezi, de ce nu la italieni, la spanioli sau la nemti.
Cat despre calitatea meciurilor din campionatul nostru macar putem zice ca macar la capitolul asta suntm mai tari ca MSL-u'.
Sau macar ca avem niste antrenori (unii) care se pricep la fotbal.
- Werde
- Junior Member
Mirela : rapidul a ajuns de la o pedeapsa de 5 puncte la una de 1 punct. Era de asteptat dar au mai lasat sa treaca ceva timp cu apelul pt ca au vrut sa para mandrii.
Tot ziceau ca nu o sa faca apel, ca vor sa sfideze liga dar dupa ce au luat de doua ori bataie consecutiv s-au mai razgandit.
SOPRA: Vad ca esti suporter al lui Dinamo.
Chiar nu poti sa-ti pastrezi obiectivitatea si sa recunosti ca jumatate o gramada din"sus-pusii" fotbalului romanesc fac in asa fel ca echipa asta sa iasa campioana?
E mai mult decat evident.
Cat despre National si eu cred ca o sa se stinga.
Tot ziceau ca nu o sa faca apel, ca vor sa sfideze liga dar dupa ce au luat de doua ori bataie consecutiv s-au mai razgandit.
SOPRA: Vad ca esti suporter al lui Dinamo.
Chiar nu poti sa-ti pastrezi obiectivitatea si sa recunosti ca jumatate o gramada din"sus-pusii" fotbalului romanesc fac in asa fel ca echipa asta sa iasa campioana?
E mai mult decat evident.
"Against modern football."
-
...se joaca ca in curtea scolii.
sa nu te iei de meciurile din curtea scolii ca acolo am copilarit si am vazut niste faze mai ceva ca la profesionisti--pasiune si fairplay!!
sa nu te iei de meciurile din curtea scolii ca acolo am copilarit si am vazut niste faze mai ceva ca la profesionisti--pasiune si fairplay!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Werde
Si de ce ma rog la englezi, de ce nu la italieni, la spanioli sau la nemti.
fiindca,daca nu ati aflat inca,lui Blink ii place in mod special Campionatul Angliei....fiecare cu febletea lui,nu?
fiindca,daca nu ati aflat inca,lui Blink ii place in mod special Campionatul Angliei....fiecare cu febletea lui,nu?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
de ce?mie mi se pare o echipa "frumoasa"...cel putin cand eram in romania si-i puteam urmari...
dar de aici si pana la a castiga campionatul....nu spun ca nu mi-ar placea,dar hai sa fim realisti!!
clasamentul actual si punctajul la adevar?...thanx!!
de ce?mie mi se pare o echipa "frumoasa"...cel putin cand eram in romania si-i puteam urmari...
dar de aici si pana la a castiga campionatul....nu spun ca nu mi-ar placea,dar hai sa fim realisti!!
clasamentul actual si punctajul la adevar?...thanx!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Initial trimis de Blink 1 82
Mirela...itzi recomand http://www.prosport.ro....si ai acolo si clasament la adevar si tot ce vrei !
Pt. mine o veste extraordinara !!!! Noul post TV bucurestean,ce sta sa apara..B1 TV....va transmite live 2 meciuri din campinatul Angliei /saptamana ! Unu sambata dupa-masa si unu duminica seara ! De'abia astept !
Daca te entuziasmezi cand auzi ca o sa transmita cineva in Romania campionatul Angliei, atunci nu pot decat sa cred ca nu ai vazut un meci din Premier League de cam multisor. Iti spun cu mana pe inima(desi nu cred ca o sa-mi dai dreptate) ca a urmari un meci din campionatul Italiei, Spaniei sau chiar al Frantei e mult mai interesant decat unul din Anglia; exista si exceptii cum ar fi Chelsea-MANu, de saptamana trecuta, dar in rest tot ce vezi sunt centrari, suturi imprecise si greseli flagrante in aparare; a si din cand in cand mai vezi si un gol la 10 ocazii monumentale(din cauza greselilor din aparare); astepta macar pana dup ameciurile din Champions League ca sa ma contrazici; desi englezii sunt destul de norocosi in ultimii ani in cupele europene (2-1 cu Bayern cu un noroc extraordinar si 5-4 cu Alaves cu un noroc de autogol).
- Werde
- Junior Member
sunt de acord cu Werde. Inainte puteam sa urmaresc 3-4 meciul pe saptamana din Premier Leage. Imi placeau dar mai mult pentru spiritul englez. Este foarte frumos, este "fair-play" si joaca pana isi dau inima pe teren, ceea ce este foarte frumos.
Totusi, este un fotbal sarac tehnic si cu multe greseli. Plus, Englezii nu prea sunt eficienti, cu putine exceptii tip Owen.
Cel mai frumos fotbal este acela din liga spaniola. Totusi, in Serie A este mai mult antagonism si este mult mai multa presiune. Sunt mai multe echipe care aspira la titlu si partidele sunt mai competitive.
Totusi, este un fotbal sarac tehnic si cu multe greseli. Plus, Englezii nu prea sunt eficienti, cu putine exceptii tip Owen.
Cel mai frumos fotbal este acela din liga spaniola. Totusi, in Serie A este mai mult antagonism si este mult mai multa presiune. Sunt mai multe echipe care aspira la titlu si partidele sunt mai competitive.
- Vizitator
Si daca mie imi place mai mult campionatul Angliei..ce vetzi cu mine ???? Eu il consider mult mai spectaculos ca cel italian !
Imi putetzi voi interzice sa nu ma mai uit ???????
PS : Arsenal-Juventus 3-1
Imi putetzi voi interzice sa nu ma mai uit ???????
PS : Arsenal-Juventus 3-1

-
Da Blink...
Plus ca orice meci vazut dintr-un campionat in care nu se fac blaturi si se joaca fair-play e un lucru bun.
Iar mie mi se pare destul de spectaculos campionatul englez in ultimul timp. Evident nu depaseste frumusetea celui din Spania dar nu mai este nici ce a fost candva : o bufa bufa de la poarta la poarta.
PS
Iar chestia cu Spania pe care a spus-o anonim: "Sunt mai multe echipe care aspira la titlu si partidele sunt mai competitive"
asta doar in ultimii ani. Inainte doar Barca si Real faceau legea.
Plus ca orice meci vazut dintr-un campionat in care nu se fac blaturi si se joaca fair-play e un lucru bun.
Iar mie mi se pare destul de spectaculos campionatul englez in ultimul timp. Evident nu depaseste frumusetea celui din Spania dar nu mai este nici ce a fost candva : o bufa bufa de la poarta la poarta.
PS
Iar chestia cu Spania pe care a spus-o anonim: "Sunt mai multe echipe care aspira la titlu si partidele sunt mai competitive"
asta doar in ultimii ani. Inainte doar Barca si Real faceau legea.
"Against modern football."
-
Deci, cum sa va explic ... toata lumea spune ca acest campionat se joaca degeaba si ca jocurile sunt facute a.i. Dinamo sa iasa campioana ... eu sunt de acord cu asta si nu pot sa fac nimic altceva, decat sa accept situatia 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
[quote]Initial trimis de Sopra Tutt1
[B]Deci, cum sa va explic ... toata lumea spune ca acest campionat se joaca degeaba si ca jocurile sunt facute a.i. Dinamo sa iasa campioana ... eu sunt de acord cu asta si nu pot sa fac nimic altceva, decat sa accept situatia
si iata cum Sopra,"calare pe situatzie",a revenit la topic(si anume"the ROMANIAN league"...)Bravo Sopra!!
chiar crezi ca zarurile au fost deja aruncate??nu mai e nimic de facut?atunci de ce se mai joaca???
ps:campionatul spaniei E cel mai tare(in ochii mei) si ma seaca(,)ca alaves e acu'pe primul loc --sau era ultima data cand i-am vazut io(ala e tronul lui DEPO!!)
[B]Deci, cum sa va explic ... toata lumea spune ca acest campionat se joaca degeaba si ca jocurile sunt facute a.i. Dinamo sa iasa campioana ... eu sunt de acord cu asta si nu pot sa fac nimic altceva, decat sa accept situatia
si iata cum Sopra,"calare pe situatzie",a revenit la topic(si anume"the ROMANIAN league"...)Bravo Sopra!!
chiar crezi ca zarurile au fost deja aruncate??nu mai e nimic de facut?atunci de ce se mai joaca???
ps:campionatul spaniei E cel mai tare(in ochii mei) si ma seaca(,)ca alaves e acu'pe primul loc --sau era ultima data cand i-am vazut io(ala e tronul lui DEPO!!)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Hai Dinamo
Hai ca nu am ce face la ora asta si m-am gandit sa tin cu Dinamo anul asta daca tot castiga campionatul. Macar sa am si eu o bucurie la vara, ca la mondiale cel mai probabil o sa tin cu Italia, desi Argentina e favorita tutoror; dar mai multe despre asta ar fi bine sa aberez pe un alt subiect (a se citi topic)
- Werde
- Junior Member
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2