Comentarii si reclamatii asupra concursului de pronosticuri Divizia A
139 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pentru cei suparati !
Aici puteti comenta si reclama !
Hai c-am zis-o ! :o
P.S. Am ajuns la o intelegere (BLAT) :o cu Mosh-ul si pana la urma a modificat ceva pe la regulament, iar acum e totul CLAR si BINE calculat !
P.S. 2 Nu mai sunt penalizat ! :o
Hai c-am zis-o ! :o
P.S. Am ajuns la o intelegere (BLAT) :o cu Mosh-ul si pana la urma a modificat ceva pe la regulament, iar acum e totul CLAR si BINE calculat !
P.S. 2 Nu mai sunt penalizat ! :o
- Trade M.
- Junior Member
Ostatic este penalizat cu 20 p (cele obtinute de el in prima etapa) , pentru interventia de mai sus. Te rog sa-ti mai calculezi 1data rezultatele...si vei observa ca nu am gresit.
Multumesc pentru atentie !
Multumesc pentru atentie !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Cartonas rosu pentru Moshu !
Inca din Evul Mediu, oamenii cand nu aveau ce face, faceau tampenii ! Acesta este un exemplu (de tampenie) ! Deci, va rugam, NU CITITI !
Cartonas ROSU pentru Moshu (Oribilul Mosh):
1. Prima problema si care ma doare cel mai tare, e ca mi-ai gresit punctajul:
*in [paranteza] sunt rezultatele oficiale
FCM Bacau - Gloria Bistrita 0-1 [0-3] => 5 (pronostic corect) + (5+0+1) (ghicit goluri Bacau) = 11 p
Otelul -Universitatea Craiova 0-0 [0-1] => (5+0+1) (ghicit goluri Otelul) = 6 p
FC National - Farul Constanta 2-1 [2-0] => 5 (pronostic corect) + (5+2+1) (ghicit goluri National) = 13 p
Steaua Bucuresti -FC Brasov 1-1 [4-0] => 0 p
FC Bihor - Rapid Bucuresti 2-2 [1-1] => 5 (pronostic corect) = 5 p
FC Arges - Dinamo Bucuresti 1-3 [2-1] => 0 p
Ceahlaul Piatra Neamt - Petrolul Astra 1-2 [4-1] => 0 p
Apulum Unirea Alba Iulia - Poli AEK Timisoara 4-1 [0-0] => 0 p
TOTAL = 35 p (nu 20 !!!)
La inceput am crezut ca e ceva personal, pentru ca te-am deranjat pe YM, dar dupa ce am calculat si punctajul tau, mi-am dat seama ca matematica e de vina ! (ai 51 p, nu 46 !!!)
Cred ca ar fi bine sa recalculezi punctajele !
CE FACI BA ?! N-AUZI SA NU CITESTI !?
2. Problema nr. 2:
Ai facut un regulament atat de incurcat si de aiurea !
Ia explica-mi si mie:
daca
* pronostic corect -> 5p
* ghicit numar goluri marcat de o echipa -> 5p +nr goluri + 1p
atunci de ce:
* ghicit rezultat final - 5p + nr total goluri + 2p (cate unul pentru fiecare echipa) + 3p (bonus).
nu ar fi normal ca pentru "ghicit rezultat final" sa fie:
5p (ghicit goluri gazde) + 5p (ghicit goluri oaspeti) + nr total goluri + 2p (cate unul pentru fiecare echipa) + 3p (bonus) ?
Daca nu esti de acord cu asta, ia verifica tu, cum eu la meciul FC National - Farul Constanta am ghicit doar pronosticul si nr. de goluri inscrise de National si am obtinut tot atatea puncte (13) cate ai obtinut tu pentru meciul FC Arges - Dinamo Bucuresti, unde ai ghicit totul !
DAR la ce sa ma astept din moment ce ai facut un regulament, pe care nici macar tu NU-l intelegi !
Nu ma crezi ? Uite:
Mai intai spui asa:
dupa care ii explici lui baixinho:
*chiar daca s-a gresit pronosticul...se ia in calcul daca a fost pronosticat nr. de goluri corect. (baixo...deci daca userul M ..sa zicem pronosticheaza 2-0 la un meci..si meciul se termina cu 2-3...are 3 p ....2 goluri + 1 ! iar daca meciul se termina 0-0...are 1 p ...0 goluri + 1 )
Pai stai mai frate sa-nteleg si eu ! Nu cumva respectivul user ("M") ar acumula 8p daca scorul ar fi 2-3 adica 5+2+1 (conform celor spuse de tine) si 6p daca scorul ar fi 0-0 adica 5+0+1 (tot conform aceleeasi surse de incredere) !?
Sa ma lamureasca si pe mine cineva ! Bine zice dj_jaxxx: "sa nu va incurcati in cifre" !
Eu zic sa revizuiesti totul acum, pana suntem la inceput !
Te astept Mosh-ule pe YM ! Ca multe mai avem doamne de discutat !
Mosh-ul este suspendat 3 etape ! :o
BA ! DA' TU ESTI CHIAR PROST ! AI STAT SA CITESTI TOATA TAMPENIA ASTA ?! SI ACUM NU-TI PARE RAU ?
Cartonas ROSU pentru Moshu (Oribilul Mosh):
1. Prima problema si care ma doare cel mai tare, e ca mi-ai gresit punctajul:
*in [paranteza] sunt rezultatele oficiale
FCM Bacau - Gloria Bistrita 0-1 [0-3] => 5 (pronostic corect) + (5+0+1) (ghicit goluri Bacau) = 11 p
Otelul -Universitatea Craiova 0-0 [0-1] => (5+0+1) (ghicit goluri Otelul) = 6 p
FC National - Farul Constanta 2-1 [2-0] => 5 (pronostic corect) + (5+2+1) (ghicit goluri National) = 13 p
Steaua Bucuresti -FC Brasov 1-1 [4-0] => 0 p
FC Bihor - Rapid Bucuresti 2-2 [1-1] => 5 (pronostic corect) = 5 p
FC Arges - Dinamo Bucuresti 1-3 [2-1] => 0 p
Ceahlaul Piatra Neamt - Petrolul Astra 1-2 [4-1] => 0 p
Apulum Unirea Alba Iulia - Poli AEK Timisoara 4-1 [0-0] => 0 p
TOTAL = 35 p (nu 20 !!!)
La inceput am crezut ca e ceva personal, pentru ca te-am deranjat pe YM, dar dupa ce am calculat si punctajul tau, mi-am dat seama ca matematica e de vina ! (ai 51 p, nu 46 !!!)
Cred ca ar fi bine sa recalculezi punctajele !
CE FACI BA ?! N-AUZI SA NU CITESTI !?
2. Problema nr. 2:
Ai facut un regulament atat de incurcat si de aiurea !
Ia explica-mi si mie:
daca
* pronostic corect -> 5p
atunci de ce:
* ghicit rezultat final - 5p + nr total goluri + 2p (cate unul pentru fiecare echipa) + 3p (bonus).
nu ar fi normal ca pentru "ghicit rezultat final" sa fie:
5p (ghicit goluri gazde) + 5p (ghicit goluri oaspeti) + nr total goluri + 2p (cate unul pentru fiecare echipa) + 3p (bonus) ?
Daca nu esti de acord cu asta, ia verifica tu, cum eu la meciul FC National - Farul Constanta am ghicit doar pronosticul si nr. de goluri inscrise de National si am obtinut tot atatea puncte (13) cate ai obtinut tu pentru meciul FC Arges - Dinamo Bucuresti, unde ai ghicit totul !
DAR la ce sa ma astept din moment ce ai facut un regulament, pe care nici macar tu NU-l intelegi !
Nu ma crezi ? Uite:
Mai intai spui asa:
dupa care ii explici lui baixinho:
*chiar daca s-a gresit pronosticul...se ia in calcul daca a fost pronosticat nr. de goluri corect. (baixo...deci daca userul M ..sa zicem pronosticheaza 2-0 la un meci..si meciul se termina cu 2-3...are 3 p ....2 goluri + 1 ! iar daca meciul se termina 0-0...are 1 p ...0 goluri + 1 )
Pai stai mai frate sa-nteleg si eu ! Nu cumva respectivul user ("M") ar acumula 8p daca scorul ar fi 2-3 adica 5+2+1 (conform celor spuse de tine) si 6p daca scorul ar fi 0-0 adica 5+0+1 (tot conform aceleeasi surse de incredere) !?
Sa ma lamureasca si pe mine cineva ! Bine zice dj_jaxxx: "sa nu va incurcati in cifre" !
Eu zic sa revizuiesti totul acum, pana suntem la inceput !
Te astept Mosh-ule pe YM ! Ca multe mai avem doamne de discutat !
Mosh-ul este suspendat 3 etape ! :o
BA ! DA' TU ESTI CHIAR PROST ! AI STAT SA CITESTI TOATA TAMPENIA ASTA ?! SI ACUM NU-TI PARE RAU ?
- Trade M.
- Junior Member
ai inteles gresit tu. cand ti-am zis pe YM ca esti greu de cap nu m-ai crezut !
de cate ori crezi ca iti dau 5 puncte ca ai ghicit pronosticul ?
cu interventia asta cred ca esti la -20 , asemena Timisoarei acum 3 ani.
de cate ori crezi ca iti dau 5 puncte ca ai ghicit pronosticul ?
cu interventia asta cred ca esti la -20 , asemena Timisoarei acum 3 ani.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
A fost modificat un pic regulamentul...ca sa inteleaga si Ostatic™ :
* pronostic corect -> 5p
* ghicit numar goluri marcat de o echipa -> nr goluri + 1p
* ghicit rezultat final - 5p (de la pronosticul corect) + nr total goluri + 2p (cate unul pentru fiecare echipa) + 3p (bonus).
Deci..daca ati ghicit pronosticul....adica 1,x,2.....aveti 5 p. La astea se mai adauga punctele daca ghiciti golurile. nr de goluri + 1 p . Daca ghiciti golurile ambelor echipe....la cele 5 puncte....adaugam dolurile echipelor + 2 p + 3 p bonus.
acum e clar , mai Ostatic™ ?
* pronostic corect -> 5p
* ghicit numar goluri marcat de o echipa -> nr goluri + 1p
* ghicit rezultat final - 5p (de la pronosticul corect) + nr total goluri + 2p (cate unul pentru fiecare echipa) + 3p (bonus).
Deci..daca ati ghicit pronosticul....adica 1,x,2.....aveti 5 p. La astea se mai adauga punctele daca ghiciti golurile. nr de goluri + 1 p . Daca ghiciti golurile ambelor echipe....la cele 5 puncte....adaugam dolurile echipelor + 2 p + 3 p bonus.
acum e clar , mai Ostatic™ ?
-
ce imi vine sa rad cand vad ca majoritatea au pronosticat victoria Argesului la Ploiesti.
vorba aia...Arges a batut pe Dinamo..iar Petrolul a luat-o la scor la Piatra Neamt.
Pacat ca nu ati invatat ca nici un meci nu seamana cu altul...si ca echipa gazda are 75 % sanse intr-un meci....de valori egale.
vorba aia...Arges a batut pe Dinamo..iar Petrolul a luat-o la scor la Piatra Neamt.
Pacat ca nu ati invatat ca nici un meci nu seamana cu altul...si ca echipa gazda are 75 % sanse intr-un meci....de valori egale.

-
Sunt Ostatic™ !
Mosh-ule, revizuieste-ti comportamentul ! Sunt Ostatic™ NU orice Ostatic ! Sau altfel spus, ai grija ca la clasamentul de pronosticuri pt. Divizia A, mi-ai gresit numele (nick-ul) ! Si apropo de pronosticuri, nu ma feliciti ? :o
ce imi vine sa rad cand vad ca majoritatea au pronosticat victoria Argesului la Ploiesti.
Eu am ras 2 zile cand am vazut ca tu ai pronosticat victoria Gloriei ! Apropo, nu ma feliciti, a 2-a oara ! :o
Eu am ras 2 zile cand am vazut ca tu ai pronosticat victoria Gloriei ! Apropo, nu ma feliciti, a 2-a oara ! :o
- Trade M.
- Junior Member
2777
selecteaza, foca, selecteaza
as dori sa scot in evidenta faptul ca acesta nu este un thread de aberatii.
evident, multumex pentru atentie. ©
as dori sa scot in evidenta faptul ca acesta nu este un thread de aberatii.
evident, multumex pentru atentie. ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ai dat-o-n bara !
Domnule baixinho, aici ai cam dat-o-n bara ! Daca recitesti mesajul meu, o sa iti dai seama ca e cat se poate de on-topic !
"Comentarii si reclamatii asupra concursului de pronosticuri Divizia A"
In primele randuri, este o reclamatie, iar in urmatoarele un comentariu la ceea ce s-a pronosticat si ce s-a mai comentat !
Vai, vai ! Si cand ma pregateam se te laud pt. atitudinea corecta pe care ai avut-o la subiectul "FC Apulum "Unirea" Alba Iulia" ! Acum, ma mai gandesc ! :con: Stiu ca ma vanezi, pentru ...
evident, multumex pentru erectie™ :o
P.S. Astept raspuns si scuze publice ! (+ felicitari)
"Comentarii si reclamatii asupra concursului de pronosticuri Divizia A"
In primele randuri, este o reclamatie, iar in urmatoarele un comentariu la ceea ce s-a pronosticat si ce s-a mai comentat !
Vai, vai ! Si cand ma pregateam se te laud pt. atitudinea corecta pe care ai avut-o la subiectul "FC Apulum "Unirea" Alba Iulia" ! Acum, ma mai gandesc ! :con: Stiu ca ma vanezi, pentru ...
evident, multumex pentru erectie™ :o
P.S. Astept raspuns si scuze publice ! (+ felicitari)
- Trade M.
- Junior Member
baixo..ia da-i un avertisment lu Ostatic asta !
-
moshule ia da-i ban general cretinului ca si-a trecut in semnatura numele unor useri fara consimtamantul acestora lucru interzis prin regulament.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
2778
Initial trimis de Ostatic™
Astept raspuns
raspunsul este ca vei primi avertisment pentru off-topic. eu doar am vrut sa scot in evidenta ca nu este thread de aberatii. vad ca te simti cu musca pe caciula.
nu am nevoie sa ma lauzi pentru atitudinea mea de pe un anumit thread. vezi ca acolo tu ai inceput discutia aceea atat de complexa, legandu-te de un user cand respectivul si-a spus parerea.
trecapituland: ai un avertisment. la prima abatere iti iei ban, cel putin pe acest forum. daca altcineva a fost mai iute ca mine, asta denota ca sunt unii moeratori/administratori mai vigilenti.
evident, multumex pentru atentie ©
ANTI
-
?
Nu stiu daca ati aflat, dar meciul FC National - Rapid din etapa a treia a fost amanat, intrucat sambata 23 august, bancarii lui Walter Zenga se deplaseaza in Italia pentru un amical cu AC Milan. Ce se intampla in acest caz cu meciul respectiv? Asteptam pana se disputa si abia apoi calculam punctajul? Sau il anulam din concurs de pe acum?
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
pai ie doo
unu de divizia a si unu de fotbal european aici : http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=176236#post176236 unde trebe sa te inscri ca sa participi pana pe 26/8 iar meciurile primei etape 30/8 sunt deja afisate tot pe-acolo
unu de divizia a si unu de fotbal european aici : http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=176236#post176236 unde trebe sa te inscri ca sa participi pana pe 26/8 iar meciurile primei etape 30/8 sunt deja afisate tot pe-acolo
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da-i lu baixo PM cu scorurile. iar baixo are sarcina sa le afiseze la timpul respectiv ...ca sa le vada si userii.
si sa nu se mai repete !
ce e abrambureala asta ?
si sa nu se mai repete !
ce e abrambureala asta ?
-
multam.
pai abrambureala ca io vin la net la serviciu si dat fiind faptul ca peste o sapt jumate am examenul de licenta am un pic de pauza competitionala la munca.
si nu vreau sa ratez premiul
chiar daca inceputul o fu mai slab
pai abrambureala ca io vin la net la serviciu si dat fiind faptul ca peste o sapt jumate am examenul de licenta am un pic de pauza competitionala la munca.
si nu vreau sa ratez premiul

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
2813
animaloo, astept pm-ul de la tine
aytron - se va tine cont si de meciul FC National - Rapid. daca s-ar fi jucat anul viitor, alta ar fi fost problema. in concluzie, pronosticurile userilor vor fi luate in calcul, evident, daca vor fi cele corecte.
animaloo, astept pm-ul de la tine
aytron - se va tine cont si de meciul FC National - Rapid. daca s-ar fi jucat anul viitor, alta ar fi fost problema. in concluzie, pronosticurile userilor vor fi luate in calcul, evident, daca vor fi cele corecte.
ANTI
-
baixinho , te-am rugat frumos ca macar lapronosticuri sa nu mai folosesti culoarea aia de cacat !
iar etapa nu incepe azi , vineri ? ai zis ca putem baga pronostice pana sambata seara !
"primul meci al etapei, Universitatea Craiova - Gloria Bistria se joaca, sambata, de la orele 20.00 (va fi transmis in direct, pr Prima TV). in concluzie, ora la care va fi acceptat ultimul post este 19.30 a zilei de sambata."
iar etapa nu incepe azi , vineri ? ai zis ca putem baga pronostice pana sambata seara !

"primul meci al etapei, Universitatea Craiova - Gloria Bistria se joaca, sambata, de la orele 20.00 (va fi transmis in direct, pr Prima TV). in concluzie, ora la care va fi acceptat ultimul post este 19.30 a zilei de sambata."
-
2832
nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
1. nu mai folosesc culorile cand fac clasamentele de etapa si cel general. in rest, trebuie sa selectezi, dar vezi ce dracu mai selectezi.
2. pe site-ul http://www.lpf.ro scrie cum ca primul meci al etapei are loc sambata, de la orele 20.00 si este cel de la Craiova. Suminica, de la orele 16.00 joaca Arges si Otelul, de la orele 19.00 joaca steaua, bihorul si ceahlaul (nu stiu ce o sa se mai vada la bihor ci piatra-neamt la ora 21.00, ca atunci o sa fie bezna, dar ma rog), iar luni, de la 19.00 joaca bacaul si, in fine, de la 21.00 joaca nationalul. nea, io sunt in conshed si nu sunt la curent cu orele si zilele de disputare, asa ca daca tu stii altceva si este conform realitatii, spune ce si cum.
1. nu mai folosesc culorile cand fac clasamentele de etapa si cel general. in rest, trebuie sa selectezi, dar vezi ce dracu mai selectezi.
2. pe site-ul http://www.lpf.ro scrie cum ca primul meci al etapei are loc sambata, de la orele 20.00 si este cel de la Craiova. Suminica, de la orele 16.00 joaca Arges si Otelul, de la orele 19.00 joaca steaua, bihorul si ceahlaul (nu stiu ce o sa se mai vada la bihor ci piatra-neamt la ora 21.00, ca atunci o sa fie bezna, dar ma rog), iar luni, de la 19.00 joaca bacaul si, in fine, de la 21.00 joaca nationalul. nea, io sunt in conshed si nu sunt la curent cu orele si zilele de disputare, asa ca daca tu stii altceva si este conform realitatii, spune ce si cum.
ANTI
-
2833
nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
atunci, ultimul pronostic valabil se va pune azi, la orele 19.30. v-am spus, sunt in concediu si nu cumpar ziarele.
scuzoaiele mele pentru dezinformare.
atunci, ultimul pronostic valabil se va pune azi, la orele 19.30. v-am spus, sunt in concediu si nu cumpar ziarele.
scuzoaiele mele pentru dezinformare.
ANTI
-
2887
nu mai selecta, ma, ca nu ai ce
the_big, pronosticul intra in concurs doar asa, de antrenament. daca vrei sa participi, baga pronosticurile pentru etapa a 4-a, dar de joi incolo.
reamintesc ca din etapa a 5-a nu se va mai accepta nici un "new entry".
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin acest post
the_big, pronosticul intra in concurs doar asa, de antrenament. daca vrei sa participi, baga pronosticurile pentru etapa a 4-a, dar de joi incolo.
reamintesc ca din etapa a 5-a nu se va mai accepta nici un "new entry".
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin acest post
ANTI
-
va rog ca pe subiectul cu pronosticuri sa vad numai pronosticuri.
baixole , am spus ca din etapa IV nu se mai accepta new entry !
daca tu vrei din etapa V..ok. ramane din etapa V !
bagati pronostice pt. etapa IV. unii dintre voi poate nu au timp joi si vineri !
ETAPA a IV-a (30 august ):
Faru - Craiova
Brasov - Bacau
Rapid - Otelu
Dinamo - National
Petrolul- Steaua
Timisoara - FC Bihor
Alba Iulia - Arges
Gloria Bistrita - Ceahlaul
baixole , am spus ca din etapa IV nu se mai accepta new entry !
daca tu vrei din etapa V..ok. ramane din etapa V !
bagati pronostice pt. etapa IV. unii dintre voi poate nu au timp joi si vineri !
ETAPA a IV-a (30 august ):
Faru - Craiova
Brasov - Bacau
Rapid - Otelu
Dinamo - National
Petrolul- Steaua
Timisoara - FC Bihor
Alba Iulia - Arges
Gloria Bistrita - Ceahlaul
-
2899
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©
1. reamintesc ca etapa a IV-a este ultima in care se mai fac inscrieri. altfel spus, daca un user doreste sa intre in concurs incepand cu etapa a v-a, pronosticurile lui nu vor mai fi luate in considerare. initial, fusese vorba ca inscrierile sa se termine dupa etapa a III-a, dar ieri m-a luat gura pe dinainte, asa ca nu mai pot da inapoi.
2. in ceea ce priveste clasamentul provizoriu al etapei a III-a pe care l-am postat, la el nu s-au adaugat si bonusurile primilor trei clasati (5 p pentru primul, 3 p pentru al doilea si 1 p pentru al treilea). ele vor fi adaugate dupa meciul FC National - Rapid, care va avea loc maine seara, de la ora 20.00. in cazul in care unul sau mai multi concurenti se afla la egalitate de puncte pe primele trei locuri, toti vor primi bonusul respectiv, cu mentiunea ca locul/locurile urmator/urmatoarele vor fi "radiate". de exemplu, daca doi concurenti se afla pe primelul loc, fiecare va primi cate 5 puncte, dar pe pozitia a doua nu va sta nimeni. situatia este similara si pentru trei concurenti pe primul loc, cu mentiunea ca, de aceasta data, pe locul trei nu va fi nimeni. in plus, daca va fi doar un singur invingator si doi useri pe locul doi (care vor primi cate 3 puncte bonus), pe trei nu va fi clasat nimeni.
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
1. reamintesc ca etapa a IV-a este ultima in care se mai fac inscrieri. altfel spus, daca un user doreste sa intre in concurs incepand cu etapa a v-a, pronosticurile lui nu vor mai fi luate in considerare. initial, fusese vorba ca inscrierile sa se termine dupa etapa a III-a, dar ieri m-a luat gura pe dinainte, asa ca nu mai pot da inapoi.
2. in ceea ce priveste clasamentul provizoriu al etapei a III-a pe care l-am postat, la el nu s-au adaugat si bonusurile primilor trei clasati (5 p pentru primul, 3 p pentru al doilea si 1 p pentru al treilea). ele vor fi adaugate dupa meciul FC National - Rapid, care va avea loc maine seara, de la ora 20.00. in cazul in care unul sau mai multi concurenti se afla la egalitate de puncte pe primele trei locuri, toti vor primi bonusul respectiv, cu mentiunea ca locul/locurile urmator/urmatoarele vor fi "radiate". de exemplu, daca doi concurenti se afla pe primelul loc, fiecare va primi cate 5 puncte, dar pe pozitia a doua nu va sta nimeni. situatia este similara si pentru trei concurenti pe primul loc, cu mentiunea ca, de aceasta data, pe locul trei nu va fi nimeni. in plus, daca va fi doar un singur invingator si doi useri pe locul doi (care vor primi cate 3 puncte bonus), pe trei nu va fi clasat nimeni.
ANTI
-
baixo...din acest moment eliminam pe oricne nu participa la 3 etape. exact ca la prono ! eu asa zic. deja o grama de useri s-au retras.
-
2946
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce ©
ok. pana acum a fost acomodarea. incepand cu etapa a cincea (deci urmatoarea), se trece la eliminarea celor care nu isi trec pronosticurile. userii au timp suficient sa isi aminteasca si de acest concurs. ca sa nu se supere nimeni, "absentele" de pana acum au fost trecute cu vederea, deci totul se ia de la zero. evident, cand se vor calcula punctajele si se vor face clasamentele, se va intocmi o ierarhie separata a celor care nu au postat.
later edit: ca o concluzie, participantii la acest concurs sunt: eyewitness, Oribilul Mosh, ayrton, ballooba, Ostatic ™, sly, baixinho ©, animaloo, Dj_jaxxx, catharsis, phpbb2, deca, PATTEU, marian jan, Raspopitu, Einstein, becali, MiG29, antitodo, Da_Game, BRUNETTU_ , Rosu Oana, Gabyzzu (in ordinea clasamentului general provizoriu) si Andreww (ultimul inscris). sunt curios cati or sa mai ramana in concurs la finele turului. mentionez ca un user va fi eliminat daca nu a postat trei etape, indiferent de numarul acestora.
ok. pana acum a fost acomodarea. incepand cu etapa a cincea (deci urmatoarea), se trece la eliminarea celor care nu isi trec pronosticurile. userii au timp suficient sa isi aminteasca si de acest concurs. ca sa nu se supere nimeni, "absentele" de pana acum au fost trecute cu vederea, deci totul se ia de la zero. evident, cand se vor calcula punctajele si se vor face clasamentele, se va intocmi o ierarhie separata a celor care nu au postat.
later edit: ca o concluzie, participantii la acest concurs sunt: eyewitness, Oribilul Mosh, ayrton, ballooba, Ostatic ™, sly, baixinho ©, animaloo, Dj_jaxxx, catharsis, phpbb2, deca, PATTEU, marian jan, Raspopitu, Einstein, becali, MiG29, antitodo, Da_Game, BRUNETTU_ , Rosu Oana, Gabyzzu (in ordinea clasamentului general provizoriu) si Andreww (ultimul inscris). sunt curios cati or sa mai ramana in concurs la finele turului. mentionez ca un user va fi eliminat daca nu a postat trei etape, indiferent de numarul acestora.
ANTI
-
139 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5