Divizia A 2003-2004, rezultate si comentarii

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde eyewitness » Lun Oct 20, 2003 5:51 pm

ayrtoane atunci si dl cohn ar merita aceiasi soarta , ce diferenta e cand unu fura cu cravata la gat si altu fara?
eyewitness

Mesajde Ayrton » Mar Oct 21, 2003 7:55 am

Da, si jidanu' asta merita sa vada o celula din interior... Si cand il vad ca merge cu un BMW seria 7 si priveste superior la suporterii obisnuiti...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde the_big » Mar Oct 21, 2003 8:40 am

Ayrtoane, si Arkan a fost fost sef de galerie si dupa aia a ajuns mare sef de teroare in fosta Yugoslavie .......
dar de la Arkan la miniolteanul acela parca e o diferenta .....
the_big
Junior Member

uitati pana si de EA Sports :)))

Mesajde AxL » Joi Oct 23, 2003 6:09 pm

tocmai am vazut pe pagina dedicata jocului fifa 2004 de la ea, echipele care o sa fie prezente in jocul sus mentionat.

nu exista echipa nationala (in timp ce sunt prezente tot felu de PETARDE), si nici vreo echipa de club. asta e... cel mai probabil suntem uitati pt ca la noi nu se cumpara jocu ca in alte tari, dar poate sa fie de vina si fotbalu nostru care nu prea mai inseamna nimic. poate anul asta in uefa...

pt. detalii, consultati:
* http://footballcommunity.ea.com/index.php?class=4&i=24
* http://footballcommunity.ea.com/index.php?class=4&i=23
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Lun Mar 29, 2004 6:35 am

IEI, a batut Dinamo pe Steaua cu 2-1 ca am vazut ca pe aici nu s-am mai scris cam de mult ceva DE MECIURI!
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 29, 2004 9:40 am

Noroc cu tine, Bad Wolf...ca am aflat cat a fost scorul. Frumoasa cronica a partidei ai facut.

---------------

Eu astept cu interes etapa viitoare sa vedem daca Dinamo pleaca cu 3 p din Cotroceni.Nu are sa fie usor.I-am vazut pe National in meciul cu Rapid.Sunt o echipa ordonata impotriva careia este greu sa marchezi.I-am zut si in meciu cu Brasovu.Au primit doar un gol in cele 3 etape de retur. Si au 9 puncte din 9, ca si Dinamo.

Iar Rapid deocamandata e in afara cupelor europene. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mar Mar 30, 2004 3:36 pm

Bah sa va spun io cum sta treaba: Desi Dinamo si Nationalul au cate 9 puncte din 3 meciuri jucate in retur, e putin probabil ca dupa meciul de duminica vor avea amandoua 12 puncte. Nush de ce, asa simt eu...

Pe de alta parte, daca nu iese egal, sigur castiga una dintre ele. Iar eu sunt aproape convins ca cine bate invinge.

Oricum, eu unul merg pe mana lor.
ghionoiul

Mesajde Daimon » Mar Mar 30, 2004 11:23 pm

daca bate dinamo... din pacate cred ca ia titlul... da' sper sa ma insel...
Daimon

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 14, 2004 5:50 pm

Stiintza - Rapid 3-1
Ma bucur foarte mult pentru Craiova, in special pentru Mircea Rednic care s-a razbunat oarecum pe cei care l-au dat afara pe nemeritat.
Rapid nu au aratat absolut nimic.

Sa vedem ce face Bacaul diseara. Campionatul este extrem de echilibrat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Apr 14, 2004 6:58 pm

Campionatul este extrem de echilibrat pentru echipele de pe locurile 1 si 2.Ca Rapidu nu mai are nici o sansa.Oricum frumos meciu.Pacat ca nu am prins inceputul,deoarece am inghetat 45 de minute la Faru-Brasov.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde baixinho© » Mie Apr 14, 2004 8:35 pm

Mutley, n-ai pierdut nimic. Treaba aia in negru cu fluier in gura a dat un penalty pentru gazde, dar a omis sa scoata cartonasul rosu pentru fundasul oaspetilor (care era in situatie de ultim aparator) si nu a acordat inca o lovitura de la 11 metri tot pentru elevii lui Mircea Rednic, desi se impunea. in schimb, a indicat punctul cu var in favoarea oaspetilor la o faza care se "intampla" cam de 30-40 de ori pe meci. in rest, oaspetii s-au chinuit in repriza a doua sa inscrie, dar incercarile lor se strofocau undeva la marginea careului. o echipa campioana care emite pretentii la titlu (cel putin asta declara FOSTUL antrenor principal) pune in pericol buturile adverse numai din lovituri libere directe ar trebui sa-sai revizuiasca atitudinea. singurul lucru bun din toata povestea de azi de la Craiova, poveste care a inceput la orele 17.00, este ca individul care a fost adus in iarna in functia de antrenor principal si-a prezentat demisia. sper sa ii fie acceptata, desi presedintele executiv a declarat ca il va sustine si ca nu va pleca cel putin pana in vara. nu ma intereseaza cine va veni in locul antrenorului principal, Alesanco sau Zenga asa cum se zvoneste, dar nu vreau sa cred ca jucatorii l-au sapat pe fostul (sper) tehnician, pierzand meciurile.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Joi Apr 15, 2004 9:24 am

apai ieri m-am bucurat de 2 ori la meciu de la craiova.
1. ca rapidisti luara bataie
2. ca rednic le-a facut=o lu nenea copos si nenea becali

in plus campionat relansat, everestu s-a tocit. io cred ca din cauza ca ierau prea sus pe pechinezii care activeaza supt numele de dinamo au ametit si nu mai pot ca sa joace bine.

pese:
1. deci rapidu si-o lu de la national, dupe care si dinamo au castigat acelasi numar de puncte in jocul contra nationalului
2. rapidu facu egal cu bacau, dinamo idem
3. rapidu si-o lua de la craiova...cine stie poate nenea rednic o sa faca si iel dresura in gruapa (Rednic vinen gruapa, dreseaza si pleaca)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde MiG29 » Joi Apr 15, 2004 12:46 pm

Ie o mica diferentza shi anume rapidu si-a luat-o de la national acasa,shi a facut egal cu bacau tuot acasa,in timp ce Dinamo a luat-o de la national shi a facut iegal cu bacau in deplasare.Iar repidu si-a luat-o de la olteni la olteni acasa in timp ce Dinamo are meciu cu oltenii in Groapa,shi vorba aia "Cine vine`n groapa ia muie shi pleaca"
Da voi shtitzi mai bine:j
MiG29

Mesajde memetshot » Joi Apr 15, 2004 12:56 pm

pai tocma cetz ziceam rezultate identice dar din posturi diferite :D
si stiaua chiar daca si-a luat-o in gruapa tat a iesit cu +, + care se chiama gol in dieplasare.
voi de cand atz renuntzat la spectacol ca ierati prea sus pe ieverest atz invatat si fotbal...

acu serios: io propun ca toti jucatorii romani sa se transfere cate 1-2 luni in arabia si porma sa se intoarca la iechipele lor. luati cazul lu neaga si moldovan, doi ilustrii stergatori de banca, acu jucatori de nadejde la iechipele lor
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde MiG29 » Joi Apr 15, 2004 12:59 pm

Pruobabil ca shi Niculescu i-ar prinde bine vo 3 luni la seici acuolo...
MiG29

Mesajde eyewitness » Joi Apr 15, 2004 1:03 pm

rezultatu de la bacau ierea de asteptat mai ales ca nea augustus ,cavaleru fluierului si doinei ie in solda lu nea jiji ( a se revedea primele fluieraturi si chiote din poli-traditia1 din etapa trecuta)
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Apr 15, 2004 1:37 pm

aiule, care chiote? la penaltiu neacordat in minutu 8?
memetshot

Mesajde eyewitness » Joi Apr 15, 2004 1:49 pm

cuacavete, fiind un suporter infocat al trubadurilor studiosi care se zbenguie prin segunda division, si caruia i se cam falfaie de echipele din primera division, permite-mi sa am doza de impartialitate si obiectivitate ceva mai consistenta decat a ta care ai vazut meciul din prisma unui sustinator al uneia din cele doo echipe. io unu incerc sa fiu obiectiv, da?
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Apr 15, 2004 1:54 pm

apai aiule, vobind strict de poli stiaua, obectiv
faza 1. minutu 8 fault in careu, penalti neacordat pt stiaua - decizie gresita
faza 2. minutu 9 sau 10. fault in alalat careu neacordat - wrong
faza 3. (nu mai stiu care fu intai 2 sau 3) simulare in careu la poli - galben. decizie corecta
faza 4. fault la poli in careu. penalti - corect
faza 5. rosu .... aici arbitru putea sa inchida benoaclele...

in rest gol...gol...gol...gol

acu cu apulum poate lu idiotu ala de ogararu putea sa-i dea rosu...cu tuate ca era pe linie cu inca un aparator
memetshot

Mesajde baixinho© » Joi Apr 15, 2004 1:58 pm

MiG29 scrie:vorba aia "Cine vine`n groapa ia muie shi pleaca"

cu o exceptie. vezi etapa a zecea a turului de campionat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde MiG29 » Joi Apr 15, 2004 3:22 pm

Voo va dam direct subt podu Grant:D.Ce credeatzi ca atzi scapat?:)
MiG29

Mesajde eyewitness » Joi Apr 15, 2004 3:31 pm

bah migule, nu jtiu cat stii mata bucurestiu asta da supt podu grant nu se juaca folbal ci duar trece trenurile si locomotivele , folbal se juaca cam la fro suta de metri de pod iar pana sa dati(considera-l ca viitor probabil sau improbabil) momental o aveti inca in gura din tur :D

vedeti voi macel cand intra galacticii din regie in a , o sa veniti toti cu sarumana la mine sa va cereti iertare pentru tuate pacatele :D
eyewitness

Mesajde MiG29 » Joi Apr 15, 2004 4:01 pm

Bucuresciu il stiu shi io cum pot.Shi aia cum subt podu Grant iera uo metafora sau ceva de genu asta...Shi cu galacticii den regie lasuo mai muale ca mie ca pana intra`n a vinde siman tuot:D

Pese: daca ie totzi la fel de galactici ca Ciobotariu atuncia te compatimesc:j
MiG29

Mesajde eyewitness » Joi Apr 15, 2004 4:19 pm

creca ierea duar ceva de genu ala
migule, sesizez o nuanta de malitiozitate in tonu scos de tastele lu matale ceea ce ma duce cu gandul la starea de impotenta pe care o traieste un suporter infocat cand de la un picior panan jenunchi in shampions liig se vede duar in uefa in cel mai fericit caz :D

galacticu ciubotariu fu bun la locu lui adica la shes, ajungand la munte printre straini il stricara aerele rarefiate ale inaltimilor nazale ale consatenilor.

cu siman nu te contrazic , omului ii plac dushurile scotiene , un sezon in a ,unu in beu (multumita si lu nea jiji ca-i frijea buza dupe 150 mii para anu trecut) iar in a si tot asa. de asta ie frumos sa fi suporteru trubadurilor tomnatici , nu te invidiaza nimeni :D

oricum migule, nu mai pune si matale la inima chiar tot ce zic io , la cate tampenii spun ar fi culmea sa te imbolnavesti de inima rea
eyewitness

Mesajde MiG29 » Joi Apr 15, 2004 4:35 pm

Atuncia ie bine.Aj zice ca ie fuarte bine,da mi-e ca vine animalu shi ne zice ca suntem uoftopic:D
MiG29

Mesajde Cruela » Joi Apr 15, 2004 11:33 pm

Din punctul meu de vedere, de cand a inceput turul, lupta pentru titlu a avut loc intre caini si ros-albastri. "Iubitii" nostri caini si-au luat-o in cap inca de la inceputul campionatului, si tinand cont ca au fost campionii toamnei, au considerat titlul deja luat si jocul lor a lasat mult de dorit. Rapidul a stat in umbra, neremarcandu-se cu nimic in mod special. Ies insa din anonimat Universitatea Craiova si FC National. Cat despre Steaua, a jucat relativ constant in primele 3 meciuri ale returului; incepand de la meciul cu Petrolul, jocul ei s-a imbunatatit semnificativ, repurtand victorie dupa victorie si castigandu-si binemeritatul loc I. Atata timp cat Steaua continua sa fie la inaltime, parerea mea este ca ii este asigurat titlul.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 15, 2004 11:39 pm

Rednic a zis ca la anu' ataca titlu cu Stiintza Craiova. Personal m-am saturat de suprematia Bucurestiului in fotbal...si cred ca ar fi frumos sa mai castige si provincia un titlu.

Sunt cateva echipe foarte frumoase in acest campionat : Galatiu, Bacaul, Alba Iulia, Craiova lui Rednic si de ce nu....Timisoara unde daruirea suporterilor nu cunoaste limite.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Cruela » Vin Apr 16, 2004 12:16 am

Intr-adevar galeria Timisoarei se ridica la inaltimea galeriilor din afara. Insa cam atat cu privire la Poli AEK. Sanse la titlu anul viitor cred ca ar mai avea si Craiova, Bacaul sau, de ce nu, Petrolul!
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Apr 16, 2004 7:44 am

Stimata domnisoara,
in primul rand, inainte sa postezi pe un thread, mareste bine ochii si, eventual, intreaba si tu in stanga si in dreapta daca ai voie sa postezi acolo (vezi threadul de concurs pe baza meciurilor din Divizia A)
doi) nu stiu daca ai sesizat, dar ai fost prima persoana care pe threadul ala cu meciuri vazute la fata locului a folosit epitete de genul "ciori" si "caini".
trei) (ca sa nu fiu off-topic pana la capat), campioana Romaniei en-titre, adica Rapid, s-a remarcat in acest retur de campionat fie si prin faptul ca in runda a doua a revenit de la 1-3, egaland la 3 in fata unei echipe despre care spui ca merita sa fie pe primul loc.
ANTI

baixinho©

Mesajde tescovin » Vin Apr 16, 2004 12:02 pm

Si eu m-am saturat de dominatia Bucurestiului in fotbal, mai ales ca nu sunt bucurestean, hahaha. Problema e alta: degeaba ne saturam de Bucuresti, daca provincia nu e in stare sa produca ceva de valoare cat de cat apropiata.
In al doilea rand, suprematia Bucurestiului, desi evidenta, e de rasul curcilor. Echipele din capitala au luat ultima duzina de titluri, dar in Europa au facut rahatul praf, poate cu exceptia Stelei pe la mijlocul anilor '90.
Daca, prin absurd, cele 3 echipe mari din bucale ar fi eliminate din campionat, ma gandesc cu groaza cum campioana Romaniei, sa zicem Craiova sau Timisoara, ar lua bataie in primul tur preliminar de la campioana Maltei ;g
tescovin
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal Intern