Divizia A Burger, sezonul 2005/2006

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde eyewitness » Lun Mai 22, 2006 2:56 pm

file, stancioiu nici cu 10 psiholoji nu se face bine...n-ai vazut ca dupe ce l-a secerat pe banel s-a dus sa-l bata pe salomir? :D
iti zic io, nu ie intreg la minte bre
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde bhuttu » Joi Mai 25, 2006 12:13 am

Deci, repet s-aici. Nu, n-a fost blat nici la Steaua, nici la rapid. Steaua a fost mai buna ca Sportu, Stancioiu a mai aparat cel putin vreo 3-4 goluri gata inainte de penalty, iar la rapizi, Clujul a deschis scorul si ma indoiesc ca Dorinel dadea meciul coloratilor. Astea-s basini gazetaresti si MM-istice, justificate numai in al doilea caz.

Altfel, sper ca Sportul sa-si castige in continuare toate meciurile. :D

Si mai altfel, dupa 2 saptamani de pauza de net, bine va regasii.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde old lord » Vin Mai 26, 2006 10:10 am

Nu, n-a fost blat nici la Steaua, nici la rapid. Steaua a fost mai buna ca Sportu

mircea lucescu a declarat ca steaua nu avea cum sa piarda cu sportul. valoarea si experienta stelei nici nu se poate compara cu cea a sportului.
eu zic ca mircea lucescu stie ce spune
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde memetshot » Mie Iun 07, 2006 10:54 pm

Daïmon scrie:tu n-ai priceput.. degeaba batea RAPIDU cand voi...

asa, ca noi ce? ia zimi, blat.
mai hai sa ne hotaram si noi. cand ie blat.
cand steaua a batut pe pandurii dintrun autogol, dupa n ratari - blat
steaua bacau 2-1, dupa ce bacau a avut neste bari, a ratat ocazii
steau sportu 2-1, sportu are o singura ocazie si o baga, steaua are mult mai multe, da unu singur
steaua jiu 1-0, noncombat, penca scorul convenea amundoora
steaua vaslui 4-0 si steaua mai rateaza doo, si vasluiu vro 3-4

haide bre. deci indiferent de scenariu, steaua face blat. rapidu sarmanii au fo niste sfinti pe care ia martirizat azi helesteanu.
va rog sa mentinetz un cuvant cat de cat civilizat, penca pana una alta io nu am zis de nici unu dintre voi niica. sarna.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Joi Iun 08, 2006 6:25 am

rusine rapid
tuata impresia frumoasa pe care mi-am facut-o vis a vis de aceasta echipa in ultimul an s-a spulberat in acest ultim meci cu jiul. indiferent de arbitraj, indiferent de scandarile publicului, indiferent de jocurile de culise, o mare echipa juaca fotbal pana la sfarsit acceptand infrangerea cu fruntea sus si cu demnitate. din pacate am vazut o echipa de macelari, plina de ura, fara scrupule, care a urmarit mai mult sa-si ologeasca adversarul si nu sa juace fotbal. la faza eliminarii, l-am vazut pe coman sarind dupa mingea centrata in careu, privirea lui a fost indreptata numai spre jucatoru advers tintind locu unde sa-i aplice lovitura de picior. a fost un gest premeditat, calculat si cine-o sa-mi spuna ca asa ies portarii in general, mananca castane la greu. urat, fuarte urat. sunt profund dezamagit si-mi pare rau ca uneori, anu asta, mi-am indreptat mai mult simpatiile spre aceasta echipa in detrimentu altora. rushine rapid!
eyewitness

Mesajde cutuma© » Joi Iun 08, 2006 9:18 am

Am si eu o intrebare eye-ule, ti se pare meciul de la Petrosani diferit cumva de ceea ce s-a intamplat in meciul cu Sportul? "Frumoasa" echipa a Rapidului a castigat acel meci pentru ca a bagat spaima in saracii copii care n-aveau absolut nici o vina. Banuiesc ca ai vazut pozele din ziar cu pulpa lui Tibi Balan. Sau poate s-a autoflagelat ca sa dea bine in Carpeta.

De data asta n-a mai fost indulgentul Tudor care sa inchida ochii la intrari criminale (vezi Rada,Moldovan cu Sportul sau Rada cu Steaua in tur) si rezultatul s-a vazut. Rapid nu stie sa joace fotbal fara nervi, si imi pare rau s-o spun dar Razvan e probabil principalul vinovat pentru ca a cultivat aceasta stare lipsita de fair-play.

Rusine intr-adevar!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde MiG29 » Joi Iun 08, 2006 9:29 am

Razvan Lucescu mi-se pare omul cu cel mai mult bun-simt din toata cloaca asta a fotbalului romanesc.El si cu Nelutu Sabau...
In continuare vad ca se tot sustine ca rapidistii au fost violenti si au jucat foarte urat,ceea ce e corect, dar vad ca in continuare se tot trece cu vederea un anumit fotbalist care a inceput fotbalu pe la extensiv iar acum e capitanul anei anumite echipe din bucuresti, si pe care n-are nimeni curaj sa-l elimine. Desi, vorba aia, motive ar fi fost cu caru.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cutuma© » Joi Iun 08, 2006 9:38 am

Ia zi tu Migule, cand i-a pus Mirel gheata pe cap cuiva? Cand i-a facut Mirel desene cu crampoanele pe pulpa cuiva? Ah da, a mai dat cu cotul. Sa te uiti la Moldovan sa-l vezi pe grasanu ala infect cum altceva nu stie sa faca. Deci nu-mi vorbi de Radoi ca de durul campionatului pt ca-s baliverne. Da, Lacatus a fost un macelar spre sfarsitul carierei, ca banuiesc ca o sa amintiti si de el in curand. Nu, Mirel nu e un macelar, poate doar un prieten al stomatologilor :D

Stii care-i faza Migurila, una e ca UN jucator sa fie un pic mai dur si alta e treaba cand toata echipa se comporta ca lotul olimpic de kung fu. Si nu ma lua cu Razvanel si bunul lui simtz, ca jucatorii aia n-au jucat tzurca pe tibii degeaba.

P.S. La anul sper sa fie Dinamo si nu Rapid in lupta pt titlu. Esti mult mai simpatic cand echipa ta e pe locurile 1-2. Acum esti probabil prea posomorat ca ati prins Uefa din mila.

Later edit : Oli, cu carentzele lui de antrenor cu tot, are un caracter de nota 10 si a demonstrat-o de-a lungul intregului campionat. N-a intrat in polemici, n-a tinut capul de afis al ziarelor, si-a vazut de treaba si-a luat titlul. Asta inseamna bun simtz in fotbalul romanesc.

cutuma©

Mesajde memetshot » Joi Iun 08, 2006 9:45 am

chiar migurila, zimi si mie anul asta cei doi antrenori ai stelei, cand au intrat in conflicte verbale cu ceilaltz?
stiu oleg nu vorbea romaneste. dar tot a putut sa spuna ca el cu antrenorul de la iashi nu poate sta la aceeasi masa.
oli...calm, lejer si la pisat pe mormolocu de la poli.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde MiG29 » Joi Iun 08, 2006 9:48 am

bre, ca sa ma repet, n-am zis ca aprob in vreun fel ceea ce au facut rapidistii ieri...dar din cate stiam eu si ptr coate si flegme se mai iau cartonase...asta daca nu esti capitan la Stoia...
Si da, Razvan are bun simt.Jucatorii au fost scapati din mana ieri.
P.S. Si eu la anul sper sa fie doar Dinamo si Rapid in lupta ptr titlu.
P.S.2 UEFA n-am prins-o din mila, ca nu ne-a dat noua Poli meciu.
P.S.3 Si olaroiu e baiat fin. cel putin acuma cand e la voi, ca inainte cand era pe la national, facea si ala nijte declaratii, da nah, s-a mai cizelat si el. pe voi penalu de meme va strica.(asta ca sa vorbesc strict de angajatii clubului)
MiG29

Mesajde memetshot » Joi Iun 08, 2006 9:51 am

migurila, mai ai ma multe frustrari cu privire la radoi? asta e, ii dur, da cuate, dar pana una alta este cel mai bun jucator din tzara. (in caz ca negi, zici cine e)
memetshot

Mesajde MiG29 » Joi Iun 08, 2006 9:53 am

pai bre, si`n calitate de cel mai bun jucator din tara, n-ar trebui sa fie iegzemplu positiv? ori iel, scuza-ma, da numa asta nu ie. uita-te si la mootoo, si ala e fotbalist mare, da ce folos, cand iel trajea (traje?) pe nas?
MiG29

Mesajde cutuma© » Joi Iun 08, 2006 9:59 am

Migurila, unu la mana eu m-am controlat si am vorbit de Rapid si Dinamo nu de Tomberoanele Giulesti si Dinampulea. Deci acel stoia e total deplasat.

Doi. Da-mi exemple recente cand putea fi eliminat Radoi. Sa nu-mi zici ca a depus plangere geamul de la Bistritza.

Trei. Doar Dinamo si Rapid? ntz ntz ntz. N-ai auzit ca la anul castigam titlul cu 4 etape inainte?

Patru. Nu era nevoie sa va dea Poli meciul la cat de praf i-a facut Hagi.

Cinci. Daca Razvan pleaca la Timisoara s-a dus si Rapidul. Belea.

cutuma©

Mesajde MiG29 » Joi Iun 08, 2006 10:05 am

1.ok. asa e. gresala mea
2.chiar in meciu de la Bistrita...
3.si marmota...
4.stelist de-al vostru:D
5. nu ma intereseaza:P
MiG29

Mesajde eyewitness » Joi Iun 08, 2006 3:06 pm

ti se pare meciul de la Petrosani diferit cumva de ceea ce s-a intamplat in meciul cu Sportul?

cutuma, meciu rapid-sportu nu l-am vazut deci nu ma pot pronunta. am citit comentarii si am vazut "dialogu" copos-shiman de la meci dar incerc intotdeauna sa nu comentez ceea ce comenteaza altii ci duar ceea ce vede ochiu din avatar :D.

din pacate meciu jiul-rapid l-am vazut integral apruape, comutand pe antena 1 imediat dupa golu 2 al stelei de la vaslui. apropos, 11m acordat stelei prin care steaua a deschis scoru a fost gratuit. iacob nici macar nu jtie sa simuleze saracu, tresa ia lectii de la lacatus :D. pe de alta parte, golu 2 a lu dica a fost valabil, nici vorba de ofsaid la faza premargatuare golului chiar daca multi au zis c-a fost ofsaid

revenind la jiul-rapid, la faza eliminarii lui nicolae ii dau dreptate arbitrului. niculae nu a avut intentia sa juace mingea, s-a dus direct cu talpa spre glezna adversarului printr-o mijcare verticala de sus in jos, noroc ca jucatorul jiului si-a tras picioru la tinp. intentia lu niculae este clar de rosu, indiferent daca l-a atins sau nu pe jucatoru jiului. regulamentu stipuleaza acordarea de roshu pentru intentie si nu numa dupa ce medicu legist constata decesu adversarului. la faza protestelor, cand era bulibasheala in juru arbitrului, jucatoru rapidului cu numaru 23 (ce coincidenta cu titlul stelei :D) ii aplica o lovitura laterala in cap unui jucator de la jiul cu cotu, trimitzandu-l pe acesta la podea. roshu evident. de roshu loat de coman nu mai vorbesc, am mentionat anterior. deci, la cele 3 roshii amintite mai sus, arbitrul a procedat corect si sustin cu tarie acest lucru indiferent daca toti rapidijtii de pe forum si nu numai, imi vor sari in cap

in final, dupa oprirea meciului de la petrosani, am vazut finalu poli-dinamo. un fel de shah intre scufita rosie si alba ca zapada sau nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miruase. joc frumos, tovarasesc, ca intre 2 parteneri care stiau de la cabine ca va fi pat. albu muta si cajtiga locu in uefa. poate ca ie mai bine asa ca sportu oricum se destrama si poate peste 2 ani ii vom vedea iar in b :D

mirel radoi ie un jucator dur si razbunator. folbalu romanesc a cunoscut astfel de jucatori incepand chiar cu cornel dinu, boc, dan coe, munteanu II, mocanu, negrila, tudorel stoica, lacatus si chiar sandu mircea. dan alexa, rada, radoi etc nu difera prea mult. acu, io unu n-am urmarit cate roshii a loat radoi conparativ cu altii dar in canpionatu viitor promit s-o fac :D
eyewitness

Mesajde cutuma© » Joi Iun 08, 2006 3:23 pm

eyewitness scrie:in final, dupa oprirea meciului de la petrosani, am vazut finalu poli-dinamo. un fel de shah intre scufita rosie si alba ca zapada sau nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miruase. joc frumos, tovarasesc, ca intre 2 parteneri care stiau de la cabine ca va fi pat. albu muta si cajtiga locu in uefa. poate ca ie mai bine asa ca sportu oricum se destrama si poate peste 2 ani ii vom vedea iar in b :D

Vezi Migurila, Eye a zis-o, nu eu.

Ca sa citez din mine de pe OLS :

Originally Posted by DECRET
Legat de acuzele de blat.

Jucatorii acuzati :

Adrian Mihalcea - fost jucator Dinamo
Ionut Badea - fost jucator Dinamo
Valentin Badea - viitor jucator Dinamo

Si cine ziceti ca avea interes sa ia Steaua titlul?

cutuma©

Mesajde memetshot » Joi Iun 08, 2006 3:34 pm

anu asta a luat un singur roshu, cred
memetshot

Mesajde bhuttu » Joi Iun 08, 2006 3:57 pm

eyewitness scrie: apropos, 11m acordat stelei prin care steaua a deschis scoru a fost gratuit. iacob nici macar nu jtie sa simuleze saracu, tresa ia lectii de la lacatus :D. pe de alta parte, golu 2 a lu dica a fost valabil, nici vorba de ofsaid la faza premargatuare golului chiar daca multi au zis c-a fost ofsaid

Nu vreau sa intru in nici o polemica. Sunt prea extatic sa mai am vlaga sa ma porcai.
Vreau doar sa zic cum le-am vazut eu:
- golul 1: fundasul Vasluiului a luat piciorul lui Iacob fara nici o intentie de a juca mingea. Iacob n-a vrut sa se arunce, pur si simplu a fost impiedicat. Asta se intampla in careu. Penalty corect, zic eu.
- golul 2: nici vorba de offside. Pe reluare s-a vazut clar ca ultimul fundas al Vasluiului era in spatele cercului de la jumatate, pe cand Dica nu-l depasise.
- golul 3: asta da, offside clar. Ma mir ca de-asta nu se ia nimeni. Dica era in spetele fundasilor in momentul pasei.

O fi, n-o fi, io am zis cum le-am vazut. Mortul de la groapa nu-l mai intorci. :P
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde eyewitness » Joi Iun 08, 2006 4:15 pm

- golul 1: fundasul Vasluiului a luat piciorul lui Iacob fara nici o intentie de a juca mingea. Iacob n-a vrut sa se arunce, pur si simplu a fost impiedicat. Asta se intampla in careu. Penalty corect, zic eu.

nu este adevarat butulica, jucatoru vasluiului a intins un picior, iacob nici macar nu s-a inpiedicat de el, trecand mai departe fara a fi jenat. probabil ca a fost un contact usor sau o atingere. la o fractiune de secunda insa, iacob s-a aruncat teatral. daca in momentu acelei atingeri s-ar fi aruncat, poate da, as fi crezut ca a fost piedica, insa caderea a fost ulterioara, iacob continuand faza in momentu contactului. am vazut faza de mai multe ori si nu ma poti convinge de contrariu nici intr-o 100 de ani. 99,99 % din arbitri nu ar fi acordat penalty mai ales ca faza nu era directionata pe poarta ci spre tusa, departe de poarta.

nu fac speculatii de blat sau altceva, comentez ezat ce-am vazut io cu ochii mei la teveu

- golul 3: asta da, offside clar. Ma mir ca de-asta nu se ia nimeni. Dica era in spetele fundasilor in momentul pasei.

asta n-am vazut-o, deci nu comentez, ieream deja la petrosani :D
eyewitness

Mesajde Ayrton » Joi Iun 08, 2006 5:53 pm

memetShol scrie:asa, ca noi ce? ia zimi, blat.
mai hai sa ne hotaram si noi. cand ie blat.
cand steaua a batut pe pandurii dintrun autogol, dupa n ratari - blat
steaua bacau 2-1, dupa ce bacau a avut neste bari, a ratat ocazii
steau sportu 2-1, sportu are o singura ocazie si o baga, steaua are mult mai multe, da unu singur
steaua jiu 1-0, noncombat, penca scorul convenea amundoora
steaua vaslui 4-0 si steaua mai rateaza doo, si vasluiu vro 3-4

haide bre. deci indiferent de scenariu, steaua face blat. rapidu sarmanii au fo niste sfinti pe care ia martirizat azi helesteanu.
va rog sa mentinetz un cuvant cat de cat civilizat, penca pana una alta io nu am zis de nici unu dintre voi niica. sarna.

N-am pretentia ca sunt Mafalda, nici DNA, nici Interpol sau Mama Omida sa stiu cu siguranta, dar din ce am aflat eu din anturajul jucatorilor de la Steaua si din gura altcuiva, nu conteaza ca nu e persoana publica, din meciurile Stelei acuzate de blat, doar meciurile cu Farul si Jiul ar fi clare. N-am dovezi dar spun si eu ce stiu, chiar daca ma injurati... Ar mai fi meciul cu Timiosara, cand insusi marele stelist Hagi a recunoscut ca unii jucatori au evoluat impotriva propriei echipe.
Da, si eu am tinut cu Rapid (poate ca au facut si ei "magaria" la CFR, dar n-am cunoscuti printre rapidisti ca sa stiu mai multe...), si mi-am dorit sa nu ia Steaua titlul, dar acum gata, s-a terminat... Au pus ros-albastri in colectie trofeul 23, de la anul se va juca iarasi si pe teren si sper cat mai putin "in culise" si o luam cu totii de la inceput...

Iar in final, pt Eye: nu mai fi asa nervos, ca nu te ajuta cu nimic... Nu-mi recomandai tu sa nu mai fiu patimas ca pe aia ii doare in p*** de noi suporterii?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Joi Iun 08, 2006 6:02 pm

Iar in final, pt Eye: nu mai fi asa nervos, ca nu te ajuta cu nimic... Nu-mi recomandai tu sa nu mai fiu patimas ca pe aia ii doare in p*** de noi suporterii?

stai bland airtuane ca nu-s nervos, Duamne ferejte, chiar nu ma cunojti? ce plm... :D
io duar comentez ce vede ochiu din avatar, merluc acu, mai bine ca merjeti voi in uefa ca pana gaseam noi jucatori din liceu sa incropim de-o echipa pierdeam si turu de calificare la uiefa :D

vorba lu borcea, rau cu rau da mai rau fara rau sau blat cu blat da mai rau fara blat ~p
eyewitness

Mesajde h0va » Vin Iun 09, 2006 12:10 am

Valentin Badea - viitor jucator Dinamo

serios bre? ce zici de asta?

Becali: ''Drida si Badea vin la Steaua''

Gigi Becali a anuntat ca doi jucatori din lotul echipelor cu care Steaua a jucat in ultimele doua etape vor veni la Steaua din vara!

Asa am trait: Etapa 30
Divizia A: Clasament etapa 30 | Rezultate | Program
Forum: Fotbal intern - toate subiectele | Discutii pe etapa
Concurs: Pronosticuri Divizia A

Este vorba de Drida de la Jiul si Valentin Badea de la FC Vaslui.

''Drida si Badea vin la Steaua'', a anuntat Becali joi seara la B1TV. "Drida este ca se semnat, cu Badea se finalizeaza vineri".

Drida a declarat inaintea meciului cu Steaua din etapa 29 ca isi doreste sa vina in Ghencea si ca echipa lui Olaroiu sa ia titlul.

Onlinesport

da' de declaratiile lui Porumboiu de dupa meci sau cele ale lui Rednic?

jucatoru rapidului cu numaru 23 (ce coincidenta cu titlul stelei ) ii aplica o lovitura laterala in cap unui jucator de la jiul cu cotu

bre aiule, da' n'ai vazut cum ii aratase muie "jocatorul de la jiul", in spetza Dinitza, unui jucator rapidist? da' lu pacaliciu ala de Pacleshan, pe care nu a reushit Nico sa'l trimita la spital, de ce nu i'a dat bre jegu ala de arbitru galben pt simulare, ca se tavalea de parca l'ar fi lovit intercityul de constantza? Crezi ca se mai ajungea la eliminarea lu' Coman daca Maftei nu ar fi primit doua galbene dintre care primu de pomana? Spune'mi shi mie aiule de ce gatu mamei sale de shef al arbitrilor l'a delegat pe hapciucaliticul ala la un meci cu o asemenea miza dupa ce in giuleshti ne'a futut cum ne'a futut cu Faru? Zi'mi shi mie bre Aiule de ce sa le fie rushine rapidistilor dupa ce un campionat intreg au fost furatzi de scarbele alea? De ce? Pentru ca shi'au pierdut cumpatul? Pt ca au clacat psihic? Jumatate din ei sunt nishte copii, cred ca pierzi din vedere asta..nu sunt nishte mercenari indolentzi ca pe la alte echipe, sunt catziva jucatori rapidisti pur'sange, shi itzi spun cu mana pe inima, ca daca cineva m'ar fura, cineva shi'ar bate joc de munca mea ash fi de 10.000 de ori mai drastic ca ei..

Shi shtii ceva, e plina tzara de ratatzi care pun capul in pamant cand altzii se shterg la cur cu munca lor, istoria ne arata ca suntem nishte muishti care am supt'o de la cei care ne'au intins'o, spalata nespalata am luat'o in buze de fiecare data shi treaba asta cu trebuia sa iasa din acest campionat cu demnitate suna a "sarac dar cinstit". Cum potzi, dintre totzi, tocmai tu sa ii aratzi cu degetu bre, cand ai vazut in ultimele 6 etape cum toate echipele carea au intalnit pe steaua au facut figuratzie pe teren iar in etapa urmatoare s'au luptat pe viatza shi pe moarte cu Rapid? Cat crezi ca poate sa inghita un jucator de fotbal, mai ales ca le cunoashtem cu totzii nivelul intelectual? Cata ostilitate poate un om sa suporte cand vede ca pe oriunde merge este primit cu ura shi dispretz, iar toate performantzele ii sunt negate shi puse la cur? Cum crezi ca te simtzi, ca jucator cand vezi ca presedintele clubului advers da buzna peste sheful arbitrilor dupa meciu cu Gloria shi il amenintza ca daca arbitrii nu vor trage pt steaua o sa faca moarte de om, cum te simtzi cand vezi ca cel care a judecat memoriul depus de clubul tau spune ca ishi da demisia daca se va lua o decizie defavorabila stelei? Cum te simtzi cand vezi ca un NEBUN, un ISTERIC, un DEMENT amenintza ca dupa ce va fi presedinte va face in asha fel incat turma lui va cashtiga forever campionatul? Ei bine, un roman adevarat in fatza acestor stimuli ar trebui sa bage capu in pamant shi sa ishi accepte soarta, ei bine ai nosh nu sunt romani, ai nosh le'au rupt picioarelor curvelor de la sportu shi jiu shi poate la anu, potentzialii sclavi vor fi mai circumspecti in a truca meciuri gandindu'se ca o sa vina ciobanii de la rapid shi o sa le rupa tibiile shi bine le'ar face!!!! DACA VOR SA JOACE TEATRU SA SE DUCA LA TNB SHI SA'SHI CAUTE DE LUCRU!

EU REGRET TERIBIL CA AU CEDAT NERVOS, SUNT TRIST PENTRU CA DACA NU S'AR FI INTAMPLAT ASTA, BLATUL ORDINAR DE LA VASLUI AR FI IESHIT MAI MULT IN EVIDENTZA. REGRET CA PRIN ACEST JOC PRACTICAT LE'AU DAT OCAZIA JEGURILOR ALEA SA FACA MISTO SI SA DETURNEZE DISCUTIA DE LA ORDINARIILE PRIN CARE AU CASTIGAT CAMPIONATUL ACESTA, DAAAAR II INTELEG SI II RESPECT LA FEL DE MULT CA SI INAINTE PE RAPIDISTI.

ma duare fix in pix de felul in care voi fi catalogat dupa acest mesaj, la fel ca varu' Daimon, traiesc aceste lucuri la intensitate maxima shi nu mi'e rushine s'o recunosc..

tinere, glumim, dar in incinta :D

edit: shi inca ceva pt fanii K1 va propun doua poveshti intersante:

A R H I V A
SPORT - Joi, 22 aprilie 1999

Pedeapsa "Petrache" pentru Lacatus

Bacauanul Ardeleanu este cea mai recenta victima a septarului stelist

Meciul din Ghencea se reduce la faza golaneasca din minutul 14, cand Lacatus l-a trimis la Spitalul "Municipal" pe Vasile Ardeleanu, cu diagnosticul fractura de tibie si peroneu. Initial, Iosif Biro i-a aratat stelistului doar cartonas galben. Arbitrul de rezerva Marin Petrache - cel care a fost si el in postura lui Lacatus, in finala Cupei Romaniei Universitatea Craiova - Dacia Unirea Braila, victima fiind Emil Sandoi - i-a explicat "centralului" din Medias isprava lui Lacatus, drept pentru care septarul din Ghencea a primit "rosu". Imediat, Tica Danilescu a amenintat "rezerva" Petrache ca nu mai are ce cauta in Ghencea. Oricum, directorul executiv al FC Steaua a avut o atitudine cel putin tot atat de reprobabila ca si cea a capitanului Lacatus, el injurand tot timpul ca la usa cortului. Dupa acest "macel", a fost ceva normal ca antrenorul oaspetilor, Florin Halagian, sa refuze sa se prezinte la conferinta de presa ce a urmat jocului.

Andrei BESUTIU

daaar in cazul Stelei, nimic nu se pierde, totul se transforma:

21.04.1999 - Fotbalistul formatiei FCM Bacau, Vasile Ardeleanu, va fi indisponibil dupa fractura de tibie si peroneu suferita in urma faultului provocat de jucatorul Marius Lacatus, in meciul Steaua - FCM Bacau, disputat pe stadionul "Steaua".22.04 - Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal l-a suspendat pe Marius Lacatus pina in momentul in care fotbalistul bacauan Vasile Ardeleanu isi va relua activitatea competitionala.- Presedintele FRF, Mircea Sandu, considera ca arbitrilor le-a fost frica sa-l sanctioneze pe Marius Lacatus.23.04 - Marius Lacatus a depus contestatie la hotarirea Comisiei de Disciplina a LPF de a-l suspenda pina in momentul in care Vasile Ardeleanu isi va relua activitatea competitionala 03.05 - Comisia de Apel a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis sa-l suspende pentru 15 etape pe Marius Lacatus, modificind astfel sanctiunea dictata de Comisia de Disciplina.04.05 - Conducerea clubului Steaua Bucuresti a facut recurs la hotarirea Comisiei de Apel a LPF in cazul jucatorului Marius Lacatus 17.05 - Consiliul Ligii Profesioniste de Fotbal a hotarit suspendarea judecarii "cazului Lacatus", pina in momentul in care atacantul stelist si fotbalistul bacauan vor ajunge la o intelegere 3.06- Stelistul a primit drept de joc din partea LPF
24.06 - Jucatorul stelist Marius Lacatus a fost suspendat de catre Comisia Campionatului National pe o perioada de cinci etape si amendat cu suma de 5 milioane de lei, in urma disputei pe care a avut-o cu antrenorul secund al Rapidului, Nicolae Manea, la sfirsitul finalei Cupei Romaniei . 15.07 - Comitetul Executiv al FRF a redus suspendarea jucatorului Marius Lacatus de la 5 la 2 etape :D

cum e cu luptatorii ashtea de K1?

?!
h0va

Mesajde eyewitness » Vin Iun 09, 2006 5:56 am

voinice, nu-ti raspund la mesaju stufos inserat mai sus din cel putin doo motive:

1/ esti patimas si nu poti privi obiectiv
2/ frustrarea te-mpinge dincolo de limitele penibilului
eyewitness

Mesajde Ayrton » Vin Iun 09, 2006 8:21 am

ai inca o data dreptate eye. aproape ca intotdeauna :D
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde cutuma© » Vin Iun 09, 2006 9:14 am

eyewitness scrie:voinice, nu-ti raspund la mesaju stufos inserat mai sus din cel putin doo motive:

1/ esti patimas si nu poti privi obiectiv
2/ frustrarea te-mpinge dincolo de limitele penibilului

quote.endquote.

cutuma©

Mesajde h0va » Vin Iun 09, 2006 9:35 am

vezi sensei, mi'ai shters bucata aia de mesaj :(

privind cele doua mesaje de mai sus tzi'e shi tzie clar?

?!
h0va

Mesajde memetshot » Vin Iun 09, 2006 9:39 am

poi tinere. io tzam zis fics ce tza zis ochila.
istetz frustratz ca o virginutza....vai, ieta, o pula...calmeazate, natz fost curatzi nici voi, nici noi, numa ca voi va plangetz.
laso asa
team mai intrebat. Zimi si mie care dintre urmatuarele meciuri ale stelei nu a fo blat: faru, gloria, jiu, pandurii, sportu, bacau, vaslui.
memetshot

Mesajde h0va » Vin Iun 09, 2006 9:42 am

nu raspund decat in prezenta avocatului :D

?!
h0va

Anterior

Înapoi la Fotbal Intern