Comentarii Concurs Divizia A

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde Ayrton » Joi Aug 11, 2005 7:45 am

baixinho © scrie:trebuie sa refac calculele pentru primele doua etape.

Mah Baicsu ce-i cu tine? Care doua etape? A fost doar una...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde old lord » Joi Aug 11, 2005 7:55 am

memetShol scrie:La acest punctaj se aduna bonusuri dupa cum urmeaza:
numarul total de goluri intr-un meci este intre 0 si 3: -> 5 p
numarul total de goluri intr-un meci este intre 3 si 6: -> 10 p
numarul total de goluri intr-un meci este intre 6 si 9: -> 15 p
numarul total de goluri intr-un meci este intre 9 si 12: -> 20 p
numarul total de goluri intr-un meci este intre 12 si 15: -> 30 p
numarul total de goluri intr-un meci este intre 15 si 18: -> 50 p

numarul total de goluri intr-un meci este intre 0 si 3 , adica daca numarul total de goluri este 0, 1, 2 s-au 3 (inclusiv) primesc 5p

numarul total de goluri intr-un meci este intre 3 si 6, adica daca numarul total de goluri este 4, 5, 6(inclusiv) primesc 10p

numarul total de goluri intr-un meci este intre 6 si 9adica daca numarul total de goluri este 7, 8, 9(inclusiv) primesc 15p

numarul total de goluri intr-un meci este intre 9 si 12 adica daca numarul total de goluri este 10, 11, 12(inclusiv) primesc 20p

numarul total de goluri intr-un meci este intre 12 si 15 adica daca numarul total de goluri este 13, 14, 15(inclusiv) primesc 30p

numarul total de goluri intr-un meci este intre 15 si 18 adica daca numarul total de goluri este 16, 17, 18(inclusiv) primesc 50p

daca e asa ar fi trebuit sa apara si un " INCLUSIV" pe undeva,
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde baixinho© » Joi Aug 11, 2005 9:26 am

in regulamentul folosit in campionatul trecut nu am trecut acel inclusiv si lumea a priceput despre ce este vorba.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde old lord » Joi Aug 11, 2005 10:01 am

eu nu am participat anul trecut la concurs
ce am semnalat eu mai sus se poate citi cu dublu inteles
numa bine
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde memetshot » Joi Aug 11, 2005 10:16 am

intervalul este inchis la stg si deschis la dreapta
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde old lord » Joi Aug 11, 2005 10:29 am

memetShol scrie:
Regulamentul concursului de pronosticuri, Divizia A, sezonul 2005/2006
...................................
f) Punctaje.
...................................
pentru scor: userii ce au ghicit prin scor victoria uneia dintre echipe sau remiza primesc cinci puncte. Daca ghicesc victoria unei echipe si numarul de goluri marcate de o formatie primesc 5p+Xp+1p (bonus), unde X este numarul de goluri marcate de o formatie si ghicit de user. Daca ghicesc victoria uneia dintre formatii si numarul de goluri marcate de cele doua formatii (scorul final), primesc 5p+Xp+1p (bonus)+Yp+1p (bonus) +3p (bonus pentru ghicirea rezultatului final), unde X este numarul de goluri marcate de o formatie si Y este numarul de goluri marcate de cealalta formatie.

si avand in vedere raspunsul lui baixinho de adineauri, am descoperit si aceasta omisiune

fraza aceasta

Daca ghicesc victoria uneia dintre formatii si numarul de goluri marcate de cele doua formatii (scorul final), primesc 5p+Xp+1p (bonus)+Yp+1p (bonus) +3p (bonus pentru ghicirea rezultatului final), unde X este numarul de goluri marcate de o formatie si Y este numarul de goluri marcate de cealalta formatie.

ar fi trebuit sa contina si cuvintele sau remiza , adica:

Daca ghicesc victoria uneia dintre formatii sau remiza si numarul de goluri marcate de cele doua formatii (scorul final), primesc 5p+Xp+1p (bonus)+Yp+1p (bonus) +3p (bonus pentru ghicirea rezultatului final), unde X este numarul de goluri marcate de o formatie si Y este numarul de goluri marcate de cealalta formatie.

ok, numai bine
old lord

Mesajde memetshot » Joi Aug 11, 2005 10:39 am

ar fi trebuit sa contina si cuvintele s-au remiza , adica:

tati....daca tot cauti tofelu de cacaturi, in momentul in care scrii s-au remiza ai doo optiuni
1. bagi c.b.
2. iei si tu o carte de gramatica.
in rest continua.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde old lord » Joi Aug 11, 2005 10:50 am

da ma , stupida gresala, unde dracu mi-a fost capul

mai cand particip la un concurs imi place sa stiu toate chichinetele din regulament, nu de alta dar nu-mi plac chestiile cu dublu inteles care duc la certuri/discutii aiurea

nu este cazul regulamentului de fata

insa mi-am insusit defectul asta de a diseca regulamente si legi si de a cauta toate intelesurile posibile

era sa uit, am terminat cu regulamentul
old lord

Mesajde Ayrton » Vin Aug 12, 2005 7:56 am

Hai bah terminati cu porcariile... parca nu stiti ca tot baixinho va lua primu' loc, ce dracu' ... :D
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde old lord » Vin Aug 12, 2005 3:55 pm

eyewitness scrie:Dinamo - Pandurii 5-1 (1)

dintre toti eye a fost cel mai generos cu dinamo
2 zile m-am gandit la scorul asta dar am optat pentru o varianta mai de mijloc 4-1
old lord

Mesajde baixinho© » Dum Aug 14, 2005 10:38 am

Revin.

in conditiile in care la ultimele 3-4 concursuri bonusul dat pentru ghicirea scorului final era de 3 puncte (acum s-a marit la 5 puncte), pentru prima etapa a acestei editii a campionatului am dat, din obisnuinta, 3p celor care au ghicit scorurile finale. ca urmare, trebuie adaugate cateva puncte in plus, dupa cum urmeaza:

6p: old lord (cate 2p pentru meciurile Pandurii - Farul, Sportul - CFR si Poli Timisoara - Poli Iasi)
4p: memetShol (cate 2p pentru meciurile FC National - Bacau si FC Arges - Steaua) si sly (cate 2p pentru meciurile Pandurii - Farul si Sportul - CFR)
2p: ayrton (pentru meciul Sportul - CFR), Catalanu (pentru meciul Poli Timisoara - Poli Iasi), MiG29 (pentru meciul Sportul - CFR), eyewitness (pentru meciul Poli Timisoara - Poli Iasi) si piskesu (pentru meciul FC National - Bacau).

ca urmare, Clasamentul general provizoriu, dupa prima etapa este urmatorul:
92 - old lord *
73 - memetShol
70 - ayrton
68 - Catalanu, MiG29
62 - eyewitness
60 - sly
59 - piskesu

57 - axinte
54 - nbm
48 - baixinho ©
43 - Daimon
42 - Oribilul Mosh
41 - Cristy
* cu bold sunt trecuti cei carora li s-au facut modificari.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Ayrton » Lun Aug 15, 2005 8:22 am

Pe langa meciul Sportul-CFR din prima etapa eu am mai ghicit si rezultatul meciului Poli Tm-Poli I , si in consecinta mai pune-mi te rog 2 puncte.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Lun Aug 22, 2005 2:00 pm

[quote="MiG29"]Politehnica Iaş]

[quote="old lord"]Politehnica Iaş]

~p
~p
~p

hai airtuane baga si matale un 0-3 sa fie tacamu conplet :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Ayrton » Lun Aug 22, 2005 3:14 pm

ce tot te distrezi atat? ... Parca ar avea vreo sansa sportu sa termine in clasament vreodata de acum inainte pt 1000 de ani inaintea lui Dinamo...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Lun Aug 22, 2005 3:32 pm

sportu nu, da faru are ~p ~p ~p

nu va mai ofticati bre, jtie tuata lumea ca v-ati menajat pentru nicosia :D
eyewitness

Mesajde Ayrton » Lun Aug 22, 2005 4:48 pm

n-am nici un stres cu campionatu' acum ... am altele pe cap mai importante ca sa ma oftic pt un meci cu faru... nici macar meciul de la Nicosia nu ma intereseaza prea mult...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Lun Aug 22, 2005 5:03 pm

bre airtuane, daca s-a epuizat stocu de umor de la tine de la supermarket pot sa-ti iau de la mine de la chioshc ca zace in galantare si se strica dracu nefolosit :D
eyewitness

Mesajde Ayrton » Lun Aug 22, 2005 5:11 pm

chiar as avea nevoie, sa stii...
dar hai sa nu devenim off-topic si sa-l lasam pe baicsiniu sa calculeze in liniste clasamentele pt ultimele 2 etape + contestatiile ... apropo, s-a intors din concediu sau nu inca?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Vin Aug 26, 2005 1:27 pm

ayrton scrie:Pe langa meciul Sportul-CFR din prima etapa eu am mai ghicit si rezultatul meciului Poli Tm-Poli I , si in consecinta mai pune-mi te rog 2 puncte.

Revin cu aceasta rugaminte intrucat vad ca nu ai actualizat.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde old lord » Lun Aug 29, 2005 10:19 am

baixinho ©, daca ai timp, te rog afiseaza azi etapa 5 pe subiectul Concursul de pronosticuri, Divizia A, editia 2005/2006 , de maine nu cred ca voi mai avea acces la net 2 saptamani

multumesc

etapa 5 se joaca pe 10 septembrie
etapa 6 se joaca pe 17 septembrie?
old lord

Mesajde baixinho© » Lun Aug 29, 2005 10:30 am

etapa a 5-a o voi afisa in prima zi a saptamanii in care se joaca. daca vrei, baga rezultatele pe comentarii, dar incearca sa respecti programul pe viitor.
ANTI

baixinho©

Mesajde old lord » Lun Aug 29, 2005 11:24 am

ETAPA 5
Poli Iasi - Farul (1-0) 1
Dinamo - FCM Bacau (3-0) 1
Pandurii Tg. Jiu - Steaua (0-2) 2
Otelul - Rapid (0-1) 2
Poli Timisoara - Gloria (3-0) 1
FC National - CFR Cluj (1-2) 2
FC Arges - Sportul (1-0) 1
FC Vaslui - Jiul (2-0) 1
old lord

Mesajde baixinho© » Lun Sep 05, 2005 7:38 am

Etapa a 5-a
Poli Iasi - Farul
Dinamo - FCM Bacau
Pandurii Tg. Jiu - Steaua
Otelul - Rapid
Poli Timisoara - Gloria
FC National - CFR Cluj
FC Arges - Sportul
FC Vaslui - Jiul

* old lord a fost cel mai harnic, in conditiile in care a anuntat ca nu va ami avea net o perioada mai lunga de timp.
ANTI

baixinho©

Mesajde Daimon » Lun Sep 12, 2005 1:30 pm

keshule, doar un lucru vreau sa-tz spun: 4-0 :D
Daimon

Mesajde piskeshu » Lun Sep 12, 2005 1:45 pm

Daimoane, urmeaza Cluju! :D Aia o fost nimereala.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Ayrton » Joi Sep 29, 2005 4:04 pm

don shef, ce facem cu clasamentul dupa etapa de sapt trecuta... hai, ca ai facut si tu ceva punte...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde piskeshu » Joi Sep 29, 2005 4:07 pm

piskeshu scrie:Daimoane, urmeaza Cluju! :D Aia o fost nimereala.

Si Cluju a urmat intr-adevar! ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde baixinho© » Joi Sep 29, 2005 4:37 pm

il fac, nea, il fac, da n-am avut timp. nici de formula 1 nu m-am preocupat.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Sep 29, 2005 5:16 pm

ce facem cu clasamentul dupa etapa de sapt trecuta

cand tzo pierde echipa favorita cu 5-2, numa si numa din cauza arbitrajului, iti garantez ca nu-ti va arde de clasamente, da? ~p
eyewitness

Mesajde Ayrton » Vin Sep 30, 2005 8:11 am

las ca acum e fericit... cu uite s-au razbunat pe olandeji!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal Intern