Ghioane - atac cerebral
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ghioane - atac cerebral
Tiberiu Ghioane a suferit ieri un atac cerebral in timpul cantonamentului din Portugalia si mai are sanse mici de a juca fotbal.
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
-
AxinTe - Junior Member
Tiberiu Ghioane a fost internat de urgenţă, ieri, intr-un spital din Faro după ce a suferit un accident cerebral in cantonamentul lui Dinamo Kiev din Portugalia. El acuzase timp de mai multe zile stari febrile, dureri puternice de cap si ameteli. "Cu citeva seri in urmă, a avut momente in care delira. Pe 29 ianuarie nu s-a mai prezentat la antrenament", a declarat coechipierul lui Ghioane, Florin Cernat.
La inceput, medicii lusitani au crezut că e vorba de o banală răceală, insă, in urma analizelor, i-au depistat un cheag de singe pe creier. Diagnosticul este de microtromboză cerebrală, doctorii aratindu-se rezervati in legatura cu sansele romanului de a mai juca fotbal. Tot medicii de la spitalul din Faro le-au spus oficialilor lui Dinamo Kiev că, din cauza presiunii atmosferice, Ghioane putea să moară in avionul care l-a adus in Portugalia.
sursa : (gsp)
La inceput, medicii lusitani au crezut că e vorba de o banală răceală, insă, in urma analizelor, i-au depistat un cheag de singe pe creier. Diagnosticul este de microtromboză cerebrală, doctorii aratindu-se rezervati in legatura cu sansele romanului de a mai juca fotbal. Tot medicii de la spitalul din Faro le-au spus oficialilor lui Dinamo Kiev că, din cauza presiunii atmosferice, Ghioane putea să moară in avionul care l-a adus in Portugalia.
sursa : (gsp)
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
-
AxinTe - Junior Member
e nasoala treaba. mai aveti informatii si aici.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nu trebuie pus intotdeauna rău' inainte, cu puţină şansă poate că recuperarea va fi totală şi işi va putea continua cariera.
mi se pare mizerabil faptu' că pană şi in momente de genul ăstuia, mai marii de prin federaţie caută să se folosească de atenţia acordată de presă şi pozează in binefăcătorii pulii.
mă refer la declaraţia dată ieri sau alalteri cum că tatal lui Ghioane va fi căutat prin interpol datorită memoriului depus de ei... vai dom'le ce oameni, ce caracter!
mi se pare mizerabil faptu' că pană şi in momente de genul ăstuia, mai marii de prin federaţie caută să se folosească de atenţia acordată de presă şi pozează in binefăcătorii pulii.
mă refer la declaraţia dată ieri sau alalteri cum că tatal lui Ghioane va fi căutat prin interpol datorită memoriului depus de ei... vai dom'le ce oameni, ce caracter!
- nodingat
7 mesaje
• Pagina 1 din 1