Divizia A 2003-2004, rezultate si comentarii

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Divizia A 2003-2004, rezultate si comentarii

Mesajde Ayrton » Joi Iun 26, 2003 4:47 pm

Iata ca s-a decis si data startului viitoarei editii a campionatului: 9 august 2003.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

2308

Mesajde baixinho© » Joi Iun 26, 2003 4:58 pm

ar fi misto ca in prima etapa Rapid sa joace cu steaua sau dinamo. nu de alta, da macar sa fie o treaba misto. pe 30 iulie si pe 6 august joaca in al doilea tur preliminar a lu Sampion Lig, pe 2 august este Supercupa Romaniei (cu dinamo) si ar fi pacat sa nu joace patru meciuri tari de tot in 11-12 zile.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

!!!

Mesajde Ayrton » Vin Iun 27, 2003 11:53 am

Si mai misto ar fi daca ar castiga meciurile cu belgienii aia si ar pierde tot pe plan intern... :) :D

Insa parca prevad ca Rapiduletul (cu litera mare, vezi?) o face lata cum numai el stie si pierde toate cele 4 meciuri .
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Re: !!!

Mesajde deampulea » Sâm Iun 28, 2003 4:25 am

Initial trimis de ayrton
o face lata cum numai el stie si pierde toate cele 4 meciuri .

mai stiu eu o echipa care stie si ea asa ceva... si inca si mai bine (a se citi mai mult de 4) airtoane

cred ca ai glumit baixinho, cu faptul ca ar terbui sa joace cu steaua si dinamo la inceput.... s-ar putea pierde din atractivitatea campionatului in acest fel (atata cat mai este)

spre sfarsit... atunci e fain
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

2391

Mesajde baixinho© » Mar Iul 08, 2003 5:47 pm

aveti programul campionatului diviziei a, sezonul 2003/2004 in atajment.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Ayrton » Mie Iul 09, 2003 7:59 am

E, uite ca pana la urma Steaua incepe cu Rapid in etapa a doua in "deplasare" si cu Dinamo in etapa a treia "acasa", insa am pus ghilimele intrucat se pare ca in primele 6-7 etape atat Steaua cat si Rapid isi vor disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul 23 August, intrucat arenele proprii sunt in reparatii.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Mie Iul 09, 2003 8:37 am

Incepind din acest sezon, Divizia A revine la sistemul de retrogradare direct. Ca urmare a restructurarii campionatului, s-a renuntat la formula cu doua echipe retrogradate direct si alte doua obligate sa dispute barajul. In editia 2003-2004 vor “picaâ€Â
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde scobarul » Mie Iul 09, 2003 1:37 pm

si acuma ca nici FIFA nu a reusit sa-l dea jos pe nea mitica:)sa vedeti spre ce culmi marete si glorioase o sa ne poarte :a
sa nu se supere cineva daca o sa pierdem calificarea la europene si apoi (inca odata )la mondiale s.a.m.d,important e ca nimeni nu si-a pirdut scaunul de sub cur;n
importnat e sa nu piarda osul cel mare ca sa aiba ce roade in continuare...cit despre fotbalul romanesc,D.zeu cu mila.....:fuck:
scobarul
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Iul 25, 2003 1:01 pm

ehe....ce ba nea Mitica da cu stangu'n dreptu? Macar de ar avea si jucatorii aceeasi nesimtire si tupeu ca nea Mitica. Macar asta vrea ceva...jucatorii dupa ce dau de banuti ii fut cum numa ei stiu si ce e mai frumos ca ne fut noua creierii....
Acum revenind la campionat: e bine ca au ramas doar 16 echipe. daca era dupa mine 3 picau direct si 3 jucau baraj. atunci sa vedeti blaturi si fotbal ...:)
cam aiurea ca steaua joaca in etapa 2 si 3 meciurile tari...era mult mai fain sa le fi juat ceva mai tarziu, dar asta e.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

2609

Mesajde baixinho© » Mie Aug 06, 2003 8:29 am

selecteaza, foca
copiati de aici programul turului. ar fi bine sa va miscati repede, deoarece nu stiu cat o sa mai fie linkul activ.

multumesc pentru atentie
ANTI

baixinho©

Adevarul !

Mesajde Trade M. » Sâm Aug 09, 2003 2:01 pm

Mai baieti ! Va cam grabiti ! Sa va explic eu cum sta treba :
Fotbalul romanesc este ca o masina ! La volan este nea Mitica ! Aceasta "masina" (fotbalul romanesc) merge inainte ! Cu o viteza foarte mare !
P.S. In fata e o prapastie !:o
Trade M.
Junior Member

2647

Mesajde baixinho© » Dum Aug 10, 2003 11:59 am

selecteaza, foca, selecteaza
Etapa 1:
FC Arges - Dinamo 2-1 (1-0); Bilasco (25), Dicí£ (66-p) / Bí£rcí£uan (56).
Ceahlí£ul Piatra-Neamt - Petrolul Ploiesti 4-1 (3-0); Nemtanu (11), Serban (15, (44), Solomon (47) / Todoran (74-p).
Otelul Galati - Universitatea Craiova 0-1 (0-1); Njock (4).
Apulum Alba Iulia - Poli AEK Timisoara 0-0.
FCM Bací£u - Gloria Bistrita 0-3 (0-0); Coroian (48-p), Negrean (53), Minteuan (83).
Meciurile FC Oradea - Rapid, FC National - Farul si Steaua - FC Brasov se joaca in cursul zilei de azi.
Nu fac clasament, ca ar fi absurd. Pe primul loc este echipa care a castigat la cea mai mare diferenta de scor.

evident, multumex pentru atentie
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 10, 2003 12:10 pm

Am ascultat la radio cele 3 meciuri de ieri de la ora 18 , am vazut prima juma de ora din Arges - Dinamo si ultima juma de ora din Bacau - Bistrita.

Meciul de la Bacau (cat am vazut din el) a fost superb. Ziceai ca e din Premiereship. Era deja 2-0 pt. ardeleni si se juca cu garda jos.Ocazile se succedau cu mare repeziciune la ambele porti.
Gigi , esti obosit rau. Dupa ce ai uitat ca era thread cu Mutu....acum ne zici ca Bacau a invins cu 3-0.
De la bacauani mi-a placut foarte mult de Lovin....care a alergat enorm de mult....facand ambele faze. Plus ca a avut cateva suturi foarte periculoase.

Dupa parerea mea Florin Lovin (in varsta de 21 de ani) va ajunge la nationala. E bun rau.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Dum Aug 17, 2003 8:37 am

Un rezultat care ma face sa regret, oarecum, ca am optat pentru victoria Nationalului contra lui Dinamo : 4-1 din partea Brasovului, un scor care imi place, dar care mi-a cam incurcat socotelile :D
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

2747

Mesajde baixinho© » Dum Aug 17, 2003 11:25 am

selecteaza, foca, selecteaza
Rezultate si marcatori:
Petrolul - FC Arges 1-0 (1-0)
A marcat: C. Crí£ciun (18-p)
FC Brasov - FC National 4-1 (2-0)
Au marcat: Baicu (12), Bodea (19), Buga (75), Iorga (89) / Savu (62).
Poli AEK - Ceahlí£ul 0-0
Gloria Bistrita - Apulum Alba Iulia 0-1 (0-1)
A marcat: Gí£ldean (45).
Universitatea Craiova - FCM Bací£u 0-0
Farul Constanta - Otelul Galati 1-1 (0-1)
Au marcat: Bí£lasa (48) / Gurití£ (42).
Meciurile Dinamo - FC Oradea si Rapid - Steaua se joaca diseara.

evident, multumex pentru atentie
ANTI

baixinho©

Un meci frumos. o victorie superba !

Mesajde Trade M. » Dum Aug 17, 2003 8:30 pm

Initial trimis de baixinho
Gloria Bistrita - Apulum Alba Iulia 0-1 (0-1)
A marcat: Gí£ldean (45).

Apulum isi merita locul in A
Si titlu' pe care-l va lua ! :o
Bravo ! Asta-i echipa mea !
Mosh-ule, parerea ta ?
Trade M.
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Aug 18, 2003 9:14 am

Ca sa-l completez pe baicsu,
Dinamo-Bihor 1-0 (Vl.Munteanu)
Rapid-Steaua 1-1 (Badoi/Pitu)
***D I N A M O!!!***
Ayrton

:

Mesajde Ayrton » Lun Aug 18, 2003 5:07 pm

Referitor la derby-ul etapei Rapid-Steaua, am vazut pe fanclub Steaua ca unii abereaza la greu ca i-a furat arbitrul pe ros-albastrii.
Tin sa precizez ca n-am vazut prima repriza (ajungand la TV la pauza intrucat am fost in "Stefan cel Mare"), dar din postura mea de impartial fata de cele doua adversare, singura faza in care arbitrii au defavorizat flagrant o echipa e cea de la golul lui Bratu, echipa furata fiind Rapid, nicidecum Steaua.
Meciul insa mie nu mi-a placut deloc, repriza a doua neavand nici pe departe spectacolul asteptat la un asemenea meci, fiind chiar de nivelul Petrolul-Arges si mult sub Brasov-National. Numai orgoliile din tribuna au facut sa dea un pic de dramatism meciului, ca in rest... Nu zic ca Dinamo ar fi peste cele doua, dar de la Real Madrid-ul Romaniei si de la Real Giulesti asteptam mult mai mult la un meci direct.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

2866

Mesajde baixinho© » Sâm Aug 23, 2003 8:51 pm

nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
rezultatele de pana acum din etapa a treia:
craiova - gloria bistrita 3-0 (njock 28, 33, badea 54)
otelul - fc brasov 2-1 (iacob 17, marginean 65 / buga 71)
steaua - dinamo 1-0 (raducanu 50)
fc bihor - petrolul 0-0
arges - poli 1-1 (dica 12-p / balace 88)
ceahlaul - alba iulia 3-0 (solomon 17, burdujan 55, tanase 80)

marcatorii sunt luati de pe http://www.livescore.com

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

baixinho©

Mesajde Raspopitu » Dum Aug 24, 2003 11:45 pm

baixinho permite-mi sa ce corectez....

arges - poli 1-1 (dica 12-p / balace 88)

Nu balace ci Silvasan.

10x pt atentie

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Aug 25, 2003 1:52 pm

Ati uitat de meciul cu cele mai multe goluri:

FCM Bacau 4 3 Farul C-ta
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde eyewitness » Joi Aug 28, 2003 8:13 am

aseara am asistat la un meci frumos intre national si rapid mult mai dinamic decat steaua - dinamo de sambata cu mult mai multe faze de gol. rapid a castigat cu 2-0 dar n-as putea spune ca meritat avand in vedere fazele de gol ale gazdelor. norocul fu de partea giulestenilor.

la faza penaltiului oare initial nu a fost joc periculos la atacantul rapidist si ulterior fault de portar?
eyewitness

Mesajde the_big » Joi Aug 28, 2003 10:17 am

Rapid a jucat mai bine .....Nationalul este o echipa buna ,Dinamo are meci greu cu ei duminica !
the_big
Junior Member

2918

Mesajde baixinho© » Joi Aug 28, 2003 12:58 pm

Initial trimis de eyewitness
la faza penaltiului oare initial nu a fost joc periculos la atacantul rapidist si ulterior fault de portar?

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

incerc sa fiu subiectiv: intr-o prima faza si eu am crezut ca a fost joc periculos, dar m-am razgandit deoarece
1. Niculae se uita numai la minge, iar intentia lui a fost sa joace obiectul muncii, nicidecum sa-si creeze un eventual avantaj daca il "speria" pe portarul advers si
2. Popa a sarit cu mainile la minge, nu cu fata; in plus, nu era in zona de protectie a portarului (careul de sase metri), cum s-a intamplat la faza din prima repriza, cand Dossey a scapat mingea, a prins-o in doi timpi, iar Chihaia a sarit cu picioarele inainte (ma rog, expresia este fortata, a intrat prin alunecare). mai multe comentarii de-ale mele, pe threadul de pe forumul dedicat echipei Rapid.

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui thread ©
ANTI

baixinho©

2970

Mesajde baixinho© » Lun Sep 01, 2003 11:20 am

nu mai selecta, ma, ca cine stie ce mai selectezi ©

nu pot sa nu remarc ca este al patrulea meci meci consecutiv (din tot atatea etape in aceasta editiei a Divizie A) in care echipa FC National este penalizata cu un penalty. cred ca arbitrii au ceva cu Zenga si cu Olaroiu, altfel nu imi explic.

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Lun Oct 20, 2003 2:53 pm

ba ce etapa de kko...o singura victorie a gazdelor si o gramada de egaluri...
astia de la apulum se tin de poante: 4 victorii in deplasare si una singura acasa. au cochetat si cu primul loc. cine ar fi crezut asa ceva? sincer sa fiu ii vedeam pe la coada campionatului...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 3:13 pm

Iar Timisoara au 6 egaluri din 9 meciuri. :cry:

Ii poate blama cineva ? Dar totusi sunt la un pas de retrogradare....cu egalurile astea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Oct 20, 2003 3:55 pm

mda...6/9...pai daca-i cheama AEK. :)
in rest se vede situatia aiurea a craiovei..astia nu mai pica odata?
rapidu incepe sa ajunga la adevarata ei valoare (adica undeva la locurile 5-10)
Dinamo da multe goluri, dar nu stu cum s-ar comporta contra unei defensive mai incapatanate...oricum ei joaca la spectacol
La Steaua Piturca incearca sa joace la scor...dai unu nu iei nici unu (la fel ca Luce). si se observa ca Steaua nu a luat decat 4 goluri in 8 etape+4 meciuri in UEFA + unu in cupa. cel mai misto e ca un gol l-a luat de la vraistarii de Neman..
Nationalu- lipsa banilor se vede...
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 4:04 pm

Craiova sa pice ? pai n-ai vazut aseara Recursu' ? Mititelu a zis ca in 2-3 ani iau campionatu ! :D
e pus pe fapte mari...sau iar or fi vorbe ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Oct 20, 2003 5:48 pm

Cine a zis? Mititelu? Pai cine dracu e Mititelu in fotbalul romanesc? Un fost sef de galerie imbogatit fraudulos prin afaceri dubioase cu camata, trafic de droguri si prostitutie si care a ajuns presedinte (???) la echipa unei mari dezamagiri.... Daca si anonimul asta e luat in serios atunci e grav... La puscarie cu el!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Următorul

Înapoi la Fotbal Intern