Cine va castiga titlul?
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cine va castiga titlul?
Care echipa credeti ca are sanse mari si va castiga titlul de campiona in Anglia?
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Dragul meu Bobo,e frumos ca...initiatorul threadului sa isi spuna primul parerea ! Asa sa stii !
......
Eu am votat cu pasarile de le zice ...cormorani . Ce sa ne mai ascundem dupa deget ? Cu Liverpool FC ! :yD
Chiar daca sunt un suporter Man U..imi doresc ca anul acesta sa ia Liverpool,pentru ca nu a mai luat demult. Arsenal si Man U..tot au luat in ultima vreme !
Cine nu a ascultat Pink Floyd - Fearless sa asculte ! Vedetzi voi de ce !
......
Eu am votat cu pasarile de le zice ...cormorani . Ce sa ne mai ascundem dupa deget ? Cu Liverpool FC ! :yD
Chiar daca sunt un suporter Man U..imi doresc ca anul acesta sa ia Liverpool,pentru ca nu a mai luat demult. Arsenal si Man U..tot au luat in ultima vreme !
Cine nu a ascultat Pink Floyd - Fearless sa asculte ! Vedetzi voi de ce !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pentru ca anul tercut a terminat pe un - as zice eu - rusinos loc 3, Manchester TREBUIE sa-si adauge in vitrina un nou titlu de campioana a Angliei!
Bine, io sper sa ia si Liga Campionilor anu' asta, da' cand iau bataie cu 3-0 de la jidani, dracu' mai stie la ce sa se astepte...
Bine, io sper sa ia si Liga Campionilor anu' asta, da' cand iau bataie cu 3-0 de la jidani, dracu' mai stie la ce sa se astepte...
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
mergand pe principiul mirelei
cine vreau eu: Leeds-ul lui viduka, kewell shi smith
cine cred: Arsenal
cine vreau eu: Leeds-ul lui viduka, kewell shi smith
cine cred: Arsenal
-
cutuma© - Mesaje: 3047
vreau si eu sa castige leeds, mare pacat ca l-au dat afara pe o'leary, dar cred ca liverpool are sanse mai mari...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Manchester
Manchester,eu as fi vrut Liverpool dar sunt slabuti,pacat....
-
PATTEU - Junior Member
Nu mai tot vb de Leeds cu echipa lor de norocosi. Cum sa cashtige leeds campionatul dupa ce s-au calificat in sferturi in FA Cup intr-un meci cu Crystal Palace echipa din nat.1 cu arbitrul de partea lor. Pt cei care nu au vazut maciul sau faze nu ma contrazice-ti...Eu cred ca Arsenal lui Henry va lua titlul anul asta. O merita
ps Liverpool-Crystal Palace 0-2
ps Liverpool-Crystal Palace 0-2
-
tUdOrUK - Junior Member
Yo vreau Manchester si cred ca va castiga Manchester,dar la mare lupta
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
De cand e Mut-two la Chelsea am inceput sa tin cu ea...
Desi am votat Manchester United...ca e o echipa mult mai buna...
Desi am votat Manchester United...ca e o echipa mult mai buna...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
asta e un pool despre campionatul trecut....cand eu am votat cu Liverpool...care nici macar Champhions League nu au prins. dar au prins UEFA si i-au eliminat pe Magica.
anu asta....indubitabil "The Guns". poate termina campionatu fara infrangere....cum facea Dinamo pe la inceputul anilor 90 in Romania.
anu asta....indubitabil "The Guns". poate termina campionatu fara infrangere....cum facea Dinamo pe la inceputul anilor 90 in Romania.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
editia asta de campionat e jucata. nu prea mai are ce sa se intample. Man U au facut egal iar Arsenal au castigat di'nou. Poate doar lupta pt. locul 3 dintre Chelsea si Man U sa mai intereseze pe cineva. Si lupta pentru locul 4, aducator de prezentza in turul 3 preliminar Champhions League. sper sa-l ia Newcastle.
-
Moshule lupta dentre Man United shi Chelsea ie pentru locu 2 shi cred io ca va castiga Man United.Arsenal,la al 27 meci consecutiv fara infrangere are cred io 90%sanse la titlu.Iera shi cazu,ca au cea mai buna echipa din Premier,fara discutzie
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
da. lupta este pentru locul 2, care oricum nu cred ca are vreo importantza. momentan Chelsea e pe 2, avand un golaveraj superior fatza de Man U cu un singur gol. in rest acelasi numar de puncte. uitandu-ma pe clasament observ ca pt. locu 4 se bat vreo 4-5 formatii....dar in prezent este ocupat de cotzofene.
-
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Fotbal International