Scopul acestui thread este acela de a purta discutii pe marginea editiei viitoare de campionat. Nu vor fi acceptate posturi de genul "Eu vreau sa castige campionatul Manchester United" sau mai stiu eu cine. Evident, posturile argumentate, nu vor fi sterse ("Cred ca o sa castige campionat Chelsea, deoarece a transferat multi jucatori valorosi, iar Arsenal a ramas fara Vieira, care a plecat la Real Madrid").
editia viitoare de campionat incepe in ziua de 14 august si va oferi un meci cu scantei: Chelsea - Manchester United. altfel spus, vor fi fata in fata ocupantele locurilor doi si trei de la finele editiei trecute. cred ca Alex Fergusson va folosi echipa a doua, deoarece pe 8 august Manchester va juca Supercupa Angliei (cu Arsenal), iar pe 11 intalneste Dinamo in prima mansa a celui de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor.
celelalte meciuri din prima etapa sunt:
Portsmouth - Birmingham City
Bolton Wanderers - Charlton
Norwich City - Crystal Palace
Manchester City - Fulham
Tottenham - Liverpool
Middlesbrough - Newcastle
Aston Villa - Southampton
Blackburn - West Bromwich Albion
Everton - Arsenal
Premiership, sezonul 2004/2005
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Premiership, sezonul 2004/2005
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixinho © scrie: cred ca Alex Fergusson va folosi echipa a doua, deoarece pe 8 august Manchester va juca Supercupa Angliei (cu Arsenal), iar pe 11 intalneste Dinamo in prima mansa a celui de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor.
Ce prostie mai e si asa, ca va folosi echipa a doua ? Va folosi ce are mai bun...pt. ca e mult mai important un meci de campionat...decat meciul cu Dinamo...sau Supercupa care oricum e ceva mai mult amical. (apropos..Arsenal nu a facut event anu' trecut ? de ce se mai joaca supercupa ? )
Pana la urma Ronaldo va juca ? Sau e la Athena 2004 cu nationala Portugaliei, vicecampioana europeana en-titre ?
Eu si in acest an voi sustine cotofenele si sper sa prinda un loc de Champhions League, loc pe care in editia trecuta l-au pierdut in'extremis in fata cormoranilor.
Din pacate cei mai multi dintre noi nu receptioneaza Telesportul, asa ca vor pierde meciurile televizate in direct din Premiership.
A...si inca ceva. Am mai spus dar repet . Campionatul englez de fotbal e preferatul meu dintre toate campionatele lumii. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu,Arsenal nu a facut eventul.Manchester United au castigat cupa invingand in finala echipa de liga a 2-a Millwall cu 3-0.A marcat Ruud Van Nistelrooy de 2 ori,dupa ce Cristiano Ronaldo a deschis scorul.
Eu ca de obicei voi sustine echipa mea preferata,adica Manchester United,dar nu cred ca se vor impune in sezonul asta.E greu.Cred ca Arsenal va castiga si anul asta cu toate ca Viera a zis "Drum bun".Oricum inceputul pt Manchester va fi f greu,pt ca au probleme mari cu echipa.Multi jucatori care nu vor juca in acest inceput de sezon.Oricum sa nu vad pe Chelsea in top(frumos ar fi),dar vor fi si ei acolo ca Abramovici vrea performanta si daca nu i se da....
Atat deocamdata.
Numa bine
Eu ca de obicei voi sustine echipa mea preferata,adica Manchester United,dar nu cred ca se vor impune in sezonul asta.E greu.Cred ca Arsenal va castiga si anul asta cu toate ca Viera a zis "Drum bun".Oricum inceputul pt Manchester va fi f greu,pt ca au probleme mari cu echipa.Multi jucatori care nu vor juca in acest inceput de sezon.Oricum sa nu vad pe Chelsea in top(frumos ar fi),dar vor fi si ei acolo ca Abramovici vrea performanta si daca nu i se da....
Atat deocamdata.
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Vieira a zis "Drum bun" celor de la Real Madrid, poate, ca a ramas la Arsenal. 

ANTI
-
Ai de capu' meu.Deci a ramas...si ghiciti cine castiga titulul in Anglia.Eu totusi inca sper si chiar se poate.In Anglia totul e posibil.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
pai da. nu a zis nimeni ca nu este posibil ca Arsenal sa castige titlul in Anglia. 

ANTI
-
Ai dreptate Raspopitule. Millwall aia joaca in UEFA...Manchester fiind angrenati in Champhions League.
Dupa mine Man U au lot mai puternic decat Chelsea, dar dupa cum am vazut si in meciu cu Dinamo sufera o gramada de indisponibilitati.
Dupa mine Man U au lot mai puternic decat Chelsea, dar dupa cum am vazut si in meciu cu Dinamo sufera o gramada de indisponibilitati.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
parerea mea este ca Chelsea va castiga campionatul in acest an
este lider detasat si joaca un fotbal destul de frumos
oricum pot sa-si ia gandul deja de la CL, deoarece Barí§a le va da o lectie de fotbal (asa cum a facut si cu real :B)
Iata primele 6 clasate la sfarstiul acestui an:
1. Chelsea 46
2. Arsenal 41
3. Everton 40
4. Manchester U 37
5. Middlesbrough 32
6. Liverpool 31
initial vroiam sa le scriu doar pe primele 5, dar am observat ca Liverpool este doar pe 6 :lol: si cred ca nu trebuie sa lipseasca din acest clasament, chiar daca acum merge ceva mai rau
(ce bine se descurca ''fratii'' lor, Everton :j )

Iata primele 6 clasate la sfarstiul acestui an:
1. Chelsea 46
2. Arsenal 41
3. Everton 40
4. Manchester U 37
5. Middlesbrough 32
6. Liverpool 31
initial vroiam sa le scriu doar pe primele 5, dar am observat ca Liverpool este doar pe 6 :lol: si cred ca nu trebuie sa lipseasca din acest clasament, chiar daca acum merge ceva mai rau

-
Catalánul - Mesaje: 625
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Fotbal International