Idee interesanta si se pare ca primu e 80% sigur la Juve din Ianuarie, pe cand Mutu depinde de el.
Parerea voastra?
Si inca ceva Bayern il vrea pe Contra, dar inca n-a facut oferta.
Chivu si Mutu la Juventus din ianuarie?
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Initial trimis de Administrator
Contra trebuie sa ramana la Milan, restul poa sa plece la Juve, ca nu e chiar de colo :drool:
Eu zic totusi ca Bayern e de vreo 5 ori mai tare ca Milan acum si in plus ei au castigat Champions League anu' trecut nu? si sunt cea mai tare echipa din europa acum, (cotata de uefa cel putin)

-
Aragorn - Junior Member
Ma ar fi bine daca am mai avea si noi niste jucatori la niste echipe importante.
Dar ar fi si mai bine daca astia care sunt sau vor fi sa si joace. Mutu o sa frece banca la Juve, care se pare ca mai e interesata de Olisadebe si Muzzi.
Mai degraba re nevoie Milan de un atacant decat Juve. Cat despre Chivu, o'm trai s'om vedea. Nu cred ca pleaca nicaieri pana la vara.
Dar ar fi si mai bine daca astia care sunt sau vor fi sa si joace. Mutu o sa frece banca la Juve, care se pare ca mai e interesata de Olisadebe si Muzzi.
Juventus chief executive Luciano Moggi has revealed his determination to sign £10 million-rated Udinese striker Roberto Muzzi, while dismissing reports linking Igor Tudor
Mai degraba re nevoie Milan de un atacant decat Juve. Cat despre Chivu, o'm trai s'om vedea. Nu cred ca pleaca nicaieri pana la vara.
- Werde
- Junior Member
parca am mai trimis un mesaj pe aici; oricum cred ca ar fi tare misto sa ajunga la Juve desi n-o sa se intample; dupa ultimele zvonuri e 50% jucatorul Romei.
Cat despre Mutu: mai bine ar ramane la Parma.
Cat despre Mutu: mai bine ar ramane la Parma.
El condor pasa!
- Remy
- Junior Member
Hm... am descoperit threadul asta... iata ca la peste 3 ani de la deschiderea lui inca mai este de actualitate problema... Mai mult in cazul lui Mutu, dar si pe chivu l-ar dori Capelo, dar sincer nu stiu de ce, ca la cat de mult e accidentat zici ca e "Bibelou de Portelan"...
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Chivu la Madrid!
Poate Chivu se duce chiar la Real Madrid...sa vedem incodata!
P.S.:La multi ani!
P.S.:La multi ani!
Penalti si cartonas rosu!
-
Santos - Junior Member
Chivu Ar Trebui Sa Ramana La Riomma, Pt Ca Sunt Sanse Sa-i Bage In B!!! Oricum Joi Le Vom Rupe Picioarele !!!! Avanti Lazio !!!! Mutu Ar Trebui Sa Nu Mai Racaie Peretii Dupa Prafuri Daca Mai Vrea Sa Joace Undeva....
- IRR.87
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Fotbal International