Echipa mea preferata inca de pe vremea cand era Dan Petrescu acolo.
Transferul lui mutu la Chelsea la inceput mi s-a parut nepotrivit dat fiind faptul ca el e cam scandalagiu si nu se potriveste cu spiritul acestei echipe , dar acum il gasesc benefic.
Se pare ca banii il fac pe Mutu sa joace fotbal....
Pt mine Chelsea inseamna fotbal iar fotbalul e Chelsea...
Chelsea
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Din punctul meu de vedere , farmecul lui chelsea a disparut odata cu venirea lui Abramovic in Anglia. Totul a devenit o afacere iar mandria lor de londonezi a disparut odata cu venirea acestori mercenari .... Grupul Headhunters a facut legea la nivelul hooliganilor englezi ,multi ani, iar infiltrarile lor in sectorul destinat oaspetilor au facut istorie...De altfel au existat multe documentare create pentru a distruge mitul Hh,dar cine are cap a inteles adevaratul farmec al londonezilor.....c'mon the blues!!
- IRR.87
- Junior Member
eu cred ca-i invers,farmecul lui Chelsea a aparut o data cu venirea rusului si jucatorilor pe care el ia cumparat,la ora actuala Chelsea este una dintre cele mai bune echipe...
sigur va castiga campionatul angliei si va trece de barí§a in CL.
sigur va castiga campionatul angliei si va trece de barí§a in CL.
Istoria incepe sa se razbune...
-
ValiEnte - Mesaje: 796
aha... si marmota invelea ciocolata in staniol :rolleyes:ValiEnte scrie:chelsea va trece de barí§a in CL.
chelsea probabil va castiga campionatul si nimic mai mult (cu ajutorul arbitrilor bineinteles, vezi meciul de sambata trecuta: Liverpool - Chelsea :p)
-
Catalánul - Mesaje: 625
Chelsea cred ca deja este campioana.... e la 10 puncte distanta de Arsenal si la 11 de Manchester... nu vad cum ar putea pierde cel de-al 2-lea titlu din istoria ei
Azi Mourinho a fost in tribuna la meciul Barí§a - R. Sociedad 1-0 ca sa ia notite in vederea meciului din CL
e bine ca a prins o zi mai proasta a catalanilor si nu prea a avut ce vedea in jocul acestora :j

Azi Mourinho a fost in tribuna la meciul Barí§a - R. Sociedad 1-0 ca sa ia notite in vederea meciului din CL

-
Catalánul - Mesaje: 625
lar putea pierde cum la pierdut madridul anul trecut :yD
Chelsea a demonstrat ca este in forma si va trece si de Barí§a
anul trecut rusul a vrut sa ofere 90 de milioane pt Ronaldiho ;B si dupa meciul vazut aseara cred k sa bucurat ca nu si-a prapadid bani pe el...si a vazut si el k Ronaldiho nu merita ;B
Chelsea a demonstrat ca este in forma si va trece si de Barí§a
anul trecut rusul a vrut sa ofere 90 de milioane pt Ronaldiho ;B si dupa meciul vazut aseara cred k sa bucurat ca nu si-a prapadid bani pe el...si a vazut si el k Ronaldiho nu merita ;B
Istoria incepe sa se razbune...
-
ValiEnte - Mesaje: 796
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Fotbal International