Campioanele din Europa:
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Campioanele din Europa:
Pana acum se cunosc doua campioane din Europa:
Sporting in Portugalia (Boloni antrenor)
Galatasaray in Turcia (Lucescu antrenor)
Sporting in Portugalia (Boloni antrenor)
Galatasaray in Turcia (Lucescu antrenor)
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Eu dau urmatoarele pronosticuri :
Anglia - Arsenal London
Germania - Borusia Dormund
Italia - Internationale Milano
Romania- FC National :p
In Franta situatzia este incredibila...titlul se va decide in ultima etapa...cand ocupantele locurilor 1 si 2..se intalansec in meci direct (Lyon si Lille..daca nu ma insel )
Anglia - Arsenal London
In Franta situatzia este incredibila...titlul se va decide in ultima etapa...cand ocupantele locurilor 1 si 2..se intalansec in meci direct (Lyon si Lille..daca nu ma insel )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Si sa mai spunem ca Valencia o sa castige titlul in Spania ! Am dreptate,Bobo ?
Saracii Real.....au ramas fara Cupa Regelui....raman fara campionat.....si poate le face vreo surpriza Leverkusen in finala UEFA Champhions League (asta daca se califica).
Saracii Real.....au ramas fara Cupa Regelui....raman fara campionat.....si poate le face vreo surpriza Leverkusen in finala UEFA Champhions League (asta daca se califica).
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Cred ca o situatie ca asta de anul asta nu s-a mai intilnit de foarte foarte multi ani... in toate campionatele puternice, mai e o etapa (sau doua), si inca nu s-a decis nici o campioana... incredibil! Asa da final de sezon!
Pronosticurile mele:
Anglia - Arsenal
Italia - Juve
Spania - Valencia
Germania - Borussia
Franta - Lyon
Pronosticurile mele:
Anglia - Arsenal
Italia - Juve
Spania - Valencia
Germania - Borussia
Franta - Lyon
- cristane
- Junior Member
In Anglia favoritzi clari sunt cei de la Arsenal dar totul va depinde de meciul direct cu Manchester de pe Old Trafford
In Italia Inter are meci greu la Roma cu Lazio dar sper sa treak shi de acest ultim obstacol shi cred k o vor face.
In Spania doar un miracol ar mai putea face ca Realul sa ishi mentzina titlul
In Frantza e intr-adevar o situatzie incredibila dar cred k se va impune Lyon, dak nu ma inshel joaca acasa.
Iar in Germania Borusia are cele mai mari shanse dar la nemtzi se cam obishnuieshte ca titlurile sa se cashtige in ultimele minute asha k ramane de vazut
In Italia Inter are meci greu la Roma cu Lazio dar sper sa treak shi de acest ultim obstacol shi cred k o vor face.
In Spania doar un miracol ar mai putea face ca Realul sa ishi mentzina titlul
In Frantza e intr-adevar o situatzie incredibila dar cred k se va impune Lyon, dak nu ma inshel joaca acasa.
Iar in Germania Borusia are cele mai mari shanse dar la nemtzi se cam obishnuieshte ca titlurile sa se cashtige in ultimele minute asha k ramane de vazut
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu dau urmatoarele pronosticuri :
Anglia - Arsenal London
Borusia a luat titlul.
In Italia a luat Juve.
Pana acum esti pe zero cu pronosticurile. Si eu cred ca va lua Arsenal iar National... ar fi frumos

PS: Valencia a luat in Spania.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Cum adica sunt pe zero cu pronosticurile ??? N-a castigat Borusia in Germania ?????
........
Ba...dar Leverkusen astia..au castigat vreodata Bundesliga ?? Eu nu am auzit.....si vor sa castige Champhion League ! Incredibil !
........
Ba...dar Leverkusen astia..au castigat vreodata Bundesliga ?? Eu nu am auzit.....si vor sa castige Champhion League ! Incredibil !
-
Io sunt de parere k ar fi trebuit sa se ramana la formatul vechi, cu doar campioanele tzarilor europene in cupa campionilor , nu shi locurile 2,3,4!
-
Cum adica sunt pe zero cu pronosticurile ??? N-a castigat Borusia in Germania ?????
........
Leverkusen nu are nici un titlu.Are in schimb 4 locuri 2 in ultimii 6 ani shi in 2000 a pierdut in fatza lui Bayer la golaveraj...pacat de ei..meritau mai mult:(
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
........
Pai da +1. A luat in Italia Juve nu Inter. +1 - (+1) = 0
q.e.d
Pana la urmkatoarele rezultate esti pe 0 !
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Am vazut imagini din meci..pe B1 ! N-am vazut tot meciul ca ma uitam pe TVR 2..la Finala Cupei Uefa !
Deci..asadar..Arsenal campioni !
Da..Aliosha..sunt la + 1 ! :p
In alta ordine de idei....Olimpiakos Pireu a castigat campionatul Greciei pentru a 5 a oara consecutiv !
Deci..asadar..Arsenal campioni !

Da..Aliosha..sunt la + 1 ! :p
In alta ordine de idei....Olimpiakos Pireu a castigat campionatul Greciei pentru a 5 a oara consecutiv !
-
Pai tu esti jurnalist de specialitate....si nu se pune !
Tu din fotbal traiesti..pe cand eu..imi dau cu parerea ca un umil suporter !
Tu din fotbal traiesti..pe cand eu..imi dau cu parerea ca un umil suporter !
-
saracii sarbi, sunt la fel de amaratzi k shi noi, n-au mai scos nici ei capu' in europa de ceva vreme...ce s-a intamplat oare cu fotbalul est-european?
-
Initial trimis de decret
saracii sarbi, sunt la fel de amaratzi k shi noi, n-au mai scos nici ei capu' in europa de ceva vreme...ce s-a intamplat oare cu fotbalul est-european?
Nu stiu...da am vazut k la cehi merge binisor....de ex Sparta Praga ...asta pana sa se apuce sa vanda tot ce aveau mai bun in iarna...shi la sarbii,pai e greu k tot ce iese mai bun de la ei pleaca imediat la italieni...in serie B shi C e full de jucatori din fosta iugoslavie shi multzi sunt promitzatorii...da nu stiu sigur daca numai asta e motivu
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Fotbal International