Am pus doar antrenorii care sunt acum la conducerea unei echipe din Serie A, si sunt cat de cat mai cunoscuti.
Favoritul meu este de departe Marcelo Lippi... Pacat numai ca antreneaza pe juve si nu pe Milan sau Roma...
Cel mai bun antrenor din Serie A
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Eu am votat cu Hector Raul Cuper ,care in prezent antreneaza echipa sponsorizata de un mare concern de cauciuce. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de ballooba
Eu am votat cu Hector Cuper dupa ce a facut din Valencia cred ca este unul dintre cei mai bunii antrenori din lume
Un antrenor bun, dar ghinionist...Un om care pierde doua finale consecutive de Champions League si "lo scudetto" in ultima etapa...
- Moonflower
- Junior Member
Parerea mea...eu-s fan inter, in mod normal ar trebui sa votez cu Cuper, numai k am urmarit cu mare atentzie marea parte a meciurilor interului shi am ramas mai mereu EXTREM de dezamagit de jocul echipei...fara o idee clara, interul a cashtigat puncte doar datorita shansei, meciul cu Ajax, cel cu Lazio fiind exemple elocvente atat pt campionat cat shi pt liga campionilor.
Iar la Valencia a fost la fel...dovada k cu un antrenor mai ofensiv, rafa benitez, au reushit sa ia campionatul shi au, parerea mea shi shanse reale la CL.
Votul meu se indreapta catre Fabio Capello, care a facut treaba peste tot pe unde a fost...
Iar la Valencia a fost la fel...dovada k cu un antrenor mai ofensiv, rafa benitez, au reushit sa ia campionatul shi au, parerea mea shi shanse reale la CL.
Votul meu se indreapta catre Fabio Capello, care a facut treaba peste tot pe unde a fost...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Trebuie sa recunosc ca nici mie nu-mi place cum joaca Interul. Ce-i drept nu ma plang de meciul cu Lazio, nu ma asteptam sa revenim. Cu Parma am jucat binisor, dar mai e mult pana departe...
- Moonflower
- Junior Member
Mancini ! nu degeaba Inter-ul a avut o serie incredibila de 38 de meciuri consecutive fara infrangere( asta cu el la timona, in total 40 de meciuri)
Si e si cel mai tanar si mai dragut antrenor din Serie A.
Si e si cel mai tanar si mai dragut antrenor din Serie A.
Nu Credeam Sa-nvat A Muri Vr-odata"
-
girlsaloudfan - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Fotbal International